Menu

Hokej

Play-off KHL

Avangard Omsk – Avtomobilist Jekaterinburg

4:3

koniec (2:1, 0:2, 2:0) Stav série: 2:0

04.03.2021, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • Osemfinále • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.57 4.65 4.85

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:14:16)
Československá stopa v utkání

Jiří Sekáč (OMS) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:39
Střely na branku: 26 – 26
Je konec! Domácí Avangard zvládl i druhé utkání série s Jekatěrinburgem a vítězí 4:3. Omsk ve třetí části dokázal vyrovnat. V přesilové hře se prosadil Sergej Tolčinskij. O dvě minuty později navíc dostal přihrávku na pravý kruh Ilja Kovalčuk a krásnou střelou rozhodl. Hosté sice šest minut před koncem vyrovnali, ale Golyševova branka nemohla platit kvůli ofsajdu.

Konec zápasu.

59:50

Domácí málem poslali kotouč do prázdné branky, jenže puk těsně minul levou tyčku.

59:15

Domácí se zmocnili odraženého kotouče a vyhodili jej přes celé kluziště za branku Jekatěrinburgu. Rozhodčí ani v tomto případě nepískají zakázané uvolnění.

58:43

Jakub Kovář zůstává na střídačce a hosté zkoušejí vyrovnat v šesti lidech!

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:41

Corban Knight se hnal za prudkou přihrávkou do středního pásma, ale chyběly mu snad dva kroky. V opačném případě by se domácí hráč hnal sám na Kováře.

57:02

Pavel Dacjuk si dal na pravé straně pozor na napadajícího Knighta, jenže jeho prudká pobídka skončila na holi domácího obránce.

56:41

Alexandr Chochlačov si sjel na prudkou přihrávku do blízkosti branky soupeře, jenže jeho teč skončila vedle branky hostujícího Avtomobilistu.

56:03

Anatolij Golyšev objel branku domácího Avangardu a od mantinelu hledal prudkou přihrávkou Dacjuka. Zkušený Rus však vypálit nedokázal.

55:36

Ilja Kovalčuk se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a vyhodil jej bekhendem do středního pásma. Omsk nyní skvěle brání už od červené čáry.

55:10

Anatolij Golyšev dostal přihrávku na levou stranu, jenže nikdo v bílém dresu jeho akci tentokrát nedoplnil. Hokejisté Omsku brání pozorně.

54:12

Branka neplatí! Akci Jekatěrinburgu předcházel ofsajd!

54:12

I v tomto případě se zkoumá, zda akci nepředcházel ofsajd!

54:12

Branku hostujícího celku znovu zkoumá rozhodčí na videu!

53:36

Denis Zernov dostal prostor na levé straně a dostal se do útočného pásma. Jeho pobídka skončila vedle branky hostujícího celku.

53:02

Pavel Dacjuk projel s pukem mezi kruhy, jenže jeho pokus zápěstím zablokoval dobře postavený obránce v červeném dresu!

52:32

Domácím se nyní podařilo vyhodit puk až k brance Avtomobilistu. Hostům už se pomaličku začíná krátit čas na vstřelení vyrovnávací branky.

51:35

Bobkov si tentokrát pohlídal svou pravou tyčku a nepustil kotouč za svá záda. Domácí brankář bez větších problémů vyrazil puk do bezpečí.

51:00

Domácí brankář si dal pozor na tvrdou dělovku od modré čáry. Bobkov kotouč dobře viděl a schoval puk mezi betony. Vhazuje se po jeho pravici.

50:24

Brooks Macek se probil do útočného pásma, nicméně důrazný Alexej Běreglazov jej tvrdým hitem poslal na hrazení.

49:20

Po dalším souboji se kotouč odrazil na střídačku domácího celku. Rozhodčí nařídili vhazování ve středním pásmu.

49:05

Sergej Zborovskij se na pravé straně útočného pásma parádním stažením kotouče zbavil obránce, jenže další zadák v červeném mu v zakončení zamezil.

48:12

Alexandr Ščemerov si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, nicméně jeho pokus skončil vedle zadní tyčky.

47:45

Brooks Macek si sjel na přihrávku do obranného pásma a bez problémů nahodil puk na levé křídlo. Hosté se ale nemohou usadit v útočném pásmu.

47:18

Jiří Sekáč se dostal na levém křídle do útočného pásma, jenže jeho zakončení trefilo jen boční síť. Jekatěrinburg se následně dokázal ubránit.

46:51

Sergej Zborovskij dostal přihrávku na pravou stranu a protečoval puk do útočného pásma. Osamocený obránce Ville Pokka si jeho pobídku zpracoval.

46:10

Domácí Omsk pokračuje v koncentrovaném výkonu. Hokejisté v červeném ve třetí části soupeře zcela přehrávají a nepouštějí jej prakticky k ničemu.

45:45

45:45 Ilja KOVALČUK - 4:3

45:45

Avangard právě vstřelil branku!
Domácí Avangard bleskově otáčí vývoj dnešního souboje! Omsk se znovu dostal do útočného pásma. Na přihrávku na pravý kruh si počkal ILJA KOVALČUK a jeho projektil se zastavil až v síti! Asistence: Denis Zernov, Sergej Tolčinskij.

45:12

Jeden z domácích hokejistů zůstává po souboji ležet na ledě s bolestivou grimasou v obličeji. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

44:10

Pavel Dacjuk se na pravém křídle zbavil napadajícího soupeře, projel do střelecké pozice, ale jeho pokus skončil vedle pravé tyčky.

43:55

43:55 Sergej TOLČINSKIJ - 3:3

43:55

Avangard právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácí celek se vrací zpátky do utkání! Corban Knight dostal dobrou přihrávku k brance, sklepl kotouč mezi kruhy a SERGEJ TOLČINSKIJ pohotovou střelou vymetl roh branky! Asistence: Corban Knight.

43:40

Omsk si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za faul kolenem dostává Sergej Zborovskij.

43:12

Domácí celek se tlačí do útočnho pásma, jenže Jekatěrinburg brání opravdu pozorně nepouští domácí hráče do zakončení. Kovalčuk už je frustrovaný.

42:25

Hosté v plném počtu.

42:10

Holzer se na levé straně zmocnil volného kotouče a odrazem o mantinel jej vyhodil do bezpečí. Německý obránce hraje opravdu povedené utkání.

41:29

Hosté se dostali k volnému kotouči a dokázali jej vyhodit přes celé kluziště za branku domácího Avangardu. Omsk se poté dostal vpřed.

41:10

Domácí celek se v útočném pásmu usadil v přesilovce, jenže nikdo v červeném dresu se zatím nedostal do zakončení. Jekatěrinburg hraje skvěle.

40:25

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexej Makejev – 2 min., držení).

40:10

Domácí Omsk uspěl na úvodním vhazování třetí části. Omsk bude muset hodně rychle zabrat, aby se dočkal vyrovnání.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:24.
Střely na branku: 20 – 19
Druhá třetina končí! Hosté v prostřední periodě dokázali otočit stav dnešního souboje. Za Avtomobilist dokázal krátce před polovinou duelu vyrovnat Pavel Kulikov. Hosté pokračovali v dobrém výkonu a ve 32. minutě poslal Jekatěrinburg do vedení Bělousov. Omsk se poté snažil hrát aktivně, ale vyrovnat se mu nepovedlo. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:3.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:23

Domácí celek se v závěru druhé třetiny tlačí do útoku, jenže se nedostává do zakončení. Domácí drží puk u mantinelu.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:29

Corban Knight dostal prudkou přihrávku na pravou stranu, jenže zakončení z ostrého úhlu se mu vůbec nepovedlo. Brankář Kovář byl pozorný.

38:12

Dmitrij Žukenov projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho projektil skončil vedle levé tyčky. Hokejisté Jekatěrinburgu hrají skvěle.

37:52

Jekatěrinburg se brání pomocí snadných vyhození a odehrává do bezpečí jeden puk za druhým.

36:42

Domácí celek hraje opravdu hodně pomalu a nedostává se do zakončení. Hráči Omsku se nedostávají do útočného pásma.

35:48

Po delší době se do útoku podívali také hosté, jenže jejich kombinace zakončení nepřinesla. Bobkov totiž dobře přečetl přihrávku před branku.

35:20

Jakub Kovář si dal pozor na přihrávku zpoza branky a hokejkou bez problémů posunul kotouč mimo nebezpečný prostor. Omsk se tlačí vpřed.

34:02

Jekatěrinburg znovu ustál silnější pasáž domácího Omsku a dokázal se osvobodit vyhozením kotouče do středního pásma. Domácí ale stupňují tlak.

33:10

Jakub Kovář si dal pozor na zakončení z levé strany a bez problémů schoval puk mezi betony. Český brankář dnes zatím podává jistý výkon.

32:44

Maxim Čudinov se dostal do útočného pásma, nicméně jeho projektil skončil vedle levé tyčky. Gólman Jakub Kovář nyní zasahovat nemusel.

32:12

Hosté nadále pokračují ve své aktivitě a tlačí se do zakončení. Naopak domácí Omsk je ve druhé části dnešního souboje poněkud zaskočený.

31:56

31:56 Georgij BĚLOUSOV - 2:3

31:56

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hostující celek dokonává obrat v dnešním souboji! Hosté se v přesilové hře usadili v útočném pásmu. Přihrávku před branku dostal zcela nehlídaný GEORGIJ BĚLOUSOV, který překonal Bobkova. Asistence: Alexandr Ščemerov, Alexej Makejev.

31:30

Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Maxim Čudinov – 2 min., držení).

29:33

Hosté po vstřelení vyrovnávací branky nadále pokračují v aktivitě, jenže nikdo v bílém se zatím nedostává do zakončení. Duel má pořádný náboj.

28:18

28:18 Pavel KULIKOV - 2:2

28:18

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Nyní už se hosté dočkali regulérního vyrovnání! Nikita Trjamkin se dostal do útočného pásma a vyslal tvrdou ránu příklepem. Bobkov jeho pokus vyrazil jen před sebe a dorážející PAVEL KULIKOV srovnal! Asistence: Nikita Trjamkin, Stěpan Chripunov.

28:10

Ilja Kovalčuk projel po pravém křídle do útočného pásma, kde si udělal prostor a vypálil forhendem. Jeho pokus však skončil vedle branky.

27:32

Branka skutečně neplatí! Jeden z hostujících útočníků projel při začátku akce do ofsajdu a sudí po dlouhém zkoumání videozáznamu branku odvolal!

27:32

Domácí kouč si ještě vyžádal trenérskou výzvu. Zkoumat se bude, zda nešlo o ofsajd!

27:09

Nikita Trjamkin udržel puk na modré čáře a ještě jej nahodil zpátky před Bobkova. Za jeho pobídkou se však nevydal nikdo v bílém dresu.

26:57

Domácí v plném počtu.

26:22

Brooks Macek si tentokrát připravil ještě o něco lepší pozici pro tvrdou střelu příklepem, jenže jeho pokus trefil beton dobře postaveného Bobkova.

25:38

Brooks Macek se na levé straně zbavil soupeře, vybruslil si do střelecké pozice, jenže jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře.

25:10

Hosté se hned v úvodu přesilovky usadili v útočném pásmu, jenže po dlouhé kombinaci kolem modré čáry nikdo v bílém nezakončil.

24:57

Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Klim Kostin – 2 min., nedovolené bránění).

24:06

Peter Holland po levém křídle projel do útočného pásma, kde si puk srovnal na forhend a zakončil zápěstím. Jeho pokus schoval Bobkov mezi betony.

23:44

Zachar Arzamascev za vlastní brankou doslova zboural jednoho ze soupeřů a může být rád, že nedostal dvě minuty. Pokračuje se bez přerušení.

23:12

Maxim Čudinov se skvěle vrátil za svou branku a vybojoval puk pro Avangard. Jekatěrinburg je po změně stran zatím hodně ospalý.

22:48

Kirill Semjonov se dostal na levé křídlo, jenže jeho projektil skončil vedle přední tyčky. Domácí Omsk však vstoupil velmi aktivně i do druhé části.

22:08

Až nyní se poprvé po změně stran přerušuje hra. Hostům se totiž vůbec nepovedla rozehrávka a nahození na pravé křídlo skončilo na zakázaném uvolnění.

21:39

Ilja Kovalčuk se skvěle uvolnil na pravé straně útočného pásma, kde se dobře zbavil napadajícího soupeře, jenže bekhendem trefil brusle obránce.

21:06

Nikita Trjamkin dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, prosmýkl se do zakončení, jenže jeho projektil byl nepřesný a pouze zaduněl o zadní mantinel.

20:35

Bobkov musel poprvé po změně stran zasahovat. Domácí brankář si dal pozor na prudké zakončení od modré čáry a vyrazil puk někam k mantinelu.

20:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Jekatěrinburg se ihned vydal do útoku, ale nahození z levé strany trefilo jen soupeře.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:27.
Střely na branku: 13 – 8
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Avangardu! Do vedení se však dostal Jekatěrinburg, když se prosadil Litovčenko. Na jeho zásah však za pouhých jedenáct sekund odpověděl Pavel Dědunov. Omsk dokonal obrat v 15. minutě, kdy se v přesilovce trefil Kirill Semjonov. Do kabin se proto odchází za stavu 2:1.

20:00

První třetina skončila.

19:38

Denis Zernov získal puk v rohu obranného pásma, kde se dobře otočil, jenže dlouhou přihrávkou na modrou čáru hůl rozjetého Golyševa netrefil.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:37

Domácí zadáci uklidnili rozehrávku za svou brankou. Omsk se poté vydal do útoku, nicméně také obrana Avtomobilistu nyní byla pozorná.

18:10

Jakub Kovář si znovu pohlídal nebezpečné nahození od levého mantinelu a betonem vykopl kotouč mimo nebezpečný prostor.

17:34

Pavel Dacjuk nahodil puk ze středního pásma do rohu ledové plochy, nicméně jeho úmysl nepochopil nikdo ze spoluhráčů. Kotouč tak získal Omsk.

17:06

Sergej Zborovskij si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde udělal krátký oblouk a snažil se rozehrát na levé křídlo. Ani jeho založení akce nebylo povedené.

16:35

Zachar Arzamascev se skvěle vrátil do obranného pásma, kde si vzal volný kotouč a rozjel novou akci svého celku. Jeho průnik však skončil už na červené čáře.

16:03

Brooks Macek si sjel na prudkou přihrávku před klec domácího celku, jenže z ostrého úhlu nedokázal zakončit mezi tři tyče. Domácí poté poslali puk za modrou čáru.

15:32

Avtomobilist se ze sílícího tlaku domácího celku osvobodil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry za Bobkovovu klec.

15:09

Denis Zernov po pravém křídle projel do útočného pásma, jenže zakončením z ostrého úhlu trefil jen beton pozorného brankáře.

14:36

Bobkov opět vyjel hodně daleko z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Omsk je obratem v první třetině hodně povzbuzený a pokračuje v aktivitě.

14:17

14:17 Kirill SEMJONOV - 2:1

14:17

Avangard právě vstřelil branku!
Domácí Omsk využívá početní převahu a dostává se do vedení! Jakub Kovář vyrazil zakončení od modré čáry jen před sebe a důrazný KIRILL SEMJONOV i pod tlakem doklepl puk do sítě! Asistence: Maxim Čudinov, Alexandr Chochlačov.

13:49

Domácí si zahrají další početní převahu. Alexej Makejev dostává dvě minuty za krosček.

13:32

Další rozehrávka domácího Avangardu končí příliš prudkou přihrávkou na zakázané uvolnění. Hra se tak přestěhuje zpátky před Bobkova.

13:10

Holzer poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, kam si nabruslil Dacjuk, jenže zkušený hokejista se neprosmýkl přes modrou čáru.

12:39

Alexej Jemelin krásně projel do útočného pásma a prudkou přihrávkou z pavé strany zkoušel oslovit Denise Zernova. Obrana Jekatěrinburgu opět zasáhla.

12:06

Pavel Dědunov bojoval o odražený kotouč na levé straně útočného pásma, nicméně nahození bekhendem do prostoru před brankou adresáta nenašlo.

11:38

Korbinian Holzer se po pravém křídle doslova prohnal do útočného pásma, jenže těsně za modrou čárou zapomněl puk za sebou a už nevypálil.

11:06

Sergej Zborovskij dlouho otálel s rozehrávkou z obranného pásma. Hostující obránce nakonec poslal puk na levé křídlo, ale odražený puk znovu získali domácí hokejisté.

10:53

Hosté v plném počtu.

10:06

Avangard se dostal do útočného pásma, jenže kombinace domácího celku byla hodně čitelná a hosté se znovu dokázali osvobodit vyhozením puku.

09:27

Další povedené osvobození hostujícího mužstva. Domácí brankář Bobkov tentokrát vyjel daleko z branky a pomohl spoluhráčům zrychlit rozehrávku.

09:10

Hosté se hned v úvodu oslabení dostali v obranném pásmu ke kotouči a bez problémů jej vyhodili za klec domácího Avangardu.

08:53

Bude se vylučovat! Další přesilovku si zahraje Omsk. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Georgij Bělousov.

08:24

08:24 Pavel DĚDUNOV - 1:1

08:24

Avangard právě vstřelil branku!
Jenže vedení hostujícímu celku vydrželo pouhých jedenáct sekund! Avangard dokázal odpovědět hned po vhaozávní. V rohu útočného pásma získal kotouč PAVEL DĚDUNOV, který si najel na kruh a bekhendem překonal Jakuba Kováře! Asistence: Damir Šaripzjanov.

08:13

08:13 Vjačeslav LITOVČENKO - 0:1

08:13

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hostující Avtomobilist se dostává do vedení! Hokejisté v bílém se usadili v útočném pásmu. Od modré čáry vyslal zajímav nahození VJAČESLAV LITOVČENKO a jeho pokus se zastavil v síti! Asistence: Korbinian Holzer, Zachar Arzamascev.

07:39

Corban Knight dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde se dobrou kličkou zbavil obránce, jenže pod tlakem dalšího hráče nedokázal zakončit.

07:10

Alexej Běreglazov si dal pozor na nebezpečnou přihrávku před branku domácího celku a bekhendem odehrál kotouč mimo třetinu.

06:12

Zachar Arzamascev se na pravém křídle zbavil napadajícího soupeře, jenže střelou kolem obránce neposlal kotouč mezi tři tyče.

06:02

Ville Pokka skvěle napadal rozehrávku Jekatěrinburgu v jeho obranném pásmu. Finský hokejista dostal pod tlak Trjamkina, který s velkým štěstím odehrál puk o mantinel.

05:26

Domácí brankář Bobkov si dal pozor na prudké zakončení z levé strany hrací plochy a levým betonem vykopl kotouč mimo tři tyče. Domácí mohou uklidnit hru.

05:09

Oba týmy hrají v plném počtu.

04:36

Anatolij Golyšev dostal přihrávku do jízdy na útočnou modrou čáru, nicméně jeho průnik skončil na těle prvního důrazného obránce Omsku.

04:06

Domácí Knight projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže si nedokázal obhodit obránce a byl připraven o kotouč.

03:09

Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Klim Kostin – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Korbinian Holzer – 2 min., držení).

02:45

Korbinian Holzer uklidnil rozehrávku Jekatěrinburgu v obranném pásmu. Hokejista hostujícího celku hledal Maceka, ale ten byl dobře bráněn.

02:10

Anatolij Golyšev se krásně otočil kolem branky domácího Omsku a pokusil se zakončit ke vzdálenější tyči. Jeho pokus však prolétl kolem zadní tyče.

01:36

Pavel Dacjuk vybojoval volný puk v obranném pásmu a bekhendem vyhodil kotouč do středního pásma. Zatím sledujeme hodně opatrný úvod důležitého utkání.

01:10

Ilja Kovalčuk se ve středním pásmu dostal k volnému kotouči a před rozjetým soupeřem jej dokázal vypíchnout mimo nebezpečný prostor.

00:37

Damir Šaripzjanov si našel volný kotouč na levé straně útočného pásma, odkud jej ihned poslal na branku Avtomobilistu. Kovář zatím zasahovat nemusel.

00:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Omsk se ihned vydal do útoku, ale akce po levém křídle skončila nahozením na mantinel.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Omsk bude hrát v červeném, zatímco Avtomobilist oblékne bílou sadu.
Úvodní sestavy:

Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Šaripzjanov, Pokka, Jemelin (C), Kaski, Čudinov, Běreglazov, Čisťakov – K. Kostin, Knight, Sekáč – Tolčinskij, Zernov, Kovalčuk (A) – Činachov, K. Semjonov, Chochlačov – A. Potapov, Stas (A), Dědunov – Gricjuk.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Galkin) – Ščemerov, Trjamkin (A), Zborovskij, Ch. Genoway, Holzer, Arzamascev, D. Zajcev – Macek, Dacjuk (C), Makejev – Žukenov, Holland (A), Bočarov – Golyšev, P. Kulikov, Bělousov – Litovčenko, Protapovič, Chripunov – Suslov.

Rozhodčí: Olenin, Sidorenko – Ivanov, Černyšjov.
Česká a slovenská stopa v sérii

Šimon Hrubec (Omsk) – 19 zápasů, 92,9% úspěšnost zákroků
Jiří Sekáč (Omsk) – 35 zápasů, 21 bodů (10+11)
Jakub Kovář (Jekatěrinburg) – 52 zápasů, 92,41% úspěšnost zákroků

Statistiky hráčů jsou čerpány ze základní části.
Do série mezi Omskem a Jekatěrinburgem vstoupil lépe favorizovaný Avangard. Po základní části se totiž umístil na druhé příčce konference a bodově byl třetím nejlepším týmem soutěže. Celkově nasbíral 84 bodů. Jekatěrinburg byl na tom o 16 bodů hůře a skončil ve Východní konferenci na sedmém místě.



Omsk

Nejproduktivnější hráč v ZČ: Sergej Tolčinskij (48 bodů)
Brankáři: Igor Bobkov – 31 zápasů, Šimon Hrubec – 19 zápasů
Nejlepší střelec v ZČ: Reid Boucher – 24 branek
Play-off 2018/2019: prohra ve finále s CSKA Moskva 0:4 na zápasy



Jekatěrinburg

Nejproduktivnější hráč v ZČ: Alexej Makejev (43 bodů)
Brankáři: Jakub Kovář – 52 zápasů, Vladislav Gross – 9 zápasů, Vladimir Galkin – 5 zápasů
Nejlepší střelec v ZČ: Alexej Makejev – 24 branek
Play-off 2018/2019: prohra ve čtvrtfinále s Ufou 1:4 na zápasy
První zápas série

Omsk – Jekatěrinburg 3:0
Branky a nahrávky: 7. Tolčinskij (Jemelin, Zernov), 41. Kaski (Tolčinskij), 44. K. Semjonov (Kovalčuk, Běreglazov)

Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Pokka, Šaripzjanov, Jemelin, Kaski, Běreglazov, Čudinov, Čisťakov – Knight, K. Kostin, Sekáč – Zernov, Kovalčuk, Tolčinskij – Činachov, Chochlačov, K. Semjonov – Stas, Dědunov, Kablukov – A. Potapov.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Galkin) – Ščemerov, Trjamkin, Zborovskij, Ch. Genoway, Holzer, Arzamascev, D. Zajcev – Dacjuk, Macek, Makejev – Holland, Žukenov, Bočarov – Golyšev, Bělousov, P. Kulikov – Suslov, Chripunov, Litovčenko – Protapovič.
Přeji příjemné čtvrteční odpoledne při sledování textového přenosu z KHL. Hokejisté Avangardu Omsk dnes přivítají Avtomobilist Jekatěrinburg. Dnešní druhé utkání osmifinálové série odstartuje v 17:30. Příjemnou zábavu!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Avangard Omsk – Avtomobilist Jekaterinburg

4:3

koniec (2:1, 0:2, 2:0) Stav série: 2:0

Späť na online

Góly a asistencie: 9. Dedunov (Šaripzjanov), 15. Semionov (Čudinov, Chochlačov), 44. Tolčinskij (Knight), 46. Kovaľčuk (Zernov, Tolčinskij) – 9. Litovčenko (Holzer, Arzamascev), 29. P. Kulikov (Trjamkin, Chripunov), 32. Belousov (Ščemerov, Makejev)

Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Šaripzjanov, Pokka, Jemelin (C), Kaski, Čudinov, Bereglazov, Čisťakov – K. Kostin, Knight, Sekáč – Tolčinskij, Zernov, Kovaľčuk (A) – Činachov, Semionov, Chochlačov – A. Potapov, Stas (A), Dedunov – Gricjuk.

Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Galkin) – Ščemerov, Trjamkin (A), Zborovskij, Ch. Genoway, Holzer, Arzamascev, D. Zajcev – Macek, Dacjuk (C), Makejev – Žukenov, Holland (A), Bočarov – Golyšev, P. Kulikov, Belousov – Litovčenko, Protapovič, Chripunov – Suslov.

Rozhodca: Olenin, Sidorenko – Ivanov, Černyšjov

Priebeh zápasu
1. tretina
03:09 OMS 2 K. Kostin, filmovanie pádu
JEK 2 Holzer, držanie
08:13 JEK 0:1 Litovčenko (Holzer, Arzamascev)
08:24 OMS 1:1 Dedunov (Šaripzjanov)
08:53 JEK 2 Belousov, nebezpečná hra vysokou hokejkou
13:49 JEK 2 Makejev, hrubosť
14:17 OMS 2:1 Semionov (Čudinov, Chochlačov)
Po 1. tretine
2. tretina
24:57 OMS 2 K. Kostin, nedovolené bránenie
28:18 JEK 2:2 P. Kulikov (Trjamkin, Chripunov)
31:30 OMS 2 Čudinov, držanie
31:56 JEK 2:3 Belousov (Ščemerov, Makejev)
Po 2.tretine
3. tretina
40:25 JEK 2 Makejev, držanie
43:40 JEK 2 Zborovskij, faul kolenom
43:55 OMS 3:3 Tolčinskij (Knight)
45:45 OMS 4:3 Kovaľčuk (Zernov, Tolčinskij)
Koniec