Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Bayer Leverkusen – 1. FC Union Berlín

2:2

koniec (1:1)

08.01.2022, 15:30 • BayArena, Leverkusen • 18. kolo • Petr Frömel cz

Tipsport: 1.84 3.89 4.42

84

Leverkusen právě vstřelil branku!
Leverkusen zaslouženě srovnává. Schick poslal míč před sebe směrem k postranní lajně, Bellarabi jej doběhl a odcentroval před bránu, kde zůstal nepokrytý JONATHAN TAH, jenž vyskočil nejvýš a hlavou usměrnil míč do volné části soupeřovy brány. Luthe se ještě snažil situaci zachránil, ale na balón nemohl dosáhnout.

50

Union Berlin právě vstřelil branku!
Hosté otáčí stav utkání. Domácím se nepovedlo odehrát míč do bezpečí, ten si zpracoval Kruse, udělal kličku protihráči a přihrál k hranici malého vápna, kde balón tečoval za bezmocného gólmana GRISCHA PRÖMEL. Piero Hincapié reklamoval ofsajd, ale právě kvůli jeho postavení nemohl být odmáván.

45

Union Berlin právě vstřelil branku!
Leverkusen ale těsný náskok do pauzy neudržel, hosté z první velké šance skórují. Tvrdou střelu Khediry dokázal Hrádecký vyrazit a fantasticky zneškodnil i následnou dorážku Behrense, jenž hlavičkoval do horní části brány, ale Hrádecký natáhl ruku a balón vyrazil na pravou stranu, jenže tam ponechali jeho spoluhráči volného GRISCHU PRÖMELA, který zblízka zamířil do odkryté části domácí svatyně.

38

Leverkusen právě vstřelil branku!
Domácí otevírají skóre a střelcem není nikdo jiný než PATRIK SCHICK. Hráč se čtrnáctkou na dresu nejprve založil pěknou souhru svého celku, Paulinho vyslal do šance Diabyho, ale toho perfektním zákrokem vychytal Luthe. Balón však vyrazil pouze na pravou stranu, rychle k němu přiběhl český reprezentant a tvrdou ranou levačkou pod břevno vsítil už svůj sedmnáctý zásah v sezóně.

Bayer Leverkusen – 1. FC Union Berlín

2:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 38. Schick, 84. Tah (Bellarabi) – 45. Prömel, 50. Prömel (M. Kruse)

Karty:   59. Tah (LEV) – 31. Trimmel (UNB), 85. Friedrich (UNB)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 9:8. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:11.

Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Frimpong (83. Alario), Tah, Hincapié, Bakker – Andrich, Wirtz, Demirbay (77. Bellarabi) – Diaby, Schick, Paulinho (77. A. Adli).
Náhradníci: Luňov – P. Retsos, Fosu-Mensah, Sinkgraven, A. Adli, Bellarabi, Alario, Gedikli, Fofana.

Tréner: G. Seoane.

1. FC Union Berlín: Luthe – Jaeckel, Knoche, Friedrich – Trimmel (C) (77. Ryerson), R. Khedira, Prömel (71. Möhwald), Giesselmann (26. Oczipka) – Haraguči (46. Öztunali) – M. Kruse, Behrens (46. Voglsammer).
Náhradníci: Rönnow – Ryerson, Oczipka, Baumgartl, Öztunali, Endo, Möhwald, Voglsammer, Ujah.

Tréner: U. Fischer.

Rozhodca: M. Jöllenbeck – C. Günsch, J. Weickenmeier