Menu

Futbal

Tipsport liga

FK Jablonec – AC Sparta Praha B

3:2

koniec (1:0)

11.01.2022, 10:30 • Horní Počernice (UMT), Praha. • Skupina A • Petr Šatalík cz

Tipsport: 1.7 3.87 3.88

Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou.
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 5:5. (12:18:25)
Utkání Tipsport ligy mezi Jabloncem a B-týmem pražské Sparty tak končí výhrou Severočechů v poměru 3:2. Hráči z města nad řekou Nisou si do druhé půle přinesli těsný jednobrankový náskok a na začátku druhé půle jej ztrojnásobili díky brankám Malínského a Ikauniekse. Pak ale poněkud odešli ze hry, kterou ovládl celek z hlavního města, který zásahy Dudla a Žížaly průběh utkání řádně zdramatizoval. Jablonec však těsnou výhru nakonec zvládl dotáhnout do konce.

90+0

Konec zápasu.

90

Smejkal vrací dozadu na Kubistu, jenž vrátí míč ještě do vápna Jablonce Vajnerovi, který jej vykopává přes celou délku hřiště, utkání by mělo pomalu končit.

90

Ali-Abubakar nyní snad čistě zezadu odzbrojil Piška, kterého povalil na trávník a sebral mu míč. Poté otáčí hru k bráně Sparty.

89

Vysokým obloukem nyní letěl balon z půlky Sparty až do vápna Jablonce, kde však byl Vajner na zemi včas a míč chytil před tím, než se k němu dostal kdokoliv ze soupeřů.

89

Tvaroh ve středu hřiště pláchl Ali-Abubakarovi a Pražané se tak mohou nacpat před vápno Jablonce. Na srovnání jim ještě trocha času zbývá.

88

Severočeši se snaží držet míč co nejdál od vlastní svatyně, což se jim nyní daří. Benada musí vykopávat od své vlastní klece.

87

Gólman Jablonce rozehrává od své klece na pravou lajnu, kde se však útočným faulem provinil střídající Ali-Abubakar.

86

Pražané se rychlou akci dostali až před vápno Jablonce a byl to snad Jonáš, kdo zajímavým obloučkem poslal míč na bránu Severočechů, Vajner ale jeho pokus chytá.

86

Vajner vykopl balon opravdu hodně daleko od své svatyně, skoro až na šestnáctku soupeře, tam se ale míče ujali jen fotbalisté Sparty.

85

Pražané rozehrávají rohový kop od pravého praporku na zadní tyč, kde se však žádní hráči Sparty k zakončení probít nezvládli a o chvíli později může Vajner vykopávat od své klece.

84

Už už to vypadalo, že se Benada a Tvaroh nedomluví, kdo bude mít balon, nakonec ho však obránce Sparty svému brankáři nechal a ten mičudu sbalil do rukavic.

83

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Malínský, přichází Ali-Abubakar.

84

Vajner vykopl míč až za půlící kruh, kde jej ale obrana Sparty ihned vracela hlavou zpět a brankář Jablonce si tak rozehrávku zkusí znovu.

83

Balon rozhodčího je udělen fotbalistům ze severu Čech, konkrétně Antonínu Vaníčkovi, jenž okamžitě rozehrál dozadu pro své obránce.

82

Fotbalisté z hlavního města budou vracet balon do hry autem u vlastního pokutového území. Odražený balon však získávají jejich protivníci.

FK Jablonec – AC Sparta Praha B

3:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 28. Malínský, 50. Malínský, 57. Ikaunieks – 60. Dudl, 70. Žížala

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 5:5.

FK Jablonec: Vajner – Surzyn, Kubista, Štěpánek, Holík – Hübschman – Nykrín, Smejkal, Vaníček, Malínský (83. Ali-Abubakar) – Ikaunieks.
Náhradníci: Hanuš – Krob, Werani, Ali-Abubakar.

Tréner: Petr Rada.

AC Sparta Praha B: Kotek (46. Benada) – Borkovec (46. Tvaroh), Gelashvilli (46. Šimáček), Horák (46. Dudl), Krajinský (46.Piško) – Gedeon (46. Večerka), Ryneš (46. Šilhart), Vydra (46. Jonáš) – Turyna (46. Schánělec), Kozák (46. Žížala), Patrák (46. Chervak).
Náhradníci: Benada – Večerka, Chervak, Dudl, Šilhart, Jonáš, Piško, Tvaroh, Šimáček, Schánělec, Žížala.

Tréner: Michal Horňák.