Menu

Futbal

Tipsport liga

FK Jablonec – AC Sparta Praha B

3:2

koniec (1:0)

11.01.2022, 10:30 • Horní Počernice (UMT), Praha. • Skupina A • Petr Šatalík cz

Tipsport: 1.7 3.87 3.88

Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou.
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 5:5. (12:18:25)
Utkání Tipsport ligy mezi Jabloncem a B-týmem pražské Sparty tak končí výhrou Severočechů v poměru 3:2. Hráči z města nad řekou Nisou si do druhé půle přinesli těsný jednobrankový náskok a na začátku druhé půle jej ztrojnásobili díky brankám Malínského a Ikauniekse. Pak ale poněkud odešli ze hry, kterou ovládl celek z hlavního města, který zásahy Dudla a Žížaly průběh utkání řádně zdramatizoval. Jablonec však těsnou výhru nakonec zvládl dotáhnout do konce.

90+0

Konec zápasu.

90

Smejkal vrací dozadu na Kubistu, jenž vrátí míč ještě do vápna Jablonce Vajnerovi, který jej vykopává přes celou délku hřiště, utkání by mělo pomalu končit.

90

Ali-Abubakar nyní snad čistě zezadu odzbrojil Piška, kterého povalil na trávník a sebral mu míč. Poté otáčí hru k bráně Sparty.

89

Vysokým obloukem nyní letěl balon z půlky Sparty až do vápna Jablonce, kde však byl Vajner na zemi včas a míč chytil před tím, než se k němu dostal kdokoliv ze soupeřů.

89

Tvaroh ve středu hřiště pláchl Ali-Abubakarovi a Pražané se tak mohou nacpat před vápno Jablonce. Na srovnání jim ještě trocha času zbývá.

88

Severočeši se snaží držet míč co nejdál od vlastní svatyně, což se jim nyní daří. Benada musí vykopávat od své vlastní klece.

87

Gólman Jablonce rozehrává od své klece na pravou lajnu, kde se však útočným faulem provinil střídající Ali-Abubakar.

86

Pražané se rychlou akci dostali až před vápno Jablonce a byl to snad Jonáš, kdo zajímavým obloučkem poslal míč na bránu Severočechů, Vajner ale jeho pokus chytá.

86

Vajner vykopl balon opravdu hodně daleko od své svatyně, skoro až na šestnáctku soupeře, tam se ale míče ujali jen fotbalisté Sparty.

85

Pražané rozehrávají rohový kop od pravého praporku na zadní tyč, kde se však žádní hráči Sparty k zakončení probít nezvládli a o chvíli později může Vajner vykopávat od své klece.

84

Už už to vypadalo, že se Benada a Tvaroh nedomluví, kdo bude mít balon, nakonec ho však obránce Sparty svému brankáři nechal a ten mičudu sbalil do rukavic.

83

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Malínský, přichází Ali-Abubakar.

84

Vajner vykopl míč až za půlící kruh, kde jej ale obrana Sparty ihned vracela hlavou zpět a brankář Jablonce si tak rozehrávku zkusí znovu.

83

Balon rozhodčího je udělen fotbalistům ze severu Čech, konkrétně Antonínu Vaníčkovi, jenž okamžitě rozehrál dozadu pro své obránce.

82

Fotbalisté z hlavního města budou vracet balon do hry autem u vlastního pokutového území. Odražený balon však získávají jejich protivníci.

81

Po delší době zakončení svěřenců Petra Rady, dostal se k němu Tomáš Smejkal, ale jeho přízemní rána pět metrů před vápnem Sparty postrádala přesnost.

80

Severočeši kombinují u pravé lajny, kde míč opětovně získal Kubista, jenž rozehrává do křídla.

79

Na pravé straně trávníku dobře zapracoval Šimáček, který odebral balon soupeři a nyní už se žene směrem k vápnu Jablonce.

78

Obrana Jablonce se snažila rozehrát, ale Antonín Vaníček byl ve středu hřiště pod takovým tlakem soupeřů, že musel vrátit míč až brankáři Vajnerovi.

77

Severočechům se podařilo ustát závar před vlastní šestnáctkou a vysokým míčem se vymaňují z tlaku Pražanů, kupředu se může hnát Tomáš Smejkal.

76

Jablonečtí hází aut u vlastního pokutového území, mičudu si ale příliš dlouho neužili, na druhé straně ji sbírá do rukavic Benada.

75

Pražané se tlačí za vyrovnáním, nyní však střela Jonáše z levé strany končí jen v ochranné síti za svatyní Jablonce.

74

Surzyn vrací balon do hry autovým vhazování, jeho spoluhráči cestu kupředu nenašli, takže vrací míč až do vlastního vápna Vajnerovi.

73

Piško posílá balon dozadu svým spoluhráčům, následně se kupředu snažil probít Jonáš, ale na ose hřiště byl před vápnem Jablonce přesilou bránících hráčů zastaven.

72

Vajner nepospíchá s rozehrávkou od své klece, následně poslal balon nákopem až za půlící kruh, kde se jeho spoluhráči provinili drobným faulem.

71

Benada vyběhl do nepřehledné situace a sebral balon ze vzduchu, následně jej může rozehrát na levou stranu, kde si míč trochu užije také Piško.

70

Tým Sparta B právě vstřelil branku!
Sparta snižuje na 2:3! Centr Tvaroha z pravé strany přizvedla obrana Jablonce na hraně velkého vápna do vzduchu, odkud si míč skvěle na prsa zpracoval DANIEL ŽÍŽALA, jenž následně předvedl s balonem parádní otočku kolem vlastní osy a tvrdou přízemní ránu k pravé tyči, Vajner se natahoval marně, Pražané ztrácí už jen gól!

70

Hráči Pražanů se nyní drží delší dobu na balonu, z krajní lajny jej na střed hřiště dostal Jonáš, který může postupovat s balonem kupředu.

69

Pražané se po levém křídle znovu tlačí kupředu, defenziva Jablonce k nim ale nyní přistupuje na těsno a nenechá je přiblížit se k vlastní svatyni.

68

Surzyn nyní tvrdě na středu hřiště podkopl Žížalu, akce Sparty sice pokračovala, ale průnikovou přihrávku z pravého křídla obrana Jablonce na penaltu dojít nenechala.

67

Znovu musí gólman Benada rozehrát od své svatyně, nejprve mizerně a pak skvěle zapracoval Jonáš, jenž si nejprve nechal vzít míč Hübschmanem a pak tohoto zkušeného fotbalistu tělem od balonu zase odstavil.

66

Severočeši rozehrávají od své klece. Vysoký nákop až na velké vápno protivníka však nikdo nezasáhl. Gólman Benada tak v pohodě sebere mičudu do rukavic.

65

K odraženému míči se na hranici velkého vápna dostal snad Šimáček, jenž ho tvrdou přízemní ranou poslal na klec Jablonce, brankář Vajner však pokus do středu vlastní svatyně s přehledem chytá.

64

Pražané si vypracovali příležitost v podobě rohového kopu, který budou zahrávat od pravého praporku, uvidíme, zda z této situace něco vytěží.

63

Gólman Jablonce opět rozehrává od své svatyně, jeho rozehrávka šla do levého křídla, kde se snažil prosadit Nykrin. Míč z jeho kopačky pohodlně sbírá Benada.

62

Vajner se nyní vydal hodně před své vápno, aby ukopnul míč před nabíhajícím Žížalou, jenž byl ale stejně v ofsajdu.

61

Pražané rozehrávají od své svatyně na pravou stranu, vysoký nákop do šestnáctky Jablonce však v pohodě sbírá brankář Vajner.

60

Tým Sparta B právě vstřelil branku!
Pražané korigují na 1:3! Střílenou přihrávku dostal z levé strany šestnáctky před již prázdnou klec vyběhnuvšího Vajnera VÁCLAV DUDL, jenž pohodlně uklidil míč z bezprostřední blízkosti do prázdné klece Jablonce.

59

Sparta se nyní snaží kombinací kolem šestnáctky Jablonce najít vhodný palebný prostor, zatím se jí to ale nedaří.

58

Pražané ovšem neskládají zbraně a nyní se tlačí po levé lajně kupředu, jejich akci ale zastavuje Hübschman.

57

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec ve druhé půli dominuje výrazněji než v první pětačtyřicítce. Tomáš Malínský si nyní prohodil role s DAVISEM IKAUNIEKSEM, jenž od něj dostal míč z pravé strany a z bezprostřední blízkosti nemilosrdně zakončil – 3:0 pro Severočechy! Asistence: Tomáš Malínský.

56

Nyní se na levé straně krásně uvolnil Surzyn, jenž si navedl míč na penaltu a téměř z puntíku poslal míč jen těsně nad břevno svatyně Jablonce!

55

Dvě dobré šance nyní spálil Antonín Vaníček! Nejprve pálil z otočky v šestnáctce Sparty těsně nad, následně na hraně velkého vápna špatně trefil průnikovou přihrávku a jeho pokus se znovu mezi tři tyče nevešel.

54

Dobrá akce Surzyna, jenž dostal míč na levou lajnu, narážečkou si přihrál o spoluhráče na ose hřiště a šel dál kupředu, Jablonec svírá svého soupeře u jeho klece.

53

Vajner rozehrává od vlastní svatyně na pravou stranu, kde budou Jablonečtí vhazovat, šikovně se zde Holík probil skrz dva bránící hráče Sparty.

52

Kotek bude vykopávat od své klece na pravou stranu, tam však v hlavičkovém souboji uspěl Surzyn, přesto může kupředu Tvaroh.

51

Surzyn posílal od levé postranní čáry centr na zadní tyč, kde však jeho spoluhráči nedokázali balon usměrnit na klec Sparty. Vykopává Kotek.

50

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec vede 2:0! Centr z pravé strany vrátil Ikaunieks hlavičkou na přední tyč, kde kolem přední tyče procpal přes Kotka míč do sítě TOMÁŠ MALÍNSKÝ, jenž je již dvoubrankovým střelcem tohoto duelu! Asistence: Davis Ikaunieks.

49

Pražané odvrátili centr z levé strany do vlastní šestnáctky, ale bránit se musí i nadále, Jablonec rychle přenáší hru a tlačí se do další akce.

48

Sparta bude vhazovat u svého pokutového území. Horák posílá hrudí balon zpět spoluhráči, který aut vhodil a snaží se uvolnit pro přihrávku.

47

Severočeši se natlačili po pravém křídle kupředu. Vaníček zpracovává míč po autovém vhazování a po lajně vysouvá kupředu Hübschmana.

47

Pražané vhazují míč zpět do hry, následně jej o Nykrina poslali do zámezí znovu a celá situace se tak bude opakovat.

46

Jablonečtí měli úvodní výkop v druhé půli, balon vrátili až do vlastního pokutového území, kde rozehrává brankář Vajner.

46

Začal druhý poločas.

46

Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Kotek, přichází Benada.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Borkovec, přichází Tvaroh.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Krajinský, přichází Piško.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Gedeon, přichází Večerka.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Patrák, přichází Chervak.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Ryneš, přichází Šilhart.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Vydra, přichází Jonáš.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Gelashvili, přichází Šimáček.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Horák, přichází Dudl.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Turyna, přichází Schánělec.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Kozák, přichází Žížala.
Oba celky se očividně domluvily na dřívějším zahájení druhé půle, protože ta startuje právě teď.
První poločas utkání Tipsport ligy mezi Jabloncem a B-týmem pražské Sparty skončil výhrou Severočechů 1:0. Oba celky si vytvořily několik možností, efektivní zakončení však předvedl pouze Tomáš Malínský, kterého se nebojím označit za muže první půle, protože v ní byl jednoznačně nejviditelnějším hráčem na trávníku. Uvidíme, co přinese druhá půle, která by měla začít přibližně v 11:30.

45+0

První poločas skončil.

45

Tomáš Malínský posílal centr z pravé strany šestnáctky Sparty na zadní tyč. Tam se ale nejvýš do vzduchu vyšrouboval Gelashvili.

45

Jablonečtí se natlačili kupředu a Holík mohl z hranice velkého vápna pálit, volil však ještě přihrávku do křídla na Malínského. Ta už ale byla navíc.

44

Jablonec se po levém křídle natlačil kupředu, jenže centr z tohoto prostoru na zadní tyč, kam nabíhal Holík, si pohlídal Horák, jenž odkopl míč do zámezí.

44

Tomáš Smejkal má balon u pravé lajny a vrací jej na stopery za sebou. Severočeši rychle přenesli hru k pokutovému území soupeře.

43

Jablonečtí vhazují na levé straně trávníku, následně se hra přenáší k pravé lajně na Malínského, jenž vrací balon Hübschmanovi.

42

Tomáš Hübschman posílal kolmou průnikovou přihrávku do vápna soupeře, kde skvělým obranným zákrokem a skluzem zastavil pas na poslední chvíli Gelashvili, jinak by měl Jablonec tutovou šanci.

41

Výkop gólmana Vajnera od vlastní klece se snesl na levou stranu hřiště, kde Jablonečtí postupují kupředu, balon má Nykrin.

41

Jablonečtí se natlačili po levé lajně až k rohovému praporku, kde však dobře zapracoval Adam Borkovec, který uklízí mičudu do zámezí.

40

Tomáš Malínský chtěl po pravé straně rychle kupředu, jak je jeho dobrým zvykem, prostor před ním však byl příliš zahuštěný, takže volí zpětný pas.

39

Vysoká prudká přihrávka Severočechů jen proskákala hřištěm a skončila v náruči brankáře Kotka, který vyhazuje balon a pravou stranu trávníku.

38

Tomáš Malínský dával z pravého křídla krásně na osu hřiště před velké vápno, kde se ke střele dostal Tomáš Hübschman, jemuž ale střela absolutně nesedla.

38

Krajinský poslal lehký oblouček na pravou stranu trávníku, kde však dobře vystoupili obránci Jablonce, kteří přihrávku zastavili.

37

Béčko Sparty se dralo po pravém křídle kupředu, pokračuje se autovým vhazováním Pražanů a prudkou kolmou přihrávkou kupředu. Nic z toho však nebylo, Vajner bude vykopávat od své klece.

36

Brankář Kotek musel nyní rychle odehrát mičudu z vlastní šestnáctky před dotírajícími hráči soupeře, nakonec se mu to ale podařilo.

36

Gólman Vajner bude rozehrávat od své svatyně, volí dlouhý výkop za polovinu hrací plochy, kde se jeho spoluhráči dostávají k odraženému míči.

35

Vysoký centr šel z levé strany do vápna Pražanů, Ikaunieks se sice šrouboval do vzduchu, ale předem bylo jasné, že na tento pas je krátký.

34

Tomáš Malínský nyní dobře zapracoval směrem dozadu, nejprve zastavil akci Sparty zachycenou přihrávkou a následně vrátil míč vlastním obráncům.

33

Pražané vrací míč do hry autovým vhazováním u vlastního pokutového území, Krajinský však nyní mizerně rozehrál a kupředu mohou opět Severočeši.

32

Sparta se tlačí kupředu po pravé lajně, vzdušný pas k levé postranní lajně však Horák nestihne, obrana Jablonce před ním odehrála míč včas.

31

Pražané mají standardku z dobré pozice, naložili z ní však mizerně, signál Filipa Gedeona v tomto případě naprosto nevyšel.

30

Pražané se dostali po rohovém kopu k příležitosti, ránu Kozáka však zblokoval první bránící hráč, Vajner tak neměl práci.

29

Pražané se snaží odpovědět rychlou rozehrávkou po pravé straně. Kolmý pas kupředu sráží defenziva Jablonce na rohový kop.

28

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec jde do vedení! Přihrávku Severočechů do šestnáctky Pražané zastavili, k odraženému míči se ale dostal TOMÁŠ MALÍNSKÝ, jenž ho nádherným lobem přes beka zpoza velkého vápna poslal přesně k vzdálenější tyči! 1:0 pro Severočechy!

27

Vydra obešel brankáře Vajnera a už se chytal poslat míč z ostrého úhlu do sítě, na poslední chvíli balon vykopl z brankové čáry jeden z obránců Jablonce.

26

Horák a Gedeon nyní dobře spolupracovali na levém křídle a Pražané se díky tomu vysouvají kupředu, už jsou v šestnáctce soupeře.

25

Sparta bude opět rozehrávat od vlastní klece, balon se vrací brankáři Kotkovi a následně jej Borkovec nakopává podél postranní čáry kupředu.

24

Gólman Pražanů odkopává balon od své klece, na středu hřiště se na trávu poroučel Turyna, jenž chvíli vypadal, že je vážně zraněn. Jen co se k němu dostal míč, vyskočil bleskově na nohy.

23

Na druhé straně se píská další faul Jablonce a to těsně před šestnáctkou Sparty, brankář Kotek rozehraje ve spolupráci s Danielem Horákem.

22

Obraz se nám trochu zlepšil, po faulu Jablonce ve středu hrací plochy zahrávali Pražané standardku, kterou ale nedokázali využít.

21

V Horních Počernicích mají dnes velké technické problémy s přenosem, který spíš nefunguje, než naopak, nyní tak bohužel úplně nevíme, co se na hřišti děje.

20

Znovu jsme svědky několika rychlých ztrát kulatého nesmyslu na obou stranách, ani jeden tým si nyní balon neužil delší časový úsek.

19

Libor Holík dostává od stoperů přihrávku na pravou lajnu a bude muset rychle rozehrát, Pražané totiž uplatňují rychlý přístup a vysoký presink.

18

Jablonečtí odvrátili rohový kop soupeře a nyní zvládli i rychlé přenesení těžiště hry na opačný konec trávníku, kde do souboje o míč spěchá Malínský.

17

Sparta se nyní tlačí mocně kupředu, získává další rohový kop z pravé strany, který spěchá rozehrát Matěj Ryneš.

16

Matyáš Kozák se na pravé straně šestnáctky Jablonce dostával do šance, ale míč mu v rozhodujícím okamžiku utekl a Vajnera tak neohrozil.

15

Brankář Kotek vykopl mičudu na pravou stranu hrací plochy, kde se balon po několika odrazech dostal do zámezí, vhazovat budou Pražané.

14

Smejkalův centr šel na zadní tyč, tam se však jeho spoluhráči nedokázali prosadit do zakončení a míč končí za koncovou lajnou.

13

Severočeši se na pravé straně dostali ke standardní situaci, kterou bude zahrávat Tomáš Smejkal, jenž koriguje postavení svých spoluhráčů v šestnáctce protivníka.

12

Znovu je hra dosti rozkouskovaná, je vidět, že oba celky chvilku nehrály ostrý zápas, na jejich sehranosti je to znát.

11

Tomáš Malínský se vysouvá kupředu po pravém křídle, šikovně obešel Gedeona a z pravé strany míří do šestnáctky Pražanů.

10

Sparta se dostává kupředu po levém křídle, kde má balon na kopačce Vojtěch Patrák, jenž táhne akci Pražanů kupředu.

9

Ani jeden z týmů se nyní delší dobu neudržel na balonu ve středu hrací plochy, Severočeši nákop protivníka na vlastní polovinu trávníku zvládli zablokovat.

8

Brankář Kotek rozehrává z vlastního pokutového území na pravou stranu trávníku, kde může postupovat kupředu Krajinský.

7

Pražané se dostali k rohovému kopu z pravé strany, po centru z tohoto prostoru hlavičkoval přibližně na penaltě Turyna, ale Vajner jeho hlavičku nádhernou robinsonádou vyráží!

6

Severočeši se snažili projít kupředu vysokým míčem po pravém křídle, ale defenziva Sparty byla na takovou variantu připravena. Po drobném faulu rozehrává na polovině hřiště Horák.

5

Tomáš Malínský stáhl hru z pravé lajny na osu hřiště, kde hraje Hübschmann, jenž rozdává balon do levého křídla.

4

Gedeon váhal před vlastní šestnáctkou s rozehrávkou, takže ho doběhl Tomáš Malínský, jenž ho málem v osobním souboji odstavil od balonu a zakončoval, hráči Sparty se nakonec povedlo mičudu odkopnout.

3

Fotbalisté z města nad řekou Nisou se snaží prosadit na levém křídle, kde je však hodně přehuštěný prostor a Tomáš Hübschmann tak musí volit vysoký míč.

2

Jablonečtí vhazují u svého pokutového území. Po několika hlavičkových soubojích ve středu hřiště vrací Pražané míč do vlastního vápna brankáři Kotkovi.

1

Pražané kombinují podél pravé postranní lajny, míč předává na osu hřiště Vydra, následně postupuje kupředu Patrák.

1

Utkání právě začalo.
Krásné dobré odpoledne přeji ještě jednou všem příznivcům dobrého fotbalu. Na umělé trávě v Horních Počernicích za chvíli začne utkání Tipsport ligy mezi rezervou pražské Sparty a Jabloncem. Zahajovací sestavy naleznete níže.
Úvodní sestavy:

FK Jablonec: Vajner – Surzyn, Kubista, Štěpánek, Holík – Hübschman – Nykrín, Smejkal, Vaníček, Malínský – Ikaunieks.
Náhradníci: Hanuš – Krob, Werani, Torfiq.
Trenér: Petr Rada.

AC Sparta Praha B: Kotek – Borkovec, Gelashvilli, Horák, Krajinský – Gedeon, Ryneš, Vydra – Turyna, Kozák, Patrák.
Trenér: Michal Horňák..
AC Sparta Praha B

Rezerva Pražanů je po podzimní části FORTUNA:NÁRDONÍ LIGY na parádním 2. místě a může pro jeden z týmů nejvyšší soutěže znamenat záchranu mezi tuzemskou smetánkou. Béčko Sparty samozřejmě samo o sobě nemůže postoupit mezi elitu, přesto se určitě ještě pokusí sesadit z čela ligy doposud suverénní Brno, které však má k dispozici tučný desetibodový náskok.

Forma Béčka Sparty však také zrovna neoslňuje, v lize Pražané nejprve porazili Líšeň na svém trávníku 2:1, následně však podlehli v Prostějově 0:1. Ani do Tipsport ligy nevstoupili hráči z hlavního města nejlépe, když v malém derby podlehli Bohemians 1905 poměrem 0:2.
FK Jablonec

Severočeši se po podzimu nachází až na 14. místě Fortuna ligy, fotbalisté z města nad řekou Nisou prožili jednu z nejhorších polovin sezóny za dlouhá léta. Útok na pozice zajišťující evropské poháry se musí odložit na příští rok, svěřence Petra Rady čeká letos pouze boj o záchranu, kterou ještě zdaleka nemají jistou.

Forma Jablonce je navíc bídná, podzim zakončil dvěma porážkami s Teplicemi (0:2) a Slováckem (1:2). V sobotu prohrál také úvodní duel Tipsport ligy, když podlehl Dukle Praha 2:3.
Příjemné dopoledne přeji všem příznivcům dobrého fotbalu. V zimní přestávce nejvyšší fotbalové soutěže se rozebíhá Tipsport liga. My se společně zaměříme na utkání Jablonce s B-týmem pražské Sparty ve skupině A, start duelu je naplánován na 10:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FK Jablonec – AC Sparta Praha B

3:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 28. Malínský, 50. Malínský, 57. Ikaunieks – 60. Dudl, 70. Žížala

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 5:5.

FK Jablonec: Vajner – Surzyn, Kubista, Štěpánek, Holík – Hübschman – Nykrín, Smejkal, Vaníček, Malínský (83. Ali-Abubakar) – Ikaunieks.
Náhradníci: Hanuš – Krob, Werani, Ali-Abubakar.

Tréner: Petr Rada.

AC Sparta Praha B: Kotek (46. Benada) – Borkovec (46. Tvaroh), Gelashvilli (46. Šimáček), Horák (46. Dudl), Krajinský (46.Piško) – Gedeon (46. Večerka), Ryneš (46. Šilhart), Vydra (46. Jonáš) – Turyna (46. Schánělec), Kozák (46. Žížala), Patrák (46. Chervak).
Náhradníci: Benada – Večerka, Chervak, Dudl, Šilhart, Jonáš, Piško, Tvaroh, Šimáček, Schánělec, Žížala.

Tréner: Michal Horňák.