Menu

Hokej

Príprava NHL

Edmonton Oilers – Winnipeg Jets

4:0

koniec (1:0, 0:0, 3:0)

26.09.2022, 00:00 • Rogers Place, Edmonton • Patrik Czepiec cz

Tipsport: 2.15 3.95 2.63

Ve třetí třetině se střelecký účet zápasu přece jen rozšířil, avšak pouze na straně Edmontonu. Brankář David Rittich inkasoval další tři branky, celkové skóre má tedy hodnotu 4:0. Nejprve v závěrečné části udeřil Hamblin, pak během 55. minuty nasázeli dva slepené góly McLeod a Holloway. Jets si za dnešní slabý výkon nezasloužili skórovat a v přípravě zapsali první porážku.

On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (02:30:31)
Kdo se postavil do brankoviště?
Stuart Skinner (EDM) – 19 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100 %, odchytal 34:27
Calvin Pickard (EDM) – 10 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100 %, odchytal 25:33
David Rittich (WPG) – 22 zákroků, 4 OG, úspěšnost 84,6 %, odchytal 59:54

Česká a slovenská stopa
David Rittich (WPG) – 22 zákroků, 4 OG, úspěšnost 84,6 %, odchytal 59:54
Kristian Reichel (WPG) – 0+0, -1 účast, 0 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 18:17

Tři hvězdy utkání

1. Dylan Holloway (EDM) 1+0
2. Markus Niemelainen (EDM) 1+0
3. Stuart Skinner (EDM) 19 zákroků

Konec zápasu.

59:48

Klička nevyšla Bourgaultovi a to je tečka za tímto zápasem.

59:20

Ještě jedno nahození Mäenalanena, ovšem bez sebemenší šance na úspěšný přechod do útočného pásma. Winnipeg zřejmě prohraje s nulou.

58:19

Zablokovaná střela Kovacevice. Kotouč pak zase míří do neutrální zóny. Oilers už odmítají připustit jakékoliv komplikace.

58:13

Zajímavá příležitost Winnipegu, jenže Malott bušil na vrata Pickardovy branky marně. Pak se ještě dostal do další rozmíšky, jako by je snad přitahoval.

57:47

Stanley nahazuje do útočného pásma, tam se ovšem puk nezdrží dlouho. Oilers v závěru předvádějí nejlepší výkon v celém utkání.

57:12

Ani Dominic Toninato nehodlá pustit soupeře z obranného pásma. Jets jsou na tom po třech inkasovaných gólech v závěrečné části hodně špatně.

56:16

Zakázané uvolnění Winnipegu. Pro svěřence Ricka Bownesse se stalo cílem aspoň skórovat. Takhle to ale nepůjde.

54:51

54:51 Dylan HOLLOWAY - 4:0

54:51

Edmonton právě vstřelil branku!
Během necelých pěti minut zvládli domácí tři góly. Útočník DYLAN HOLLOWAY odehrál skvělý part a branku si zasloužil. Evan Bouchard napřáhnul na modré čáře, Holloway se stihl dostat do dráhy střely a úchvatnou tečí nedal Rittichovi šanci. Je to 4:0. Asistence: Evan Bouchard.

54:24

54:24 Ryan MCLEOD - 3:0

54:24

Edmonton právě vstřelil branku!
David Rittich si kazí umělecký dojem, když nepřečetl dobře vývoj hry a rozhodl se sáhnout do kotouče holí. Předběhl ho ovšem RYAN MCLEOD a pohodlně si došel pro třetí gól Oilers v utkání. Domácí zřejmě definitivně potvrdili své vítězství, musel by se stát zázrak, aby se Jets z podobné facky oklepal. Asistence: Warren Foegele a Jesse Puljujärvi.

53:46

Logan Stanley nechá vystřídat spoluhráče, zajíždí za branku a bude rozehrávat.

53:01

Malott si měl co říct s Bensonem poté, co si David Rittich pohrával s pukem a útočník Oilers do něj zajel. Vše se obejde bez většího rozruchu.

52:12

U mantinelu nepřihrál přesně Holloway, nabuzení Oilers se přesto drží v útočném pásmu. Rittich si musel poradit se zakončením Maloneho.

50:22

50:22 James HAMBLIN - 2:0

50:22

Edmonton právě vstřelil branku!
Oilers se po konci oslabení přiblížili vítězství. Příliš prostoru v útočném pásmu dostala trojice Philp, Demers a JAMES HAMBLIN. Posledně jmenovaný se nachomýtl u dorážky, na kterou už David Rittich nestačil reagovat. Puk zamířil z čepele Hamblina k levé tyči. Edmonton si buduje dvoubrankový náskok, který se určitě bude bránit s větším klidem. Asistence: Jason Demers a Noah Philp.

50:01

Začalo posledních deset minut ze závěrečné třetiny, Chisholm nezvládl kličku a ztratil kontrolu nad pukem.

49:24

Přesilovka hostů je hodně divoká. Capobianco si najel do mezikruží, ale nevypálil. Stenlund zase nedosáhl na pobídku před brankoviště. Až pak se domácí osvobodí.

48:39

Příklep Capobianca ještě přizvedl Reichel, kotouč se tak dostal do ochranné sítě, aniž by Pickard musel zasahovat.

48:13

Ani Edmonton si nepohlídal střídání, vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Xavier Bourgault.

47:24

Hodně povedený bodyček předvedl Niemelainen, čímž trochu narušil hokejovou šeď, která usedla na tento zápas. Žádná z akcí nemá potřebnou kvalitu.

47:01

Naslepo přihrával Chisholm a podle toho to také dopadlo. Do kontru zkusil jít Holloway, nevyhnul se ovšem ofsajdovému postavení.

46:09

Signalizace ofsajdu dovolila Stanleymu v pohodě dojet kotouč a rozehrát. Sám si pak dojel do útočného pásma, jenže neseřídil mířidla.

45:36

Ani dvě naznačení střely nerozhodilo Davida Ritticha. Ryan McLeod už napotřetí vypálit musel a pod tlakem přestřelil. Dobrá poziční práce Čecha v brankovišti Jets.

44:49

Přihrávka Samorukova znamenala hladký přesun do útočných pozic, jenže Edmonton má zase problém udržet puk v útočném pásmu. Ani jeden z týmů dnes nepobral příliš hokejové krásy.

44:16

Za brankou zachytil kotouč Toninato a okamžitě nachystal palebnou pozici pro Appletona, který však trefil blokujícího hráče do brusle. Pickard mohl zůstat v klidu.

43:26

Přesně nepřihrál Logan Stanley, což znamená hvizd a zakázané uvolnění.

42:56

Po mantinelu posunul přihrávku Kovacevic, jenže přechod modré čáry si Winnipeg zbytečně zkomplikoval a musel vyklidit pozice.

42:32

Stendlund svou přítomností překvapil Calvina Pickarda, který se objevil ve zcela nehokejové pozici. Přesto své brankoviště uhájil i před dorážejícím Mäenalanenem a udržel těsný náskok.

41:58

Hezká výměna mezi Duboisem a Reichelem, ovšem český útočník nedokázal zasunout puk k pravé tyči, kde měl Pickard nachystaný beton.

41:36

Calvin Pickard ukryl kotouč do rukavice. Jets vybojovali buly a zkusí srovnat stav.

41:01

Dobrá pozice pro Hollowaye, který ovšem tvrdým příklepem nedokázal zasáhnout branku. Naopak svůj tým vyhnal z útočné třetiny.

40:24

Výborně zasál na vlastní modré čáře Gustafsson, takže přesilovka Oilers, kterou si přenesli z předchozí třetiny, se zatím nemůže rozvinout.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí dvacetiminutovka by měla začít asi v 01:55.
Skóre se ve druhé periodě nepohnulo, stále tak platí výsledek 1:0 ve prospěch Edmontonu. Jets se přesto prezentovali mnohem živějším dojmem a vytvořili si několik zajímavých příležitostí. Tu největší měl zřejmě český zástupce Kristian Reichel, když v ponechané výhodě zůstal před prázdnou klecí, ale trestuhodně nezvednul kotouč pod horní tyčku. Hosté následně nezužitkovali ani přesilovku pěti proti třem.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:19

Křižnou přihrávku skvěle přečetl Stanley a sáhl do puku, který se tak odrazil až do ochranné sítě.

39:00

Další trest pro Jets, nyní za příliš mnoho hráčů na ledě. Odpyká ho Michael Eyssimont.

38:36

Ani jedna střela neletěla na Davida Ritticha během oslabení hostů. I přes solidní tlak tak nemusel český muž s maskou nic řešit.

37:58

McLeod několikrát přihrál Bourgaultovi a dostal zpětný pas, jenže ke střelecké pozici se hráči Oilers nedopracovali.

36:54

Ryan McLeod, který před nedávnem podepsal novou smlouvu, čepoval kotouč před branku. Rittich ovšem do akce tentokrát nemusel a nedlouho na to Jets zvládnou vyhodit.

36:36

Za podrážení je vyloučený Mason Appleton. Druhá příležitost v početní převaze i pro domácí.

36:06

Logan Stanley si vyřídil obranné povinnosti. Oilers se ovšem nevzdali a ještě jednou se pustili do útočení. Malone byl na středu chvíli nepokrytý, přesto nezakončil.

35:37

Naneštěstí pro Winnipeg přejel kotouč Dubois. Kdyby se mu povedlo zabrzdit, chystal by pro spoluhráče pozici na zlatém podnose.

34:28

Do hry se podívá Calvin Pickard. Někdejší jednička Colorada střídá Stuarta Skinnera, který uhájil téměř 35 minut čisté konto.

34:16

Jemná teč po nahození Puljujärviho, kterou tradičně obstaral Holloway. Skvěle David Rittich, ukázal kvalitní reflexy.

33:53

Brankář Skinner musel před dotírajícím Harkinsem odrazit střelu do rohu, aby tak neumožnil další zakončení.

33:22

Na hřišti zůstává už poměrně dlouho Mäenalanen, i proto zřejmě neměl síly na přechod modré čáry. Dopředu si to zase šinou hráči Jets.

32:33

Brad Malone vypomohl s rozehrávkou za brankou, ale Jets znovu šikovně otočili hru.

31:45

Do mezikruží si to namířil Dubois, ale ztratil rovnováhu. Do kontru vyrazil Foegele, nevymyslel ovšem přesné zakončení.

31:09

Edmonton je definitivně zpátky, David Rittich si musí dávat pozor. Od Hollowaye přišla další štiplavá navštívenka, v síti ovšem nekončí.

30:29

Virtanen z úhlu neuspěl, pak od modré čáry natáhl ke stropu haly Demers, ale ani on Ritticha nepřekonal. Později se Mäenalanenovi mimo záběr kamery povedlo srazit Reichela.

29:53

Bekhendem sám pro sebe nahodil Philp, na pokračování v akci to ovšem nestačilo. Hra se vrací do zajetých kolejí, znovu sledujeme boj o střední pásmo.

29:13

I Samorukov už je zpátky ve hře. Edmonton se dokázal ubránit, což může znamenat jistou psychickou vzpruhu.

28:29

Domácí se osvobozují a vypadá to, že kritickou situaci přežijí bez úhony.

28:03

Další bomba Capobianca z kruhu pro vhazování a znovu si Skinner skvěle poradil. Navíc se vrací Demers.

27:42

Capobiancovi odpověděl Skinner rázně ne! Dokázal zachytit jeho ránu příklepem do lapačky a uklidní své spoluhráče.

27:13

Na trestnou lavici odchází Dmitrij Samorukov a bude tu dvojnásobná výhoda Winnipegu.

27:13

Na konci ponechané výhody měl před sebou prázdnou klec Kristian Reichel! Nepovedlo se mu ovšem zcela nečekaně zakončit. Jets čeká přesilovka pěti proti třem.

26:43

Jen do bloku zakončil Stenlund. Pak měl ještě jednu možnost, kdy kotouč poslal vedle. Přesilovka hostů se ještě znásobí.

26:12

Ihned po vhazování Stanleyho pobídku tečoval Dubois. Puk se zastavil až na mantinelu, Skinner tedy nemusel zasahovat vytrčenou vyrážečkou.

26:03

Solidní tlak hostů nakonec vede k faulu obránce Jasona Demerse. Na Jets čeká po podrážení druhá přesilová hra.

25:54

Mäenalanen to zkusil z ostrého úhlu a nebyl vůbec daleko od skórování. Kotouč nakonec těsně minul horní tyčku.

25:27

Útočník Mason Appleton se snažil do rány opřít celou vahou, ale kotouč se zasekl a k zakončení proto vůbec nedošlo.

24:48

U mantinelu se nejrychleji prosadil Lucius, Winnipeg se stále drží v zajímavém prostoru. To je velká změna oproti úvodní periodě, kdy Jets navštěvovali útočné pásmo spíše výjimečně.

24:06

Hezky do jízdy dostal pas McLeod. Ve středním pásmu zařadil vyšší rychlostní stupeň, obešel obránce a nebezpečně zakončil těsně vedle branky. Rittich zkontroloval situaci pohledem.

23:24

Teč přišla až za červenou čarou, proto sudí signalizuje, že se nebude pískat zakázané uvolnění. Z druhé strany nahazuje prudce Samorukov.

22:45

Němec Gawanke si našel prostor k nahození, Oilers se stále nedostali ke kontrole puku. Vedlo to až ke střele Eyssimonta, který se pak ještě postrkává v prostoru za brankou.

22:18

Od Kulakových bruslí se černá pryž odrazila do rohu hřiště. Vypadá to, že Winnipeg by mohl být ve druhé dvacetiminutovce přece jen rovnocennějším partnerem.

21:22

Ve středním pásmu chtěl pohnout s hrou Lucius, ale nepovedlo se. Na druhou stranu vyrazil Benson, Hamblin měl obrovskou možnost, ale jeho teč skončila asi půlmetru od pravé tyče.

20:48

Na zadní mantinel nahazuje Perfetti, ale puk jako škodnou vyhání Brett Kulak. Ani jeden z týmů si zatím v utkání nevypracoval trvalejší nápor.

20:15

I když DeMelo dobře zavřel mantinel, jeho kolegové už nebyli schopní pokračovat v ofenzivní aktivitě. Oilers nicméně vyhazují na zakázané uvolnění.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina vypukne přibližně v 01:04.
První střela určila ráz úvodní třetiny. Markus Niemelainen vyzrál na Davida Ritticha a poslal Edmonton do vedení 1:0. Skóre už se od té doby neměnilo, přestože šancí se nabízelo vícero. V 16. minutě musel český gólman ve službách Jets odrážet nájezd šikovného Hollowaye, který byl střelecky jedním z nejaktivnějších mužů na ledě. V závěru mohl Winnipeg srovnat, jenže přihrávku pokazil Mäenalanen.

20:00

První třetina skončila.

19:47

Ještě jeden pokus Perfettiho, tentokrát mířil pod horní tyčku, ale Skinner znovu střelu vytlačil.

19:17

V mezikruží zůstal volný Cole Perfetti a Skinner se okamžitě musel otáčet. Naštěstí pro Edmonton zapojil svůj beton.

18:49

Souboj u mantinelu nezvládnul Kristian Reichel, syn české legendy. Winnipeg to ovšem dlouho mrzet nemuselo.

18:43

Od hole Capobianca se puk odráží do ochranné sítě. Znovu to byl Holloway, který si říká o pozornost svých šéfů.

18:27

Velmi dobrá šance se nabízela Jets. Harkins vyčkával na přihrávku před prázdnou klec, jenže Mäenalanen finále akce nezvládnul. Přesto šlo o největší možnost hostů v dosavadním průběhu zápasu.

18:00

Foegeleho bombu z volného prostoru dokázal Rittich přizvednout ramenem. A to bylo kritické. Kdyby se českému brankáři nepodařilo zareagovat, Oilers by slavili další gól.

17:39

McLeod prohrál vhazování za modrou čarou, jenže Winnipeg se ukvapil při rozehrávce a bude z toho další přerušení v podobě icingu.

17:20

Přihrávka z hole Evana Boucharda prosvištěla brankovištěm, ale nikdo v tmavé kombinaci na ni nedosáhnul.

16:34

Nepříjemné nahození znovu zvládnul Rittich. Pak puk odklidil do bezpečí DeMelo a přesilová hra se blíží ke konci.

16:03

Trochu prostoru na pravém křídle získal Virtanen a okamžitě toho využil. Rána na Ritticha, který však odolal.

15:17

Lehkým háčkem rozhodil Hollowaye Logan Stanley a musí za katr.

15:17

15:17 Nejtěžší zákrok Davida Ritticha v dosavadním průběhu utkání.

15:17

Dobrý zákrok pro Davida Ritticha! Český brankář si musel poradit s dynamickou bekhendovou kličkou v podání Hollowaye, což se mu náramně podařilo. Stanley mu ovšem pomohl faulem.

14:54

Rittich chtěl výletem za vlastní klec pomoci DeMelovi, ten se přesto dostal pod tlak a z problémů ho musel vyvést až Stanley.

14:43

Hra je přerušena pět minut a sedmnáct sekund před koncem periody. Bude následovat další komerční pauza.

14:13

Bensonovo zakončení narazilo na zadní mantinel, ale pak se přece jen Rittich musel ukázat. Dobrý přesun i následný zákrok jihlavského rodáka.

13:44

Snaha Stanleyho o přenesení na druhou stranu nevyšla. Pak se ovšem mohutný zadák pustil do napadání a byl poměrně úspěšný.

13:11

Zatím velmi aktivní Foegele znovu zkoušel štěstí, ale jeho rána vůbec neprošla přes připravený blok. David Rittich tentokrát zůstal bez práce.

12:39

Dobrou souhru předvedli hosté ve slotu. Mäenalalen se pak snažil puk ještě jednou natlačit do nebezpečného prostoru, ale ukvapil se a vyhnal své parťáky do středního pásma.

11:58

Hezkou pozici nachystal Gawanke pro Eyssimonta. Jeho rychlé řešení nevydržela maska brankáře Skinnera, dochází proto k přerušení.

11:05

V oslabení se nebál dopředu vyrazit Holloway, dokonce od mantinelu procvičil Ritticha, který si připisuje další zásah.

10:46

Velký boj o kotouč se odehrával v útočné zóně Winnipegu, nakonec se domácí osvobodí.

10:29

Za hákování je vyloučen Brett Kulak. Zkušený obránce, který s Oilers podepsal jako volný hráč, musí usednout na dvě minuty na trestnou lavici.

10:12

Ke střele z ostrého úhlu sáhnul Eyssimont. Po pokusu Stanleyho se Jets nadále drželi v tlaku a vybojovali si početní převahu.

09:32

Na modré čáře přišel k překvapivému zisku Lucius, ale ke střele se neodhodlal. Po něm to zkusil Gawanke, znovu není příliš úspěšný.

09:18

Nahození do útočného pásma Oilers žádný užitek nepřinese, kotouč se totiž odráží mezi diváky.

08:49

S ničím se nerozpakoval Stanley. Poslal puk vysokým obloukem dopředu, kde ovšem zabojoval Harkins a nakonec připravil palebnou pozici pro DeMela. Zadák Winnipegu Skinnera nepřekonal.

08:13

Zajímavá střela z hole Foegeleho proletěla těsně kolem levého růžku Rittichovy svatyně. Český brankář měl i kus štěstí.

07:58

Hned po komerční přestávce zkoušel vypálit Gawanke, ale soustředil se na razanci až příliš. Puk nakonec vůbec netrefil.

07:47

Ve středním pásmu vybojoval kotouč Schaefer, dlouho se u něj ovšem neohřál. Na druhé straně zkusil ohrozit brankáře Dubois, ovšem Skinner dobře viděl a předvedl jistý zákrok.

07:08

Zatím má utkání opravdu přípravné tempo, hru provází řada nepřesností. Evan Bouchard přidal další nepovedenou přihrávku dopředu.

06:37

Ryan Murray poslal kotouč daleko od své svatyně, ale Oilers nebyli schopní pokračovat.

05:17

Od levého mantinelu prověřil Ritticha Foegle, ještě předtím Chisholm vystřelil na Skinnera, který si ovšem poradil vyrážečkou.

04:46

Nahození z ofsajdové pozice, vhazovat se bude ve středním pásmu.

04:14

S kotoučem si pohrál Skinner, zatím ho totiž Winnipeg příliš nezaměstnal. Rozehrávka se Oilers moc nepovedla, ale zvládli se ubránit.

03:47

Premiérový zásah má za sebou Rittich, když dokázal vystihnout střelu na přední tyči. Postaral se o ni Hamblin.

03:34

Včas se na levém křídle nezorientoval Harkins a Oilers tak odmítli další atak hostů.

02:39

I když Pierre-Luc Dubois dostal přihrávku na pravý mantinel, nedokázal si najít cestu k brance a raději zvolil únik do středního pásma.

02:14

Urostlý Stanley se zapojil do bránění a pomohl si svými kilogramy. Jets mohou konečně založit akci.

01:43

Oilers se znovu usazují v útočném pásmu, Samorukov nahazuje na zadní mantinel.

00:41

00:41 Markus NIEMELAINEN - 1:0

00:41

Edmonton právě vstřelil branku!
Brankář David Rittich nezačíná své nové angažmá ve Winnipegu ideálně. Inkasoval hned z první střely. Hosté se nedokázali osvobodit, čehož využil Brad Malone. Poslal kotouč k modré čáře, kde už byl připravený pálit obránce MARKUS NIEMELAINEN. Využil hustého provozu před Rittichem a našel mezeru v jeho postoji. Edmonton jde rychle do vedení. Asistence: Brad Malone.

00:17

Cole Perfetti si neporozuměl s Duboisem a Winnipeg se nedostal z pásma. Před brankou pak zůstal volný Puljujärvi, ale nezpracoval přihrávku.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Edmonton Oilers: Skinner (Pickard) – Kulak, Bouchard, Niemelainen, Demers, Murray, Samorukov – Foegele, McLeod, Puljujärvi – Holloway, Malone, Virtanen – Benson, Hamblin, Bourgault – Schaefer, Philp, Chiasson
Trenér: Jay Woodcroft

Winnipeg Jets: Rittich (Holm) – Stanley, DeMelo, Capobianco, Kovacevic, Chisholm, Gawanke, Sautner – Perfetti, Dubois, Reichel – Harkins, Stenlund, Mäenalanen – Malott, Lucius, Appleton – Eyssimont, Gustafsson, Toninato
Trenér: Rick Bowness.
WINNIPEG JETS
Po minulém propadáku chtějí Jets i s novým koučem Davem Lowrym mířit výš. I přes značnou nespokojenost v organizaci zůstává ústřední postava útoku Mark Scheifele, hvězdná kostra týmu tak nedoznala žádných výraznějších změn. Z toho by Winnipeg mohl těžit.

Jets během léta nepřivedli příliš zvučných jmen. Český fanoušek patrně zachytil příchod brankáře Davida Ritticha, který se po nevyvedené štaci v barvách Nashvillu pokusí restartovat svou kariéru právě za kanadskými hranicemi, kde už dříve působil coby gólman Flames.

Winnipeg se zároveň bude snažit o zapracování mladých hráčů. Šanci by měl dostat třeba velice talentovaný obránce Ville Heinola, který zatím trávil většinu času na farmě. Podle zpráv z tréninkového kempu ovšem působí velmi dobrým dojmem. Uvidíme, jak se mu bude dařit v přípravě.
EDMONTON OILERS
Jednoznačně největší posilu přivedli Oilers do svého brankoviště, kam zavítá dosavadní opora Toronta Jack Campbell. Obdržel pětiletý kontrakt a měl by být zárukou kvality mezi tyčemi, přestože má za sebou jen jednu kompletní sezonu v roli jedničky.

Vedení se dohodlo také na pokračování spolupráce s raubířem Evanderem Kanem, což byl jeden z hlavních cílů okurkové sezony. V Edmontonu by měl působit další čtyři roky.

Ostatní změny nejsou tolik výrazné. Jako volný hráč přišel do klubu obránce Brett Kulak, který byl u loňské jízdy Montrealu do finále Stanley Cupu. Jednoletou smlouvu získal také útočník Mattias Janmark.
Příjemné půlnoční sledování on-line přenosu z přípravy na další ročník NHL. V tomto utkání na sebe narazí kanadská mužstva Edmonton Oilers a Winnipeg Jets. Kdo vzejde ze souboje jako vítěz?
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

Edmonton Oilers – Winnipeg Jets

4:0

koniec (1:0, 0:0, 3:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 1. Niemelainen (Malone), 51. Hamblin (Demers, Philp), 55. McLeod (Foegele, Puljujärvi), 55. Holloway (Bouchard)

Edmonton Oilers: Skinner (35. Pickard) – Kulak, Bouchard, Niemelainen, Demers, Murray, Samorukov – Foegele, McLeod, Puljujärvi – Holloway, Malone, Virtanen – Benson, Hamblin, Bourgault – Schaefer, Philp, Chiasson
Tréner: Jay Woodcroft

Winnipeg Jets: Rittich (Holm) – Stanley, DeMelo, Capobianco, Kovacevic, Chisholm, Gawanke, Sautner – Perfetti, Dubois, Reichel – Harkins, Stenlund, Mäenalanen – Malott, Lucius, Appleton – Eyssimont, Gustafsson, Toninato
Tréner: Rick Bowness

Priebeh zápasu
1. tretina
00:41 EDM 1:0 Niemelainen (Malone)
10:29 EDM 2 Kulak, hákovanie
15:17 WPG 2 Stanley, hákovanie
Po 1. tretine
2. tretina
26:03 EDM 2 Demers, podrazenie
27:13 EDM 2 Samorukov, podrazenie
34:28 EDM -Skinner +Pickard (Striedanie)
36:36 WPG 2 Appleton, podrazenie
39:00 WPG 2 Eyssimont, príliš veľa hráčov na ľade
Po 2.tretine
3. tretina
48:13 EDM 2 Bourgault, príliš veľa hráčov na ľade
50:22 EDM 2:0 Hamblin (Demers, Philp)
54:24 EDM 3:0 McLeod (Foegele, Puljujärvi)
54:51 EDM 4:0 Holloway (Bouchard)
Koniec