Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

VfL Wolfsburg – Bayern Mníchov

0:2

koniec (0:0)

27.02.2016, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • 23. kolo • Michal Bakoš (@bako_baks)

S konštatovaním, že Bayern Mníchov po zmene strán strelil dva góly a potvrdil tak rolu favorita, sa s vami lúčim. Želám príjemný zvyšok soboty i celého víkendu. Lúči sa komentátor dnešného stretnutia Michal Bakoš. (17:26:20)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Wolfsburg sa snaží až do záverečného hvizdu, no cez sformovaného súpera sa nevie dostať do nejakej nebezpečnejšej pozície.

90

K riadnemu hraciemu času sú pridané dve minúty.

89

Futbalisti Bayernu v týchto momentoch naplno plnia filozofiu svojho trénera, ktorý sa neraz vyjadril, že štýl tiki-taka obľubuje preto, že keď máte loptu vo svojej moci, jednoducho nemôžete inkasovať.

88

Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Kingsley Coman, prichádza Sebastian Rode.

86

Bayern kontroluje záver stretnutia. Loptu si posúva na vlastnej polovici ihriska, pričom sa už príliš netlačí dopredu.

84

Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Marcel Schäfer, prichádza Ismail Azzaoui.

82

Manuel Neuer dokázal zneškodniť zakončenia Maxa Krusa, ktorého možno označiť ako najaktívnejšieho hráča domácich v dnešnom zápase.

80

Alcantarov center sa stal ľahkou korisťou domáceho brankára. Wolfsburg má k dispozícii ešte niečo viac ako desať minút, teda časovú porciu, za ktorú sa dva góly určite streliť dajú. Bayern však takto rozohraté zápasy púšťať nezvykne.

79

Philipp Lahm mal na kopačke tretí gól Bayernu Mníchov! Lopta mu na pravú nohu sadla ideálne, zrejme by zapadla k ľavej žrdi Casteelsovej svätyne, no brankára VfL zachránil Ricardo Rodríguez, ktorý loptu vyhlavičkoval na rohový kop!

78

Julian Bernat videl ako prvý v dnešnom zápase žltú kartu za faul na Schürrleho, ktorého zastavil v snahe nasadiť k prieniku popri postrannej čiare.

76

Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Naldo, prichádza Robin Knoche.

74

Bayern dal gól! Bavori pridávajú druhý gól, ktorým zrejme definitívne pochoval šance a nádeje Wolfsburgu na dobrý výsledok z dnešného zápasu. Comanov center z pravého krídla zasiahol hruďou Ribery, ktorý tým pripravil pozíciu pre ROBERTA LEWANDOWSKEHO. Poľský zakončovateľ šikovným a pohotovým zasiahnutím lopty prekonal Casteelsa a potvrdil, prečo je najlepším strelcom Bundesligy!

Robert Lewandowski (BAY) - 0:2

72

Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Christian Träsch, prichádza André Schürrle.

71

71. Vieirinha (WOF)

71

Brejk potiahnutý rýchlym Ribérym zakončil strelou spoza šestnástky Xabi Alonso, ktorému nabil Thiago Alcantara. Zakončenie skúseného španielskeho stredopoliara smerovalo presne do stredu brány Casteelsa.

VfL Wolfsburg – Bayern Mníchov

0:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 66. Coman, 74. Lewandowski

Karty:   78. Bernat (BAY)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 6:8.

VfL Wolfsburg: Casteels – Vieirinha, Naldo (76. Knoche), Dante, Ricardo Rodríguez – Draxler, Träsch (72. Schürrle), Gustavo, Schäfer (84. Azzaoui) – Arnold, M. Kruse.
Náhradníci: Grün – Schürrle, Knoche, Putaro, Stolze, Azzaoui.

Bayern Mníchov: Neuer – Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat – Alonso – Coman (88. Rode), T. Müller, Robben (56. Ribéry), Costa (49. Th. Alcântara) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Benatia, Ribéry, Th. Alcântara, Götze, Rode, Arturo Vidal.

Rozhodca: Gräfe – Sinn, Seidel – Schmidt