Menu

Futbal

Liga majstrov

Borussia Mönchengladbach – Real Madrid

2:2

koniec (1:0)

27.10.2020, 21:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Skupina B • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 3.63 4.06 1.99

90+3

90+3. Casemiro (REA) - 2:2

90+3

Real Madrid dal gól!
Druhý presný zásah hostí je veľmi podobný tomu prvému. Luka Modrić znova centroval sprava, tentoraz trochu lepšie. V päťke loptu sklepol Sergio Ramos a CASEMIRO ju z prvej zblízka nasmeroval do siete.

89

Mönchengladbach ale hatí plány hostí na "ideálny" koniec. Domáci sa vyrojili do ďalšej kontry, tesne pred vlastnou šestnástkou fauloval aj za cenu žltej karty Casemiro. Skvelá pozícia pre strelu z priameho kopu.

87

87. Karim Benzema (REA) - 2:1

87

Real Madrid dal gól!
Iskierka nádeje pre hostí. Luka Modrić centroval na zadnú žrď a okamžite sa chytal za hlavu, že to je zlý pas, avšak Yann Sommer loptu podbehol, Casemiro ju fantasticky hlavou z čiary, keďže letela vedľa bránky, posunul pod seba a KARIM BENZEMA to akrobaticky napálil pod brvno.

85

Žltú kartu dostáva Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach).

80

Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Alassane Pléa, prichádza Breel Embolo.
Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Lars Stindl, prichádza Hannes Wolf.

79

Žltú kartu dostáva Rámí Binsibajní (Borussia Mönchengladbach).

75

Karim Benzema prihral z krídla pomedzi nohy Elvediho krásne na hranicu päťky. Voľný Eden Hazard v obrovskej možnosti zakončil okolo Sommera do bočnej siete.

71

Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Marcus Thuram, prichádza Patrick Herrmann.

71

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Luka Modrić.

70

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Vinícius Júnior, prichádza Eden Hazard.

66

66. Lars Stindl (MNC)

66

Lars Stindl strieľal z pravej strany šestnástky. Jeho krížny pokus okolo jedného z obrancu išiel len o centimetre vedľa vzdialenejšej žrdi bránky Courtoisa.

61

Jonas Hofmann poslal skvelý oblúčik do šestnástky, Marcus Thuram sa aj napriek menšiemu ťahaniu od Varaneho natlačil až pred Courtoisa a zakončil. Belgičan vytiahol skvelý zákrok.

58

58. Marcus Thuram (MNC) - 2:0

58

Mönchengladbach dal gól!
Center sprava ešte defenzíva Realu odvrátila, avšak loptu si našiel Alassane Pléa. Ten zakončil, Thibaut Courtois vyrazil pred seba, kde bol úplne voľný MARCUS THURAM. Zblízka nemal problém rozvlniť sieť.

56

Žltú kartu dostáva Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach).

50

Federico Valverde sa uvoľnil na pravom krídle, prihral pred päťku. Úplne voľný Vinícius Júnior mal gólovú šancu, loptu odkopol na tribúnu. Výrazne to pokazil.

46

Yann Sommer pri odkope zle trafil loptu a daroval Realu Madrid roh. Center prepadol a Marco Asensio mal veľkú šancu, lenže zakončenie trafilo brvno.

38

38. Marco Asensio (REA)

38

Marco Asensio obdržal prihrávku k malému vápnu a z mierneho uhlu mieril k žrdi, dobre postavený Yann Sommer loptu zrazil na rohový kop.

35

Situáciu ešte posudzoval systém VAR, pretože Marcus Thuram mohol byť v postavení mimo hru. Presný zásah ale platí!

33

33. Marcus Thuram (MNC) - 1:0

33

Mönchengladbach dal gól!
Protiútok vyšiel domácim na jednotku. Raphaël Varane pas za obranu odvrátil, k lopte sa dostal Alassane Pléa a predviedol skvelú prihrávku do pokutového územia. MARCUS THURAM trafil ešte krajšie pod brvno, Thibaut Courtois bez šance.

29

29. Toni Kroos (REA)

29

Toni Kroos poslal spred pokutového územia veľmi peknú strelu k žrdi, brankár Yann Sommer ju vytesnil na rohový kop. Vzápätí centrovanú loptu zakončil Karim Benzema hlavou priamo do rukavíc švajčiarskeho gólmana.

22

Sergio Ramos ešte ostal na hrote a po centri sprava sa vo vzduchu dotkol lopty, nasmeroval ju vedľa bránky Sommera. Domáci predviedli skvelú kontru po ľavom krídle. Nebyť vypichnutiu Varaneho v poslednej chvíli, tak Marcus Thuram by zakončoval spred päťky v stopercentnej možnosti.

18

Hostia výborne zakombinovali na pravom krídle, Lucas Vázquez poslal skvelú loptu do šestnástky. Našiel si ju Vinícius Júnior a z prvej chcel zakončiť k žrdi. Nebyť sklzu Gintera, Sommer by podľa všetkého inkasoval.

Borussia Mönchengladbach – Real Madrid

2:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 33. Thuram, 58. Thuram – 87. Benzema, 90+3. Casemiro

Karty:   56. Stindl (MNC), 79. Binsibajní (MNC), 85. Neuhaus (MNC) – 89. Casemiro (REA)

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Binsibajní – Kramer – J. Hofmann, Stindl (C) (80. H. Wolf), Neuhaus – Pléa (80. Embolo), Thuram (71. Herrmann).
Náhradníci: Sippel, Grün – Lang, Herrmann, H. Wolf, Traoré, Wendt, Lazaro, Bénes, Jantschke, Embolo, Reitz.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Ramos (C), Varane, F. Mendy – Kroos (71. Modrić), Casemiro, Valverde – Asensio, Benzema, Vinícius Júnior (70. E. Hazard).
Náhradníci: Lunin, Altube – Militao, E. Hazard, Modrić, Marcelo, Jović, Isco, Rodrygo, Santos.