Menu

Futbal

Belgická Jupiler Pro League

Sporting Lokeren – SV Zulte Waregem

1:1

koniec (0:1)

09.12.2016, 20:30 • Daknamstadion • 18. kolo • Tomáš Kubečka cz

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:27:30)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 1:2.
Je dobojováno! Lokeren nakonec uhrál s vedoucím Waregemem remízu 1:1! Od úvodní minuty se hrál hodně svižný fotbal se šancemi na obou stranách. Do vedení se po půlhodině hry dostali hosté, když se z přímého kopu parádně trefil Hamalainen! Domácí trenér zřejmě udělal v kabině velkou bouří, protože ihned po přestávce vyrovnal Skúlason! Domácí Lokeren byl nadále aktivnější a hnal se za vítězstvím. Obrovskou šanci zahodil Straetman, jež v úniku trefil jen boční síť. Na druhé straně se sám před Barrym ocitl Cordaro, ale ani on se nestal hrdinou. V samotném závěru ještě uháněl do pokutového území Straetman, ale hrdinou zápasu se stal brankář Bossut!

90+3

Konec zápasu.

90+3

V poslední nastavené minutě se Perssons zpoza hranici velkého vápna opřel do padajícího míče a jeho pokus z volejem prolétl dva metry nad břevnem.

90+2

Na druhé straně střílel v pokutovém území Leye, který se opřel do prudké přihrávky. Jeho rána sice Barrymu vypadla, ale domácí brankář svou chybu stačil napravit.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Obrovská šance Lokerenu! Po přihrávce do pokutového území se natahoval střídající Straetman, ale Bossut se mu položil pod nohy a zachránil Waregem!

89

Před Perssonsem se otevřel volný prostor, nicméně střídajícímu útočníkovi zabralo hodně času zpracování a hostující obránce jej stačili připravit o míč.

88

Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Lerager, přichází Naessens.

87

Na druhé straně vyslal Marrone prudký centr do šestnáctky. Na hranici pokutového území ale číhal pozorný Ingason, jež vyhlavičkoval míč do bezpečí.

86

De Ridder se okamžitě zapojil do útočné akce Lokerenu. Střídající fotbalista si však netroufl na průnik do pokutového území a raději roztáhl hru do strany.

85

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází de Sutter, přichází de Ridder.

84

Lareger protančil s míčem až na hranici pokutového území, kde si jej chtěl zaseknout a připravit na pravačku. Jeden z obránců mu však míč přesně načasovaným skluzem ukopl.

83

V samotném závěru utkání se hraje oboustranně otevřený fotbal. Oba týmy chtějí rozhodnout o svém vítězství a ženou se do útoku.

82

Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Cordaro, přichází Vetokele.

81

Neuvěřitelné! Cordaro si zpracoval přihrávku na zadní tyč, zasekl si míč okolo obránce a mohl si vybrat, kam zakončí. Barry výborně vystartoval z brankové čáry a tvrdou střelu vyrazil!

80

De Sutter poslal přízemní centr do pokutového území. Za míčem spěchal střídající Straetman, před kterým na poslední chvíli zasáhl stoper Lepoint.

79

Po delší době se Waregemu podařilo získat míč pod kontrolu. Hosté se dokonce přiblížili k pokutovému území Lokerenu, ale žádná šance z toho nebyla.

78

Střídající Straetman pelášil z levé strany do pokutového území, natlačil se před obránce, jenže jeho zakončení vnějším nártem skončilo na boční síti!

77

Cordaro dýchal na záda domácímu stoperovi, ale Marić těžkou situaci ustál na výbornou a před rozběhnutým soupeřem poslal míč do bezpečí.

76

Lokeren je ve druhém poločase aktivnější a tlačí se do pokutového území. Bossut nyní musel ven z branky, aby stáhl ze vzduchu vysoký centr.

75

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Tičinović, přichází Straetman.

74

Kaya si píchl míč mezi stopery domácího celku, jenže zadáci Lokerenu jej vzali do kleští a nepustili hostujícího útočníka do samostatného úniku.

73

Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Coopman, přichází Marrone.

72

Na druhé straně spěchal do otevřené obrany aktivní Hamalainen. Hostující obránce vymyslel centr na zadní tyč, kde však nikdo v bílém dresu na míč nedosáhl.

71

Domácí dostali možnost exekuce přímého kopu z hranice pokutového území! Do míče se opřel Overmeire, ale jeho technický obstřel zastavila zeď.

70

Žlutou kartu dostává De fauw (SV Zulte-Waregem).

70

Před branku Lokerenu směřoval další parádní centr z pravé strany. Za míčem se dral Leye, ale před jediným fotbalistou Waregemu ve vápně zasáhl obránce.

69

Další žlutá karta! Tentokrát ji za skluz na polovině hrací plochy vidí domácí stoper Marić.

68

Hamalainen měl spoustu času na odcentrování z levé strany. Autor jediné branky Waregemu však prudkou pobídkou trefil jen před sebou stojícího soupeře.

67

Lepoint vyvezl míč na polovinu Lokerenu a dlouhým nákopem na hranici pokutového území hledal Leyeho. Druhý jmenovaný se rozběhl opačným směrem.

66

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Bolbat, přichází Persoons.

65

Do pokutového území hostujícího celku sprintoval agilní de Sutter. Domácí útočník se poroučel k zemi po souboji s Baudrym, ale rozhodčí pokutový kop nepíská.

64

Skúlason se znovu zapojil do útočení domácího celku. Krajní obránce Lokerenu tentokrát vymyslel oblouček za obranu soupeře, ale míč získal jen obránce Hamalainen.

63

Hupperts se ještě ve skluzu snažil udržet míč na hrací ploše, nicméně domácí fotbalista špičkou kopačky jen dopomohl míči v cestě za čáru.

62

Fanoušci Lokerenu nejsou v posledních minutách spokojení s aktivitou svých oblíbenců. Domácí příznivci začínají pískat.

61

Tohle už bude za žlutou kartu! Méité u postranní čáry tvrdě dojel jednoho ze soupeřů a je zaslouženě potrestán.

60

Je za námi hodina hry a my sledujeme hodně bojovné utkání. Lokerenu po vstřelení vyrovnávací branky narostla křídla, ale na hřišti v posledních minutách kralují obrany.

59

De fauw táhl akci Waregemu po pravém kraji hrací plochy. Krajní obránce hostujícího celku raději přenesl hru na druhou stranu. Domácí obrana zatím nenechává soupeři prostor.

58

Hra je přerušena. Baudry se v hlavičkovém souboji srazil s de Sutterem a oba fotbalisté nyní zůstávají ležet na trávníku v nefotbalové pozici.

57

Po následném přímém kopu se k zakončení dostal Ingason, nicméně domácí stoper hlavičkoval z hodně těžké pozice a jeho pokus nedoletěl až k brankáři.

56

Lepoint hraje opravdu na hraně rizika! Hostující stoper znovu neohrabaně skolil de Suttera na trávník. I tentokrát se jeho zákrok obešel bez karetního trestu.

55

Waregem však rychle vybojoval míč nazpátek a před Barryho přilétl další vysoký centr. Domácí gólman tentokrát vystartoval ven z brankové čáry a došel si pro míč.

54

Hosté zahrávali rohový kop. Méité vyslal vysoký centr na malé vápno, ale ve vzdušném prostoru kraloval jen obránce Lokerenu Marić.

53

Waregem se snad poprvé ve druhém poločase nastěhoval do blízkosti pokutového území Lokerenu. Centr z pravé strany domácí obrana odhlavičkovala do bezpečí.

52

Kaya to přehnal s agresivitou při napadání domácí rozehrávky. Hostující křídelník se opřel do Huppertse a složil jej na trávník.

51

Lepoint ostrým zákrokem zastavil unikajícího soupeře a může být rád, že neuviděl žlutou kartu. Hostující stoper by si na podobné zákroky měl dávat dobrý pozor. Jednu žlutou už totiž má.

50

Domácí fanoušci se po vyrovnávací brance znovu probudili a nyní ženou Lokeren za vstřelením dalších branek pomocí hlasitého skandování.

49

Barry skvěle přečetl úmysl hostujících záložníků, vystartoval ven z brankové čáry a došel si pro nepovedenou přihrávku do pokutového území.

48

Hosté se snažili o rychlou odpověď. Na levé straně hrací plochy si dělal prostor Lerager, ale výborně hrající Skúlason mu nedovolil odcentrovat.

46

46. Ari Freyr SKÚLASON - 1:1

46

Lokeren právě vstřelil branku!
Tak to je vstup do druhého poločasu jako z říše snů! Lokeren vyrovnává na 1:1! Odražený míč si za hranicí pokutového území vzal ARI FREYR SKÚLASON, vlétl s míčem do pokutového území a střelou na zadní tyč překonal Bossuta!

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka přinesla hodně svižný fotbal. Domácí Lokeren byl přímočarý a vypracoval si tři obrovské šance. V největší z nich se ale útočníci Lokerenu zbytečně vystavili do ofsajdu! Na druhé straně hýřil aktivitou Méité, který zkoušel štěstí ze všech pozic. Waregem se přeci jen dočkal branky. Po půlhodině hry se parádní střelou z přímého kopu trefil Kasper Hamalainen! Do šaten se proto odchází za stavu 0:1!

45+1

První poločas skončil.

45+1

Cordaro ještě motal hlavu domácím obráncům na pravé straně pokutového území. Zadáci Lokerenu však hostujícího hráče včas zdvojili a nedovolili mu odcentrovat.

45

Nastavuje se jedna minuta!

44

Waregem drží míč u rohového praporku. Hosté chtějí dohrát první poločas s jednobrankovým náskokem. Nikdo z fotbalistů Lokerenu rozehrávku soupeře neatakuje.

43

Další možnost Lokerenu! Z levé strany se do pokutového území protáhl Bolbat, který střílel na zadní tyč, ale vynikající Bossut jeho dělovku vyrazil!

42

Do kombinace Lokerenu se zapojil také brankář Barry. Domácí gólman obdržel malou domů, ale uspěchaným odkopem odevzdal balón soupeři.

41

Lokeren se znovu hnal kupředu. Overmeire si na polovině hřiště předkopl míč daleko od nohy a pozorný Lerager vybojoval balón pro Waregem.

40

Kaya obdržel parádní přihrávku na hranici pokutového území, elegantně se otočil, ale střílenou přihrávkou na malé vápno nenašel nikoho v bílém dresu.

39

Hostující brankář Bossut si dal načas s výkopem od branky, což se nelíbilo fanouškům Lokerenu, kteří jej okamžitě odměnili hlasitým pískotem a bučením.

38

Lepoint při návratu na svou polovinu zastavil rodící se útok Lokerenu a za stažení soupeře za dres vidí žlutou kartu.

37

Vysoký centr se snesl na značku pokutového kopu, kde se k němu sice prodral agilní Kaye, ale ani díky své technické zdatnosti se do šance neprodral.

36

Nyní se však Skúlason dopustil nedovoleného zákroku v blízkosti pokutového území a Waregem má k dispozici další přímý kop. Do vápna už směřují všichni hlavičkáři.

35

Domácí se snaží přispěchat s rychlou odpovědí, nicméně aktivní obránce Skúlason u postranní čáry nenašel recept na Hamalainena a přišel o míč.

33

Máme tady další karetní trest! Za své protesty ji vidí Bolbat.

32

32. Kasper HAMALAINEN - 0:1

32

Waregem právě vstřelil branku!
Hosté se ujímají vedení! Waregem udeřil z nařízeného přímého kopu! Exekuce se ujal KASPER HAMALAINEN, jež svou technickou střelu otřel od břevno, od nějž se míč odrazil za brankovou čáru!

31

Skúlason fauloval těsně před hranicí pokutového území a za svůj ostrý skluz vidí žlutou kartu!

30

Tičinović se pustil do hlavičkového souboje s jedním z obránců Waregemu. Domácí útočník díky skvěle poziční hře vybojoval přímý kop.

29

Terki udržel míč v souboji na polovině hrací plochy, otočil se s balónem kolem svého strážce, ale místo přenesení hry kupředu vrátil balón obráncům.

28

Lokerenu se v posledních minutách podařilo vyrovnat obraz hry a nyní jsou to domácí, kdo se snaží útočit. Další akci domácího celku po levé straně táhne Terki.

27

Bolbat postupoval do pokutového území, na levé straně měl úplně volného spoluhráče, ale domácí křídelník zvolil samostatnou akci. Na hranici pokutového území ale upadl a bylo po šanci.

26

De Sutter má velkou chuť ke hře směrem dopředu. Domácí útočník se zkoušel prosadit individuálním průnikem, ale Baudry mu zatarasil cestu.

25

Obrovská škoda pro Lokeren! Domácí se ve dvou hnali na jediného obránce, ale Bolbat poslal de Sutterovi přihrávku do ofsajdu! Druhý jmenovaný se hodně zlobí!

24

Leye napadal rozehrávku domácích stoperů v pokutovém území. Hostující útočník zatlačil na Ingasona, jež v tísni odkopl míč pouze do zámezí.

23

Cordaro si chtěl zpracovat vysokou přihrávku, ale do souboje vletěl domácí stoper Marić, jež se s ničím nepáral a pohotově poslal balón na tribunu.

22

Waregem nepůjčuje svému soupeři míč a nadále hledá skulinky v zadní řadě Lokerenu. Domácí fotbalisté zatím hrají hodně fyzicky náročný styl.

21

Tentokrát si Méité připravil palebnou pozici za hranicí pokutového území. Záložník Waregemu vykoupal dva bránící fotbalisty a povedenou dělovkou nasměroval míč těsně nad břevno!

20

Po následném rohovém kopu se ke střele tlačil aktivní Méité. Hostující záložník zkoušel pálit z akrobatické pozici, ale svou střelu si představoval jinak.

19

Další akce hostů a málem z toho byla vlastní branka! Ingason na malém vápně nechtěně tečoval prudký centr a míč se odrazil těsně vedle zadní tyče!

18

Cordaro se dostal s míčem až na hranici velkého vápna, odkud poslal přízemní pobídku na značku pokutového kopu, ale rozběhnutý Méité zakončit nedokázal.

17

Lokeren měl k dispozici přímý kop. Skúlason vyslal přetažený centr na zadní tyč, kde si na míč naskočil Ingason, ale jeho pobídku před branku už nezasáhl nikdo v černém.

16

Bossut hledal dlouhým výkopem Leyeho, ale hostující útočník si v hlavičkovém souboji na polovině hřiště neporadil s Huppertsem a navíc se provinil faulem.

15

Leye si poněkolikáté v úvodní čtvrthodině nabíhal za obranu Lokerenu. Tentokrát mu radost pokazil asistent rozhodčího, který si všiml ofsajdu.

14

Cordaro si tentokrát zpracoval vysokou přihrávku, ale pro změnu si odkopl míč daleko od nohy a dobře postavený obránce Galitsios jej o míč připravil.

13

Cordaro se na levé straně rozbíhal za vysokou přihrávkou, jenže sám neměl šanci proti přesile domácích obránců. Marić odhlavičkoval balón daleko od šestnáctky.

12

De Sutter zatím přidělává hostující obraně práci. Domácí útočník se znovu hnal za vysokou přihrávkou. Stoper Lepoint však svého soupeře předčil v hlavičkovém souboji.

11

Na druhé straně sprintoval do pokutového území za dlouhou přihrávkou nažhavený de Sutter, avšak Bossut přečetl záměr domácích a došel si pro míč.

10

De fauw centroval na malé vápno, kde se k míči dostal Coopman, ale z dobré pozice trefil vracejícího se Huppertse! Bude z toho jen odkop od branky!

9

Lokeren rozehrával standardní situaci na vlastní polovině, jenže Overmeire nepřesnou rozehrávkou daroval balón obraně hostujícího celku.

8

Waregem se nyní nastěhoval na polovinu domácího celku. Hosté roztočili kolotoč krátkých přihrávek a postupnou kombinací hledají skulinky v obraně Lokerenu.

7

Cordaro posunul míč na pravou stranu, kam si sbíhal Leye, nicméně hostující útočník si v souboji se Skúlasonem pomohl rukami a dopustil se nedovoleného zákroku.

6

Po něm se domácímu celku nepodařilo ohrozit svatyni vedoucího týmu belgické soutěže. Brankář Bossut vyrazil na malé vápno, kde sebral vysoký centr.

5

Obrovská šance Lokerenu! De Sutter si naběhl do pokutového území na parádní kolmici, mířil na zadní tyč, ale vracející se Baudry srazil míč na rohový kop!

4

Hamalainen to přehnal s agresivitou v souboji na polovině hrací plochy. Hostující obránce skolil trávník Bolbata. Lokeren bude rozehrávat.

3

Na druhé straně si na krásný centr z levé strany naskočil na malém vápně osamocený Leye, nicméně hostujícímu zakončovateli se hlavička nepovedla a míč zamířil vysoko nad branku.

2

První míč směřoval také na osamoceného útočníka Tičinoviće. Hostující zadák Lepoint však domácího střelce do šance nepustil a poslal míč k Bossutovi.

1

Hosté zahájili výkopem dnešní utkání. Waregem se okamžitě hnal do útoku, nicméně první akci hostujícího celku po pravé straně obrana Lokerenu vytlačila za půlící čáru.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

KSC Lokeren: Barry – Galitsios, Ingason, Marić, Skúlason – Hupperts, Overmeire, Terki – Tičinović, de Sutter, Bolbat
Náhradníci: Ansah, Persoons, Verhulst, Mirić, de Ridder, Ňinaj, Straetman

SV Zulte-Waregem: Bossut – De fauw, Lepoint, Baudry, Hamalainen – Lerager, Coopman, Méité – Cordaro, Leye, Kaya
Náhradníci: Bostyn, Marrone, Votokele, Naessens, Dalsgaard, Madu, Oulare

Rozhodčí: Geldhof – Monteny, Dhondt.
Vzájemné duely

Dnešní soupeři už se spolu v letošní sezóně setkali. V polovině října se Waregem na své půdě radoval z vítězství 2:0.
KSC Lokeren

Zato Lokoren má úplně opačné starosti. Ještě před pár sezonami bojoval v evropských pohárech, ale nyní mu patří až jedenáctá pozice. Lokeren má velké problémy v ofenzívě. Jeho útok je s patnácti vstřelenými brankami nejhorší v celé soutěži. V minulém kole však zvítězil 2:1 na půdě ambiciózního Genku.
SV Zulte-Waregem

Waregem zatím zažívá opravdu snovou sezónu. Zulte v sedmnácti kolech vybojovalo třicet čtyři bodů a vévodí ligové tabulce o bod před Bruggami. Na hřištích soupeřů patří Waregem rovněž mezi nejlepší celky v soutěži. V posledním utkání však pouze remizoval 1:1 s Beverenem.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům belgického fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z nejvyšší belgické soutěže. Společně se dnes zaměříme na duel mezi Lokerenem a SV Zulte-Waregem. Výkop je stanoven na 20:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Sporting Lokeren – SV Zulte Waregem

1:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 46. Skúlason – 32. Hamalainen

Karty:   31. Skúlason (LOK), 33. Bolbat (LOK), 69. Marić (LOK) – 38. Lepoint (WAR), 61. Méité (WAR), 70. De fauw (WAR)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 1:2.

Sporting Lokeren: Barry – Galitsios, Ingason, Marić, Skúlason – Hupperts, Overmeire, Terki – Tičinović (75. Straetman), de Sutter (85. de Ridder), Bolbat (66. Persoons)
Náhradníci: Ansah, Persoons, Verhulst, Mirić, de Ridder, Ňinaj, Straetman

SV Zulte Waregem: Bossut – De fauw, Lepoint, Baudry, Hamalainen – Lerager (88. Naessens), Coopman (73. Marrone), Méité – Cordaro (82. Vetokele), Leye, Kaya
Náhradníci: Bostyn, Marrone, Votokele, Naessens, Dalsgaard, Madu, Oulare

Rozhodca: Geldhof – Monteny, Dhondt