Menu

Futbal

Super Cup

Real Madrid – FC Sevilla

3:2

koniec po predl. (1:1)

09.08.2016, 20:45 • Lerkandal Stadion, Trondheim, Nórsko • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.3 4.75 6.5

119

119. Carvajal (REA) - 3:2

119

Real Madrid dal gól!
Ak tento človek nemá aspoň dvojo pľúc, tak potom musí byť na baterky. Krajný bek DANIEL CARVAJAL po dvoch hodinách hry, teda v čase, kedy ostatní ledva chodia, lieta po ihrisku. Poľahky, odobral loptu Konoljankovi na krídle a potom si to priamo rovno-kolmo nasmeroval až do brány okolo mnohých protihráčov zo Seville. Jeho strela okolo Rica skončila v sieti. Neskutočné.

111

James našiel pred Ricom Lucasa Vazquéza a aj keď mladý Španiel za svojho soka loptu dostal, ten ju zrazil a tak obrancovia Sevilly stihli odkopnúť pred bránkovou čiarou.

108

Karim Benzema si perfektne spracoval prihrávku pred šestnástku, pozrel sa do nej a videl, že James nabieha, tak mu adresoval pas, lenže Kolumbijčan trafil priamo do brankára Rica.

99

99.

99

Hráči Realu Madrid sa tešili, spoločne s nimi aj diváci a štadiónom sa už niesla oslavná melódia, pretože Sergio Ramos fantasticky odhadol odskok lopty po Marcelovom centri do zeme a neskutočne nasmeroval loptu hlavou za Rica, no hlavný arbiter všetko hvizdom prerušil. Aj keď gól najskôr uznal, potom dal na radu bránkového rozhodcu, ktorý videl faul.

95

Carvajalov center vypadol z rúk Rica za Benzemu, takže ten na loptu nedočiahol. Cez Jamesa len preletela no a Modrič to mal na strelu. Bránu prestrelil.

93

Kolodziejczak vedľa vlastnej šestnástke stúpil na nohu súperovi, ktorý padol a píska sa evidentný faul. Obranca Sevilly dnes dohral, takže Real Madrid bude hrať proti desiatim súperom.

93

Benzema je po príchode aktívny a aj teraz mal dobrú príležitosť, pretože James ho našiel za defenzívou a tak mohol zakončovať spred Rica, lenže do strely mu padol jeden z obrancov.

92

Žltú kartu dostáva James (Real Madrid CF).

90+3

90+3. Ramos (REA) - 2:2

90+3

Real Madrid dal gól!
Nakoniec tu budeme musieť ostať dlhšie, pretože SERGIO RAMOS strieľa vyrovnávajúci gól v 93. minúte. Nepripomína vám to niečo? Po rýchlom prechode Realu dopredu prišiel center Lucasa Vazqzéza do malého vápna ponad Rica a keďže kapitánom "Los Blancos" ostal sám, do prázdnej brány nemal problém loptu usmerniť.

90

Žltú kartu dostáva Kolodziejczak (FC Sevilla).

86

Žltú kartu dostáva Asensio (Real Madrid CF).

84

Žltú kartu dostáva Carvajal (Real Madrid CF).

74

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Iborra, prichádza Kranevitter.

73

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Kovačič, prichádza James.

72

72. Konopljanka (SEV) - 1:2

72

Sevilla dala gól!
A aj sa tak deje, pretože YEVHEN KONOPLJANKA si rutinérsky počkal a kopol loptu po zemi do druhej strany, ako padol Kiko Casilla. Uvidíme, ako v závere zareaguje favorit stretnutia.

71

71.

71

Sergio Ramos zastavil priebojného Vitola vo vlastnej šestnástke len za pomoci faule, čo znamená, že Sevilla bude mať z penalty šancu na obrat v stretnutí.

67

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Vietto, prichádza Konopljanka.

66

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Modrič.

64

Na rohový kop Asensia si ale Sergio Ramos naskočil fantasticky a brankár Rico sa vyznamenal parádnym zákrokom na čiare!

62

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Morata, prichádza Benzema.

55

55. Isco (REA)

55

Marco Asensio sa po krídle dostal k šestnástke, prihral do druhej vlny Iscovi, ktorý ešte zasekol protihráča a za pomoci teču len o centimetre minul bránu.

51

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Carriço, prichádza Rami.

44

Dlhá lopta na Vazquéza do krídla našla španielskeho ofenzívneho hráča nestráženého. Mladík navyše prešiel jedného protihráča, poslal dobrý center do päťky, ale Isco hlavou usmernil loptu len do rukavíc Rica.

41

41. Vázquez (SEV) - 1:1

41

Sevilla dala gól!
Center Vietta našiel na hranici šestnástky Vitola, ktorý skvele uvoľnil FRANCA VÁZQUEZA a posila z Palerma ľavačkou trafila presne k tyči. Sevilla síce nebola poriadne v zápase, no využila zaváhanie súpera na vyrovnanie.

40

Žltú kartu dostáva Vitolo (FC Sevilla).

30

30. Carriço (SEV)

30

Kiko Casilla si pripisuje na svoje konto prvý dôležitý zákrok. Sevilla zvyšuje obrátky. Stopér Nico Pareja skvele napriahol z diaľky a keďže lopta na mokrom teréne ešte skončila, veľmi nepríjemne sa aj odrazila. Casilla ale včas dokázal veľmi dobre zasiahnuť.

21

21. Asensio (REA) - 1:0

21

Real Madrid dal gól!
Jeden z najväčších talentov svetového futbalu potvrdil, prečo si ho chce Zinedine Zidane po hosťovaní v Espanyole nechať v prvom tíme. Mladučký MARCO ASENSIO napriahol ľavačkou spoza šestnástky ako skúsený "mazák" a trafil to priam neskutočne.

Real Madrid – FC Sevilla

3:2

koniec po predl. (1:1)

Späť na online

Góly: 21. Asensio, 90+3. Ramos, 119. Carvajal – 41. Vázquez, 72. Konopljanka

Karty:   84. Carvajal (REA), 86. Asensio (REA), 92. James (REA) – 40. Vitolo (SEV), 90. Kolodziejczak (SEV)   93. Kolodziejczak (SEV)

Real Madrid: Casilla – Carvajal, Sergio Ramos (C), Varane, Marcelo – Casemiro, Kovačič – Lucas Vazquéz, Isco, Asensio – Morata
Náhradníci: Yaňéz – Nacho, Benzema, James, Modrič, Danilo, M. Llorente

FC Sevilla: Rico – Daniel Carriço, Pareja, Kolodziejczak – Kiyotake, Iborra (C), N'Zonzi, Vázquez – Mariano, Vietto, Vitolo
Náhradníci: Soria – Kranevitter, Konopljanka, Ben Yedder, Sarabia, Escudero, Rami

Rozhodca: Milorad Mažić (SRB) – Milovan Ristić (SRB), Dalibor Djurdjević (SRB) – Szymon Marciniak (POL) – Danilo Grujić (SRB), Nenad Djokić (SRB)