Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Malaga CF – SD Eibar

0:1

koniec (0:0)

21.08.2017, 22:00 • 1. kolo • Patrik Porubský

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 16:15. (23:52:41)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

V záverečnej minúte nadstaveného času má loptu na svojich kopačkách stále Eibar. Diváci už pomali odchádzajú z tribún.

90+2

Sme už v druhej nadstavenej minúte. Baston v hlavičkovom súboji fauloval a pripravil tak svoj tím o loptu. Vyzerá to tak, že Málaga už nebude mať dostatok síl na vyrovnanie.

90

Nadstavujú sa tri minúty!

90

Žltú kartu dostáva Jony (Málaga CF).

89

Málage sa v posledných minútach vôbec nedarí a nedostáva sa do pozícií, do ktorých by sa mala.

87

Eibar sa dostal k rohovému kopu, k rozohrávke sa však nijako nehrnie a zbiera cenné sekundy.

86

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Kike García, prichádza Cristian Rivera.

84

Po pravom krídle vnikol do šestnástky hostí Rosales, ktorý si po zákroku Oliveiru pýtal pokutový kop, u rozhodcu však nepochodil.

83

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Recio, prichádza Youssef En-Nesyri.

82

Z ničoho-nič sa v streleckej pozícii ocitol Baston, pozorného Dmitrovića však neprekonal.

81

Málaga sa stále nedokáže dostať do tlaku. Eibar hrá v posledných minútach veľmi dobre a drží sa hesla najlepšia obrana je útok.

79

Eibar opäť v útočnej akcii. Centrom do šestnástky to skúšal Inuj, ale nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov.

78

78. Takaši Inuj (EIB)

78

Málaga by sa už mala dostať do tlaku no nedarí sa jej to, naopak skórovať mohol Eibar! Inuj sa dostal do obrovskej šance, no v súboji s Robertom úspešný nebol, domáci brankár predviedol fantastický zákrok, ktorým živý nádej svojho tímu na body.

76

Alejo ťahal loptu po pravom krídle, no pri svojom postupe bol zastavený vynikajúcim obranným zákrokom.

74

Dlhá nakopávaná lopta do šestnástky domácich, kde si ju prebral brankár Roberto, ktorý zakladá útočnú akciu domácich.

72

Lopta sa však vzápätí vrátila k šestnástke hostí. Strelou sa prezentoval Kuzmanović, ktorý však vybojoval len ďalší rohový kop.

71

Málaga v útoku. Baston vybojoval rohový kop, ktorý však nebezpečenstvo pre bránu hostí neznamenal.

69

Na druhej strane ojedinelí útočný výpad Málagy, na ktorého konci bol center Jonyho. Krídelník domácich však našiel len pripraveného Dmitrovića.

68

Krásna kombinácia Eibaru. Alejo si loptu narazil s Peñom, ktorý z hranice šestnástky vystrelil, no trafil len pred ním stojaceho obrancu.

68

Oba tímy prestriedali. Uvidíme, aký vplyv to bude mať na priebeh stretnutia.

66

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Charles, prichádza Iván Alejo.

65

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Añor Juanpi, prichádza Javier Ontiveros.

65

Dlhá lopta na Capu, ktorý bol v ofsajde.

64

Po rohovom kope sa k zakončeniu dostal Kuzmanović, jeho strela však nebola príliš dôrazná a tak nenarobila Dmitrovićovi väčšie problémy.

63

63. Borja Bastón (MLG)

63

Strelou z veľkej diaľky teraz prebudil domáce tribúny Juanpi, ktorý krásnou strelou natiahol Dmitrovića, ten si pripísal dôležitý zákrok.

62

Hostia predviedli nádhernú kombináciu, ktorou sa dostali bližšie k šestnástke domácich, no tam sa Charles k strele neodhodlal. Útočník domácich sa otočil a loptu prihral späť dozadu.

61

Individuálnu techniku predviedol Peňa, ktorý si obhodil dvoch protihráčov a vzápätí loptu prihral Reciovi, ktorý z veľkej diaľky vystrelil, no bránu Roberta netrafil.

60

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Diego González, prichádza Jony.

59

Málaga si nerozumela pri zakladaní útoku a loptu len odovzdala Eibaru. Domáci futbalisti momentálne nepôsobia vôbec dobrým dojmom.

57

57. Charles (EIB) - 0:1

57

SD Eibar dáva gól! Prevaha hosťujúceho celku je korunovaná presným zásahom. Po centri z ľavej strany sa hlavičkou presadzuje CHARLES.

56

Málaga prvýkrát v druhom polčase upokojila hru a kombinuje s loptou na vlastnej polovici.

54

Po rohovom kope loptu odhlavičkoval Ramis priamo na kopačku Recia, ktorý z voleja trafil len obrancu stojeceho pred ním.

53

Inuj sa dostal v šestnástke k strele, ktorú mu obrana domácich zblokovala na rohový kop.

53

Málaga v obrovských problémoch. Po centri z ľavej strany sa do hlavičkového zakončenia dostal Charles, ktorý však netrafil bránu Roberta.

52

Pravý obranca Capa sa prvýkrát pripomenul, keď prenikal za obranu domácich. Jeho postupo bol zastavený hvizdom rozhodcu, ofsajd.

51

Charles prenikal do rýchlej útočnej akcie. Pri svojom postupe zakombinoval s Peňom, ktorý však loptu stratil.

49

V strede poľa sa nedovoleným zákrokom prezentoval Carlos. Málaga má obrovské problémy vôbec dostať sa k lopte.

48

Domácim sa zatiaľ vôbec nedarí. Oslobodzujúcim odkopom do autu sa prezentoval González.

47

Eibar sa ihneď od úvodu druhého dejstva tlačí do útoku. Centrom na zadnú žrď sa prezentoval Inuj, ktorý takmer našiel Peňu.

46

Do druhého polčasu nastúpili obe mužstvá bez zmien v zostávách. Uvidíme, komu sa podarí streliť otvárací gól stretnutia.

46

Začal sa druhý polčas.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

V závere polčasu bol opäť v permanencii brankár Roberto, ktorý pred Kikem odpratal loptu do bezpečia.

45

Žltú kartu dostáva Diego González (Málaga CF).

44

Eibar v posledných minútach prvého polčasu zviera Málagu, ktorá sa bráni. To sa nepáči domácim divákom, ktorí pískajú na svojich zverencov.

42

Po priamom kope sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Charles, ktorý vystrašil Roberta. Brankár domácich však predviedol veľmi dobrý zákrok.

41

Charles sa dostal k lopte na hranici šestnástky. Útočník hostí si ju prehodil na ľavú nohu a skúsil vystreliť, no bránu Roberta netrafil.

39

Zaujímavá útočná akcia domácich. Loptu si v šestnástke spracoval Recio, ktorý pekne vysúval Adriána, ten si po zákroku Oliveiru pýtal penaltu, no u hlavného rozhodcu nepochodil.

37

Inuj prenikal po ľavom krídle, loptu si posunul bližšie k bráne a chystal si ju na strelu. Výborný obranný zákrok proti nemu predviedol Hernández.

36

Inuj sa prezentoval kvalitnou obrannou hrou, keď zastavil črtajúcu sa šancu domácich. Tento ľavý krídelník je zatiaľ celkom jasne najlepším hráčom na ihrisku!

34

Inuj sa uvoľnil na ľavom krídle. Loptu si potiahol bližšie k bráne a vystrelil. Roberto sa prezentoval efektným zákrokom.

34

Rozohrávku domácich teraz dobre napádal Kike, ktorý takmer získal loptu v nebezpečnom priestore.

33

Tempo hry mierne opadlo. Málagá drží loptu na vlastnej polovici ihriska a nikam sa sňou nehrnie.

32

Žltú kartu dostáva Kike García (SD Eibar).

30

Po získaní lopty sa do rýchlej kontry dostali domáci futbalisti. Z ľavého krídla odcentroval do šestnástky Carlo, ktorý našiel Juanpiho a ten strelou z prvej ohrozil Dmitrovića.

30

Dmitrović si dával načas s rozohrávkou, loptu mu takmer zobral napádajúci Baston. Eibar však je pri lopte a štartuje svoju útočnú akciu.

28

Eibar už zahral rohový kop, ktorý nebezpečenstvo pre Málagu neznamenal, tá zatiaľ vo vzduchu kraľuje.

28

Dlhá lopta do šestnástky Málagi, kde sa k nej dostal Inuj, ktorý ju vzápätí opäť posielal do pokutového územia a vybojoval aspoň rohový kop.

26

Center do šestnástky Eibaru, kde sa nedovolene k hlavičke prebíjal Baston. Akcia domácich je tak zastavená útočným faulom.

24

Kuzmanović sa dostal k lopte na hranici šestnástky, odkiaľ napriahol k strele, ktorá však na bránu Dmitrovića neprenikla, pretože ju jeden z obrancov hostí vynikajúco zblokoval.

23

Málaga sa nasťahovala na útočnú polovici, kde kombinuje a snaží sa dostať do nebezpečných pozícií.

22

Juanpi zahral túto štandartnú situáciu. Strelou z veľkého uhla vyprášil rukavice Dmitrovića, ktorý si z jeho strelou poľahky poradil.

21

Po dlhšom čase sa do útočnej akcie dostali domáci futbalisti. S loptou pri rohovej zástavke manévroval Rosales, ktorý po nedovolenom zákroku vybojoval priamy kop pre svoje mužstvo.

20

Z tribún je počuť piskot domácich fanúšikov. Inuj posielal do šestnástky strieľanú prihrávku, na ktorú si nabehol Charles. Roberto predviedol vynikajúci zákrok!

19

Eibar je zatiaľ v tomto stretnutí oveľa aktívnejším tímom. Domácim zatiaľ viazne kombinácia v záverečnej fáze. Na ihrisku teraz po tvrdom súboji zostáva Baysse.

17

17. Takaši Inuj (EIB)

17

Domáci opäť v problémoch. Loptu si krásne spracoval Inuj, ktorý prudkou prihrávkou hľadal pred bránou Charlesa. Roberto však dokázal výborne zakročiť.

16

Eibar zahrával rohový kop. V šestnástke domácich však kraľoval Kuzmanović, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.

15

Domáci futbalisti si nerozumeli v kombinácii. Kuzmanović nepochopil myšlienku Rosalesa, ktorý sa ho kolmicou snažil vysunúť do brejku.

14

Hra sa momentálne odvíja v strede poľa, kde kombinujú hosťujúci hráči.

12

Málaga v ďalšej útočnej akcii. Bastón sklepol loptu pre Carlosa, ktorý hru presunul na druhú stranu, kde sa však Juanpi ocitol v ofsajde.

10

10. Juanpi Añor (MLG)

10

Prvá obrovská šanca domáceho tímu! K lopte sa na hranici šestnástky dostal Juanpi a skúsil vystreliť. Jeho technický pokus skončil tesne vedľa pravej žrde Dmitrovića.

9

Loptu po priamom kope odhlavičkoval Hernández, no Garcia ju vrátil do šestnástky, kde sa v súboji s brankárom Robertom ocitol Kike. Brankár Málagi bol úspešnejší.

8

Málaga zatiaľ pod tlakom Eibaru. Domáci futbalisti sa teraz dopustili nebezpečného zákroku, po ktorom bude nasledovať priamy kop z dobrej pozície pre Eibar.

7

Peňa spadol pri zabiehaní za obranu a u hlavného rozhodcu si pýtal faul, no Jimenéz nereaguje.

6

Domácemu tímu sa zatiaľ nedarí preniknúť s loptou do nebezpečného priestoru. Málaga drží loptu na vlastnej polovici.

5

Gonzalez takmer spravil chybu, keď odkopom trafil Kikeho, ten sa však do úniku nedostal.

3

Žltú kartu dostáva Charles (SD Eibar).

3

3. Charles (EIB)

3

Eibar strelil gól, ktorý však neplatí! V šestnástke domácich sa dobre uvoľnil Kike, ktorý odcentroval na voľného Charlesa, ten však loptu do brány dopravil rukou.

3

Eibar prvýkrát s loptou na útočnej polovici. Odcentrovať sa snažil Angel, no jeho center bol zblokovaný.

2

Výkop mali futbalisti Eibaru, ktorý však loptu stratili a do nebezpečného úniku sa dostával Baston. Jeho prienik bol zastavený hvizdom rozhodcu, ofsajd

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Málaga CF: Roberto – L. Hernández, González, Baysse – Rosales, Kuzmanović, Añor, Recio (C), Juankar – Adrián González – Bastón.
Náhradníci: Prieto – En-Nesyri, Ontiveros, Jony, Cifuentes.

SD Eibar: Dmitrović – Capa, P. Oliveira, Ramis, Ángel – Peña, Dani García (C), Jordán, Inuj – Kike García, Charles.
Náhradníci: Riesgo – Rivera, Juncà, Enrich, Bébé, Gálvez, Alejo..
Pekný večer prajem všetkým futbalovým fanúšikom!
Máme pred sebou posledný zápas prvého kola Španielskej Primeri Division, v ktorom na seba narazia Málaga CF a SD Eibar. Stretnutím vás bude sprevádzať Patrik Porubský. Prajem príjemný športový zážitok.
Málaga CF
Už dlhodobo patrí medzi priemerné mužstvá La Ligy. V minulej sezóne skončila v strede tabuľky, na jedenástom mieste. V prestupovom období sa Málaga výraznejšie posilnila. Do tímu prišli takí hráči, ako napríklad Emanuel Cecchini, ktorý by mal patriť medzi ťahúňov stredu poľa. Z Nice prišiel stopér Paul Baysse, ten by mal byť pilierom obrany domácich.

SD Eibar
Tento klub pôsobí v najvyššej Španielskej súťaži iba od sezóny 2014/15, keď v predchádzajúcej sezóne po prvýkrát v klubovej histórii postúpil z druhej ligy. V minulej sezóne obsadil Eibar desiatu pozíciu. Cez leto Eibar výraznejšie posilňoval len v obrane, do ktorej prišiel stopér Paulo Oliveira. Do brány sa v novej sezóne postaví Yoel Rodríguez, ktorý do Eibaru prišiel z Valencie.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

Malaga CF – SD Eibar

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 57. Charles

Karty:   45. González (MLG), 90. Jony (MLG) – 3. Charles (EIB), 32. Kike García (EIB)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 16:15.

Malaga CF: Roberto – L. Hernández, González (60. Jony), Baysse – Rosales, Kuzmanović, Añor (65. Ontiveros), Recio (C) (83. En-Nesyri), Juankar – Adrián González – Bastón.
Náhradníci: Prieto – En-Nesyri, Ontiveros, Jony, Cifuentes, Mula, J. Sánchez.

SD Eibar: Dmitrović – Capa, P. Oliveira, Ramis, Ángel – Peña, Dani García (C), Jordán, Inuj – Kike García (86. Rivera), Charles (66. Alejo).
Náhradníci: Riesgo – Rivera, Juncà, Enrich, Bébé, Gálvez, Alejo.