Menu

Futbal

FA Cup

Burnley FC – Huddersfield Town

1:2

koniec (1:0)

08.01.2022, 13:30 • Turf Moor • 3. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.45 4.13 6.74

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:2. (15:28:48)
Je konec! Huddersfield díky skvělému výkonu v posledních dvaceti minutách poráží Burnley 2:1 a postupuje do dalšího kola. Domácí Burnley bylo aktivnější a dostávalo se do pokutového území. O úvodní branku se postaral hlavou Jay Rodríguez. Hosté mohli vyrovnat v nastavení, ale Lees hlavičkou orazítkoval tyč. Huddersfield se vyrovnání dočkal v 75. minutě, kdy se prosadil Koroma. Rozhodnutí pak přišlo v 87. minutě, kdy se hrdinou hostů stal po rohovém kopu Matthew Pearson.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Mohlo být vyrovnáno! Na povedený centr z přímého kopu si naběhl Tarkowski, ale hlavou v pádu poslal své zakončení kousek nad břevno!

90+2

Burnley už v nastavení zahrávalo přímý kop v blízkosti velkého vápna. Hostující Thomas ale vyběhl ze zdi příliš brzy. Rozehrávka se tak bude opakovat.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Lennon se v závěru uvolnil na levé strany a vyslal nebezpečný centr na malé vápno. Ani jeden z trojice dobíhajících hráčů Burnley na míč těsně nedosáhl.

89

Domácí jsou vývojem druhého poločasu naprosto zaskočení. Hráči Burnley si teď nejsou schopní přihrát ani na krátkou vzdálenost.

87

87. Matthew PEARSON - 1:2

87

Huddersfield právě vstřelil branku! Hostující celek v závěru otáčí vývoj dnešního souboje! Huddersfield udeřil po rohovém kopu! Hráči v modrobílém zvolili náběh od zadní tyče. Vysoký centr přiletěl na malé vápno a v chumlu hráčů se nejlépe zorientoval MATTHEW PEARSON!

86

Rohový kop pro změnu zahrával také hostující Huddersfield. Thomas vymyslel centr na přední tyč, kde si míč málem do vlastní branky uklidil Tarkowski.

85

Burnley zahrávalo rohový kop. Na povedený centr si na malém vápně naskočil Jay Rodríguez, ale jeho hlavička skončila daleko od branky.

84

Lowton rozjel akci Burnley z levé strany a nakopl míč na polovinu soupeře. Domácí by potřebovali míč v ofenzivě chvíli podržet na kopačkách.

83

Huddersfield je v závěru utkání mnohem aktivnější. Hosté už opět kombinují kolem branky soupeře, ale nyní se nedostávají do zakončení.

82

Lowton si pohlídal další pobídku směřující za záda domácí defenzivy, pěkně si míč zpracoval a chtěl rozehrát. Jeho spoluhráčům ale chybí aktivita.

81

Hostující obránce Sarr centroval z levé strany do šestnáctky, ale ani jeho pobídka nenašla nikoho v modrobílém dresu Huddersfieldu.

80

Hostující brankář si pohlídal další vysoký centr z pravé strany a došel si pro míč na malé vápno. Závěr duelu slibuje dramatickou podívanou.

79

Oba týmy se nyní snaží hrát ofenzivně. Na centr z pravé strany si opět brousil zuby Jay Rodríguez, nicméně defenziva Huddersfieldu byla připravená.

78

Hosté mohli dokonat obrat v dnešním duelu! Koroma si naběhl na povedený centr z levé strany, ale Pope jeho prudkou hlavičku vytěsnil na roh!

Burnley FC – Huddersfield Town

1:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 29. Rodríguez – 75. Koroma, 87. Pearson

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:2.

Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee, Bardsley – Brownhill, Stephens, Westwood, Lennon – Rodríguez, Wood (46. Cork)
Náhradníci: Cork, Dodgson, Helm, Hennessey, Long, McGlynn, Thomas

Huddersfield Town: Schofield (40.Bilokapic) – Pearson, Lees, Sarr – Pipa, Hogg (57. O´Brien), Russell, Ruffels – Sinani, Rhodes (70. Ward), Koroma
Náhradníci: Bilokapic, Campbell, High, Holmes, O´Brien, Thomas, Toffolo, Turton, Ward