Menu

Futbal

Super Cup

Real Madrid – FC Sevilla

3:2

koniec po predl. (1:1)

09.08.2016, 20:45 • Lerkandal Stadion, Trondheim, Nórsko • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.3 4.75 6.5

119

119. Carvajal (REA) - 3:2

119

Real Madrid dal gól!
Ak tento človek nemá aspoň dvojo pľúc, tak potom musí byť na baterky. Krajný bek DANIEL CARVAJAL po dvoch hodinách hry, teda v čase, kedy ostatní ledva chodia, lieta po ihrisku. Poľahky, odobral loptu Konoljankovi na krídle a potom si to priamo rovno-kolmo nasmeroval až do brány okolo mnohých protihráčov zo Seville. Jeho strela okolo Rica skončila v sieti. Neskutočné.

90+3

90+3. Ramos (REA) - 2:2

90+3

Real Madrid dal gól!
Nakoniec tu budeme musieť ostať dlhšie, pretože SERGIO RAMOS strieľa vyrovnávajúci gól v 93. minúte. Nepripomína vám to niečo? Po rýchlom prechode Realu dopredu prišiel center Lucasa Vazqzéza do malého vápna ponad Rica a keďže kapitánom "Los Blancos" ostal sám, do prázdnej brány nemal problém loptu usmerniť.

72

72. Konopljanka (SEV) - 1:2

72

Sevilla dala gól!
A aj sa tak deje, pretože YEVHEN KONOPLJANKA si rutinérsky počkal a kopol loptu po zemi do druhej strany, ako padol Kiko Casilla. Uvidíme, ako v závere zareaguje favorit stretnutia.

41

41. Vázquez (SEV) - 1:1

41

Sevilla dala gól!
Center Vietta našiel na hranici šestnástky Vitola, ktorý skvele uvoľnil FRANCA VÁZQUEZA a posila z Palerma ľavačkou trafila presne k tyči. Sevilla síce nebola poriadne v zápase, no využila zaváhanie súpera na vyrovnanie.

21

21. Asensio (REA) - 1:0

21

Real Madrid dal gól!
Jeden z najväčších talentov svetového futbalu potvrdil, prečo si ho chce Zinedine Zidane po hosťovaní v Espanyole nechať v prvom tíme. Mladučký MARCO ASENSIO napriahol ľavačkou spoza šestnástky ako skúsený "mazák" a trafil to priam neskutočne.

Real Madrid – FC Sevilla

3:2

koniec po predl. (1:1)

Späť na online

Góly: 21. Asensio, 90+3. Ramos, 119. Carvajal – 41. Vázquez, 72. Konopljanka

Karty:   84. Carvajal (REA), 86. Asensio (REA), 92. James (REA) – 40. Vitolo (SEV), 90. Kolodziejczak (SEV)   93. Kolodziejczak (SEV)

Real Madrid: Casilla – Carvajal, Sergio Ramos (C), Varane, Marcelo – Casemiro, Kovačič – Lucas Vazquéz, Isco, Asensio – Morata
Náhradníci: Yaňéz – Nacho, Benzema, James, Modrič, Danilo, M. Llorente

FC Sevilla: Rico – Daniel Carriço, Pareja, Kolodziejczak – Kiyotake, Iborra (C), N'Zonzi, Vázquez – Mariano, Vietto, Vitolo
Náhradníci: Soria – Kranevitter, Konopljanka, Ben Yedder, Sarabia, Escudero, Rami

Rozhodca: Milorad Mažić (SRB) – Milovan Ristić (SRB), Dalibor Djurdjević (SRB) – Szymon Marciniak (POL) – Danilo Grujić (SRB), Nenad Djokić (SRB)