Menu

Futbal

Niké liga

MFK Zemplín Michalovce – FC Spartak Trnava

0:1

koniec (0:0)

27.02.2016, 17:00 • MFK Zemplin Michalovce • Miroslav Revaj

: 2.7 3.3 3.4

Skončil sa nám zápas medzi MFK Zemplín Michalovce – FC Spartak Trnava s výsledkom 0:1! V druhom polčase sme videli len jednu väčšiu gólovú šancu, ktorú mali hostia a tá sa skončila aj gólom, o ktorý sa postaral David Depetris! Bola to len jediná veľká šanca hostí v tomto zápase, tá skončila gólom a tak získavajú tri body v úvodom kole jarnej časti. Domácich tak môžu mrzieť dve veľké zahodené šance v prvom polčase.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotného večera! (18:52:58)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Domáci tím získal teraz loptu a premiestnil sa pred 16-tku hostí. Po autovom vhazdovaní do 16-tky sa lopta dostala len ku Kamenárovi a ten loptu dokázal prikryť. S rozohrávkou sa pochopiteľne nikam neponáhľa.

90+1

V týchto chvíľach sú pri lopte častejšie hostia, ktorý nič neriskujú, nikam sa neponáhľajú a snažia sa nazbierať čo najviac cenných sekúnd na útočnej polovičke.

90

Hlavný rozhodca Boris Marhefka nadstavuje ešte tri minúty!

89

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Róbert Jež, prichádza Babatounde Bello.

88

Domáci tím sa v prechode do útoku previnil len nedovoleným zákrokom na Baéza a tak sa hra prerušuje. Lopta tak teraz pripadne hosťom.

87

Trnave sa podarilo preniknúť dopredu, na pravej strane potrápila obranu domácich, També však napokon zakončoval len veľmi nepresne a lopta tak pripadne Michalovciam.

86

V závere zápasu je pri lopte domáci celok, ktorému neostáva nič iné ako už začať riskovať a tlačiť sa vo väčšom počte dopredu. Trnava však výborne bráni svoje územie a do gólových príležitostí domácich nepúšťa.

85

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza David Depetris, prichádza Lukáš Mihálik.

84

Domáci celok po faule zahrával priamy kop, do hlavičkového zakončenia sa dostal dnes veľmi aktívny Hamuľák, lopta skončila však len mimo brány hostí.

83

Michalovciam sa podaril rýchly útok, avšak následná hlavička z hlavy domáceho útočníka smerovala len do stredu brány, kde stál pripravený brankár Kamenár a loptu chytil do svojich rukavíc.

82

Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Alexander Sviarchinsky, prichádza Samuel Garcia Bayón.

81

Žltú kartu dostáva Matúš Čonka (FC Spartak Trnava).

80

Dnešné stretnutie sleduje 4135 divákov.

79

Hosťom sa darí postupne prenikať dopredu, domáci tím sa tak v týchto chvíľach len bráni. Trnava sa teraz snaží o to, aby lopta bola čo najčastejšie na polovičke domácich.

78

Domáci futbalisti sa však pri prechode do útoku previnili ofsajdom, takže lopta tak pripadne Trnave. Hostia sa s rozohrávkou pochopiteľne nijak neponáhľajú a to sa domácim priaznivcom a hráčom nepáči.

77

Trnava sa zmocnila lopty a snažila sa o prechod na útočnú polovičku, to sa jej však napokon nepodarilo a tak to smerom dopredu už skúšajú domáci futbalisti.

76

Do 16-tky domáceho tímu smerovala nebezpečná lopta, ktorú však dokázali domáci futbalisti pokryť a následne ju aj vyviesť do bezpečia.

75

Loptu teraz vybojovali hostia, snažili sa o rýchly prechod do útoku, domáci sa však previnili faulom na Depetrisa a tak Trnava pri lopte ešte ostane.

74

Michalovce sa snažili o rýchly útok po pravej strane, Čonka však dobre čítal hru získal loptu, ktorú však následne pod tlakom len odkopol ďaleko od trnavskej brány.

73

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Emir Halilovič, prichádza Robert Ndip També.

71

Ku lopte sa teraz dostali hostia, nikam sa pochopiteľne neponáhľajú a snažia sa nazbierať čo najviac sekúnd s loptou na kopačkách.

70

Netrvalo však dlho a domáci futbalisti sú už späť pri lopte. Stále sa im však nedari výrazne preveriť defenzívu Trnavy. Trnava cíti šancu na zisk troch bodov v tomto zápase a robí tak preto maximum.

69

Domácemu tímu však nevyšla rozohrávka lopty a tak sa ku lopte dostáva Trnava, ktorá sa snaží čo najdlhšie podržať loptu na svojich kopačkách.

68

V strede poľa teraz dokázali hostia zastaviť útočnú akciu domácich len za cenu faulu, Michalovce tak aj naďalej ostávajú v útočnom ťažení.

67

Aj naďalej sú pri lopte častejšie domáci futbalisti, stále sa im však nedarí nájsť cestu ako preniknúť do vnútra 16-tky hostí. Hostia sa po zisku lopty pochopiteľne nikam neponáhľajú.

67

Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Dominik Kunca, prichádza Lukáš Tóth.

66

Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Tomáš Sedlák, prichádza Kyriakos Savvidis.

65

Lopta je však už opäť na kopačkách domácich futbalistov, nedarí sa im však teraz nájsť recept na pozornú obranu Trnavy.

64

Michalovce predviedli peknú útočnú akciu po pravej strane, prihrávku do vnútra 16-tky hostia však dokázali pokryť a následne odrazenú loptu vyviesť do bezpečia.

63

Rohový kop napokon nič zaujímavé nepriniesol, domáci tím sa dokázal ubrániť a s loptou momentálne vyráža smerom dopredu.

62

Dopredu sa teraz dostali hostia a po ich útočnej akcii uvidíme rohový kop. Rozohrá ho kapitán Trnavy Mikovič, s rozohrávkou sa však nikam neponáhľa.

61

Ich prianiu teraz mohlo byť vyhovené! Lukić z pravej strany centoval do 16-tky hostí, lopta sa dostala ku Hamuľákovi, avšak jeho pokus do stredu brány výborne zneškodnil brankár Kamenár!

60

Avšak aj naďalej hrajú teraz domáci futbalisti aktívnejšie, hostia však prerušujú každý náznak čo i len malého nebezpečenstva. Domáci fanúšikovia si z tribún pýtajú gól.

59

Ani teraz domácemu tímu nevyšla jeho akcia, postranný rozhodca opäť odmával ofsajd po strele Koscelníka, ktorá skončila na brvne!

58

Michalovce však ešte určite svoje zbrane neskladajú, momentálne sú pri lopte a tlačia sa smerom dopredu. Trnava je však v defenzíve veľmi pozorná a skúša to hrať na rýchle brejky.

57

Trnava dala gól!

Je tu prvý gól tohto zápasu! Trnava teraz dokázala vyťažiť zo svojej aktivity, keď kapitán Mikovič potiahol loptu po ľavej strane, následne ju odcentroval do 16-tky domáceho tímu, Kelemen dokázal loptu len vyraziť pred DAVID DEPETRIS, ktorý ju následne pohodlne dostal do brány Michaloviec – 1:0!

55

Častejšie je však pri lopte mužstvo Trnavy, hostia sa však nemôžu dostať na dostrel domácej brány. Domáci dobre bránia stred poľa.

54

Domácemu mužstvu nevyšiel prechod do útoku, hostia dobre zareagovali v obrane a získali loptu na svoje kopačky. V týchto chvíľach sledujeme rýchly futbal, avšak bez šancí či striel na jednu či druhú bránu.

53

Po faule získali hostia priamy kop, ktorý rozohral napokon Jež, centrovaná lopta padla na hlavu Horníka, ale ten zakončil len nepresne vysoko nad bránu domácich.

52

Michalovce sa pokúsili o rýchlu útočnú akciu, avšak postranný rozhodca odmával ofsajd. Loptu do hry tak uvedie brankár hostí Kamenár.

51

Teraz pre zmenu hrá aktívnejšie domáci celok, takže to len potvrdzuje, že sa hrá vyrovnaný zápas. Zrejme to dnes bude o jednom góle, kto ho dá tak ten zvíťazí, avšak ostáva ešte dostatok času do konca stretnutia.

50

Domácemu tímu a však teraz podarilo preniknúť na útočnú polovičku a po nedovolenom zákroku získal priamy kop. Lukić centroval do 16-tky hostí, žiadnu zaujímavú situáciu to však neprinieslo.

49

V úvode druhého polčasu sú aktívnejší hostia, avšak nedarí sa im nájsť recept na pozornú domácu defenzívu. Domáci tím sa tak v úvode druhého polčasu musí brániť.

48

Trnava získala loptu a obkľúčila domácu 16-tku, avšak do žiadnej zaujímavej príležitosti sa napokon nedostala, pretože dobre zafungovala obrana domáceho tímu.

47

Druhý polčas zápasu sa nám už naplno rozbehol! Výkop mali domáci, v základných zostavách oboch mužstiev nedošlo ku žiadnej zmene.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas zápasu sa tak môže čoskoro začať!
Skončil sa nám prvý polčas zápasu medzi MFK Zemplín Michalovce – FC Spartak Trnava, v ktorom gól nepadol a tak je stav 0:0! Sledovali sme pomerne vyrovnané stretnutie, avšak domáci celok mal dve veľké šance na skórovanie, ktoré ale nevyužil. Okrem týchto dvoch šancí sme už žiadny vzruch nevideli, skôr lopte lietala zo strany na stranu.

Uvidíme čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 18:01!

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Z hranice 16-tke sa ku odrazenej lopte dostal domáci Lukić, jeho strela však smerovala len do stredu brány, kde stál pripravený brankár hostí Kamenár.

45

Hlavný rozhodca zápasu nadstavuje ešte jednu minútu!

44

Žltú kartu dostáva Ivan Schranz (FC Spartak Trnava).

43

Do rýchleho brejku sa napokon dostali hostia, z pravej strany poslal do 16-tky domáceho tímu loptu Jež, odrazená lopta sa napokon dostala za 16-tku ku Čonkovi, jeho bomba však len preletela nad bránu domácich.

42

To sa mu však napokon nepodarilo, po nepresnosti stratil loptu a tak to môžu skúsiť dopredu domáci futbalisti. Trnava si tak bude musieť dávať pozor v zadných radoch.

41

Lopta z rohového kopu bola dobre poslaná do 16-tky hostí, avšak Kamenár ju dokázal napokon vyboxovať do bezpečia, loptu získal Schranz, ktorí sa snaží preniknúť dopredu.

40

Domácemu celku sa podarilo získať loptu, po rýchlom brejku vznikla zaujímavá situácia v 16-tke Trnavy, pramení napokon z toho priamy kop pre Michalovce.

39

Trnave sa teraz darí postupne prenikať smerom dopredu, domáci tím však dobre číta hru a každý náznak nebezpečenstva prerušuje.

38

Aj ku koncu prvého polčasu môžme konštatovať, že s hrá vyrovnaný futbal, avšak domáci tím mal už k dispozícii dve veľké príležitosti na skórovanie.

37

Michalovce však nič prevratného nevymysleli a pri prechode do útoku po chybe loptu strácajú. Dopredu to tak teraz môžu skúsiť futbalisti Spartaku Trnava.

36

V útočnom ťažení si teraz domáci pomohli faulom a tak lopta pripadne domácim futbalistom. Trnava sa tak musí vrátiť späť na voju obrannú polovičku.

35

Útoky sa však už opäť striedajú zo strany na stranu, avšak nič zaujímavé sa nedeje. Domácich futbalistov tak určite môžu mrzieť dve výborné zahodené šance.

33

Loptu už teraz získali hostia a snažia sa preniknúť na útočnú polovičku. Pomaličky sa blížime ku záveru prvého polčasu, gól sme zatiaľ nevideli, ale šance naň boli.

32

Rohový kop napokon žiadnu zaujímavú príležitosť nepriniesol, domáci celok však pri lopte ešte ostáva, Trnava sa tak v týchto chvíľach musí len brániť, domáci tím hrá teraz aktívnejšie.

31

Teraz sme mali možnosť ďalšiu veľkú šancu na strane domácich! Hamuľák sa dostal skvelo za obrancu hostí, získal loptu a pohotovo aj zakončil, avšak Kamenár ho skvelo vychytal, odrazenú loptu pred dotierajúcim domácim hráčom odkopol na rohový kop Horník!

30

Do rýchleho brejku sa dostali domáci futbalisti, Hamuľák to napokon skúsil na bránu, ale jeho nepresná strela nemohla brankárovi Kamenárovi narobiť žiadne problémy.

29

Loptu momentálne drží Trnava, avšak nedarí sa jej preniknúť cez obranné hradby domácich. Dnes sa oba tímy prezentujú dobrou defenzívou, až na to jedno zaváhanie hostí, ktoré takmer skončilo gólom.

28

A opäť len sledujeme ako lopta lieta zo strany na stranu a nič zaujímavého sa tak nedeje. Sledujeme taký skôr boj o loptu a o každý centimeter na trávniku.

26

Nikola Lukíc prenikol za obranu hostí, dostal však loptu do ofsajdu a tak jeho presné zakončenie na bránu hostí pochopiteľne neplatí!

25

Rýchly útok hostí po pravej strane, center na vzdialenejšiu žrď však napokon končí len v rukaviciach domáceho brankára Kelemena, ktorý už stihol rozohrať akciu svojho tímu.

24

Lopta však momentálne lieta zo strany na stranu, sledujeme pomerne vyrovnané stretnutie, najväčšiu šancu v zápase však mali domáci futbalisti. Uvidíme, čo sa ešte v prvom polčase stihne zaujímavé odohrať.

23

Domácich zrejme táto situácia akoby nakopla a opäť sú pri lopte a snažia sa preniknúť na útočnú polovičku. Trnava sa však z predchádzajúcej situácie poučila a dáva si už v zadných radoch veľký pozor.

22

Prvá veľká šanca v tomto zápase! Veľká chyba obrany Trnavy, Koscelník si zbehol za obranu, napokon postupoval úplne sám na Kamenára, dostal sa ku jeho tesnej blízkosti, ale zakončil veľmi veľmi zle a lopta skončila len mimo brány! Obrovské šťastie tak teraz bolo na strane Trnavy!

21

Okrem boju na ihrisku sledujeme aj boj na tribúnach, kde oba fanúšikovské tábory sa predbiehajú v povzbudzovaní a vo vzájomnom podpichovaní.

20

Rohový kop napokon nič zaujímavé nepriniesol, stále tak čakáme, kedy príde nejaká ta väčšia šanca v tomto zápase. Na oboch tímoch je vidno trošku aj nervozity z prvého zápasu v jarnej časti.

19

Z rýchleho brejku napokon domáci tím vyťažil rohový kop, lopta sa dostala ku Hamuľákovi, ktorého pokus bol zblokovaný na rohový kop. Kamenár si tak už organizuje spoluhráčov.

18

Dopredu sa postupne prebíjali futbalisti Trnavy, avšak tesne pred 16-tkou domáceho tímu ju stratili a do rýchleho brejku tak idú Michalovce.

17

Lopta napokon z autového vhadzovania smerovala priamo do 16-tky, tam však dopadla len ku futbalistom Spartaku, ktorí ju odkopli do bezpečia.

16

Domáci tím si vybojoval loptu a dostal sa aj do útoku, v tesnej blízkosti brány hostí získava autové vhazdovanie, ktoré vybojoval Hamuľák.

15

Michalovce teraz neuspeli na útočnej polovičke, lopta tak pripadne Trnave. Loptu smerom dopredu už rozohral brankár Kamenár, na útočnej polovičke sú tak teraz hostia.

14

Aj Trnava tak mala možnosť vyskúšať si priamy kop, jeho exekútorom bol napokon Jež, novica v trnavskom drese však nič prevratného nevmyslela. Stále tak čakáme na nejakú vážnejšiu šancu.

13

Žltú kartu dostáva Vernon de Marco Morlacchi (MFK Zemplín Michalovce).

12

Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, nedarí sa im však v prechode na útočnú polovičku. Trnava dobre bráni stred poľa a napáda rozohrávku svojho dnešného súpera, ktorým sú domáce Michalovce.

11

Michalovce zahrávali priamy kop, loptu si postavil Lukić, ktorý vyslal tvrdú strelu na bránu hostí, strela to bola výborná, len jej chýbala presnosť, pretože lopta napokon skončila len mimo brány.

10

Domáci futbalisti získali loptu, Koscelník unikal trnavskej obrane a Kadlec ho zastavil len za cenu faulu, vidí za to napokon žltú kartu!

9

V hre však už opäť pokračuje, hosťujúci Tóth je už v poriadku a aj on pokračuje v hre. Pri lopte sú momentálne hostia a snažia sa preniknúť do domácej 16-tky.

8

Nikola Lukić získal loptu a z mierneho uhla postupoval na bránu hostí, napokon však vyslal len nepresnú strelu a Kamenár tak zasahovať nemusel. Hra je momentálne prerušená, Martin Tóth musí byť ošetrený.

7

Domáci tím teraz prerušil útočnú akciu hostí faulom, Koscelník si vyšľapol na Kadleca, ktorý padá na zem a lopta tak pripadne Trnave.

6

Smerom dopredu sa momentálne tlačí Trnava, avšak domáci tím zatiaľ dobre číta hru a všetky náznaky akcie hostí úspešne prerušuje.

5

Prvá príležitosť v tomto zápase patrila domácim futbalistom, na dlhú loptu dopredu šprintoval domáci útočník, brankár hostí Kamenár však dobre čítal hru a včasným vybehnutím zobral loptu do svojich rukavíc.

4

Zatiaľ sme nemali možnosť vidieť žiadnu zaujímavú situáciu na ihrisku, oba tímy si len loptu striedajú medzi sebou. Sme však ešte len na začiatku stretnutia.

3

Domáci sa snažia postupnými prihrávkami preniknúť na útočnú polovičku, avšak vysoké napádanie hostí im robí značné problémy. Na štadióne od začiatku panuje aj skvelá atmosféra.

2

Hosťom nevyšiel ich prvý útok smerom dopredu, lopta tak pripadne domácim futbalistom, brankár Kelemen už rozohráva loptu smerom dopredu.

1

Prvý zápas pre oba tímy v jarnej časti tejto súťaže sa práve začal! Výkop mali hostia, ktorí sa už pokúšajú o prvú útočnú akciu v tomto zápase.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Hlavný rozhodca zápasu Boris Marhefka spolu so svojimi asistentmi privádza obe mužstvá na trávnik, zápas sa tak čo nevidieť začne!
Príjemné sobotný podvečer všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu medzi MFK Zemplín Michalovce – FC Spartak Trnava už ostáva len chvíľa, môžte si zatiaľ prezrieť zostavy oboch tímov ako ich poskladali domáci tréner Stanislav Griga a za hostí Ivan Hucko! Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Boris Marhefka – Branislav Hancko, Juraj Lieskovský – Štefan Leško.

Tesne pred výkopom sa Vám opäť prihlásime, prajem Vám príjemný športový zážitok!
Úvodné zostavy:

MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Calero, Grič, Chubutija, Kunca – Morlacchi, Hamuľák, Koscelník, Sedlák – Sviarchinsky, Lukić.
Náhradníci: Kira – Šimčák, Tóth, Bayón, Podhorin, Bellas, Savvidis.

FC Spartak Trnava: Kamenár – Čonka, Tóth, Horník, Kadlec – Baéz, Jež, Mikovič (C), Schranz – Halilovič, Depetris.
Náhradníci: Jakubech – Nikolič, Oravec, Mihálik, Bello, També, Košťál.

Rozhodca: Boris Marhefka – Branislav Hancko, Juraj Lieskovský – Štefan Leško.

V Trnave si dávajú úplne iné ciele. Futbalisti Spartaka sú priebežne síce až na šiestej priečke, ale ich vidina účasti v bojoch o pohárovú Európu stále nie je úplne nereálna. Hlavný tréner Ivan Hucko a jeho asistenti Miroslav Karhan a Martin Rusňák budú pracovať na receptoch, ktoré by mohli priniesť bodovú žatvu a s ňou aj postup vo fortunaligovej tabuľke.

Trnavčania absolvovali v rámci prípravy až tri sústredenia. Jedno kondičné v neďalekých Piešťanoch a dve herné v českej Prahe a v Turecku. Dovedna majú za sebou 10 prípravných duelov, z ktorých päť vyhrali, v štyroch prehrali a raz remizovali. Celkové skóre, ktoré si z prípravných duelov odniesli, pre nich vyznieva v pozitívnom pomere 19:13.

Prípravné zápasy Trnavy:
Šaľa – Trnava 0:3 (0:3)
Trnava – Olomouc 0:1 (0:0)
Trnava – Liberec 3:4 (0:3)
Táborsko – Trnava 1:2 (1:1)
Trnava – FK Pohronie 4:0 (0:0
FC Baník Ostrava – Trnava 0:2 (0:1)
Trnava – FK Rudar Pljevlja 2:0 (2:0)
Trnava – FC Atyrau 1:1 (0:0)
Trnava – Esbjerg fB 1:3 (0:2)
SC Wiener Neustadt – Trnava 3:1 (1:0)

Aj v Trnave sa zloženie tímu po konci jesennej časti obmenilo. Z mužstva odišlo deväť hráčov, opačnou cestou A-tím posilnili štyria futbalisti a traja vlastní odchovanci. „Noví hráči zapadli do kolektívu. Sú to mladí chalani, akurát Robo Jež je skúsený. Takého hráča sme potrebovali, môže nám pomôcť. Nálada je veľmi dobrá. Máme aj zábavu, ale keď sa pracuje, tak sa pracuje na 100%. Na prvý zápas sa všetci tešíme. Na Michalovce sme pripravení,“ povedal podľa oficiálneho portálu Spartaka Trnava kapitán Martin Mikovič.

Odchody pred jarnou časťou: Milan Bortel (SV Horn), Jakub Vojtuš (hľadá si angažmán), Haris Harba (ukončené hosťovanie, FK Sarajevo), Bojan Knežević, Niare Benogo, Patrik Čarnota (ukončenie profesionálnej kariéry), Marek Janečka (MFK Karviná), José David Casado, Ľuboš Hanzel (Borčice)

Príchody pred jarnou časťou: Róbert Jež (Gornik Zabrze), Babatounde Bello (Frýdek-Místek), Robert Tambe (LZS Piotrówka), Andrej Kadlec (MŠK Žilina). Traja odchovanci – Denis Horník, Filip Bango a Matej Oravec

Domáce Michalovce na jar zobojujú o udržanie si fortunaligovej príslušnosti. Tím z východného Slovenska má za sebou prestávku, ktorú azda najviac poznačila významná trénerská zmena. A-mužstvo totiž opustil dovtedajší hlavný tréner František Šturma aj so svojimi asistentmi Adriánom Devečkom a Vladimírom Rusnákom mladším. Ich miesto zastali v pozícii hlavného trénera bývalý reprezentačný kormidelník Stanislav Griga a v pozícii asistenta Anton Šoltis.

Michalovčania sa v rámci prestávky na nadchádzajúcu jarnú časť pripravovali v domácich podmienkach od 8. januára a presne po mesiaci odleteli na desaťdňové sústredenie do španielskeho Alicante. Tam odohrali aj tri prípravné zápasy (proti Tbilisi, Kišoňovu a Valencii B). Celkovo majú Michalovčania za sebou 11 prípravných stretnutí, z ktorých 8 vyhrali a 3 prehrali. Z prípravy si odnášajú celkové skóre 20:9, ale aj štvorzápasovú víťaznú šnúru, ktorá by im mala psychicky pomôcť pri štarte jarnej časti domácej súťaže.

Prípravné zápasy Michaloviec:
Ferencváros Budapešť – Michalovce 2:0 (0:0)
Debrecín – Michalovce 2:0 (1:0)
Debrecín – Michalovce 0:2 (0:0)
Michalovce – Trebišov 2:0 (1:0)
Michalovce – Prešov 2:0 (2:0)
Michalovce – Lokomotíva Košice 4:0 (2:0)
Cracovia Krakov – Michalovce 2:0 (1:0)
Lokomotiv Tbilisi – Michalovce 1:2 (1:1)
Dacia Kišiňov – Michalovce 2:3 (0:1)
Valencia B – Michalovce 0:1 (0:0)
Michalovce – VSS Košice 4:0 (2:0)

Ako každé mužstvo, ani Michalovce sa nevyhli hráčskym zmenám v kádri. Tím opustila pätica hráčov, ale k dispozícii je až 10 nových tvárí. Ako sa podľa gentúry SITA na tlačovej konferencii vyjadril predseda predstavenstva MFK Zemplín Michalovce Igor Šoltinský, „zmeny sme robili s tým zámerom, aby bol tím silnejší. Ambície zostávajú také isté ako pred vstupom do súťaže – zachovať najvyššiu súťaž pre Michalovce. Zároveň by sme chceli udržať vysokú návštevnosť na našom štadióne. Zatiaľ sme v lige v tabuľke návštevnosti na 3. mieste. Na sobotňajší prvý jarný zápas s Trnavou už máme predaných 70 percent lístkov.“

Odchody pred jarnou časťou: Nworah (Hradec Králové), Caballero (Acero), Montero (Europa FC), Barroso (Conil), Mensah (hľadá si angažmán)

Príchody pred jarnou časťou: Serečin (VSS Košice), Votinov (Vladivostok), Sviarchynski, Lukič (obaja FK Minsk), Bellás, Vajs, Straka (všetci z dorastu), Macej (Lokomotíva Košice, návrat z hosťovania), Savvidis, Deligiannidis (obaja PAOK Solún, hosťovanie)
Vážení športoví fanúšikovia, Fortuna liga sa po zimnej prestávke opäť rozbieha a s ňou sú späť aj naše priame prenosy zo slovenských trávnikov. Dnes nás čaká celkovo 20. tohtosezónne kolo našej najvyššej futbalovej súťaže, v rámci ktorého proti sebe nastúpia aj futbalisti Michaloviec a Trnavy.

Po jesennej časti skončila Trnava šiesta, Michalovce desiate (spomedzi dvanástich účastníkov). Hostia dnešného duelu majú na svojom konte 28 bodov za 8 výhier a 4 remízy a celkové skóre 24:24. Domáci michalovský tím nazbieral v pozícii fortunaligového nováčika v jesennej časti 15 bodov za 4 víťazstvá a 3 remízy, k čomu pridal aj celkové pasívne skóre 20:36.

Tieto tímy sa už v aktuálnom ročníku vo vzájomnom zápase raz stretli. Jediné tohtosezónne meranie síl prinieslo ešte 9. kolo jesennej časti, v rámci ktorého sa v druhej polovici septembra 2015 odohral duel v Trnave. Padol v ňom iba jediný presný zásah, o ktorý sa v 26. minúte postaral hosťujúci Stanislav Danko, čím Michalovciam zabezpečil zisk troch bodov po najtesnejšom možnom víťazstve 1:0.

Miernym favoritom duelu bude Trnava. Hosťujúci futbalisti sa síce nebudú môcť spoliehať na domáci trávnik ani mohutnú podporu, ale skúsený tím by mal aj napriek tomu na východe republiky bodovať. Bookmakeri stávkových kancelárií vypísali na triumf Trnavy kurz 2.3, na víťazstvo domácich Michalovčanov kurz 2.8 a remízu si môžete natipovať s kurzom 3.3.

Začiatok zápase je naplánovaný na 17:00. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a určite vám z neho neunikne nič podstatné, vrátane videí najdôležitejších udalostí a live štatistík.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

MFK Zemplín Michalovce – FC Spartak Trnava

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 57. Depetris

Karty:   13. Morlacchi (MIC) – 10. Kadlec (TRN), 44. Schranz (TRN), 81. Čonka (TRN)

MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Calero, Grič, Chubutija, Kunca (67. Tóth) – Morlacchi, Hamuľák, Koscelník, Sedlák (66. Savvidis) – Sviarchinsky (82. Bayón), Lukić.
Náhradníci: Kira – Šimčák, Tóth, Bayón, Podhorin, Bellas, Savvidis.

FC Spartak Trnava: Kamenár – Čonka, Tóth, Horník, Kadlec – Baéz, Jež (89. Bello), Mikovič (C), Schranz – Halilovič (73. També), Depetris (85. Mihálik).
Náhradníci: Jakubech – Nikolič, Oravec, Mihálik, Bello, També, Košťál.

Rozhodca: Boris Marhefka – Branislav Hancko, Juraj Lieskovský – Štefan Leško

Diváci: 4135