Menu

Futbal

Turecká Superliga

Kayserispor – Besiktas Istanbul

3:1

koniec (0:0)

06.07.2020, 20:00 • Kadir Has Stadium, Kayseri • 30. kolo • Patrik Czepiec cz

Tipsport: 4.98 4.22 1.57

90+3

90+3. Hosté reklamovali ruku Săpunara. Ten si ji ale nastřelil sám a podle pravidel by se taková penalta pískat neměla, což byl i názor rozhodčího.

90+3

Hosté reklamovali hraní rukou v podání Cristiana Săpunara. To skutečně proběhlo, protože ale obránce Kayserisporu předtím zasáhl míč i nohou, vše je v pořádku.

87

Čerstvý střelec Arťom Kravec si užil krásný poslední dotek s míčem v utkání. Aksel Aktas dostává šanci.

87

Hodně náročných soubojů dnes absolvoval Miguel Lopes. Na hřišti se objeví také Emre Taşdemir.

86

86. Arťom KRAVEC - 3:1

86

Kayserispor právě vstřelil branku!
Zdá se být definitivně rozhodnuto. Ukrajinský útočník ARŤOM KRAVEC využívá třetí obrovské chyby v defenzivně Besiktase, která absolutně nezvládla pokus o ofsajdovou past. Mario Šitum dokázal míč dostal na nohy hrotového forvarda a ten si již poradil přízemní střelou okolo ležícího těla brankáře Ersina Destanoglua. Domácí dnes těží z minima maximum. 3:1. Asistence: Mario Šitum.

84

Po gólu vystřídal Abdoulay Diaby, který byl v prvním poločase aktivnější než nyní. Na trávník jde Güven Yalcın.

83

83. Hasan Hüseyin Acar - 2:1

83

Kayserispor právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné. I po opakované rozehrávce se domácí radují z gólu. HASAN HÜSEYIN ACAR přetáhl svůj centr, který brankář Ersin Destanoglu podběhl a dopustil tak druhý gól ve své brance. Aktivnější hosté znovu prohrávají, a opět pustili soupeře ke skórování velmi lacino. Bez asistence.

82

82. Neuznaný gól domácích. Rozhodčí totiž nedal pokyn k rozehrávce standardní situace.

82

Velké zklamání domácích, kteří po standardní situaci už slavili gól. Bude se rozehrávat znovu, protože rozhodčí nedal jasný pokyn.

74

74. Atiba HUTCHINSON - 1:1

74

Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
Hosté se přece jen dočkali. Postupná akce po rohovém kopu vede ke gólu. Důležitou roli sehrál Kevin-Prince Boateng, který poslal přesný pas na malé vápno. Burak Yılmaz sice míč nezasáhl, ale za zadní tyčí zůstával osamocený ATIBA HUTCHINSON. Ve skluzu už neměl problém míč uklidit do branky a vyrovnat. Jeho trefu posvětil i VAR. Asistence: Kevin-Prince Boateng.

71

Hutchinson dostal ideální centr před vápno. Stačilo dobře zpracovat. Jenže to se záložníkovi hostí nepovedlo a Arťom Kravec pak upaloval sám na brankáře. Ersin Destanoglu si připisuje první zákrok v utkání.

67

Střídání i na domácí straně, byť značně hubenější. Zdravotní stav nedovolí pokračovat Pedru Henriqueovi. Nahradí ho tak Mario Šitum, který do týmu přišel z chorvatského Záhřebu.

62

Hned trojité střídání v táboru Besiktase. Čerstvé síly reprezentuje útočník Georges-Kévin NKoudou, ofenzivní záložník Kevin-Prince Boateng a krajní bek Caner Erkin. Naopak pro dnešek mají odpracováno své Jeremain Lens, Necip Uysal a Ridvan Yilmaz.

52

A žlutou kartu v tuto chvíli vidí právě asistující Cenk Şahin, který šel zbytečně do skluzu zezadu.

51

51. Hasan Hüseyin Acar - 1:0

51

Kayserispor právě vstřelil branku!
Obrovská minela Gökhana Gönüla, který předal hrozivou přihrávku Ridvanu Yilmazovi. Toho o míč bez problému obral Cenk Şahin a předávkou vyzval ke skórování HASANA HÜSEYINA ACARA, který už neměl potíž prostrčit míč kolem těla brankáře Destanoglua. První střela na branku, první gól a velká zápletka tohoto zápasu.

47

Žlutou kartu vidí istanbulský Abdoulay Diaby. Reprezentant Mali dostává první napomenutí v této sezoně, to když přišlápl nohu Zorana Kvržiće.

42

42. Skvělý zákrok domácího brankáře proti hlavičce Buraka Yilmaze.

42

Do vzduchu opět musel Lung. Abdoulay Diaby našel nepříliš razantním centrem Buraka Yılmaze, který nechal už poněkolikáté vyniknout gólmana domácího celku. Pak ho zboural při standardní situaci zahrané od rohového praporku.

28

Atiba Hutchinson si gestem říkal o míč, ale nakonec si šanci vypracovali Burak Yılmaz a Muhammad Alnaní. Po zblokované střele se hrálo dál, skvěle míč opět centroval Jeremain Lens a Atiba Hutchinson hlavou mířil mezi tři tyče. Silviu Lung zvládl dobré zakončení do protipohybu vytáhnout reflexivním zásahem.

22

22. Nebezpečnou hlavičku Diabyho vyrazil Lung.

22

Po faulu na Uysala hosté neváhali, okamžitá rozehrávka umožnila centr Jeremaina Lense a Abdoulay Diaby zůstal na středu vápna zcela sám. Zákrok Silvia Lunga nebyl vůbec snadný, nakonec ale tygřím skokem k levé tyči situaci zvládl.

Kayserispor – Besiktas Istanbul

3:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 51. H. H. Acar (Şahin), 83. H. H. Acar, 86. Kravec (Šitum) – 74. Hutchinson (K-P. Boateng)

Karty:   52. Şahin (KAY) – 47. Diaby (BES)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:15.

Kayserispor: Lung – Dja Djedjé, Miguel Lopes (87. Taşdemir), Ângelo, Săpunaru – H. H. Acar, Şahin, Campanharo, Henrique (67. Šitum) – Kravec (87. Aktas), Kvržić.
Náhradníci: Çipe – Polat, Demir, Uzun, Aktas, B. Rienstra, Mesanović, Taşdemir, Šitum, Kula.

Besiktas Istanbul: Destanoglu – R. Yilmaz (62. Erkin), V. Ruiz, D. Vida, Gönül – Alnaní, Hutchinson – Uysal (62. K-P. Boateng), Diaby (84. Yalcın), Lens (62. NKoudou) – B. Yılmaz.
Náhradníci: Yuvakuran – K-P. Boateng, Erkin, Yalcın, NKoudou, K. Yılmaz, Kaya, Roco, Kalafat.

Rozhodca: Kardeşler – Özay, Hanoğlu