Menu

Futbal

Európska liga

Partizan Belehrad – Athletic Club Bilbao

0:2

koniec (0:1)

22.10.2015, 19:00 • 3 • Skupina L • Matúš Valko

Fortuna: 3.7 3.5 2.06

Koniec zápasu. (20:51:17)

90+2

Zivkovic zahral roh na krátko, následný center od jedného hráča domácich našiel jedného z hráčov Partizanu, no pozorný brankár hostí loptu chytá bez problémov.

90+1

Hostia zlyhali v útoku, následný výkop od brány našiel domáceho obrancu, ktorý presnou hlavičkou vysunul Zivkovica, ktorého lopta zašla od obrancu na roh.

90

Rozhodca nadstavil 3 minúty.

89

Toto striedanie je už len taktické, keďže v 89' prichádza Elustondo G., ktorý vystriedal strelca jedného z gólov – Benata.

88

Zikovic prihráva Ninkovicovi, no ten stratil loptu. Následný protiútok mohol byť rýchly, no hostia neuspeli v prihrávkach, ale loptu si udržali.

87

Hostia sa snažili vytvoriť útok po pravej strane, no tam bolo veľa hráčov hostí a tak loptu stratili.

85

Williamov výkon bol dnes výborný, no bolo vidno, že nevládze pri inviiduálnych akciách, a tak ho tréner Atletica Bilbaa strieda. Na trávnich prichádza Bóveda.

84

84. Beñat ETXEBARRIA - 0:2

84

Gol! Následný priamy kop zahral hráč s číslom 7 – BENAT, a ten loptu zakrútil nádherne okolo múru a tak zvyšuje na 2:0

83

Ostojic M. si bude od tohto momentu dávať veľký pozor na to, čo robí, keď fauloval hráča hostí pred šestnástkou.

82

Brankár hostí kopol výkop od brány veľmi zle , keď sa lopta dokotúľala na aut pri polkovej čiare.

82

Ninkovic sa pokúsil o strelu, no tej chýbala presnosť, keď letela ďaleko nad.

81

William sa snaží dostať inviiduálne cez ibranu domácich, no neuspel. Tí posielajú loptu brankárovi a on odkopáva do bezpečia.

79

William dostal loptu až do šestnástky, uvoľnil sa od obrancu ale jeho strelu vyrazil obranca preč. Následný center našiel na hranici vápna, no to bolo k ničomu, pretože následný center zlyhal.

78

Stevanovic si dnešnú sprchu zaslúži. Na ihrisko prichádza čerstvý Saponjic.

77

Raul Garcia sa pokúsil o pas pre nabiehajúceho Williama, napriek tomu, že jeho prihrávku zmaril domáci obranca sa lopta dostala k Williamovi a ten prihrávkou skoro našiel Aduriza. Jeho pas stroskotal na domácom obrancovi, ktorý prišiel v hodnú chvíľu.

76

Nepodarený pas v podaní hostí našiel iba brankára Zivkovica, jeho výkop získali hráči hostí.

75

Hosťujúci brankár dal všetkým najavo, že ma v sebe nejakú tu techniku, keď obišiel na hranici šestnástky kapitána domácich Ninkovica.

74

Raul Garcia sa snažil vytvoriť akciu, no jeho spoluhráč Aduriz bol v ofsajde. Aduriz sa snažil nehrať, no hlavný arbiter odpískal napriek tomu ofsajd.

73

Zikovic hodil veľmi ďaleký aut, Petrovicova strela bola zablokovaná obrancami.

72

Ďaleký aut do malého vápna nenachádza nikoho. Domáci sa snažili vyviesť loptu von ale tú stratili. Následne sa kapitán domácich snažil vybojovať loptu, ale fauloval len Benata. Následný center z voľného kopu do vápna nenašiel nikoho.

68

Vulicevic zahral rukou, keď sa ho hráč hostí snažil prehodiť na hranici šestnástky. Následný priamy kop, ktorý zahral Benat odrazil brankár domácich len pred seba, no našťastie tam stál jeho spoluhráč a ten poslal loptu preč.

66

Hostia získali aut, no podľa bukotu fanúšikov hlavný arbiter ukrivdil domácim.

65

Hostia si vybojovali roh, ktorý zahral Benat, no jeho pas našiel domáceho obrancu, ktorý poslal loptu do stredu ihriska, no tam sa k nej dostal Raul Garcia ktorý to skúsil z voleja, no jeho lopta netrafila bránu.

64

William dnes hrá veľmi pekný futbal a je to na ňom vidno, keď sa obtočil okolo dvoch obrancov, no následný útok, ktorý chcel začať skončil neúspechom. Napriek tomu loptu majú znovu na kopačkách hostia.

63

Striedanie už aj na strane domácich. Z ihriska odchádza Božinov a prichádza Grbić.

62

Nunkovic poslal zlú finálnu prihrávku a tak hráč hostí poslal pas na Aduriza, ktorý nanešťastie pre nich, prehral v súboji s posledný obrancom.

61

Žltá karta pre stredopoliara domácich, ktorá bola oprávnená, keďže sa tento hráč dotkol iba nohy Benata. Jeho následný voľný kop v šestnástke chytá brankár.

59

Ninkovic prihral zle a tak sa lopty ujali hráči Atletika, no tí tiež boli zbrklí v prihrávke, no napriek tomu získali aut po zlej prihrávke hráča domácich.

58

Aduriz sa zas previnil, keď kopol domáceho hráča. Postranný arbiter vyhodnotil tento zákrok ako nie vhodný.

57

Na zemi vidíme zvíjajúceho sa domáceho obrancu. Je potrebný zákrok odborného lekára, ktorý je privolaný hlavným arbitrom.

56

William sa pekne pretlačil až pred stred šestnástky, kde sa otočil a prihral na kopačky Benata, no jeho nádhernú strelu odráža domáci brankár preč.

54

Striedanie na strane hostí. Odchádza Susaeta a prichádza Merino.

53

Fabricio bol hráčom, ktorý kopol priamy kop, no lopta, ktorá prešla pomedzi obranu len prefičala okolo ľavej tyče hostí.

52

Faul, ktorého sa dopustil La Porte, ktorý bol moc dôrazný v súboji, no s použitím lopty. Domáci hráči budú zahrávať priamy kop asi z 26 metrov.

51

Garcia sa po lopte od svojho brankára snaží dostať po strane, no bol zastavený obrancom.

50

De Marcos sa rozhodol ísť do súboja napriek tomu, že hráč domácich sekundu pred zákrokom odkopol loptu. Hlavný rozhodca sa mu rozhodol udeliť žltú kartu.

49

Hostia sa taktiež pokúsili o útok. Prihrávka záložnika hostí však odkopáva domáci obranca kolo brankovej tyče na roh.

48

Domáci si vypracovali krásnu akciu po ľavej strane, no boli neúspešný v koncovke a tak lopta uteká na výkop od brány.

47

K lopte sa dostal domáci brankár, ktorého pas si spracoval stredný obranca hostí. Následne Susaeta sa pokúsil získať loptu, no domáci obranca si s ním poradil.

47

Faul, ktorého sa dopustil William. Rukou odtláčal obrancu domácich, a to sa hlavnému arbiterovi nepáčilo.

46

Znovu sme začali na postupných útokoch, ktoré ale znovu nevychádzajú, a tak obrany majú v 46' najviac starostí kvôli centrom.

46

Začal sa druhý polčas.

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Benat je odmenený žltou kartou.
Jeho diskusia s hlavným arbitrom je odmenená žltou kartou.

44

Raul Garcia bol príliš agresívny pri jeho zákroku a tak domáci arbiter toleroval tento zákrok ako jeho posledný nebezpečný.

41

K zakončeniu sa dostal jeden hráč z domácich, ktorý vystrelil z poza obrancu, no lopta letela moc od pravej tyče.

40

Domáci si vypracovali roh. Ďaleký pas nenašiel vo vápne nikoho a tak sa k lopte dostali obrancovia Partizanu, ktorí boli neúspešní v rozohrávke. Atletiko sa snaží založiť útok.

39

Pri lopte je znovu De Marco, ktorý tvorí dnes asi najviac akcií, no jeho pas nenachádza nikoho a tak začal protiútok po ľavej strane. Kde potiahol hráč Partizanu Belehrad loptu až za šestnástku, kde stál sam Bojinov, no jeden z obráncov ho predbehol a odkopol loptu do bezpečia. Bojinov sa pokúsil sklzom trafiť loptu, no spôsobil len faul.

37

William dostál nádhernú loptu, ktorá začínala na De Marcovi, ktorý prihral svojmu spoluhráčovi v strede. Williamovej strele chýbala už len presnosť a tak nastáva kop od brány.

36

Lukic sa pokúsil o strelu z poza obrancu, no jeho strela bola zablokovaná.

35

Lukic ťahá loptu v strede, no jeho inviiduálna akcia mu nevyšla, lopta sa odrazila až k obrancom domácich a tí sa snažia založiť útok.

34

Ďaleký pas až na nabiehajúceho Anduriza, jeho krížna strela ale skončila tak, že ju brankár odbil na roh. Lopta od rohového praporku nenašla nikoho a tak obrancovia odkopávajú loptu ďaleko.

33

Lavkovic hádže aut na polovičke, no lopty sa ujali hosťujúci obrancovia.

32

Hosťom nevyšiel útok, ktorý začali od rozohrávky v stredovom kruhu. Lopta zašla za rohovú čiaru a tak nastáva kop od brány.

31

31. Raúl GARCÍA - 0:0

31

Loptu dostal až ku rohovému práporu od Benata De Marcos, jeho následný center našiel v malom vápne RAULA GARCIU a ten strieľa krásny gól!

30

Ninkovic na Stevankovica po ľavej strane. V súboji vyhral obranca a a lopta zašla až na výkop od brány.

29

Center do vápna! Najvyššie vyskočil Aduriz, no hlavičkuje vysoko nad.

28

Faul ktorého sa dopustil domáci hráč, keď chcel sklzom odkopnúť loptu, no trafil aj nohu jedného z hráčov hostí. Následný center až do šestnástky nenašiel v podstate nikoho

26

Hlavný arbiter odpískal útočný faul na domácich obrancov, tí odohrali loptu ihneď. Petrovic inviiduálnou akciou, kde prešiel cez troch obrancov nahral spoluhráčovi na ľavo, ten sa pokúsil obkrútiť okolo obrancu, no neúspešne.

25

Priamy kop z ľavej strany od šestnástky ktorú odohrávajú hostia. Následný center letel až príliš vysoko a ďaleko, takže domáci obranca nemal žiadny problém s touto loptou.

24

Bol odpískaný faul v prospech hostí.

23

Roh pre hostí, ktorý zahrával Benat, no pozorná obrana odhlavičkovala túto šancu a tak sa lopta objavila v strede zálohy.

22

Následne ponechaná výhoda však bola odpísaná a tak Benat s číslom 7 zahráva okamžite faul. Jeho lopta na jeho spoluhráča mu nevyšla.

21

Následná lopta skončila tiež autom. Tento pokus skončil tak, že sa lopty ujali domáci obrancovia, De Marcos sa znovu pokúšal o posunutie lopty no neúspešne, ale lopta skončila znova na kopačkách hostí.

20

Lukic sa pokúsil o rýchly protiútok, no prišiel o loptu.Loptu potiahol až za polku súpera De Marcos, no jeho pas nevyšiel a tak získali aut domáci.

19

Loptu si vymenili všetci záložnici Atletika, až prešla na pravú stranu kde sa snažil Susaeta vytvoriť útok no obranca Partizanu odvracia na aut.

18

Roh. Atletiko rozohralo roh, hosťujúci San Jose krásne nabehol a trafil loptu vo vzduchu, no pozorný brankár domácich odvracia na ďalší roh, ktorý skončil neúspechom. Následný protiútok Atletiko ustrážilo a mohli začať pomalým útokom.

16

Ďaleký pás na Williamsa, jeho inviiduálny pokus nevyšiel. Loptu ale získalo Atletiko v podobe autu. Ľavý obranca rozohral aut, no lopty sa ujali domáci.

15

Hostia vytvorili tlak keď držali loptu na pravej strane od šestnástky, no lopta sa po odraze dostala za rohovú čiaru a tak sme sa dočkali odkopu od brány.

14

Krásna lopta po pravej strane, Garcia nacentroval, no jeho pas nenašiel nikoho.

13

Raul Garcia drží loptu v strede, snažil sa o prihrávku na ľavú stranu, no pozorný Lekovic hru prečítal.

12

Ofsajd. Dlhý pás Balenziaga predĺžil Garcia na Williamsa, no ten bol práve v ten moment mimo hru.

11

Lekovic hodil aut a začala akcia po strane, no následné prihrávky hráči Atletika prečítali a tak sa domáci zmohli iba na napádanie, ktoré skončilo faulom.

10

Krásna lopta do behu od domáceho stredopoliara no následné zakončenie letelo vysoko nad.

9

Williams nedobehol loptu a tak krajný obranca získal loptu. Následné napádanie Atletika spôsobilo odkop od Zivkovicovej brány.

8

Atletiko malo obrovskú šancu! Na loptu si nabehol Sesaeta do malého vápna ale domáci obranca výborne odrazil loptu preč.

6

Ďalší faul. Atletiko rozohralo ihneď a snažilo sa založiť útok. Loptu do priestoru dostal Ninkovic ktorý ju následne stratil

5

Lopta sa držala prevažne v strede. De Marcos sa pokúsil o pas, no loptu odkopla obrana a tak sa De Marcos ocitol znovu pri lopte, ale loptu stratil.

4

Faul. Laporte bol moc dôrazný pri získavaní lopty.

3

Domáci sa znova pokúsili o postupný útok, pokus skončil odkopom hosťujúcich obrancov a loptu chytil domáci brankár. Partizan Belehrad znova skúšajú postupný útok.

2

Hostia držali loptu a snažili sa postupným útokom dostať za polovicu, no neúspešne. Následné pokusy zmarili hosťujúci obrancovia.

1

Partizan majú začiatočný výkop.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Príjemný večer prajem všetkým fanúšikom futbalu. Dnes nám proti sebe nastúpia tými zo Srbska a Španielska. Konkrétne SRB Partizan Belehrad a SPJ Athletic Club Bilbao. Tieto dva celky sa nachádzajú v skupine L.

Partizan Belehrad vedie tabuľku skupiny L, na konte ma dve výhry. Prvá sa uskutočnila 1.10.2015 proti Augsburgu, kde srbský tím vyhral 1:3 a zaradil sa vtedy na prvé miesto tabuľky. Neskôr, 17.9.2015 narazili na Almaar, ktorý sa nachádzal v tej dobe na druhej priečke, vďaka výhre 2:1 nad Athleticom. Belehrad vyhrali rozdielom jedného gólu a to 3:2, keď vtedajší hostia už len upravili stav v 93'. Partizan Belehrad má na konte šesť strelených gólov a tri inkasované.

Na druhej strane sa však nachádza Athletic Club Bilbao, ktorý prehrali tesne proti Alkmaaru 1.10.2015, kde si domáci obranca Boveda E. strelil vlastný gól. Španielsky tím vedel, že ak chce hrať o baráž, musí vyhrať, a tak 17.10.2015 vyhrali 3:1 proti Augsburgu, ktorý sa momentálne nachádza na poslednej priečke. Na konte maju štyri strelené góly a tri inkasované.

Mne už nezostáva nič iné, len potvrdiť, že nás čaká zaujímavý zápas o prvé miesto a udržanie si postupovej pozície. Prajem Vám pekný futbalový zážitok.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

Partizan Belehrad – Athletic Club Bilbao

0:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 31. Raúl García, 84. Etxebarria

Karty:   61. Lukić (PAB), 83. Ostojić (PAB) – 44. Etxebarria (ATB), 50. de Marcos (ATB)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 0:9. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:14.

Partizan Belehrad: Ž. Živković – Vulićević, Ostojić, Fabrício, Leković – A. Živković, Lukić, Petrović, Ninković (C), Alen Stevanović (78. Šaponjić) – Božinov (63. Grbić).
Náhradníci: Kljajić – Bandalovski, Ćirković, Grbić, Glavčić, Trujić, Šaponjić.

Athletic Club Bilbao: Herrerín – de Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga – I. Williams (85. Bóveda), San José, Raúl García, Etxebarria (89. G. Elustondo), Susaeta (C) (54. Sabin) – Aduriz.
Náhradníci: Iraizoz – Bóveda, Gurpegi, G. Elustondo, Eraso, I. Gómez, Sabin.

Rozhodca: Pawel Raczkowski