Menu

Futbal

Turecká Superliga

Kayserispor – Besiktas Istanbul

3:1

koniec (0:0)

06.07.2020, 20:00 • Kadir Has Stadium, Kayseri • 30. kolo • Patrik Czepiec cz

Tipsport: 4.98 4.22 1.57

86

86. Arťom KRAVEC - 3:1

86

Kayserispor právě vstřelil branku!
Zdá se být definitivně rozhodnuto. Ukrajinský útočník ARŤOM KRAVEC využívá třetí obrovské chyby v defenzivně Besiktase, která absolutně nezvládla pokus o ofsajdovou past. Mario Šitum dokázal míč dostal na nohy hrotového forvarda a ten si již poradil přízemní střelou okolo ležícího těla brankáře Ersina Destanoglua. Domácí dnes těží z minima maximum. 3:1. Asistence: Mario Šitum.

83

83. Hasan Hüseyin Acar - 2:1

83

Kayserispor právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné. I po opakované rozehrávce se domácí radují z gólu. HASAN HÜSEYIN ACAR přetáhl svůj centr, který brankář Ersin Destanoglu podběhl a dopustil tak druhý gól ve své brance. Aktivnější hosté znovu prohrávají, a opět pustili soupeře ke skórování velmi lacino. Bez asistence.

74

74. Atiba HUTCHINSON - 1:1

74

Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
Hosté se přece jen dočkali. Postupná akce po rohovém kopu vede ke gólu. Důležitou roli sehrál Kevin-Prince Boateng, který poslal přesný pas na malé vápno. Burak Yılmaz sice míč nezasáhl, ale za zadní tyčí zůstával osamocený ATIBA HUTCHINSON. Ve skluzu už neměl problém míč uklidit do branky a vyrovnat. Jeho trefu posvětil i VAR. Asistence: Kevin-Prince Boateng.

51

51. Hasan Hüseyin Acar - 1:0

51

Kayserispor právě vstřelil branku!
Obrovská minela Gökhana Gönüla, který předal hrozivou přihrávku Ridvanu Yilmazovi. Toho o míč bez problému obral Cenk Şahin a předávkou vyzval ke skórování HASANA HÜSEYINA ACARA, který už neměl potíž prostrčit míč kolem těla brankáře Destanoglua. První střela na branku, první gól a velká zápletka tohoto zápasu.

Kayserispor – Besiktas Istanbul

3:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 51. H. H. Acar (Şahin), 83. H. H. Acar, 86. Kravec (Šitum) – 74. Hutchinson (K-P. Boateng)

Karty:   52. Şahin (KAY) – 47. Diaby (BES)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:15.

Kayserispor: Lung – Dja Djedjé, Miguel Lopes (87. Taşdemir), Ângelo, Săpunaru – H. H. Acar, Şahin, Campanharo, Henrique (67. Šitum) – Kravec (87. Aktas), Kvržić.
Náhradníci: Çipe – Polat, Demir, Uzun, Aktas, B. Rienstra, Mesanović, Taşdemir, Šitum, Kula.

Besiktas Istanbul: Destanoglu – R. Yilmaz (62. Erkin), V. Ruiz, D. Vida, Gönül – Alnaní, Hutchinson – Uysal (62. K-P. Boateng), Diaby (84. Yalcın), Lens (62. NKoudou) – B. Yılmaz.
Náhradníci: Yuvakuran – K-P. Boateng, Erkin, Yalcın, NKoudou, K. Yılmaz, Kaya, Roco, Kalafat.

Rozhodca: Kardeşler – Özay, Hanoğlu