Menu

Futbal

Super Cup

Real Madrid – FC Sevilla

3:2

koniec po predl. (1:1)

09.08.2016, 20:45 • Lerkandal Stadion, Trondheim, Nórsko • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.3 4.75 6.5

Real Madrid to síce nemal ľahké, ale dokázal získať svoju prvú trofej v novej sezóne. Po úvodnom góle Asensia, ktorý bude ašpirovať medzi najlepšie, sa zdalo, že výhra sa bude rodiť ľahko, ale Vázquez ešte do polčasu vyrovnal a keď sa Konopljanka trafil z penalty, vyzeralo to tak, že trofej pôde na juh Španielska.

Záchrancom "Bieleho baletu" sa však opäť stal kapitán Sergio Ramos, ktorý v 90+3. minúte vyrovnal na 2:2 a v úplnom závere rozhodol neskutočný pracant Daniel Carvajal, hlavne vďaka jeho fyzickej kondícií. (23:19:05)

120+2

Koniec zápasu.

120+1

Snaha Sevilly ešte bola, ale defenzíva Realu pracovala dobre Vázquez sa navyše dopustil faulu a tak všetko končí.

120

Nadstavuje sa 1 minúta.

119

119. Carvajal (REA) - 3:2

119

Real Madrid dal gól!
Ak tento človek nemá aspoň dvojo pľúc, tak potom musí byť na baterky. Krajný bek DANIEL CARVAJAL po dvoch hodinách hry, teda v čase, kedy ostatní ledva chodia, lieta po ihrisku. Poľahky, odobral loptu Konoljankovi na krídle a potom si to priamo rovno-kolmo nasmeroval až do brány okolo mnohých protihráčov zo Seville. Jeho strela okolo Rica skončila v sieti. Neskutočné.

118

Po odkopnutom centri hľadajúcom Benzemu spoza šestnástky vyskúšal vystreliť aj Brazílčan Casemiro, lenže jeho slabý pokus do stredu Rico kryje.

117

Kiyotake teraz netrafil loptu a našťastie ani Modriča, ktorý išiel hneď za ňou, pretože by z toho bola penalta pre Real Madrid.

117

Modrič sa takmer dostal do situácie dvoch na jedného spoločne s Benzemom, ale jeho prihrávka na francúzskeho spoluhráča do šestnástky neprešla.

115

Lucas Vazquéz poslal sprava veľmi dobrý center do druhej vlny na hranicu šestnástky, kde bol úplne nestrážený James Rodríguez, lenže jeho nedôrazná strela z voleja končí pri Ricovi.

114

Lucas Vazquéz po prihrávkach s Carvajalom dokázal presne odcentrovať na hlavu Benzemu, ale ten svoju hlavičku z nie najideálnejšej pozície minul.

113

Opäť sa k zakončeniu dral Sergio Ramos, ktorý síce zasiahol loptu, ale nie dobre. Tá len prepadla za šestnástku, kde kontru nedovolil Asensio.

112

Benzema teraz po narážačke poslal do šestnástky Carvajala, ale tomu lopta ušla. Pareja odkopol na roh.

111

James našiel pred Ricom Lucasa Vazquéza a aj keď mladý Španiel za svojho soka loptu dostal, ten ju zrazil a tak obrancovia Sevilly stihli odkopnúť pred bránkovou čiarou.

110

110. Rodríguez (REA)

110

Už len záverečných 10 minút, v ktorých sa rozhodne, či spoznáme víťaza, alebo pôjdeme do penált.

108

Karim Benzema si perfektne spracoval prihrávku pred šestnástku, pozrel sa do nej a videl, že James nabieha, tak mu adresoval pas, lenže Kolumbijčan trafil priamo do brankára Rica.

107

Carvajal kľukou vytrolil sám seba, pretože jeho pokus prejsť cez protivníka pred ním, čo sa mu nepodarilo.

106

Začalo sa druhé predĺženie.

Real Madrid – FC Sevilla

3:2

koniec po predl. (1:1)

Späť na online

Góly: 21. Asensio, 90+3. Ramos, 119. Carvajal – 41. Vázquez, 72. Konopljanka

Karty:   84. Carvajal (REA), 86. Asensio (REA), 92. James (REA) – 40. Vitolo (SEV), 90. Kolodziejczak (SEV)   93. Kolodziejczak (SEV)

Real Madrid: Casilla – Carvajal, Sergio Ramos (C), Varane, Marcelo – Casemiro, Kovačič – Lucas Vazquéz, Isco, Asensio – Morata
Náhradníci: Yaňéz – Nacho, Benzema, James, Modrič, Danilo, M. Llorente

FC Sevilla: Rico – Daniel Carriço, Pareja, Kolodziejczak – Kiyotake, Iborra (C), N'Zonzi, Vázquez – Mariano, Vietto, Vitolo
Náhradníci: Soria – Kranevitter, Konopljanka, Ben Yedder, Sarabia, Escudero, Rami

Rozhodca: Milorad Mažić (SRB) – Milovan Ristić (SRB), Dalibor Djurdjević (SRB) – Szymon Marciniak (POL) – Danilo Grujić (SRB), Nenad Djokić (SRB)