Menu

Futbal

Liga národov UEFA - Liga A

Maďarsko – Taliansko

0:2

koniec (0:1)

26.09.2022, 20:45 • Skupina 3 • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 4.03 3.07 2.22

90

Striedanie v tíme Taliansko:
z ihriska odchádza Giovanni Di Lorenzo, prichádza Pasquale Mazzocchi.

89

Federico Dimarco z rohu päťky strieľal na zadnú žrď, Péter Gulácsi loptu vyrazil vedľa seba a Gianluca Scamacca z dorážky trafil bočnú sieť.

87

Žltá karta pre tím Maďarsko (Attila Fiola).

85

Striedanie v tíme Maďarsko:
z ihriska odchádza Dominik Szoboszlai, prichádza László Kleinheisler.

79

Martin Ádám si nabehol do šestnástky na centrovanú loptu, po ľahkom kontakte s Bastonim spadol na trávnik a pýtal si penaltu. Tá neprichádza ani po konzultácii hlavného arbitra s VAR.

75

Striedanie v tíme Maďarsko:
z ihriska odchádza Ádám Szalai, prichádza Martin Ádám.

74

Striedanie v tíme Maďarsko:
z ihriska odchádza Loïc Négo, prichádza Bendegeuz Bolla.

73

Striedanie v tíme Taliansko:
z ihriska odchádza Jorginho, prichádza Tommaso Pobega.

72

Striedanie v tíme Taliansko:
z ihriska odchádza Giacomo Raspadori, prichádza Gianluca Scamacca.

66

Striedanie v tíme Taliansko:
z ihriska odchádza Wilfried Gnonto, prichádza Manolo Gabbiadini.

63

Neuveriteľné, čo dnes chytá Gianluigi Donnarumma! Callum Styles strieľal z hranice šestnástky, pokus bol tečovaný do protipohybu talianskeho gólmana, no ten vytiahol ďalší exkluzívny zákrok.

59

Federico Dimarco sa dostal k odrazenej lopte vo vnútri pokutového územia Maďarska, prudký pokus ľavačkou poslal tesne nad brvno!

58

Striedanie v tíme Maďarsko:
z ihriska odchádza Milos Kerkez, prichádza Daniel Gazdag.

56

Loïc Négo poslal center na zadnú žrď, Callum Styles hlavičkoval spred prázdnej bránky. Na čiare sa ďalším bravúrnym zákrokom zaskvel Gianluigi Donnarumma.

52

52. Federico Dimarco (ITA) - 0:2

52

Taliansko dalo gól!
Na pravom krídle to hostia vykombinovali veľmi dobre, prišla prihrávka do šestnástky a Bryan Cristante poslal cez päťku loptu pred prázdnu bránku, kde si zbehol FEDERICO DIMARCO. Ten nemal problém rozvlniť sieť.

50

50. Gianluigi Donnarumma (ITA)

50

Neskutočná šanca domácich ostala nevyužitá. Loïc Négo centroval pred bránku, loptu si našiel Dominik Szoboszlai. Zakončenie zblízka vyrazil bravúrne Donnarumma a ten sa blysol ešte viac po ďalšom odraze lopty, keď sa vrhol do prázdnej časti svätyne, kde zakončoval v miliónpercentnej možnosti Ádám Szalai.

47

Federico Dimarco poslal zľava nebezpečný center na zadnú žrď, kde naskakoval Giovanni Di Lorenzo. Jeho hlavička cez Fiolu išla nad bránku.

46

Striedanie v tíme Maďarsko:
z ihriska odchádza Ádám Nagy, prichádza Callum Styles.

Striedanie v tíme Taliansko:
z ihriska odchádza Francesco Acerbi, prichádza Alessandro Bastoni.

45+1

Žltá karta pre tím Maďarsko (Ádám Szalai).

41

Center z priameho kopu smeroval na zadnú žrď, Willi Orbán loptu prihral pod seba a prekvapený Attila Szalai spred prázdnej časti bránky v obrovskej šanci nezamieril presne!

38

Wilfried Gnonto si našiel prihrávku na hranici päťky, posunul si loptu a z otočky chcel prekonať Gulácsiho, no v rozhodujúcom momente mu ušla od nohy a včas ju odkopol Attila Fiola.

34

Žltá karta pre tím Taliansko (Francesco Acerbi).

33

Šancu mohli mať aj domáci. Center z priameho kopu spadol v šestnástke, Attila Fiola sa dosť dlho proti presile bil o loptu. Aj ju mal na kopačke, aj nemal. Nakoniec sa odrazila na roh.

32

Giacomo Raspadori nakopol loptu na roh šestnástky. Giovanni Di Lorenzo obišiel Fiolu a technickou strelou iba tesne minul vzdialenejšiu žrď.

27

27. Giacomo Raspadori (ITA) - 0:1

27

Taliansko dalo gól!
Ádám Nagy poslal spred vlastnej šestnástky hroznú prihrávku na Gulácsiho, ktorého okamžite napádal Wilfried Gnonto. Lopta sa odrazila a GIACOMO RASPADORI ju po zaváhaní v maďarskej defenzíve posielal do siete.

5

Giovanni Di Lorenzo sa sprava dostal k malému vápnu domácich, nebezpečná prihrávka bola zrazená na roh. Po jeho rozohrávke prišla lopta do päťky, Péter Gulácsi si ju takmer zrazil do vlastnej bránky, ale z čiary v poslednej chvíli odkopol Attila Szalai.

Maďarsko – Taliansko

0:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 27. Raspadori, 52. Dimarco

Karty:   45+1. Á. Szalai (HUN), 87. Fiola (HUN) – 34. Acerbi (ITA)

Maďarsko: Gulácsi – Á. Lang, Orbán, A. Szalai – Fiola, Á. Nagy (46. Styles), Schäfer, Kerkez (58. Gazdag) – Négo (74. Bolla), Szoboszlai (85. Kleinheisler) – Á. Szalai (C) (75. Ádám).
Náhradníci: Szappanos, Dibusz – Baráth, K. Varga, Botka, Vécsei, Mocsi.

Taliansko: Donnarumma – Di Lorenzo (90. Mazzocchi), Bonucci (C), Acerbi (46. Bastoni), Tolói – Cristante, Jorginho (73. Pobega), Dimarco – Raspadori (72. Scamacca), Gnonto (66. Gabbiadini), Barella.
Náhradníci: Meret, Provedel – Felipe, Zerbin, Grifo, Esposito, Frattesi.