Menu

Futbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Swansea City

2:3

koniec (0:0)

21.01.2017, 13:30 • Anfield Road, Liverpool • 22. kolo • Miroslav Kováčik

: 1.4 7.0 15.0

90+4

Striedanie v tíme Swansea City: z ihriska odchádza Leroy Fer, prichádza Jay Fulton.
Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Georginio Wijnaldum, prichádza Joël Matip.

90

Leroy Fer sa teraz snažil nafilmovať faul na vlastnej polovici ihriska. Kevin Friend mu na to ale neskočil a udeľuje mu dokonca žltú kartu.

86

86. Adam Lallana (LIV)

86

Obrovský závar pred bránou hostí. Adam Lallana najskôr šikovným oblúčikom trafil brvno, následne mu Daniel Sturridge loptu ešte vrátil, no anglický reprezentant minul bránu aj hlavičkovým pokusom.

85

Druhé striedanie v podaní hostí. Odchádza dvojgólový hrdina Fernando Llorente a na trávnik prichádza jeho španielsky krajan Borja Bastón.

79

Hosťujúci tréner prvýkrát v dnešnom zápase strieda. Martin Olsson odchádza na lavičku náhradníkov a do hry sa zapojí Ángel Rangel.

77

Po rohovom kope z pravej strany sa lopta odrazila na nohu Divocka Origiho. Belgičan vystrelil z otočky, ale skvelý zákrok predviedol poľský brankár Łukasz Fabiański.

74

74. Gylfi Sigurdsson (SWN) - 2:3

74

Swansea dala gól! Tak to je neuveriteľné! Posledný tím tabuľky anglickej Premier League siaha po troch bodoch na ihrisku Liverpoolu. Thomas Carroll sa snažil predrať stredom domácej obrany, lopta sa odrazila na nohu GYLFIHO SIGURDSSONA a islandský útočník posiela hostí opäť do vedenia.

70

Jürgen Klopp sa nechce zmieriť len s deľbou bodov. Na trávnik posiela aj Divocka Origiho, ktorý nahradil nemeckého záložníka Emreho Cana.

69

69. Roberto Firmino (LIV) - 2:2

69

Liverpool dal gól! A je vyrovnané! Georginio Wijnaldum vybojoval loptu na ľavej strane a poslal loptu smerom do domácej šestnástky. Tam si ju na hrudi spracoval ROBERTO FIRMINO a svojim druhým gólom v zápase vyrovnáva skóre zápasu na 2:2.

66

Hostia mali výhodu tretieho rohového kopu v zápase. Gylfi Sigurdsson poslal z pravej strany center na hlavu Alfieho Mawsona, no ten tesne minul bránu Simona Mignoleta.

57

Jürgen Klopp posiela na trávnik už toľko spomínaného Daniela Sturridgea. Anglický reprezentačný útočník sa zaraďuje na hrot útoku a strieda Philippa Coutinha.

55

55. Roberto Firmino (LIV) - 1:2

55

Liverpool dal gól! Gólová prestrelka v druhom polčase na Anfield Road pokračuje. James Milner poslal z ľavej strany center do šestnástky, našiel ním ROBERTA FIRMINA a ten hlavičkou prekonáva Łukasza Fabiańskeho.

52

52. Fernando Llorente (SWN) - 0:2

52

Swansea dala gól! Domáci futbalisti sa pred niekoľkými sekundami dostali do šance, no opäť platilo staré známe nedáš, dostaneš. Thomas Carroll poslal z ľavej strany center na FERNANDA LLORENTEHO a ten hlavičkou pridáva svoj druhý gól v zápase.

48

48. Fernando Llorente (SWN) - 0:1

48

Swansea dala gól! Šokujúci moment na štadióne Anfield Road! Domáci futbalisti bránili štandardnú situáciu súpera veľmi zle. Lopta sa napokon odrazila na nohu FERNANDA LLORENTEHO a ten pohotovou strelou otvára skóre zápasu.

36

Kevin Friend prvýkrát siaha do svojho vrecka. Rýchleho Martina Olssona zastavuje nedovolene Ragnar Klavan a práve on vidí prvú žltú kartu zápasu.

19

19. Thomas Carroll (SWN)

19

Z ničoho nič mohli otvoriť skóre zápasu hostia. Po vhadzovaní vletel do domácej šestnástky Thomas Carroll, ale jeho strela skončila len na pravej žrdi brány Simona Mignoleta. Loptu ešte tečoval Dejan Lovren, a tak budeme svedkami rohového kopu.

17

17. Adam Lallana (LIV)

17

Domáci futbalisti mohli otvoriť skóre dnešného zápasu. Roberto Firmino svojim pasom z pravej strany našiel v šestnástke osamoteného Adama Lallanu, ale jeho akrobatické zakončenie skončilo nad bránou súpera.

Liverpool FC – Swansea City

2:3

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 55. Firmino, 69. Firmino – 48. F. Llorente, 52. F. Llorente, 74. G. Sigurdsson

Karty:   36. Klavan (LIV) – 90. Fer (SWN)

Držení míče: 73 % : 27 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:7.

Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, Klavan, Milner – Wijnaldum (90+4. Matip), Henderson (C), Can (70. Origi) – Firmino, Coutinho (57. Sturridge), Lallana.
Náhradníci: Karius – Sturridge, A. Moreno, Lucas Leiva, Origi, Matip, Woodburn.

Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, Mawson, M. Olsson (79. Rangel) – Fer (90+4. Fulton), T. Carroll, Cork (C) – Routledge, F. Llorente (85. Bastón), G. Sigurdsson.
Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Bastón, Dyer, Rangel, Fulton, McBurnie.

Rozhodca: Kevin Friend