Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Levante UD – Villarreal CF

1:0

koniec (0:0)

21.08.2017, 20:15 • Estadi Ciutat de València • 1. kolo • Miroslav Revaj

Druhý polčas nebol vôbec zaujímavý, ale domáci hrali aktívnejšie. Napokon v 88. minúte Morales premenil penaltu a Levante vyhráva tento zápas 1:0!

Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera! (22:09:39)

90+5

Koniec zápasu.

90+4

Napokon Villarreal získal ešte rohový kop, ktorý však domáci bez problémov ubránili a loptu vyviezli do bezpečia. Zrejme sa už viac v tomto zápase neudeje.

90+3

Domáci sa tak sústreďujú už len na bránenie svojho územia, hostia márne hľadajú cestu pred bránu domáceho tímu.

90+2

Levante odvracia všetky útoky svojho dnešného súpera do bezpečia. Zatiaľ to tak vyzerá, že domáci si už víťazstvo v tomto zápase ustrážia.

90+1

Villarreal tak má ešte nejaký ten čas aby niečo vymyslel, kráti sa však veľmi rýchlo. Momentálne sú hostia pri lopte, ale nedarí sa im preniknúť na útočnú polovičku.

90

Hlavný rozhodca tohto zápasu napokon nastavuje až 5 minút!

89

Domáci si tento gól určite zaslúžili. Uvidíme, či sa hosťom ešte podarí niečo vymyslieť, alebo si Levante pripíše prvé tri body to tabuľky.

88

88. José Luis Morales (LVN) - 1:0

88

Levante dalo gól!
Sám faulovaní JOSÉ LUIS MORALES sa postavil k rozohrávke pokutového kopu a posiela svoj tím do vedenia 1:0!

88

Žltú kartu dostáva Antonio Rukavina (Villarreal CF).

87

87.

87

Bola nariadená penalta pre domáci tím! Rukavina fauloval domáceho Moralese a hlavný rozhodca ukazuje na biely bod.

87

Je tu už samotný záver tohto zápasu, pri lopte sú domáci futbalisti, ale hostia sa bránia úspešne. Zrejme to už vyzerá, že zápas skončí remízou, čo bude pre domácich zrejme sklamaním.

85

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza José Campaña, prichádza Emmanuel Boateng.

84

A opäť je v útoku domáce mužstvo, avšak hostia aj naďalej úspešne odolávajú. Uvidíme, či nás ešte niečo zaujímavé do konca tohto zápasu čaká.

83

83. José Luis Morales (LVN)

83

Konečne prišla zaujímavá príležitosť! Morales sa dostal do nebezpečného zakončenia na bránu hostí, avšak brankár Andrés Fernández predviedol výborný zákrok!

82

Aj v závere tohto zápasu to vyzerá, že domáci budú hrať aktívnejšie. Gól však stále neprichádza, ani zaujímavé situácie v druhom polčase nevidíme.

81

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Carlos Bacca, prichádza Alfred N'Diaye.

80

Priamy kop však domácim nevyšiel a tak sme ohrozenie brány hostí nevideli. K lopte sa tak dostáva hosťujúci celok.

79

Hostia teraz museli zastaviť nebezpečný útok domácich aj za cenu faulu. Villarreal tak bude čeliť priamemu kopu.

78

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Alex Alegría, prichádza Iván López.

77

Pri lavičke domáceho tímu sa schyľuje k ďalšiemu striedaniu. Čaká sa len na prerušenie hry.

76

Na druhej strane teraz Villarrealu vyšiel rýchly protiútok a zahrával rohový kop. Brankár domácich však následne predviedol úspešný zákrok.

75

Levante tak opäť rozbieha svoje útočné akcie, tie však aj naďalej hostia dokážu ustáť. Zaujímavé situácie v druhom polčase tak stále nevidíme, aj keď hrajú domáci aktívne.

74

Domácim sa podaril ďalší útočný výpad, Alegría skákal na center v pokutovom území hostí, na loptu však v rozhodujúcej chvíli nedočiahol.

73

Tempo hry v posledných chvíľach trocha upadlo, pretože domáci ubrali zo svojej aktivity. Villarreal sústreďuje svoju kombináciu na vlastnej polovičke.

72

Hra bola teraz chvíľu prerušená, oba tímy dostali pokyn na občerstvenie. Čas sa obom tímom začína pomaličky krátiť, tento zápas tak zatiaľ smeruje k deľbe bodov.

71

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Enis Bardi, prichádza Cheick Doukouré.

70

Levante sa usadilo pred pokutovým územím svojho súpera, k strele sa následne dostal Bardi, ale nedokázal prestreliť obranný val súpera.

69

Domáci futbalisti sa však aj naďalej častejšie tlačia do útoku a dávajú tak najavo, žeby najradšej brali z toho zápasu všetky body. Hostia v druhom polčase predvádzajú rýchle protiútoky, ale ani tie nič neznamenajú.

68

Zanedlho sme však sledovali opäť rohový kop domáceho tímu, ale ani táto lopta neznamenala pre hostí žiadne nebezpečenstvo.

67

Napokon sa hostia ďaleko nedostali a tak sme sledovali ďalšie útočné ťaženie domáceho tímu. Do zakončenia hlavou sa po centri dostal Chema, ale bránu hostí netrafil.

66

Zaútočiť sa teraz snažia aj hostia, ale opäť majú problémy s prechodom na útočnú polovičku. Levante je v druhom polčase aktívnejšie, ale gólovú šancu si nevypracovalo.

65

Domáci zahrávali rohový kop, ale aj tento center bol pre brankára hostí ľahkou korisťou.

64

Levante opäť začína preberať iniciatívu, avšak hostia úspešne odvracajú všetky útoky svojho dnešného súpera. Tento zápas bude zrejme o jednom góle, kto ho dá tak zvíťazí.

63

Žltú kartu dostáva Víctor Ruiz (Villarreal CF).

62

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Nicola Sansone, prichádza Leonardo Suárez.

61

Villarreal je momentálne pri lopte, avšak kombinuje na svojej polovičke. Domáci sa snažia o vysoké napádanie hosťujúcej rozohrávky.

61

Rohový kop zahrával Campana, ale brankár hostí si loptu vo vzduchu prebral do svojich rukavíc. Uvidíme, či sa teraz podarí hosťom úspešne zaútočiť.

60

Tlak domácich futbalistov ale pretrváva naďalej, budeme sledovať ďalší rohový kop domáceho tímu.

59

Netrvalo však dlho a domáci celok opäť pohrozil. Bardhi sa dobre uvoľnil v pokutovom území, na loptu však v rozhodujúcej chvíli našťastie pre hostí nedočiahol.

58

Do pokutového územia sa po individuálnej akcii podarilo preniknúť Moralesovi, ale obrana hostí ho od lopty včas odstavila.

57

Opäť tak máme možnosť sledovať, ako sa útoky striedajú na oboch stranách. Na prvý presný zásah v tomto zápase však stále čakáme.

56

Domáci však loptu získali na svoje kopačky a založili aj ďalší útok. Po ňom prišiel center do pokutového územia hostí, ale aj s týmto pokusom si obrana hostí poradila bez problémov.

55

Hostia sa následne snažili o rýchly protiútok, avšak domáci ich úmysel včas zastavili. Villarreal však ostáva na útočnej polovičke.

54

Villarreal sa však musí brániť aj naďalej, loptu smerujúcu do pokutového územia odvrátila obrana hostí za postrannú čiaru. Aut na útočnej polovičke pre Levante.

53

Campaña sa dostal spoza 16-tky k strele, jeho pokus letel len tesne nad bránu hostí. Domáci sa tak od úvodu druhého dejstva prejavujú veľmi aktívne.

52

Hosťujúcemu mužstvo sa napokon podarilo preniknúť na polovičku svojho súpera, tam však loptu rýchlo stráca. Útok domácich sa však teraz rodí pomalšie.

51

Alegría si pýtal v pokutovom území hostí prihrávku, napokon na ňu však nedočiahol. Zaútočiť sa tak už pokúša Villarreal, ale má problémy s prechodom do útoku.

50

Domáce mužstvo sa však opäť dostáva k lopte a preniká aj na útočnú polovičku. Levante tak dostáva hostí na úvod druhého polčasu pod menší tlak.

49

Na druhej strane sme sledovali rýchly útok domácich futbalistov, po ňom sa k nebezpečnej strele dostal Lerma, ale jeho pokus tesne minul bránu hostí.

48

Ani Villarrealu napokon prvé útočné ťaženie nevyšlo a lopta skončila za postrannou čiarou. O výkop sa postará brankár domácich.

47

Levante sa prebojovalo na útočnú polovičku, tam sa však previnilo iba útočným faulom. O útok sa tak už snažia hostia.

46

Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom. Oba tímy nastupujú do druhého polčasu v rovnakých zostavách, v akých ukončili ten prvý.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
V prvom polčase sa útoky striedali na oboch stranách, ale gól nepadol. Oba tímy si vypracovali po jeden zaujímavej príležitosti, ale zmenu skóre to neprinieslo.

Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhé dejstvo.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Hostia po rýchlom útoku zahrávali rohový kop, ale ani ten zmenu skóre nepriniesol. To bolo zrejme už z prvého polčasu všetko.

45

Napokon hlavný rozhodca zápasu nastavuje ešte 2 minúty!

44

Čakáme aj na údaj o nastavenom čase, zrejme sa prvý polčas o moc predlžovať nebude.

43

Pri lopte sú momentálne hostia, avšak nedarí sa im preniknúť na útočnú polovičku. Uvidíme, či nás do konca prvého polčasu ešte niečoho zaujímavého čaká.

41

Útočné akcie aj naďalej sledujeme na oboch stranách, avšak nič prevratného neznamenajú- Zatiaľ to vyzerá, že sa gólu v prvom dejstve nedočkáme.

40

Rohový kop následne žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol a hostia sa ubránili bez problémov. Pomaličky sa nám už blíži aj záver prvého polčasu.

39

Levante následne založilo rýchle brejk, pred bránu hostí smeroval nebezpečný center a brankár hostí Andrés Fernández mal čo robiť, aby loptu vyrazil na rohový kop!

38

Domáci na útočnej polovičke nič zaujímavého nevymysleli a tak do rýchleho útoku vyrazili hostia. Levante si však opäť poradilo výborne.

37

Žltú kartu dostáva Manu Trigueros (Villarreal CF).

36

Villarreal sa opäť tlačil do pokutového územia domácich, avšak opať Levante všetko zvládlo a domáci vyrážajú do rýchleho protiútoku.

35

Hostia napokon dali o sebe jase najavo. Najprv domáci museli odvrátiť nebezpečný center do pokutového územia a následne aj s nebezpečnou prihrávkou. Všetko však Levante napokon zvládlo.

34

Žltú kartu dostáva Jefferson Lerma (Levante UD).

33

Napokon aj toto útočné ťaženie domácich futbalistov skončilo iba nepresnou prihrávkou. Uvidíme, či niečo v útoku vymyslí hosťujúci celok.

32

Do útoku sa už postupne dostáva domáci celok, avšak hostia dobre bránia stred poľa a ďaleko ich nepúšťajú.

31

31.

31

Následne sa k rohovému kopu dostali aj hostia, Hernándezova hlavička len tesne minula bránu domácich! Konečne tak po dlhšej dobre prišlo aj niečo zaujímavého.

30

Domáci si vybojovali rohový kop, avšak opäť hostia bezpečne vyviezli loptu ďaleko od svojej brány. Levante sa tak musí rýchlo vrátiť späť na svoje územie.

29

Opäť sa útočné výpady striedajú na oboch stranách, avšak stále oba celky chybujú vo svojich prihrávkach. Stále tak moc pohľadný futbal nesledujeme, ale tempo je celkom slušné.

28

Levante vyvinulo na svojho súpera menší tlak pred ich bránou, napokon sme však sledovali iba nepresnú prihrávku do pokutového územia. Dopredu tak môžu ísť hostia.

27

V posledných chvíľach sú však pri lopte častejšie domáci futbalisti, ale nič im to nie je platné. Oba tímy sa úspešne prezentujú v defenzíve.

26

Ale ani táto situácia nič zaujímavého nepriniesla a následne dal hlavný rozhodca pokyn na občerstvenie. Po úvodnej šanci domáceho celku tak stále čakáme na niečo zaujímavé.

25

Levante sa však postupne opäť dostáva na útočnú polovičku, získava autové vhadzovanie v blízkosti brány svojho dnešného súpera.

24

Ani tento útok domácich nič zaujímavého nepriniesol, Toňo sa previnil útočným faulom a tak lopta pripadne na kopačky hosťujúceho celku.

23

Polovička prvého polčasu už uplynula, na prvý gól v tomto zápase stále čakáme. Oba tímy však často chybujú a tak ich útoky nemajú dlhého trvania.

22

Domácim sa napokon podarilo preniknúť až na polovičku svojho súpera, ale loptu tam rýchlo stratilo. Oba tímy tak aj naďalej chybujú vo finálnej fáze.

21

Hostia sa opäť pokúšali zaútočiť, avšak ani táto prihrávka z ich strany úspešná nebola a pri lopte je tak už domáce mužstvo, ktoré zakladá rýchly útok.

20

Následne to hostia skúšali dlhou nakopnutou loptou pred bránu domácich, ale obrana Levante si na túto situáciu dala pozor a všetko včas vyriešila.

19

A opäť sme boli svedkami rohového kopu zo strany domácich, ale lopta opustila hraciu plochu. Zápas sa tak nesie aj v znamení nepresností na oboch stranách.

18

Útoky však hosťujúcemu celku vôbec nevychádzajú a opäť prišla z ich strany iba strata lopty. Levante získava autové vhadzovanie na útočnej polovičke a tak sa hostia budú musieť brániť.

17

Levante sa nevydaril ani tento pokus z rohového kopu, pri lopte je tak už Villarreal, ktorý sa snaží preniknúť na polovičku svojho dnešného súpera.

16

Morales ťahal útok svojho tímu po ľavej strane a vybojoval pre svoj celok ďalší rohový kop. Tie zatiaľ domácim moc nevychádzali, uvidíme ako tomu bude teraz.

15

Napokon sa hostia na útočnú polovičku neprebojovali a lopta skončila za postrannou čiarou. Domáci získavajú v strede poľa autové vhadzovanie.

14

Po útočnom faule domácich sa k lopte dostávajú na svojej polovičke hostia. Svoj útok však zakladajú na postupným prihrávkach a nikam sa tak neponáhľajú.

13

Útoky sa začínajú postupne striedať na oboch stranách, hra sa tak vyrovnáva. Uvidíme, kedy príde opäť nejaká zaujímavá šanca, ako tá z druhej minúty.

12

Ani tento rohový kop domácim futbalistom nevyšiel, v osobnom súboji sa jeden z domácich previnil útočným faulom. Dopredu to tak teraz môžu vyskúšať hostia.

11

11. Carlos Bacca (VLR)

11

Domáci sa rýchlo presunuli na útočnú polovičku a po aktivite svojho kapitána Moralesa získavajú rohový kop. Levante tak pokračuje vo svojej aktivite.

10

Rohový kop zahrali hostia oproti domáci lepšie, Rukavina sa dostal k strele na bránu domácich, ale mieril len vysoko nad. Levante sa tak dostáva k lopte.

9

Napokon z tejto akcie hostia vyťažili rohový kop. Domáci sa tak budú musieť po prvý krát v tomto zápas brániť.

8

Domácim však toto útočné ťaženie nevyšlo a po chybnej prihrávke loptu stratilo. Dopredu sa tak dostávajú hostia a vyzerá to na ich prvý vážnejší útok.

7

Ďaleko sa však hostia opäť nedostali a pri lopte je už domáce mužstvo, ktoré sa postupne presúva na útočnú polovičku.

6

Realizácia rohového kopu však už domácim futbalistom nevyšla podľa predstáv, hostia aj túto loptu odvrátili do bezpečia a Villarreal už skúša zaútočiť.

5

To na druhej strane bol útok domáceho tímu úspešnejší, Levante získava ďalší rohový kop. Domáci tak vstupujú do tohto zápasu aktívnejšie.

4

Hostia sa postupne usadili na útočnej polovičke, avšak nič z toho nevyťažili. Sledovali sme iba nepresnú prihrávku s ktorou si brankár domácich poradil bez problémov.

3

Následne sa ešte domáci futbalisti dostali k rohovému kopu, avšak center od rohovej zástavky hostia upratali do bezpečia. Levante sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.

2

Obrovská šanca hneď v úvode tohto zápasu! Morales sa dostal k lopte, prenikol do pokutového územia hostí a dokázal aj nebezpečne vystreliť! Brankár Fernández však predviedol výborný zákrok.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Levante UD: Fernández – Iván López, Postigo, Chema, Toňo – Campaña, Lerma – Jason, E. Bardi, Morales – Alegría

Náhradníci: Olazábal – E. Boateng, Doukouré, Verza, Pedro López, López, Luna.

Villarreal CF: Andrés Fernández – Antonio Rukavina, Álvaro González, V. Ruiz, J. Costa – Fornals, Trigueros, Hernández, N. Sansone – Bacca, Ünal

Náhradníci: Barbosa – N'Diaye, Semedo, Leo Suárez

Rozhodca: Alvarez A.
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Levante UD – Villarreal CF. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:15.

Týmto víkendom sa rozbieha už aj Španielska Primera Division. Od piatka až do nedele bude prebiehať jej prvé kolo. Prvenstvo bude obhajovať Real Madrid. Uvidíme, čo zaujímavého nám prinesie tento nový ročník. V tomto zápase sa proti sebe stretne nováčik s už tradičným účastníkom tejto súťaže.

Levante UD:
Domáce mužstvo je v tomto roku nováčikom, avšak v tejto súťaži už pôsobil. V uplynutom ročníku sa Levante umiestnilo na 1. mieste LaLiga2 a tak postúpil do najvyššej súťaže. Levante tak nemalo žiadne povinnosti v Európe a odohralo len prípravné stretnutia, v ktorých sa domácim darilo striedavo.

Villarreal CF:
Hosťujúce mužstvo je už tradičným účastníkom tejto súťaže. V uplynutom ročníku sa Villarreal umiestnil na 5.mieste a po celú dobu trvania bojoval aj o lepšie umiestnenie. Villarreal CF sa tak môže tešiť na základnú skupiny Európskej ligy. AJ tomuto celku sa v príprave darilo striedavo.

Favorit:
V prvom kole sa táto úloha určuje len veľmi ťažko. Za mierneho favorita však v tomto stretnutí môžme označiť hostí.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

Levante UD – Villarreal CF

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 88. Morales

Karty:   34. Lerma (LVN) – 37. Trigueros (VLR), 63. V. Ruiz (VLR), 88. Antonio Rukavina (VLR)

Levante UD: Fernández – Iván López, Postigo, Chema, Toňo – Campaña (85. E. Boateng), Lerma – Jason, E. Bardi (71. Doukouré), Morales – Alegría (78. López).
Náhradníci: Olazábal – E. Boateng, Doukouré, Verza, Pedro López, López, Luna.

Villarreal CF: Andrés Fernández – Antonio Rukavina, Álvaro González, V. Ruiz, J. Costa – Fornals, Trigueros, Hernández, N. Sansone (62. Leo Suárez) – Bacca (81. N'Diaye), Ünal.
Náhradníci: Barbosa – N'Diaye, Semedo, Leo Suárez, Poveda Romera, Francisco Torres, Moya Martínez.

Rozhodca: Alvarez A.