Menu

Futbal

Niké liga

MFK Zemplín Michalovce – FC Spartak Trnava

0:1

koniec (0:0)

27.02.2016, 17:00 • MFK Zemplin Michalovce • Miroslav Revaj

: 2.7 3.3 3.4

Skončil sa nám zápas medzi MFK Zemplín Michalovce – FC Spartak Trnava s výsledkom 0:1! V druhom polčase sme videli len jednu väčšiu gólovú šancu, ktorú mali hostia a tá sa skončila aj gólom, o ktorý sa postaral David Depetris! Bola to len jediná veľká šanca hostí v tomto zápase, tá skončila gólom a tak získavajú tri body v úvodom kole jarnej časti. Domácich tak môžu mrzieť dve veľké zahodené šance v prvom polčase.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotného večera! (18:52:58)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Domáci tím získal teraz loptu a premiestnil sa pred 16-tku hostí. Po autovom vhazdovaní do 16-tky sa lopta dostala len ku Kamenárovi a ten loptu dokázal prikryť. S rozohrávkou sa pochopiteľne nikam neponáhľa.

90+1

V týchto chvíľach sú pri lopte častejšie hostia, ktorý nič neriskujú, nikam sa neponáhľajú a snažia sa nazbierať čo najviac cenných sekúnd na útočnej polovičke.

90

Hlavný rozhodca Boris Marhefka nadstavuje ešte tri minúty!

89

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Róbert Jež, prichádza Babatounde Bello.

88

Domáci tím sa v prechode do útoku previnil len nedovoleným zákrokom na Baéza a tak sa hra prerušuje. Lopta tak teraz pripadne hosťom.

87

Trnave sa podarilo preniknúť dopredu, na pravej strane potrápila obranu domácich, També však napokon zakončoval len veľmi nepresne a lopta tak pripadne Michalovciam.

86

V závere zápasu je pri lopte domáci celok, ktorému neostáva nič iné ako už začať riskovať a tlačiť sa vo väčšom počte dopredu. Trnava však výborne bráni svoje územie a do gólových príležitostí domácich nepúšťa.

85

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza David Depetris, prichádza Lukáš Mihálik.

84

Domáci celok po faule zahrával priamy kop, do hlavičkového zakončenia sa dostal dnes veľmi aktívny Hamuľák, lopta skončila však len mimo brány hostí.

83

Michalovciam sa podaril rýchly útok, avšak následná hlavička z hlavy domáceho útočníka smerovala len do stredu brány, kde stál pripravený brankár Kamenár a loptu chytil do svojich rukavíc.

82

Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Alexander Sviarchinsky, prichádza Samuel Garcia Bayón.

81

Žltú kartu dostáva Matúš Čonka (FC Spartak Trnava).

80

Dnešné stretnutie sleduje 4135 divákov.

79

Hosťom sa darí postupne prenikať dopredu, domáci tím sa tak v týchto chvíľach len bráni. Trnava sa teraz snaží o to, aby lopta bola čo najčastejšie na polovičke domácich.

78

Domáci futbalisti sa však pri prechode do útoku previnili ofsajdom, takže lopta tak pripadne Trnave. Hostia sa s rozohrávkou pochopiteľne nijak neponáhľajú a to sa domácim priaznivcom a hráčom nepáči.

77

Trnava sa zmocnila lopty a snažila sa o prechod na útočnú polovičku, to sa jej však napokon nepodarilo a tak to smerom dopredu už skúšajú domáci futbalisti.

MFK Zemplín Michalovce – FC Spartak Trnava

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 57. Depetris

Karty:   13. Morlacchi (MIC) – 10. Kadlec (TRN), 44. Schranz (TRN), 81. Čonka (TRN)

MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Calero, Grič, Chubutija, Kunca (67. Tóth) – Morlacchi, Hamuľák, Koscelník, Sedlák (66. Savvidis) – Sviarchinsky (82. Bayón), Lukić.
Náhradníci: Kira – Šimčák, Tóth, Bayón, Podhorin, Bellas, Savvidis.

FC Spartak Trnava: Kamenár – Čonka, Tóth, Horník, Kadlec – Baéz, Jež (89. Bello), Mikovič (C), Schranz – Halilovič (73. També), Depetris (85. Mihálik).
Náhradníci: Jakubech – Nikolič, Oravec, Mihálik, Bello, També, Košťál.

Rozhodca: Boris Marhefka – Branislav Hancko, Juraj Lieskovský – Štefan Leško

Diváci: 4135