Menu

Futbal

Copa América

Argentína – Čile

0:0

koniec po penal. (2:4) (0:0)

27.06.2016, 02:05 • MetLife Stadium (East Rutherford, New Jersey) • Finále • Lukáš Jasoněk cz

94

Matías Kranevitter (Argentina) v souboji o míč u postranní čáry odhodil Sáncheze jako kus papíru, za což mu muž s píšťalkou vyměřil žlutý trest.

69

Charles Aránguiz (Chile) prozkoumal kvalitu a hlavně pevnost Messiho kopaček a za podražení byl potrestán kartou žluté barvy.

52

Podél pravé postranní čáry se rozeběhl Mercado a jen za cenu podražení a následné žluté karty ho zastavil Jean Beausejour (Chile).

43

43. Červená karta

43

Poměr sil na hřišti se vyrovná! Marcos Rojo (Argentina) totiž do souboje s Vidalem vlétl jako utržený ze řetězu a za bezohledný zákrok zezadu uviděl rudě zbarvenou kartičku.

40

40. Messiho nafilmovaný pád

40

Lionel Messi (Argentina) se vydal na stezku odvahy a odhodlaně vběhl s míčem až do pokutového území, kde po mírném kontaktu s Fuenzalidou upadl. Nevymodlil si však penaltu, nýbrž pouze žlutý kartónek za simulování.

37

Týmu, který je v dnešním zápise veden jako hostující, byl odpískán útočný faul. Po přerušení hry došlo k menší strkanici a slovní přestřelce, výsledkem čehož je udělení žlutých karet pro Javiera Mascherana (Argentina) a Arturo Vidala (Chile).

29

29. Červená karta po 2. žluté

28

Marcelo Díaz (Chile) se podruhé v zápase postavil do cesty hvězdnému Messimu a je z toho druhá žlutá karta, která pochopitelně znamená vyloučení. Parta okolo španělského kouče Juana Pizziho tak více než hodinu bude hrát v oslabení.

16

Od úvodního hvizdu uplynula čtvrthodina hry a v ní jsme žádnou větší příležitost nezaznamenali. Nyní budou mít možnost zahrozit fotbalisté Argentiny, protože rozběhnutého Messiho zastavil Marcelo Díaz (Chile) podražením. Následovat tak bude nejen standardní situace, ale byla také udělena žlutá karta.

Argentína – Čile

0:0

koniec po penal. (2:4) (0:0)

Späť na online

Karty:   37. Mascherano (ARG), 40. Messi (ARG), 94. Kranevitter (ARG) – 16. M. Díaz (CLE), 37. Arturo Vidal (CLE), 52. Beausejour (CLE), 69. Aránguiz (CLE)   28. M. Díaz (CLE)   43. Rojo (ARG)

Penaltový rozstrel:
1. séria:
0:0   Arturo Vidal (CLE)
0:0   Lionel Messi (ARG)
2. séria:
0:1   Nicolas Castillo (CLE)
1:1   Javier Mascherano (ARG)
3. séria:
1:2   Charles Aránguiz (CLE)
2:2   Sergio Agüero (ARG)
4. séria:
2:3   Jean Beausejour (CLE)
2:3   Gabriel Mercado (ARG)
5. séria:
2:4   Francisco Silva (CLE)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 10:1. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 14:22.

Argentína: Romero – Mercado, Otamendi, Ra. Funes Mori, Rojo – Mascherano, Biglia, Banega (111. Lamela) – Messi (C), Higuaín (70. Agüero), Di María (57. Kranevitter).
Náhradníci: Guzmán, Andújar – Maidana, Roncaglia, Kranevitter, Augusto Fernández, Cuesta, Lamela, Agüero, Gaitán, Pastore.

Čile: Bravo (C) – Isla, Medel, G. Jara, Beausejour – Arturo Vidal, M. Díaz, Aránguiz – Fuenzalida (80. Puch), E. Vargas (109. Castillo), Alexis Sánchez (104. F. Silva).
Náhradníci: Toselli, Herrera – Roco, F. Silva, Pinilla, P. Hernández, Mark González, Pulgar, Castillo, Orellana, Puch.

Rozhodca: Heber Lopes – Kleber Lucio Gil, Bruno Boschilia (všichni Brazílie)