Menu

Futbal

Turecká Superliga

Kayserispor – Besiktas Istanbul

3:1

koniec (0:0)

06.07.2020, 20:00 • Kadir Has Stadium, Kayseri • 30. kolo • Patrik Czepiec cz

Tipsport: 4.98 4.22 1.57

On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (22:02:10)
Kayserispor dnes zaznamenal nečekaný úspěch, ať už vzhledem k průběhu zápasu, nebo podle předpokladů před utkáním. Díky vítězství se usazuje na 14. místě tabulky a oddaluje tak přímé ohrožení sestupu. Navíc proti týmu, který momentálně bojuje o účast v evropských pohárech. První poločas branky nenabídl, v tom druhém se ale začaly dít věci. Hosté dlouho tlačili na pilu, jenže v 51. minutě nepochopitelnou přihrávkou Gökhana Gönüla odstartovali festival chyb ve vlastní defenzivě. Na úvodní gól Hasana Hüseyina Acara ještě zareagoval Atiba Hutchinson, avšak stejný záložník domácích přidal v 83. minutě svůj druhý gól ze standardní situace a chvíli po něm potvrdil výsledek zápasu při svém úspěšném úniku Arťom Kravec. Není třeba zapomínat ani na skvělý výkon brankáře Silvia Lunga, který hlavně v prvním poločase držel svůj tým neustále ve hře. Kayserispor poráží Besiktas na vlastním stadionu překvapivě 3:1.
Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:15.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Je před námi poslední minuta nastavení. Dopředu se hnal Aksel Aktas, Hasan Hüseyin Acar pak povodil Alnaního a míč získal až Hutchinson.

90+5

Hutchinson ještě vybojoval jednu standardní situaci, když se na něj jako na vánoční stromeček zavěsil Aksel Aktas.

90+4

Ani tentokrát se Hutchinson do vápna nedostal. Pak přihrávky Georges-Kévina NKoudoua nevyužil dezorientovaný Burak Yılmaz, který ve středu vápna marně naháněl míč.

90+3

90+3. Hosté reklamovali ruku Săpunara. Ten si ji ale nastřelil sám a podle pravidel by se taková penalta pískat neměla, což byl i názor rozhodčího.

90+3

Hosté reklamovali hraní rukou v podání Cristiana Săpunara. To skutečně proběhlo, protože ale obránce Kayserisporu předtím zasáhl míč i nohou, vše je v pořádku.

90+2

Již běží nastavení, které má hodnotu šesti minut. Proti hlavě Boatenga se vytáhl dnes skvěle chytající Lung.

89

Domagoj Vida nenašel místo na centr, a tak vrací míč znovu až ke středové linii. Besiktas i přes jasnou dominanci v držení balonu nedokáže vymyslet účinný recept na obranu soupeře.

88

Učesaný pas Atiby Hutchinsona do křídla našel Canera Erkina. Ten ale přesto nedokázal odcentrovat. Pak už se Hutchinson do vápna hrnul zbytečně.

87

Čerstvý střelec Arťom Kravec si užil krásný poslední dotek s míčem v utkání. Aksel Aktas dostává šanci.

87

Hodně náročných soubojů dnes absolvoval Miguel Lopes. Na hřišti se objeví také Emre Taşdemir.

86

86. Arťom KRAVEC - 3:1

86

Kayserispor právě vstřelil branku!
Zdá se být definitivně rozhodnuto. Ukrajinský útočník ARŤOM KRAVEC využívá třetí obrovské chyby v defenzivně Besiktase, která absolutně nezvládla pokus o ofsajdovou past. Mario Šitum dokázal míč dostal na nohy hrotového forvarda a ten si již poradil přízemní střelou okolo ležícího těla brankáře Ersina Destanoglua. Domácí dnes těží z minima maximum. 3:1. Asistence: Mario Šitum.

84

Po gólu vystřídal Abdoulay Diaby, který byl v prvním poločase aktivnější než nyní. Na trávník jde Güven Yalcın.

83

83. Hasan Hüseyin Acar - 2:1

83

Kayserispor právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné. I po opakované rozehrávce se domácí radují z gólu. HASAN HÜSEYIN ACAR přetáhl svůj centr, který brankář Ersin Destanoglu podběhl a dopustil tak druhý gól ve své brance. Aktivnější hosté znovu prohrávají, a opět pustili soupeře ke skórování velmi lacino. Bez asistence.

82

82. Neuznaný gól domácích. Rozhodčí totiž nedal pokyn k rozehrávce standardní situace.

82

Velké zklamání domácích, kteří po standardní situaci už slavili gól. Bude se rozehrávat znovu, protože rozhodčí nedal jasný pokyn.

80

Jako vosa otravoval obranu Besiktase Hasan Hüseyin Acar. Kevin-Prince Boateng už se na parádičky nemohl dívat a stáhl soupeře na trávník.

79

Mario Šitum padá k zemi. Rychlá rozehra měla znovu najít Kravce, jenže ten se nenatlačil před bránícího hráče.

78

Znovu průnik vpřed zazdil Arťom Kravec. Místo toho aby se tlačil za zakončením, marně čekal na dobíhajícího spoluhráče. Gökhan Gönül proti němu vystoupil a míč uloupil ve svůj prospěch.

77

Dopředu upaloval Atiba Hutchinson, jenže tentokrát nebyla kombinace Besiktase tolik přesvědčivá.

76

Hosté se nechtějí spokojit s tímto výsledkem. Kevin-Prince Boateng je při chuti a patičkou se snažil zaskočit obranu Kayserisporu. Burak Yılmaz ghanského záložníka kvituje zdviženým palcem.

74

74. Atiba HUTCHINSON - 1:1

74

Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
Hosté se přece jen dočkali. Postupná akce po rohovém kopu vede ke gólu. Důležitou roli sehrál Kevin-Prince Boateng, který poslal přesný pas na malé vápno. Burak Yılmaz sice míč nezasáhl, ale za zadní tyčí zůstával osamocený ATIBA HUTCHINSON. Ve skluzu už neměl problém míč uklidit do branky a vyrovnat. Jeho trefu posvětil i VAR. Asistence: Kevin-Prince Boateng.

73

Cenk Şahin už se vyhnal z ideální pozice. I proto jeho pumelice mířila mimo zařízení.

72

A zpracování nevyšlo ani Buraku Yılmazovi, který ve vápně zahrál rukou a umožňuje Kayserisporu další uklidnění.

71

Hutchinson dostal ideální centr před vápno. Stačilo dobře zpracovat. Jenže to se záložníkovi hostí nepovedlo a Arťom Kravec pak upaloval sám na brankáře. Ersin Destanoglu si připisuje první zákrok v utkání.

70

Na povel rozhodčího se pokračuje ve hře. Dopředu se ženou hosté.

69

Centr Canera Erkina mířil do autu. Hráči znovu dostanou možnost vydechnout a napít se vody.

68

Ani natažená noha Atiby Hutchinsona už nezachytila centr Gönula. Domácí drží nadějný stav.

67

Střídání i na domácí straně, byť značně hubenější. Zdravotní stav nedovolí pokračovat Pedru Henriqueovi. Nahradí ho tak Mario Šitum, který do týmu přišel z chorvatského Záhřebu.

66

Centr Diabyho do vápna, kvůli kterému se zkoušel do vzduchu zavěsit Kevin-Prince Boateng. Záložník původem z Ghany nevyzrál na Cristiana Săpunara.

65

Za merunou se hnal Georges-Kévin NKoudou, jenže Miguel Lopes dnes v soubojích tělo na tělo dominuje a soupeře zahnal i s míčem za čáru.

64

Kevin-Prince Boateng sice zvládl nesnadný souboj na středu, pak ale přišel ofsajd Buraka Yilmaze. Hosté na nic nečekali, dopředu se vydal stoper Vida, ale jeho centr pohromu pro domácí obranu neznamenal.

62

Hned trojité střídání v táboru Besiktase. Čerstvé síly reprezentuje útočník Georges-Kévin NKoudou, ofenzivní záložník Kevin-Prince Boateng a krajní bek Caner Erkin. Naopak pro dnešek mají odpracováno své Jeremain Lens, Necip Uysal a Ridvan Yilmaz.

61

Kravec nezvládl souboj s Víctorem Ruizem a zůstal ležet na trávníku.

61

Domácí mají vcelku výrazný problém s ofsajdem. Tentokrát v něm setrval Zoran Kvržić. To jen nabízí další tlak Besiktase.

60

Brice Dja Djedjé sice ukazuje, že nefauloval, nicméně opak je pravdou. Namožený kotník Domagoje Vidy to jasně potvrzuje.

59

Abdoulay Diaby se sice natlačil před Cristiana Săpunara, jenže se sklopenou hlavou přihrával na penaltový puntík, kde v tu chvíli nikdo v bílém nepostával.

58

Perfektní defenzivní výkon v souboji s Lensem odvedl Miguel Lopes. Rozehrávka od branky znovu patří Kayserisporu.

57

Střelu z ostrého úhlu v podání Diabyho vytáhl Lung. Stejně si počínal i proti Necipu Uysalovi a drží tak stále čisté konto.

57

Gökhan Gönül není po své úvodní chybě v psychickém pořádku. Málem svou hlavičkou nabídl šanci Kravcovi. Vida se musel hodně snažit, aby souboj ustál.

56

Miguel Lopes byl včas na zemi. Umožnil sice roh Jeremaina Lense, ten byl ale příliš krátký.

55

Kolem postranní čáry postupoval Ridvan Yilmaz. Jenže ofenzivní trápení Besiktase pokračuje. Jako by Istanbulu v minulých dvou duelech, kdy dal osm branek, došel střelný prach.

52

A žlutou kartu v tuto chvíli vidí právě asistující Cenk Şahin, který šel zbytečně do skluzu zezadu.

51

51. Hasan Hüseyin Acar - 1:0

51

Kayserispor právě vstřelil branku!
Obrovská minela Gökhana Gönüla, který předal hrozivou přihrávku Ridvanu Yilmazovi. Toho o míč bez problému obral Cenk Şahin a předávkou vyzval ke skórování HASANA HÜSEYINA ACARA, který už neměl potíž prostrčit míč kolem těla brankáře Destanoglua. První střela na branku, první gól a velká zápletka tohoto zápasu.

50

V prvních minutách druhé půle se hodně přerušuje. Teď se Kravec poroučel na zem po zákroku Necipa Uysala. Kayserisporu patří rozehrávka ze středu trávníku.

49

Po delší době byl k vidění ofsajd. Už podruhé v utkání se v něm objevil domácí útočník Pedro Henrique.

48

Velmi dobře se dívalo na útok Besiktase, který vedla přes pravou stranu. Vše zhatil až nepřesný centr Gökhana Gönüla, jenž našel pouze náruč gólmana Lunga.

47

Žlutou kartu vidí istanbulský Abdoulay Diaby. Reprezentant Mali dostává první napomenutí v této sezoně, to když přišlápl nohu Zorana Kvržiće.

47

V první půli se brankář Ersin Destanoglu často s míčem nepotkal. I proto teď namířil přihrávku do autu.

46

Muhammad Alnaní vzteky odkopl míč do zámezí, neboť rozhodčí odpískal faul Jeremaina Lense na Brice Dje Djedjého.

46

Začal druhý poločas.
První půle branky tentokrát nepřinesla. V jejím počátku se velmi dobře prezentovali hosté, kteří vstoupili do zápasu s velkým ofenzivním nadšením a vyslali několik nepřesných střel. Postupně jim ale začaly docházet síly a kormidla se ujali fotbalisté Besiktase. Ve 22. minutě mohl síť rozvlnit Abdoulay Diaby, který měl možná největší šanci úvodního poločasu. Hlavičkou ze středu vápna nicméně brankáře Lunga nepřekonal a ten si pak poradil i se vzdušným zakončením Atiby Hutchinsona. Hlavně díky něj platí skóre 0:0. Kayserispor by měl znovu zvýšit aktivitu a také zapracovat na přesnosti. Ani jedna z jeho tří střel netrefila zařízení.

45+3

První poločas skončil.

45+1

Domácí se přece jen ještě dostali do útoku. Zoran Kvržić neuspěl se svým centrem, ale další vzdušná nabídka už měla větší šanci na to stát se gólovou asistencí. Pedro Henrique bohužel pro Kayserispor ve vzduchu fauloval.

45+1

Hrací doba v prvním poločase bude prodloužená ještě o dvě minuty. Alnaní mezitím nezpracoval zajímavý pas Diabyho.

45

Od občerstvovací pauzy se domácí prakticky nedostali s míčem na útočnou polovinu. Totéž platí i po faulu Zorana Kvržiće, který zachytil na zemi nohu Lense.

44

Lens se překvapivě přesunul na druhou stranu hřiště, přestože z té pravé vyslal možná trojici velmi nebezpečných centrů. Teď nestihl průnikovou přihrávku z nohy Ridvana Yilmaze.

43

Na zemi zůstává ležet Cenk Şahin, který se trochu naivně vrhl proti natažené noze Víctora Ruize. Obětavost nade vše.

42

42. Skvělý zákrok domácího brankáře proti hlavičce Buraka Yilmaze.

42

Do vzduchu opět musel Lung. Abdoulay Diaby našel nepříliš razantním centrem Buraka Yılmaze, který nechal už poněkolikáté vyniknout gólmana domácího celku. Pak ho zboural při standardní situaci zahrané od rohového praporku.

41

Dobrou obrannou práci Cristiana Săpunara je třeba vyzdvihnout. Nejprve zastavil hrozící centr, pak i rychlý náběh Atiby Hutchinsona. Hosté přesto přidávají na obrátkách.

40

Hasan Hüseyin Acar po dobrém vpádu do obrany možná zbytečně zatáhl míč zpátky na obranou polovinu. Dlouhý nákop Diega Ângela byl pak hodně nepromyšleným řešením.

39

Burak Yılmaz zkusil vypálit rovnou na bránu, ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Kroucený míč se vzdálil od přední tyče.

38

Rozehrávka nakrátko a faul na Jeremaina Lense. Cenk Şahin umožňuje Besiktasi atraktivní standardní situaci, třebaže míč na bránu nepoputuje z ideálního úhlu.

38

Do vzduchu zamířil Atiba Hutchinson, ale společně s ním i Arťom Kravec. Ten nakonec odvrátil na roh.

37

V souboji s Diegem Ângelem neuspěl Atiba Hutchinson. Gustavo Campanharo pak nechtěně zasáhl míč rukou a Lung bude dávat pozor na další hrozící hlavičku po přímáku z pravé strany.

36

Znovu se ke střele dostal nejlepší snajpr hostů. Akci připravil Muhammad Alnaní, jenže míč nedokázal uzemnit a Burak Yılmaz se musel pokoušet o krkolomné zakončení ze vzduchu.

35

Pád Henriqueho v šestnáctce penaltu neznamená. Vše vypadalo ze strany Gökhana Gönüla opravdu čistě.

34

Hutchinson vybídl Necipa Uysala, který po zemi procpal přihrávku na Buraka Yılmaze. Ten viděl míč těsně předtím, než mu brnknul do nohy. O závažné zakončení se tak nepostaral.

32

Besiktas v posledních minutách jednoznačně přebírá otěže prvního poločasu. Necip Uysal zatáhl míč až do šestnáctky a po jeho přihrávce se už ke své ráně otáčel Abdoulay Diaby. Na poslední chvíli ho riskantním skluzem zastavil Brice Dja Djedjé.

31

Ze složité pozice se snažil zakončovat Abdoulay Diaby. Jeho volej se odrazil od hrací plochy a doputoval za branku Lunga.

30

Víctor Ruiz uvolnil na křídle spoluhráče z obrany Ridvana Yilmaze. Krajní bek Istanbulu nechal kolem sebe prolétnout bránícího hráče, jeho přizvednutý vzdušný pas ale doputoval do rukavic brankáře.

28

Atiba Hutchinson si gestem říkal o míč, ale nakonec si šanci vypracovali Burak Yılmaz a Muhammad Alnaní. Po zblokované střele se hrálo dál, skvěle míč opět centroval Jeremain Lens a Atiba Hutchinson hlavou mířil mezi tři tyče. Silviu Lung zvládl dobré zakončení do protipohybu vytáhnout reflexivním zásahem.

27

Gökhan Gönül si vzal hodně velké sousto a málem toho litoval. Hasan Hüseyin Acar už se chystal na rychlý kontr, obrana hostů byla rozhozená, ale nakonec záložník Kayserisporu prohrál klíčový souboj u půlící čáry.

26

A bude se znovu hrát. Kayserispor bude za tuto přestávku rád, v posledních minutách přežil hned tři zajímavé možnosti Besiktase.

25

Rozhodčí umožňuje občerstvovací pauzu a týmy se stěhují ke střídačkám.

24

Ofsajd přeruší momentální tlak hostujícího celku. Muhammad Alnaní přihrával do malého vápna zbytečně.

23

Po následném rohu netrefil míč jen o několik málo centimetrů Vida, který velmi dobře vyskočil.

22

22. Nebezpečnou hlavičku Diabyho vyrazil Lung.

22

Po faulu na Uysala hosté neváhali, okamžitá rozehrávka umožnila centr Jeremaina Lense a Abdoulay Diaby zůstal na středu vápna zcela sám. Zákrok Silvia Lunga nebyl vůbec snadný, nakonec ale tygřím skokem k levé tyči situaci zvládl.

21

Kayserispor je překvapivě aktivnější, zakončení ale nemá patřičnou kvalitu. Pedro Henrique znovu netrefil míč ideálně a poslal ho pouze na tribunu.

20

Ersin Destanoglu nezvládl svůj odkop, který poslal pouze do autu. Besiktas znovu rozehraje i po pádu Alnaního, který si v souboji s Bricem Dja Djedjém přivodil bolístku.

19

V pokračující akci se k zakončení v šestnáctce marně přes Ridvana Yilmaze tlačil Arťom Kravec. Pak dostal ještě jednu příležitost Cenk Şahin, ale na přední tyči ho zastavil Víctor Ruiz.

18

Přerušení po těsném autu. Teď už hrají domácí. Cenk Şahin sice předvedl povedenou kličku, totéž se ale rozhodně nedá napsat o jeho přihrávce.

17

Lens napravo znovu zaměstnával obránce soupeře, zatím se ale nedokáže dostat přes prvního hráče, kterým byl tentokrát Miguel Lopes. Křídelníkovi Istanbulu nepomohl ani Atiba Hutchinson.

16

Na chleba si namazal Atibu Hutchinsona rychlý Gustavo Campanharo. Jeho přihrávky využil Pedro Henrique, který po svém výběhu na hranu šestnáctky pálil pravačkou pouze nad horní tyč.

15

Kravec si přidržel ruku chorvatského stopera Vidy. Besiktas zůstává u míče.

15

Muhammad Alnaní, který je v Besiktasi na hostování z Arsenalu, teď zkoušel vymyslet průnikovou přihrávku. Obranná ulita Kayserisporu zatím nicméně funguje.

14

Znovu se o centr pokoušel Lens. Stejně jako v prvním případě jeho vzdušný pas ztroskotal na malém vápně.

13

Miguel Lopes dostal míč do bezpečí. Alespoň pro tuto chvíli. Bude se kopat roh.

12

Byl to Jeremain Lens, kdo rozehrál standardku zajímavým centrem na zadní tyč. Atiba Hutchinson si ale nepohlídal ofsajdovou hranu a pomezní zvedá praporek.

11

Perfektní míč sklepl Diaby a Necip Uysal si pak vymodlil hvizd z píšťalky. Hosty čeká přímý kop ze střední vzdálenosti.

10

Jeremain Lens musel hasit náznak příležitosti na polovině hrací plochy, stažením Henriqueho si málem vysloužil žlutou kartu. Rozhodčí ho pro tuto chvíli pouze důrazně upozornil.

9

Velká šance domácího týmu, vzrušení je přesto zbytečné. Prostrčený balon, který servíroval Kravec, zastihl v ofsajdu Pedra Henriqueho. Toho tak nebude příliš mrzet, že tváří v tvář gólmanovi netrefil bránu.

8

O míč se hlásil Hasan Hüseyin Acar, pak ale neměl kudy vést konstruktivní rozehrávku. Kayserispor trpělivě kombinuje na vlastní půlce hřiště. Míč sebral až Abdoulay Diaby.

7

Hutchinson vedl útok středem, nicméně Lense svou přihrávkou na pravou stranu nenašel. Domácí uklidňují hru.

6

Domácí zvolili rychlý přechod do útoku, pak ale Zoran Kvržić nezvládl čistě zasáhnout proti Atibu Hutchinsonovi.

6

Lens znovu tančil s míčem u postranní čáry, proti trojici soupeřů měl ale situaci značně komplikovanou a neuspěl.

5

Přízemní pas Muhammada Alnaního na Atibu Hutchinsona byl zblokovaný. Rozehrávka od rohového praporku z nohy Lense nakonec nebyla nebezpečná, míč mířící na malé vápno nikdo v bílém nezasáhl.

4

Souboj na středu hřiště a faul Lopese, který rukou přidržel Jeremaina Lense. Istanbul se chystá na rozehrávku od postranní čáry.

3

Dopředu už mířil Arťom Kravec, který je zjevně velmi hladový po gólu. Gólman Ersin Destanoglu zvládl vyběhnout z brány a odpálit míč do autu.

2

Hráči Besiktase předvádí postupnou kombinaci. Domagoj Vida přihrál na křídlo, kde se snažil míč prostrčit Muhammad Alnaní. Následný centr ale do vápna nedoputoval.

1

První střelu směrem k brance po necelých 20 vteřinách obstaral Arťom Kravec, avšak mířil nad horní tyč.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Kayserispor: Lung – Dja Djedjé, Miguel Lopes, Ângelo, Săpunaru – H. H. Acar, Şahin, Campanharo, Henrique – Kravec, Kvržić.
Náhradníci: Çipe – Polat, Demir, Uzun, Aktas, B. Rienstra, Mešanović, Taşdemir, Šitum, Kula.

Besiktas Istanbul: Destanoglu – R. Yilmaz, V. Ruiz, D. Vida, Gönül – Alnaní, Hutchinson – Uysal, Diaby, Lens – B. Yılmaz.
Náhradníci: Yuvakuran – K-P. Boateng, Erkin, Yalcın, NKoudou, K. Yılmaz, Kaya, Roco, Kalafat.

V základní jedenáctce domácích dnes chybí exslavistický Muris Mešanović, který v minulém kole zařídil svým pádem spornou penaltu.

Rozhodčí: Kardeşler – Özay, Hanoğlu.
BESIKTAS ISTANBUL
5. místo, 29 zápasů, 50 bodů, skóre: 49:35


Celek z největšího města Turecka bude v zápase platit za obrovského favorita, přestože v červnu stejně jako Kayserispor posbíral dva skalpy a zapsal jednu porážku. V posledních dvou duelech Besiktas střelecky dominovala. Proti Denizlisporu hráči Istanbulu vyslali dohromady dokonce 17 pokusů a hned pětkrát skórovali. Absentovat ale bude Američan Tyler Boyd a jeho dlouhodobě zraněný turecký kolega Alpay Celebi. Také Istanbul by výhru bral všemi deseti. Ve stíhacím závodě o první čtyřku, které se budou týkat evropské poháry, momentálně ztrácí dva body na Galatasaray.
KAYSERISPOR
17. místo, 29 zápasů, 28 bodů, skóre: 33:64


Domácí by potřebovali v pondělní dohrávce za každou cenu bodovat. Momentálně jim v našlapaném boji o záchranu patří až 17. místo a za těchto okolností by Superligu příští rok nehráli. Ve hře o sestup je nicméně minimálně sedm celků. Kdyby se Kayserisporu povedla nečekaná výhra, poskočili by na čtrnáctou pozici a oddálili tak strach z pádu do první turecké ligy. Ve třech zápasech po koronavirové pauze domácí celek zvládl dvě vítězství ve třech zápasech, pokaždé pak minimálně jednou skóroval. Týmu bude nicméně chybět Bernard Mensah, který se na jaře může chlubit výtečnou gólovou produkcí.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Kayserispor – Besiktas Istanbul

3:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 51. H. H. Acar (Şahin), 83. H. H. Acar, 86. Kravec (Šitum) – 74. Hutchinson (K-P. Boateng)

Karty:   52. Şahin (KAY) – 47. Diaby (BES)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:15.

Kayserispor: Lung – Dja Djedjé, Miguel Lopes (87. Taşdemir), Ângelo, Săpunaru – H. H. Acar, Şahin, Campanharo, Henrique (67. Šitum) – Kravec (87. Aktas), Kvržić.
Náhradníci: Çipe – Polat, Demir, Uzun, Aktas, B. Rienstra, Mesanović, Taşdemir, Šitum, Kula.

Besiktas Istanbul: Destanoglu – R. Yilmaz (62. Erkin), V. Ruiz, D. Vida, Gönül – Alnaní, Hutchinson – Uysal (62. K-P. Boateng), Diaby (84. Yalcın), Lens (62. NKoudou) – B. Yılmaz.
Náhradníci: Yuvakuran – K-P. Boateng, Erkin, Yalcın, NKoudou, K. Yılmaz, Kaya, Roco, Kalafat.

Rozhodca: Kardeşler – Özay, Hanoğlu