Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim

0:0

koniec (0:0)

09.12.2016, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • 14. kolo • Róbert Gašpárek

Tipsport: 2.3 3.3 3.2

Tento duel možno označiť ako priemerný. Sledovali sme zopár zaujímavých momentov, ale nebolo to žiadne gala predstavenie, čomu zodpovedá aj bezgólový výsledok. Oba celky dnes vsadili na kombinačný futbal. Odo mňa to je všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (22:24:00)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:0.
Střely mimo: 7:2.
Rohy: 11:2.
Ofsajdy: 2:6.
Fauly: 27:17.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Marco Fabián, prichádza Mijat Gaćinović.

90+2

Hostia zakladali rýchlu akciu smerom dopredu, ale celá akcia skončila po výbornej obrannej činnosti Mascarella, ktorý dokázal zachytiť nahrávku do behu, ktorú vyslal Rupp.

90+1

Štvrtý rozhodca rozhodol, že sa budú hrať ešte tri minútky navyše.

90

Na odrazenú loptu po rohovom kope si zbehol Alexander Meier, ale jeho volejové zakončenie navyše z otočky smerovalo úplne mimo bránky. Hostia majú odkop od brány.

90

Domáci môžu ohroziť súpera po následnom vybojovanom rohovom kope.

89

Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 47 000 platiacich divákov.

88

Žltú kartu dostáva Sandro Wagner (TSG 1899 Hoffenheim).

87

Žltú kartu dostáva Ante Rebić (Eintracht Frankfurt).

86

Nechajme sa prekvapiť, či hostia dokážu niečo vyťažiť z početnej výhody. Domáci celok sa presťahoval do obrany, kde zabojuje aspoň o jeden bod.

85

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Szabolcs Huszti, prichádza Michael Hector.

84

Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Eugen Polanski, prichádza Pirmin Schwegler.

84

Červenú kartu dostáva Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt). To si vyslúžil za spomínanú potýčku.

83

83. Timothy Chandler (FRN)

83

Žltú kartu dostáva Mark Uth (TSG 1899 Hoffenheim) za nešportové správanie.

82

Žltú kartu dostáva Bastian Oczipka (Eintracht Frankfurt).

82

82. Bastian Oczipka (FRN), Mark Uth (HOF)

82

Na trávniku sa spustila menšia potýčka, ktorá si myslím bude mať dohru v podobe žltého napomenutia.

81

Strelecké šťastie z diaľky skúsil Ante Rebić po tom, ako si spracoval solídnu prihrávku. Jeho slabučká strela minula z veľkej diaľky ľavú žrď. Možno ak by tam bola ešte jedna brána, tak by trafil tyčku.

80

Amiri si to zle načasoval a v čase prihrávky bol pristihnutý v postavení mimo hry.

78

Chandler si spracoval loptu v pokutovom území súpera neskôr sa ju pokúsil dopraviť do siete technickým spôsobom. Brániaci hráč zastúpil svojho gólmana a vlastnou hlavou nebezpečný okus odvrátil.

77

Žltú kartu dostáva Omar Mascarell (Eintracht Frankfurt). Po tomto nedovolenom zákroku budú hostia zahrávať nepriamy voľný kop.

75

Loptu majú pod kontrolou domáci hráči, ktorí si ju vymieňajú medzi sebou na polovici súpera, čím sa snažia rozhodiť ich defenzívu.

74

Domáci futbalisti sú v druhom dejstve omnoho aktívnejší a keď budú v nastavenom tempe pokračovať aj naďalej, tak sa možno čoskoro dočkáme úvodného gólu.

73

Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Pavel Kadeřábek, prichádza Steven Zuber.

73

Žltú kartu dostáva Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt).

72

S rohovým kopom si defenzíva hostí poradila a tento pokus odvrátila.

71

Obrana mala plné ruky práce, aby zablokovala pokus, ktorý vyslal Ante Rebić. Vystrelil bez váhania spoza pokutového územia hneď po tom, ako mu prihral spoluhráč. Frankfurt má výhodu rohového kopu.

70

Dopadlo to presne podľa očakávania. Exekútor voľného kopu svojim nadýchaným centrom našiel hlavu brániaceho hráča, ktorý svojim obranným zákrokom zažehnal nebezpečenstvo.

69

Po tomto zákroku budú domáci zahrávať voľný kop z väčšej vzdialenosti. Nechajme sa prekvapiť ako to dopadne.

68

Žltú kartu dostáva Eugen Polanski (TSG 1899 Hoffenheim).

68

Tento pokus z rohovej zástavky smeroval ku vzdialenejšej žrdi, kde bol pripravený gólman, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.

67

Centrovaná lopta po rohovom kope našla v pokutovom území súpera voľného Alexandra Meiera. Jeho pokus ale jeden z obrancov zablokoval brilantným sklzom. Lopta putuje na rohový kop. Frankfurt tak môže pokračovať v útočnej snahe.

66

Chandler opäť úradoval na pravom krídle, odkiaľ sa pokúšal odcentrovať. Rovnaký príbeh. Center, blok, ale tentoraz dokázal vybojovať aspoň rohový kop.

65

Zástavka je hore! Postraný rozhodca suverénne ukazuje, že sa striedajúci Uth ocitol v ofsajdovej pasci súpera.

64

Chandler sa snažil poslať loptu do pokutového územia súpera z pravého krídla, čo sa mu nepodarilo. Domáci celok má výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.

63

Ante Rebić to s nasadením prehnal. Celé jeho úsilie na polovici súpera končí útočným faulom.

62

Dnešnému stretnutiu veľmi chýba dlho očakávaný úvodný gól, ktorý by celému zápasu pridal potrebný impulz. Dúfajme, že sa toho čoskoro dočkáme.

61

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Haris Seferović, prichádza Ante Rebić.

60

Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Andrej Kramarić, prichádza Mark Uth.

59

Po hlavičkovom súboji sa Oczipka ocitol na trávniku a dožadoval sa faulu. Hlavný arbiter celú situáciu videl jasno a nechal hru pokračovať bez prerušenia.

58

Jeden z domácich hráčov doslova odcentroval loptu po outovom vhadzovaní, ale nič zaujímavé sa neudialo. Ihneď po outovom vhadzovaní sa Alexander Meier ocitol v postavení mimo hry.

57

Po odcentrovaní lopty z voľného kopu nastala v pokutovom území hostí panika, kde s veľkými problémami dokázal Oliver Baumann letiaci projektil zachytiť.

56

Domáci budú zahrávať priamy voľný kop po nedovolenom zákroku Vogta z väčšej vzdialenosti.

55

Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala na hranicu malého vápna, kde úradoval pozorný Oliver Baumann, ktorý loptu vyboxoval do bezpečia.

54

Toljan zabránil možnému nebezpečenstvu, keď sa mu podarilo zblokovať center súpera, ale ponúkol im možnosť skórovať po rohovom kope.

53

Sledovali sme rodiacu sa akciu hosťujúceho celku, ktorá sa skončila nepresnou prihrávkou Ruppa, ktorý loptu poslal presne na kopačku brániaceho hráča.

52

Žltú kartu dostáva Marco Fabián (Eintracht Frankfurt).

51

Pavel Kadeřábek to skúšal presným centrom do šestnástky, ale Hrádecký loptu zachytil.

50

Hráči tímu Hoffenheim si vymieňajú loptu sériou krátkych prihrávok v snahe vytvoriť si streleckú pozíciu.

49

Sule sa hnevá na verdikt postranného arbitra, ktorý ukázal, že sa bude vhadzovať proti jeho tímu.

48

Wagner sa snažil zachytiť dlhý pas svojho spoluhráča, ale rýchlosť bola troška väčšia, ako očakával a tak loptu nestihol.

47

Hostia mali menšie problémy v defenzíve, ale dokázali si s tým poradiť a loptu udržať na vlastných kopačkách.

46

Začal sa druhý polčas.
Dejstvo prvého polčasu možno označiť ako bežné. Mali sme možnosť sledovať zopár zaujímavých šancí a situácii, ale očakávania boli troška vyššie. Taktika domáceho celku je "kopni a utekaj". Hostia sa dnes pokúšajú ohroziť súpera skrz kombinačný štýl hry.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Štvrtý rozhodca nadstavuje v prvom dejstve ešte minútku navyše.

45

Hostia budú po nedovolenom zákroku zahrávať priamy voľný kop. Vyzerá to tak, akokeby sa chystajú na niečo nacvičené.

44

Ale s týmto rohovým pokusom si defenzíva hosťujúceho celku dokázal bez problémov poradiť a loptu poslať do bezpečnej vzdialenosti.

43

Huszti sa postavil ku rohovej zástavke a následne rozohral rohový kop nakrátko. Netrvalo dlho a majú možnosť udrieť znova po ďalšom rohovom kope.

42

42. Alexander Meier (FRN)

42

To bola šanca! Alexander Meier dostal prízemný pas za šestnástku a napriahol k strele presne k pravej žrdi. Oliver Baumann siahol po reflexívnom zákroku a pokus zablokoval. Pekný moment v podaní gólmana! Frankfurt dostáva šancu na skórovanie, ak dobre zahrá rohový kop.

40

Fabián sa dokázal uvoľniť ešte pred hranicou veľkého vápna a následne zakončil. Jeho tvrdý projektil smeroval niekde medzi divákov. Naozaj nevydarený pokus.

39

Hoffeinheim má v posledných minútach častejšie loptu na kopačke ako ich súper. Usadili sa na polovici súpera, kde sa snažia preraziť skrz krátke prihrávky.

38

Amiri stojí pri postrannej čiare a dáva o sebe vedieť hlavnému arbitrovi, ktorý ho posiela späť do hry. Vyzerá to tak, že bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.

37

Amiri v súboji fauloval svojho protihráča, pričom sa sám zranil. Už k nemu beží tím lekárnikov, ktorí mu podajú odbornú pomoc.

36

36. Jeremy Toljan (HOF)

36

Sledovali sme peknú akciu hosťujúceho celku. Jeden z hráčov hostí šikovne prehodil defenzívu súpera, čím našiel v pokutovom území úplne voľného Toljana. Ten sa do lopty oprel z prvej, ale jeho strelecký pokus skončil len na bočnej sietil.

35

Rohový kop, ktorého autorom je Andrej Kramarić, je odkopnutý defenzívou súpera.

34

Andrej Kramarić s nebezpečným pasom do veľkého vápna. Súperovi obrancovia dokázali loptu odkopnúť. Tím Hoffenheim si vybojoval rohový kop. Súper tak bude naďalej odolávať útočnej snahe.

33

Sandro Wagner vletel do súboja o loptu ako víchor. Jeho snahu prerušuje faul a hvizd arbitra. Svojho protihráča zastavil priamym úderom do tváre, čo hlavný arbiter prehliadol. V tomto prípade sa malo jednať o červenú kartu!

32

Hostia mali výhodu voľného kopu zo zaujímavej pozície. Amiri, ktorý bol exekútorom voľného kopu to urobil naozaj lišiacky a loptu poslal prízemnou prihrávkou na do hĺbky šestnástky. Tam sa do zakončenia dostal jeden z jeho spoluhráčov, ale jeho strelecký pokus bol zblokovaný.

31

Mascarell bol naozaj škaredým spôsobom poslaný na trávnik po súboji s Wagnerom, ktorý ho udrel lakťom priamo do tváre. Hlavný arbiter to nevidel nejako závažne a žlté napomenutie z toho nebude.

30

Lopta po rohovom kope smerovala na hranicu malého vápna, kde si Hradecky svoj priestor postrážil a loptu vyboxoval za hranicu vlastného vápna.

29

Hostia vďaka svojej aktivite budú zahrávať rohový kop.

28

Wagner sa snažil individuálne presadiť hneď proti štvorici brániacich hráčov. To mu samozrejme nevyšlo, ale pri odobraní lopty bol faulovaný.

27

Wagner sa snažil získať loptu na svoju stranu na polovici súpera. K lopte sa síce dostal, ale ihneď skončila mimo hry. Nasleduje odkop od brány tímu Frankfurt.

26

Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala do hĺbky šestnástky súpera, kde sa ku hlavičke dostal brániaci hráč, ktorý loptu poslal za hranicu vlastného vápna. Pri lopte sú hostia.

25

Veľkú šancu na zmenu skóre zahodil Abraham! V šestnástke si dokázal vytvoriť priestor a vyslal slušnú strelu do ľavej polovice bránky, ale Oliver Baumann predviedol ohromujúci zásah a pokus zmaril. Frankfurt s rohovým kopom na svojom konte. Hráči sa už sťahujú do šestnástky.

24

24. Omar Mascarell (FRN)

24

Chandler dokázal odcentrovať z pravého krídla, ale jeho prudký center zachytil brániaci hráč, ktorý tak zabránil možnej katastrofe.

23

Výborná práca Mascarella, ktorý dokázal získať loptu na polovici súpera. Následne ju poslal svojmu spoluhráčovi, ktorého však sklamal prvý dotyk s loptou, o ktorú napokon prišiel.

22

Rupp si to teraz zle načasoval a v čase prihrávky sa nachádzal v postavení mimo hry.

21

Sledovali sme dlhý pas na hranicu veľkého vápna hostí, na ktorý si zbiehalo hneď niekoľko domácich hráčov, ale napokon to bol gólman, kto mal v tomto prípade hlavné slovo. Tento pokus dokázal zachytiť.

19

Pri lopte je gólman Hoffenheimu, ktorý už premýšľa nad založením úspešnej akcie svojho tímu.

18

A bola z toho veľká šanca. Centrovaná lopta po rohovom kope bola stečovaná a následne smerovala na vzdialenejšiu žrd, kde sa nachádzal úplne voľný Sule, ale jeho hlavičkový pokus smeroval nad brvno Hradeckeho brány. Nasleduje odkop domáceho celku.

17

Lukas Rupp poslal pas do šestnástky, kde bol pripravený súperov obranca, ktorý celú vec upratal do bezpečia. Lopta sa ocitla mimo hry a Hoffenheim tak bude zahrávať rohový kop.

16

Prvá zaujímavá šanca domáceho celku. Do pokutového územia si zbehol nikým nestrážený Alexander Meier, ktorému okamžite bola poslaná prihrávka, do ktorej sa oprel z voleja. Jeho strelecký pokus smeroval len do miest, kde stál pripravený gólman.

15

Výborná obranná činnosť v podaní domáceho brániaceho hráča, ktorý zastavil rozbiehajúci sa útok súpera, čím zabránil hocikomu zakončiť.

14

Alexander Meier sa dopustil ďalšieho faulu svojho celku. Veľmi ale s týmto verditkom nesúhlasí, čo dal jasne najavo.

13

Vallejo je potrestaný za držanie súpera. Christian Dingert nariaďuje priamy voľný kop.

12

Exekútor rohového kopu sa ho rozhodol rozohrať nakrátko a to znamená, že domáci môžu aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.

11

Domáci sa pokúsia ohroziť súpera po následnom rohovom kope, ktorý im bol ponúknutý.

10

Pri lopte sú hostia, ktorí si prihrávajú na vlastnej polovici ihriska. Lopta sa dostala aj na kopačku gólmana, ktorý hral na istotu a poslal loptu, čo najďalej od vlastného vápna.

9

Fabian sa dopustil útočného faulu. Christian Dingert všetko videl celkom jasne a zapískal. Fabian sa háda ostošesť, ale rozhodnutie arbitra je nemenné.

8

Alexander Meier bol v ofsajde za obranou súpera a asistent rozhodcu to videl. Súperov tím bude zahrávať nepriamy voľný kop.

7

Vyzerá to tak, že Vogt sa po predošlom zákroku pohybuje na trávniku bez nejakých zdravotných komplikácii.

6

Vogt po škaredom útočnom faule Seferovića ostáva otrasený ležať na trávniku. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať.

5

Amiri robil všetko pre to, aby stihol dlhú prihrávku svojho spoluhráča. Už sa zdalo, že jeho centrovaný pokus bude v poriadku, ale lopta v čase prihrávky už bola za čiarou.

4

Hosťujúci hráči si medzi sebou na vlastnej polovici vymieňajú série krátkych prihrávok.
Zástavka letí do nebies! Seferović je tým mužom, ktorý sa nechal chytiť v ofsajdovej pasci súpera.

2

Jeden z domácich hráčov sa dopustil škaredého faulu hodný žltej karty, ale bude to len s napomenutím.

1

Eintracht Frankfurt s úvodným výkopom.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Eintracht Frankfurt: Hradecky – D. Abraham, Hasebe, Vallejo – Chandler, Mascarell, Fabián, Huszti, Oczipka – Meier (C), Seferović.
Náhradníci: Lindner – Zorba, M. Hector, Barkok, Gaćinović, Hrgota, Rebić.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, Hübner – Polanski (C) – Kadeřábek, Rupp, Toljan – Kramarić, Wagner, Amiri.
Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Schwegler, Zuber, Szalai, Uth, Atik.

Rozhodca: C. Dingert – T. Christ, A. Aarnink.
Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 14. kolo Bundesligy, kde Eintracht Frankfurt privíta na vlastnom trávniku TSG 1899 Hoffenheim. Poďme si v krátkosti predstaviť oba celky.

EINTRACHT FRANKFURT: Futbalisti tohto celku sa momentálne nachádzajú na 5. priečke so zikom 25 bodov. To sa im podarilo po siedmych víťazstvách, štyroch remízach a po dvoch porážkach. Svojim súperom dovedna nastrieľali 19 gólov a len 11 inkasovali. Posledný zápas odohrali na trávniku Augsburgu, odkiaľ odchádzali s jedným bodom po remíze 1:1. Jediným šťastným strelcom hostí sa stal v 11. minúte Hrgota.

TSG 1899 HOFFENHEIM: Tabuľkový sused. Hráči Hoffenheimu sa nachádzajú na 4. mieste s rovnakým ziskom bodov. V aktuálnej sezóne ešte neprehrali. Na svojom konte majú šesť víťazstiev a sedem remíz. Svojim súperom nastrieľali až 25 gólov a len 14 inkasovali. Posledný zápas odohrali pred zrakmi vlastných fanúšikov, ktorí sledovali vysoké víťazstvo 4:0 v zápase proti Kolínu.

Z pozície komentátora sa vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   52. Fabián (FRN), 73. Chandler (FRN), 77. Mascarell (FRN), 82. Oczipka (FRN), 87. Rebić (FRN) – 68. Polanski (HOF), 83. Uth (HOF), 88. Wagner (HOF)   84. Chandler (FRN)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 7:2. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 27:17.

Eintracht Frankfurt: Hradecky – D. Abraham, Hasebe, Vallejo – Chandler, Mascarell, Fabián (90+3. Gaćinović), Huszti (85. M. Hector), Oczipka – Meier (C), Seferović (61. Rebić).
Náhradníci: Lindner – Zorba, M. Hector, Barkok, Gaćinović, Hrgota, Rebić.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, Hübner – Polanski (C) (84. Schwegler) – Kadeřábek (73. Zuber), Rupp, Toljan – Kramarić (60. Uth), Wagner, Amiri.
Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Schwegler, Zuber, Szalai, Uth, Atik.

Rozhodca: C. Dingert – T. Christ, A. Aarnink

Diváci: 47 000