Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester City – Everton FC

1:1

koniec (0:1)

21.08.2017, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • 2. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.44 6.1 12.0

Manchester City ovládol celý zápas, druhý polčas hral úplne super, keďže aj o desiatch boli lepší, lenže na gól Rooneyho dokázal reagovať iba Sterling, a tak Everton berie z Etihad Stadium zlatý bod. (22:55:24)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Rohový kop sa domácim nepodaril. Manchestru City sa kráti čas a vyzerá to tak, že druhý gól do siete Pickforda už asi nestihne prísť.

90+3

Manchester City tlačí na súpera, drží sa pred jeho šestnástkou, no zatiaľ sa mu v tejto chvíli nedarí strieľať. Krásny oblúčik do veľkej šance pre Davida Silvu perfektne zastavil Klaasen.

90+2

Calwert-Lewin a Bešič sa dostali do situácie dvoch na jedného, lenže bolo to dosť rozpačité a načerstvejší hráč navyše zle prihral. Na druhej strane nabral rýchlosť Sterling, jeho center presný nebol.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Striedanie v tíme Everton FC: z ihriska odchádza Wayne Rooney, prichádza Muhamed Bešić.

89

Manchester City bol lepší aj v oslabení, tak uvidíme, ako mu to pôjde za vyrovnaného stavu hráčov na hracej ploche.

88

88. Morgan Schneiderlin (EVE)

88

V jedenástich nedohrá ani Morgan Schneiderlin! Podobne ako Walker, aj on odchádza po dvoch žltých kartách. Teraz sa previnil faulom na Aguera, keďže bol v súboji neskoro a súpera jednoznačne trafil.

87

Holgate zvládol súboj na polovici súpera, kde Everton niekoľko sekúnd pobudol, aby následne o guľatý nezmysel na úkor Manchestru City prišiel.

86

Klaasen získal loptu od súperov, pomohol si malou domov, po ktorej majú zas loptu hráči Manchestru City. Bernardo Silva takmer prešiel popri čiare až do veľkej šance, lopta mu ušla.

85

Aguero sa najprv nožničkami nedostal k zakončeniu centru od Danila, následne sa po otočke pošmykol a cez Keaneho nevystrelil.

84

Žltú kartu dostáva Wayne Rooney (Everton FC).

82

82. Raheem Sterling (MAC) - 1:1

82

Manchester City dal gól!
Domáci nakoniec vyrovnávajú. Ten tlak v oslabení bol obrovský. Holgate odvrátil center pred seba, kde bol úplne voľný RAHEEM STERLING a ten to trafil z voleja presne.

82

Manchester City sa znova ako bumerang vracia na polovicu Evertonu, kde sa usadil a začína ďalšiu kombináciu.

81

81.

81

Výkop Pickforda udržal Rooney v ťažkej pozícii, prihral na Holgatea a ten prešiel k šestnástke, lenže cez Otamendiho sa už nedostal.

Manchester City – Everton FC

1:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 82. Sterling – 35. Rooney

Karty:   42. Walker (MAC), 78. Kompany (MAC) – 7. Schneiderlin (EVE), 24. Davies (EVE), 84. Rooney (EVE)   44. Walker (MAC) – 88. Schneiderlin (EVE)

Manchester City: Ederson – Kompany (C), Stones (65. Danilo), Otamendi – Walker, De Bruyne, Fernandinho, Silva, Sané (69. B. Silva) – Agüero, Jesus (46. Sterling).
Náhradníci: Bravo – Danilo, Sterling, Mangala, Y. Touré, B. Silva, Foden.

Everton FC: Pickford – M. Keane, A. Williams (61. Klaassen), Jagielka (C) – Holgate, Schneiderlin, Gueye, Baines – Calvert-Lewin, Davies (61. G. Sigurdsson) – Rooney (90. Bešić).
Náhradníci: Stekelenburg – Bešić, Klaassen, Mirallas, Lookman, Cuco Martina, G. Sigurdsson.