Menu

Futbal

Európska liga

FK Zorja Luhansk – Fenerbahce SK

1:1

koniec (0:0)

15.09.2016, 19:00 • Stadion Černomorec, Oděsa • 1. kolo • Miroslav Revaj

V druhom polčase išli domáci do vedenia v 52. minúte a pohodlne kontrolovali priebeh zápasu. Už sa zdalo, že to domáci tím udrží, avšak v 6. nastavenej minúte napokon hostia vyrovnali a tak sa tento zápas končí remízou 1:1! (20:58:13)

90+7

Koniec zápasu.

90+6

90+6. Simon Kjær (FEN) - 1:1

90+6

Fenerbahce dalo gól!
Neuveriteľné! Hostia v úplnom závere hry vyrovnávajú a domáci tomu nemôžu uveriť! Sledovali sme posledný útok hostí, lopta sa napokon odrazila ku SIMON KJÆR a ten presnou strelou ku tyčke nedal domácemu brankárovi žiadnu šancu – 1:1!

90+5

Žltú kartu dostáva Paulinho (FK Zorja Luhansk).

90+4

Túto situáciu domáci futbalisti zvládli a poslali loptu do bezpečia.

90+3

Fenerbahce si napokon vybojovalo ešte priamy kop! Domáci sa tak budú musieť ešte brániť.

90+2

V hre už pokračujeme ďalej, pri lopte sú hostia a už vrhajú všetky svoje sily do útoku. Domáci tím má však zatiaľ všetko pod kontrolou.

90+1

Hra sa však teraz prerušuje, pretože na trávniku ostávajú ležať dvaja futbalisti. Nastavený čas sa tak zrejme ešte predĺži.

90

Hlavný rozhodca tohto zápasu Kovacs napokon nastavuje ešte tri minúty!

89

Aj tento útok hostí si napokon domáci celok bez problémov postrážili a po zisku lopty sa nikam neponáhľa.

88

Už aj netrpezlivo čakáme na údaj o nastavenom čase, domáci tím cíti šancu na plný bodový zisk a už zrejme urobí všetko preto, aby tomu tak skutočne aj bolo.

87

Striedanie v tíme FK Zorja Luhansk: z ihriska odchádza Vladyslav Kulač, prichádza Artem Gordijenko.

86

Hra sa teraz navyše opäť prerušuje, pretože jeden z domácich futbalistov si vyžiadal ošetrenie.

85

Fenerbahce to po zisku lopty skúša smerom dopredu ako to len ide, obrana domácich však všetky útoku eliminuje. Veľa času už hosťom na skórovanie neostáva.

84

Do konca zápasu už veľa času neostáva, domáci tím aj naďalej drží prekvapivý výsledok 1:0! Zrejme kríza hostí bude pokračovať aj naďalej.

83

Striedanie v tíme FK Zorja Luhansk: z ihriska odchádza Željko Ljubenović, prichádza Jevhen Opanasenko.

81

Domáci sú pri lopte a postupne prenikajú na útočnú polovičku. Hostia sa tak budú musieť teraz brániť.

80

Napokon sa hostia predsa len dostali do útoku, avšak center do pokutového územia domácich brankár Ševčenko v pohode zobral do svojho náručia.

79

Hostia začínajú hrať aktívnejšie, nič iné im ani napokon neostáva. Domáci celok však dnes prezentuje výborná defenzíva a tak veľa priestoru Fenerbahce neposkytuje.

78

Emenike je na ihrisku iba chvíľu, ale už sa stihol dostať do zaujímavej šance! Brankár Ševčenko bol však pripravený a dokázal tento jeho pokus zneškodniť!

77

Tréner hostí už využil všetky tri striedania a napáda svojich zverencov ku väčšej aktivite. Hosťom sa však teraz nedarí dlhšie si podržať loptu na svojich kopačkách.

76

Striedanie v tíme Fenerbahce SK: z ihriska odchádza Alper Potuk, prichádza Emmanuel Emenike.

75

Zorja sa však nebojí aj zaútočiť a tak sa hostia musia aj brániť. Fenerbahce tak tento zápas zatiaľ stále nevychádza.

74

Prvý krát v zápase už vystriedal aj domáci tréner. Domáci futbalisti sa nemajú kam ponáhľať a aj naďalej sa snažia kontrolovať priebeh hry.

73

Striedanie v tíme FK Zorja Luhansk: z ihriska odchádza Ivan Petrjak, prichádza Paulinho.

72

Pri lopte je momentálne domáci tím, ktorý zatiaľ kombinuje len na svojej polovičke. Hostia sa ich však snažia vysoko napádať.

71

Rohový kop napokon zahrával Ljubenovic, jeho centr obrana hostí upratala do bezpečia. Domáci tak získali ďalší cenný čas na území svojho dnešného súpera.

70

Domácemu futbalistovi Kameňukovi sa podarilo potiahnuť loptu na útočnú polovičku a vybojoval pre svoj tím rohový kop.

69

Rohový kop napokon zahrával Tufan, obrana domácich si s ním však napokon poradila bez problémov. Hosťom sa už pomaličky začína čas krátiť a budú musieť začať aj viacej riskovať.

68

Teraz sa však podarilo hosťom dlhšie si podržať loptu na svojich kopačkách a založiť aj útok. Po ňom získavajú rohový kop.

67

V posledných chvíľach lieta lopta od jedného tímu ku druhému kvôli nepresnostiam na oboch stranách. Hostia sa stále teda nemôžu poriadne chytiť v tomto zápase.

66

Lopta je však už na kopačkách domácich futbalistov. Zorja sa nemá kam ponáhľať a tak tomu prispôsobuje aj svoju hru.

65

Priamy kop napokon zahrával nový muž na ihrisku van Persie, jeho priamy pokus na bránu domácich brankár Ševčenko vyboxoval do bezpečia.

64

Fenerbahce získalo loptu a po faule získava zaujímavý priamy kop z pravej strany. Brankár domácich si tak už organizuje svoju obranu.

63

Hra sa teraz na chvíľu prerušila, pretože na trávniku ostal ležať jeden z domácich futbalistov. Oba tímy sa tak zatiaľ občerstvili a nazbierali nové sily do zvyšku tohto zápasu.

62

Naopak domáci hrajú vo veľkej pohode, vyhrávajú o jeden gól a cítia šancu na bodový zisk v tomto zápase. Hostia sa však určite ešte nevzdávajú, majú ešte dostatok času niečo vymyslieť.

61

Ak sa aj hostia ku lopte dostanú, tak ju rýchlo stratia. Vidno na nich takú nejakú nekoncentráciu a tak chybujú vo svojich prihrávkach.

60

Loptu si aj naďalej na svojich kopačkách držia domáci futbalisti, ktorý kontrolujú priebeh hry a hostí do ničoho nepúšťajú. Takýto vývoj zrejme nik nečakal.

59

Tréner hostí napokon stiahol z hry Stocha, čo je možno trošku prekvapivé, pretože v prvom polčase bol dosť aktívnym. V druhom polčase sú však zatiaľ futbalisti hostí v tieni domácich.

58

Striedanie v tíme Fenerbahce SK: z ihriska odchádza Miroslav Stoch, prichádza Robin van Persie.

57

U postrannej čiare sa schyľuje ku striedaniu, do hry by mal zasiahnuť van Persie.

56

Zorja si teraz svojou útočnou aktivitou vybojovala rohový kop, Fenerbahce si však túto situáciu dokázalo postrážiť a vyviezlo loptu do bezpečia.

55

Navyše sa domáci po zisku lopty ani nikam neponáhľajú a snažia sa ju čo najdlhšie podržať na svojich kopačkách. Hostia sa ich snažia vysoko napádať, domácim to však zatiaľ žiadne problémy nerobí.

54

Zorja po strelenom góle výrazne ožila a stále sa tlačí do útoku. Fenerbahce sa tak musí brániť a nemôže sa sústrediť na útočenie. Hostia to tak budú mať zrejme ešte veľmi ťažké.

53

Hostia sa teda ocitli v situácii, ktorú pred zápasom určite nečakali! Za postrannou čiarou sa už rozcvičuje van Persie, takže tréner hostí chce určite posilniť ofenzívu.

52

52. Dmytro Grečyškin (ZOR) - 1:0

52

Tím FK Zorja Luhansk práve strelil gól!
Je tu prvý gól v tomto zápase! Domáci celok sa dostal do rýchleho protiútoku, tesne pred pokutovým územím dostal loptu na svoju kopačku DMYTRO GREČYŠKIN a ten nádhernou strelou do pravého horného rohu prekonal brankára hostí – 1:0!

51

Následne na to Fenerbahce kopalo rohový kop, ten si však domáci celok postrážil bez problémov a hostia sa už do zakončenia nedostali.

50

50.

50

Hostia takmer dosiahli prvý gól v tomto zápase! Domáca obrana si teraz nedala pozor, keď nechala prepadnúť loptu až pred svoju bránu, následne Sow postupoval sám na bankára Ševčenka, toho sa mu však prekonať nepodarilo!

49

Domácim sa však napokon nepodarilo prekročiť útočnú polovičku a tak sú už pri lopte hostia. Fenerbahce však nemá veľa priestoru na kombináciu.

48

Pri lopte sú však už domáci futbalisti, ktorý tak ako v prvom polčase zakladajú pomalší útok na bránu hostí.

47

Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Turecka! Fenerbahce napokon spravili jednu zmenu v základnej zostave.

46

Striedanie v tíme Fenerbahce SK: z ihriska odchádza Salih Uçan, prichádza Ozan Tufan.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas tohto zápasu sa už čoskoro začne!
Skončil sa prvý polčas, ktorý bol napokon vyrovnaný a gól v ňom nepadol! Oba tímy mali po jeden vážnejšej príležitosti, ani z tých však gól nepadol a tak prvý polčas končí 0:0! Do druhého polčasu je tak ešte všetko rozhodnuté a napokon sa o osude tohto zápasu rozhodne tam.

Druhý polčas sa začne približne o 20:03!

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45

Napokon hlavný rozhodca zápasu nastavuje ešte dve minúty!

44

Čakáme už na údaj o nastavenom čase, zrejme sa veľa minút nastavovať nebude.

43

Útok po pravej strane potiahol domáci Petrjak, jeho následný center do pokutového územia však hostia bez problémov upratali do bezpečia.

42

Fenerbahce zahrávalo priamy kop, lopta však napokon skončila u obrancov domáceho mužstva a tak sa hostia do zakončenia nedostali. Pri lopte je už tak Zorja.

41

Žltú kartu dostáva Ihor Čajkovskij (FK Zorja Luhansk).

40

Do konca prvého polčasu ostáva okolo 5 minút, zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, žeby sme sa ešte niečo zaujímavého dočkali. Zrejme sa o osude zápasu bude rozhodovať až v druhom polčase.

39

Hra sa však teraz musela prerušiť, pretože si ošetrenie vyžiadal jeden z domácich futbalistov. Ten už odkráčal za postrannú čiaru a tak sa v hre pokračuje.

38

Rohový kop však domácemu tímu napokon nič zaujímavého nepriniesol a hostia sa bez problémov ubránili. V záverečnej časti prvého polčasu sa začína tempo hry stupňovať.

37

Domáci si však svojou aktivitou vybojovali rohový kop a tak ešte ostávajú na svojej útočnej polovičke. Hostia sa tak v týchto chvíľach musia brániť.

36

Zorja zachytila prihrávku pred svoju bránu a ihneď vyrazila do rýchleho brejku. Hostia si však tieto situácie vedia postrážiť a tak ani domáci sa do zakončenia nedostávajú.

35

Fenerbahce má aj naďalej loptu na svojich kopačkách, nedarí sa im však zakončiť. Uvidíme, či sa ešte niečoho do konca prvého polčasu dočkáme.

34

Loptu si už získali hostia a snažia sa čo najrýchlejšie zaútočiť. Domáci im však veľa priestoru na kombináciu neposkytujú.

33

Domáci sa snažia skôr držať loptu čo najdlhšie na svojich kopačkách a potom až zaútočiť. Ani to však zatiaľ nijakú zmenu v skóre neprináša.

32

Momentálne s loptou operujú domáci futbalisti, avšak zatiaľ iba na svojej polovičke. Pomaly sa už blíži záver prvého polčasu a gól sme tak stále nevideli.

31

Na pravú stranu ihriska smerovala prihrávka od Stocha, tú však skvelo vystihol domáci Petrjak, ktorý už stihol loptu vyviesť do bezpečia.

30

Hostia zahrávali priamy kop, jeho exekútorom bol opäť Stoch, avšak ani teraz sa Fenerbahce do zakončenia nedostalo. Útoky sa nám tak opäť striedajú na oboch stranách.

29

Menší nápor domáceho tímu už hostia ustrážili a cez Stocha skúšajú založiť útok na bránu domácich. Dnes však oba tímy zatiaľ predvádzajú výbornú prácu v defenzíve.

28

Zorja si aj naďalej drží loptu na svojich kopačkách a tlačí na hostí. Fenerbahce zrejme s takýmto obrazom hry určite nepočítalo, pretože momentálne sa musí brániť.

27

Domáci kapitán Kameňuka získal loptu na prvej strane, rýchlo ju odcentroval do pokutového územia hostí, vo vzduchu však dobre zapracoval Škrtel a loptu odhlavičkoval do bezpečia.

26

Postupným útokom sa domáci futbalisti prebojovali až pred bránu hostí, nepodarilo sa im už však následne nič prevratného vymyslieť. Začínajú už ožívať aj domáci fanúšikovia.

25

Pri lopte je momentálne Zorja, ktorá sa nikam neponáhľa a kombinuje na svojej polovičke. Hostia tak musia zatiaľ čakať, čo si na nich domáci celok pripraví.

24

Aj s následným ďalším útokom hostí si futbalisti domáceho tímu poradili a loptu má už vo svojich rukaviciach brankár Ševčenko. Dostali sme sa už za polovičku prvého polčasu, gól sme stále nevideli.

23

Hostia sa dostali do rýchleho brejku, napokon z pravej prešiel center na vzdialenejšiu tyč, tam si však obrana domácich s loptou poradila a vyviazla ju už do bezpečia.

22

Napokon sa domáci tím dostal aj ku strele na bránu hostí, strela to však bola z väčšej vzdialenosti a tak s ňou brankár Demirel problém nemal. Kapitán Fenerbahce už rozohral loptu na svojich spoluhráčov.

21

Domáci si zatiaľ dlho držia loptu na svojich kopačkách a postupne prenikajú na útočnú polovičku. Hostia im však veľa priestoru neposkytujú.

20

Naspäť na ihrisku je už aj Ljubenović, ktorý sa už zapája do kombinácie svojho mužstva. Tempo hry nám v týchto chvíľach trochu opadlo.

19

Ljubenović odišiel za postrannú čiaru a tak už v hre pokračujeme. Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ktorí sa so svojim útokom na bránu hostí neponáhľajú.

18

Rozhodca Kovacs musel teraz hru prerušiť, pretože po osobnom strete so Škrtelom ostáva na zemi ležať Ljubenović a vyžaduje si ošetrenie.

17

Hostia si však musia dávať veľký pozor na rýchle protiútoky domáceho mužstva, tie totiž to vyzerajú veľmi nebezpečne. Avšak aj hostia svoju úlohu v defenzíve zatiaľ zvládajú úspešne.

16

Trošku väčšiu iniciatívu začínajú preberať hostia, čo sa aj určite čakalo. Domáci celok to však zatiaľ bez problémov zvláda a hostí do šancí nepúšťa.

15

Napokon aj tento rohový kop domáci celok bez problémov pokryl a hostia tak z neho nič nevyťažili. Ševčenko bude odkopávať od svojej brány.

14

Fenerbahce v strede poľa získalo loptu a po rýchlom brejku získava ďalší rohový kop! Brankár domácich si tak už organizuje pred bránou svojich spoluhráčov.

13

Loptu si aj naďalej na svojich kopačkách držia domáci futbalisti, zatiaľ sa im však nedarí prejsť útočnú polovičku. Oba tímy dnes až na menšie zaváhania predvádzajú dobrú prácu v defenzíve.

12

Rohový kop, ktorý zahrával Stoch napokon domáci bez problémov ubránili a už majú loptu na svojich kopačkách. Hostia sa tak rýchlo vracajú späť na svoje územie.

11

Hostí predchádzajúca príležitosť výrazne nakopla a svojou aktivitou na prvej strane si Fenerbahce vybojovalo prvý rohový kop v tomto zápase.

11

Na vážnejšie príležitosti to teda je už 1:1, na góly však stále 0:0! Zatiaľ tak sledujeme vyrovnané stretnutie, čo sa určite nečakalo.

10

Prvá vážnejšia príležitosť pre hostí! Fenerbahce zahrávalo priamy kop, jeho exekútorom bol Stoch, ten odcentroval loptu do pokutového územia domácich, na loptu si výborne vyskočil Souza, jeho hlavička len tesne minula bránu domácich!

9

Aj naďalej máme možnosť sledovať rýchly futbal, avšak šance nevidíme v posledných chvíľach žiadne. Zápas je však ešte len na svojom začiatku.

8

Následne do pokutového územia Fenerbahce smeroval ďalší center, ten však napokon zachytil Škrtel a loptu už posunul na svojich spoluhráčov.

7

Tento útok domácich bol už o čosi nebezpečnejší, pretože do pokutového územia hostí smeroval center na Petrjaka, pred ním však včas poslal loptu do bezpečia jeden z obrancov hostí.

6

Zorja zachytila loptu a postupovala do rýchleho brejku, hostia si však túto situáciu postrážili a domácich napokon do ničoho nepustili. Sledujeme tak zatiaľ rýchly futbal hore-dole.

5

Fenerbahce sa ujalo lopty a momentálne skúša útočiť po krajoch ihriska. Domáci tím však zatiaľ všetko zvláda s prehľadom.

4

Lopta momentálne lieta od jedného tímu ku druhému, okrem úvodnej veľkej šance domácich sme toho zatiaľ veľa nevideli.

3

Pri lopte sú momentálne hostia, avšak nedarí sa im prekonať dobre organizovanú defenzívu domáceho mužstva.

2

Netrvalo dlho a domáci celok mohol otvoriť skóre tohto zápasu! Petrjak sa po výbornom centri dostal ku zakončeniu hlavou, avšak lopta napokon tesne minula bránu hostí!

1

Prvý polčas tohto zápasu sa nám už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom. Domáci sa už tak snažia preniknúť na útočnú polovičku.

1

1. Ivan Petrjak (ZOR)

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne!

Prajem príjemný športový zážitok!
Príjemný večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte pozrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej zostave hostí nechýbajú Martin Škrtel a Miroslav Stoch. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Kovacs – Artene, Marinescu.

Tesne, pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime.
Úvodné zostavy:

FK Zorja Luhansk: Ševčenko – Kameňuka (C), Sivakow, Forster, Sobol – Karavajev, Grečyškin, Čajkovskij, Petrjak – Ljubenović – Kulač

Náhradníci: Levčenko – Suchockij, Gordijenko, Lipartia, Paulinho, Opanasenko, Čečer

Fenerbahce SK: Demirel (C) – Özbayraklı, Kjær, Škrtel, Kaldırım – Uçan, Topal, Souza – Potuk, Sow, Stoch

Náhradníci: Fabiano – van Persie, Köybaşı, van der Wiel, Emenike, Neustädter, Tufan
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na stretnutie, v ktorom mužstvo FK Zorja Luhansk privíta na svojom štadióne mužstvo Fenerbahce SK. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00!

Fanúšikovia kvalitného futbalu sa dočkali, potom čo odštartovala v utorok Liga majstrov, tak od štvrtka štartuje aj Európska liga! Môžme sa tak opäť tešiť na plno zaujímavých zápasov.

Aktéri tohto zápasu budú pôsobiť v základnej skupine A, kde ešte okrem nich bude pôsobiť aj Manchester United a Feyenoord.

FK Zorja Luhansk:
Tento ukrajinský celok pre divákov určite známy nie je, avšak prebojoval sa do Európskej ligy a tak určite má svoju kvalitu. V aktuálnom ročníku najvyššej futbalovej súťaže na Ukrajine mu patrí tretie miesto so 14 bodmi a stratou 5 bodov na vedúci Šachtar.

Fenerbahce SK:
Tento celok z Turecka je pre zmenu pre futbalovú verejnosť určite známy a bude patriť medzi favoritov na postup z tejto skupiny. V aktuálnom ročníku najvyššej futbalovej súťaže v Turecku patrí tomuto celku až 16. priečka, keď po 3 odohratých zápasoch má na svojom konte len jeden bod! V tomto klube pôsobia aj naši dvaja futbalisti: Martin Škrteľ a Miroslav Stoch.

Favoritom tohto zápasu by mali byť hostia, uvidíme, ako napokon dopadne tento zápas.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

FK Zorja Luhansk – Fenerbahce SK

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 52. Grečyškin – 90+6. Kjær

Karty:   41. Čajkovskij (ZOR), 90+5. Paulinho (ZOR)

FK Zorja Luhansk: Ševčenko – Kameňuka (C), Sivakow, Forster, Sobol – Karavajev, Grečyškin, Čajkovskij, Petrjak (73. Paulinho) – Ljubenović (83. Opanasenko) – Kulač (87. Gordijenko).
Náhradníci: Levčenko – Suchockij, Gordijenko, Lipartia, Paulinho, Opanasenko, Čečer

Fenerbahce SK: Demirel (C) – Özbayraklı, Kjær, Škrtel, Kaldırım – Uçan (46. Tufan), Topal, Souza – Potuk (76. Emenike), Sow, Stoch (58. van Persie).
Náhradníci: Fabiano – van Persie, Köybaşı, van der Wiel, Emenike, Neustädter, Tufan

Rozhodca: Kovacs – Artene, Marinescu