Menu

Futbal

Španielsky pohár

Atlético Madrid – FC Sevilla

1:2

koniec (0:0)

17.01.2018, 19:00 • Štvrťfinále • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.75 4.5 7.4

Fantastický zápas je na konci. Oba tímy si nedarovali nič a hrali vo vysokom nasadení. Prekvapivo sa ale nakoniec teší Sevilla, ktorá prehrávala, pretože Diego Costa sa ako prvý trafil v 73. minúte, no Jesús Navas nachytal Moyu a vyrovnal, aby Joaquín Correa rozhodol v samom závere a šokoval Wanda Metropolitano. Z tohto zápasu je to všetko, ale už o 21:00 sa na vás teším pri mestskom derby Espanyol – FC Barcelona. (20:53:06)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Jedna však mohla prísť po prihrávka na Diega Costu do pokutového územia, pri lopte bol nakoniec prvý brankár Sergio Rico.

90+2

Atlético Madrid sa snaží všetky sily vrhnúť do ofenzívy, ale Sevilla si zatiaľ po druhom strelenom góle veľmi dobre bráni svoju polovicu ihriska a nepúšťa súpera do šancí.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Corchia, prichádza Geis.

88

88. Correa (SEV) - 1:2

88

Sevilla dala gól!
Neuveriteľné veci sa dejú na Wanda Metropolitano! Celá lavička sa prichádza tešiť k rohovej zástavke, kde svoj gól oslavuje JOAQUÍN CORREA. Ten dostal loptu za obranu, bol rýchlejší ako Savič a prestrelil padajúceho Moyu.

88

Ošetrovanie bude pokračovať za bránkovou čiarou, Diego Costa medzičasom športovo vrátil loptu súpera a ten bude začínať z vlastnej polovice.

87

Corchia ostal ležať v šestnástke súpera, pretože pri odkope ho nohou trafil Juanfran. Faul to nebol, no francúzsky obranca musí byť ošetrovaný.

86

Jesús Navas o loptu na krídle vedľa šestnástky súpera prišiel a aj keď sa jeho spoluhráči ešte snažili, k opätovnému zisku to neviedlo.

85

Už ide naozaj do tuhého a oba tímy si sú toho vedomé. Posledné minúty tempu hry trochu ublížili, pretože sa striedalo a kúskovala hra.

84

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Muriel, prichádza Ben Yedder.

83

Po centri z pravej strany Atlético získalo rohový kop, ktorý síce Correa aj zakončil, lenže jeho strela išla vysoko nad bránu súpera.

82

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Koke, prichádza Torres.

80

80. Moya (SEV) - 1:1

80

Sevilla dala gól!
Perfektná kontra hostí znamená vyrovnávajúci gól v sieti Moyu a šance Sevilly do odvety sa zvyšujú. JESÚS NAVAS síce sprava centroval, no lopta mu "ušla" smerom do brány, na čo Moya pripravený nebol a dostal tak lacný gól.

79

Carrasco dostal krásny pas za obranu a mohol ísť sám na brankára Rica, no Belgičanovi lopta trochu ušla, čo španielsky brankár využil na výborný zákrok. Vzápätí strieľal Correa do bočnej siete.

78

Carrasco poslal sprava po zemi center, ktorý prešiel cez troch hráčov súpera a aj brankára Rica, lenže Diego Costa na loptu na zadnej tyči v sklze pred prázdnou bránou nedočiahol.

Atlético Madrid – FC Sevilla

1:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 73. Costa – 80. Navas, 88. Correa

Karty:   69. Saúl (ATM)

Atlético Madrid: Moyá – Juanfran, Savič, Godín, Lucas – Koke, Saúl, Gabi (C), Vitolo – D. Costa, Griezmann
Náhradníci: Werner – Gímenez, Thomas, Carrasco, Torres, Correa, Gameiro

FC Sevilla: Rico – Corchia, Mercado, Lenglet, Escudero – N´Zonzi, Banega – Sarabia, Vázquez, Correa – Muriel
Náhradníci: Soria – Carole, Geis, Guido Pizarro, Jesús Navas, Nolito, Ben Yedder

Odveta: Sevilla - Atlético Madrid 3:1