Menu

Futbal

Európska liga

OGC Nice – FC Schalke 04

0:1

koniec (0:0)

15.09.2016, 21:05 • 1. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

OGC Nice prichádza o svoju neporaziteľnosť v rámci Pohára UEFA, alebo Európskej ligy na domácom trávniku. Schalke si napravuje chuť po zlých výsledkoch z ligy a po jedinom góle Babu Rahmana získava tri body. (22:57:30)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Z rohu nič nebolo a neuspel ani Seri strelou spoza šestnástky. Schalke teda vyrazilo dopredu, lenže ani tento pokus sa neujal.

90+3

Domáci si pýtajú odpískanie ruky, ale po Bodmerovom zrazenom centri bude nasledovať iba rohový kop.

90+2

Max Meyer sa na hranici šestnástky skvele s loptou otočil, výborne vystrelil a Cardinale zas perfektne zasiahol. Loptu však vyrazil len pred seba a v ešte väčšej šanci sa ocitol Choupo-Moting, ktorý orazítkoval žrď.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Striedanie v tíme FC Schalke 04: z ihriska odchádza Leon Goretzka, prichádza Sead Kolašinac.

90

Žltú kartu dostáva Mario Balotelli (OGC Nice).

89

Ten však nedopadol podľa predstáv domácich. Nízky center sa podobne ako ten ďalší až veľmi ľahko dostal preč.

89

Naldo sa veľmi dobre postavil proti hráčovi, ktorý v šestnástke Schalke prihrával na lepšie postavených spoluhráčov. Bude to roh.

87

Fahrman si musel dať pozor na prekvapivý pokus Cypriena, ku ktorému sa lopta odrazila do šestnástky a z prvej to kopol do rohu brány. Nemecký brankár však bol na mieste.

86

Čas plynie a Nice sa pomaly vzďaluje vidina bodového zisku. Ešte však nejaké minútky ostávajú, takže sledujme spolu tento dramatický záver až do konca.

84

84. Mario Balotelli (NIC)

84

Balotelli sa z ničoho nič dostal do veľmi zaujímavej streleckej pozície, keď si narazil so spoluhráčom pred šestnástkou a mieril to po zemi k žrdi. Fahrman vytiahol veľmi dobrý zákrok.

82

Prerušenie zápasu, na ihrisku je totiž nejaký divák, takže na chvíľu sa nehrá. Diváci si tento moment užívajú, ale hráči môžu vypadnúť z herného tempa.

81

Striedanie v tíme OGC Nice: z ihriska odchádza Dalbert, prichádza Younés Belhanda.

79

Ďalšia akcia hostí zľava, teraz však zakončenie po prudkom centri po zemi nepriniesla. Schalke pokračovalo cez Choupa-Motinga, ten loptu stratil.

77

Mohlo to byť už 0:2, ale krásna strela mladého Maxa Meyera z hranice šestnástky nakoniec sieť rozvlnila iba z vonkajšej strany. Cardinale a spol. si vydýchli.

77

Balotelli si pokryl loptu telom a vypýtal si na svoju osobu aj faul. Nič to však nemení na fakte, že celý Nice musí zabrať smerom dopredu, ak chce so zápasom niečo urobiť.

OGC Nice – FC Schalke 04

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 75. Baba Rahman

Karty:   71. Seri (NIC), 90. Balotelli (NIC) – 32. Baba Rahman (SCH), 44. Stambouli (SCH)

OGC Nice: Cardinale – Ricardo, Baysse (C), Dante, Dalbert (81. Belhanda) – M. Sarr, Koziello (67. Bodmer), Seri, Cyprien – Pléa, Balotelli.
Náhradníci: Hassen – Souquet, Belhanda, Lusamba, Walter, Bodmer, Boscagli.

FC Schalke 04: Fährmann – Höwedes (C), Naldo, Nastasić, Baba Rahman – Goretzka (90. Kolašinac), Stambouli (58. Meyer), Bentaleb – Schöpf (53. Konopljanka), Embolo, Choupo-Moting.
Náhradníci: Nübel – Geis, Kolašinac, Meyer, Konopljanka, Huntelaar, Riether.