Menu

Futbal

Španielsky pohár

Atlético Madrid – FC Sevilla

1:2

koniec (0:0)

17.01.2018, 19:00 • Štvrťfinále • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.75 4.5 7.4

90

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Corchia, prichádza Geis.

88

88. Correa (SEV) - 1:2

88

Sevilla dala gól!
Neuveriteľné veci sa dejú na Wanda Metropolitano! Celá lavička sa prichádza tešiť k rohovej zástavke, kde svoj gól oslavuje JOAQUÍN CORREA. Ten dostal loptu za obranu, bol rýchlejší ako Savič a prestrelil padajúceho Moyu.

84

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Muriel, prichádza Ben Yedder.

82

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Koke, prichádza Torres.

80

80. Moya (SEV) - 1:1

80

Sevilla dala gól!
Perfektná kontra hostí znamená vyrovnávajúci gól v sieti Moyu a šance Sevilly do odvety sa zvyšujú. JESÚS NAVAS síce sprava centroval, no lopta mu "ušla" smerom do brány, na čo Moya pripravený nebol a dostal tak lacný gól.

79

Carrasco dostal krásny pas za obranu a mohol ísť sám na brankára Rica, no Belgičanovi lopta trochu ušla, čo španielsky brankár využil na výborný zákrok. Vzápätí strieľal Correa do bočnej siete.

78

Carrasco poslal sprava po zemi center, ktorý prešiel cez troch hráčov súpera a aj brankára Rica, lenže Diego Costa na loptu na zadnej tyči v sklze pred prázdnou bránou nedočiahol.

75

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Vázquez, prichádza Navas.

73

73. Costa (ATM) - 1:0

73

Atlético dalo gól!
Center z priameho kopu N´Zonzi odvrátil iba na kopačky hráčov súpera. Prvá strela síce bola zablokovaná, ale k lopte sa dostal DIEGO COSTA, ktorý ju bez rozmýšľania nasmeroval smer brána. Rico nemal nárok,

69

Žltú kartu dostáva Saúl (Atlético Madrid).

68

68.

68

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Griezmann, prichádza Carrasco.

67

Po rohovom kope síce priamo nezapršalo, ale Diego Costa o chvíľu neskôr pálil spred malého vápna z voleja veľmi nebezpečne, no tesne nad.

66

Ángel Correa poslal skvelý center do malého vápna súpera, kde si nabiehal Diego Costa, no Lenglet v poslednej chvíli poslal loptu nebezpečne od svojej žrdi na roh.

60

Diego Costa dočahoval na loptu na hranici malého vápna, po tom, ako ho oslovil dobrý center Correu sprava. Útočník Atlética však nedokázal zakončiť.

46

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Vitolo, prichádza Correa.

41

Centrovná lopta smerovala na hranicu malého vápna, domáci futbalisti si poradili. Čo sa však stalo potom stálo za to, nakoľko Escudero poslal nádhernú strelu z nejakých 35 metrov. Jemne tečovaný pokus smeroval priamo do rohu brány, Moya vytiahol neskutočný zákrok.

39

Diego Costa dostal loptu do otvoreného priestoru na polovici súpera. Nasmeroval si to rovno kolmo do šestnástky, v ktorej ho nakoniec dobehol Mercado a dovolil strelu iba do Rica. Akcia ešte pokračovala pokusom Kokeho, cez obrancu Corchiu išla tiež len k Ricovi.

28

Sarabia potiahol rýchly protiútok. Sprvu to bolo traja proti dvom, neskôr sa to kus vyrovnalo. Každopádne, prišla kolmica do šestnástky a Correa sa ocitol sám pred Moyom. Španielsky brankár predviedol skvelý zákrok.

19

Obrovská šanca pre Diega Costu, ten mohol streliť teraz už regulárny gól, pretože z tesnej blízkosti po priamom kope nasmeroval loptu medzi tri žrde, Rico predviedol naozaj fantastický zákrok!

13

Juanfranov center sprava bol zrazený na rohový kop, ktorý priniesol hlavičku Diega Costu. Lopta skončila v sieti za prekonaným Ricom, gól ale na veľkú nespokojnosť domácich pre faul neplatí.

Atlético Madrid – FC Sevilla

1:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 73. Costa – 80. Navas, 88. Correa

Karty:   69. Saúl (ATM)

Atlético Madrid: Moyá – Juanfran, Savič, Godín, Lucas – Koke, Saúl, Gabi (C), Vitolo – D. Costa, Griezmann
Náhradníci: Werner – Gímenez, Thomas, Carrasco, Torres, Correa, Gameiro

FC Sevilla: Rico – Corchia, Mercado, Lenglet, Escudero – N´Zonzi, Banega – Sarabia, Vázquez, Correa – Muriel
Náhradníci: Soria – Carole, Geis, Guido Pizarro, Jesús Navas, Nolito, Ben Yedder

Odveta: Sevilla - Atlético Madrid 3:1