Menu

Futbal

Ligue 1 McDonald’s

Paríž Saint-Germain – AS Saint-Étienne

3:0

koniec (1:0)

25.08.2017, 20:45 • Parc des Princes, Paříž • 4. kolo • Michal Bakoš (@bako_baks)

: 1.18 14.5 42.0

Z našej strany je to na dnes všetko. Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme dobrú noc! (22:44:35)
V druhom dejstve sa futbalistom PSG podarilo pridať dva góly, presadili sa dnešný kapitán Thiago Motta a takisto aj Edinson Cavani. Domáci zaznamenali v štvrtom ligovom dueli štvrtý triumf, AS Saint-Étienne zas prvú stratu bodov v aktuálnom ročníku.

90+4

Koniec zápasu.

90+4

V samom závere duelu ešte predviedol svoje kúzla Neymar, ktorý po nich predkladal loptu do stredu šestnástky, no žiadneho zo svojich spoluhráčov nenašiel.

90+3

Paríž Saint-Germain zatiaľ postupuje úvodom sezóny bez zakopnutia. Na jeho konto pribudne štvrté ligové víťazstvo v aktuálnom ročníku.

90+2

Do streleckej listiny sa chcel zapísať aj stopér Kimpembe, ktorý natiahol k zakončeniu, no to sa do hosťujúcej brány nevošlo.

90+1

Plynie prvá zo štyroch minút, ktoré hlavný rozhodca pridal k riadnemu hraciemu času.

Edinson Cavani (PSG) - 3:0

90

Paríž dal gól! Parížania upravujú skóre dnešného duelu vsietením tretieho gólu! Na začiatku akcie bol Neymar, ktorý výbornou prihrávkou uvoľnil na pravej strane Meuniera, ten predložil loptu pred bránu, kde bol úplne voľný EDINSON CAVANI a z tejto pozície nemohol neskórovať. Navyše sa mu to podarilo pekným zakončením.

88

Pekné futbalové momenty z oboch strán! Striedajúci Lo Celso predviedol pekné zakončenie, lopta smerovala pod brvno hosťujúcej svätyne, no výborným zákrokom ju mimo nej vytesnil gólman Stéphane Ruffier!

87

Oussama Tannane dostal žltú kartu za nedovolený zákrok na Neymara, ktorý si toho v dnešnom dueli vytrpel pomerne dosť. Futbalisti AS Saint-Étienne si naňho dávali veľký pozor a často ho tvrdo atakovali.

86

Zápas sa už pomaličky chýli ku koncu. Zdá sa, že o víťazovi stretnutia je rozhodnuté. Budeme zvedaví, či sa v závere ešte dočkáme presného zásahu na jednej či druhej strane.

85

Draxler našiel krásnym pasom na ľavej strane pokutového územia Berchicheho, ktorý si pekne spracoval loptu a ľavačkou vymyslel prudký strieľaný center. Ten len o niekoľko centimetrov minul ľavú tyč svätyne brankára Ruffiera, ktorý v posledných piatich sezónach nevynechal v drese AS ani jedno ligové stretnutie.

84

Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Javier Pastore, prichádza Giovani Lo Celso.

83

Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Ángel Di María, prichádza Julian Draxler.

82

Hostia sa pri kombinácii už dostali s loptou mimo hracej plochy.

81

Javier Pastore vyskúšal strelecké šťastie, ale bránu, ktorú háji Ruffier, prestrelil.

80

Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Layvin Kurzawa, prichádza Yuri Berchiche.

79

Neymar sa dokázal zbaviť brániacieho Perrina, ktorý sa ho silou mocou, aj za cenu faulu, snažil zastaviť, ale nebol úspešný. V ďalšom pokračovaní akcie dokázala defenzíva AS Saint-Étienne zastaviť Neymarovu kolmicu.

Paríž Saint-Germain – AS Saint-Étienne

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 20. Cavani, 51. Motta, 90. Cavani

Karty:   39. Meunier (PSG), 45+1. Kimpembe (PSG) – 19. Janko (SET), 50. Théophile-Catherine (SET), 87. Tannane (SET)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 20:12.

Paríž Saint-Germain: Aréola – Marquinhos, Meunier, Kimpembe, Kurzawa (80. Berchiche) – Pastore (84. Lo Celso), Motta, Rabiot – Di María (83. Draxler), Cavani, Neymar.
Náhradníci: Trapp – Dani Alves, Berchiche, Draxler, Lo Celso, Nkunku, Silva.

AS Saint-Étienne: Ruffier – Janko, Gabriel Silva, Théophile-Catherine, Perrin, Pierre-Gabriel (72. Lacroix) – Dabo, Selnaes, Maiga (65. Pajot) – Hamouma (78. Tannane), Bamba.
Náhradníci: Moulin – Lacroix, Berić, Diony, Dioussé, Pajot, Tannane.

Rozhodca: C. Turpin – N. Danos, C. Gringore