Menu

Futbal

Anglická Premier League

Nottingham Forest – Leeds United

1:0

koniec (1:0)

05.02.2023, 15:00 • City Ground, Nottingham • 22. kolo • Karel Jedlička cz

Tipsport: 2.8 3.46 2.64

90+1

Žlutá karta pro Nottingham Forest. Útočným faulem se provinil Sam Surridge.

90

Střídání v týmu Nottingham Forest:
ze hřiště odchází Neco Williams, poprvé od jara 2018, kdy sestoupil se Swansea, se v Premier League představuje zkušený André Ayew.

83

Naposledy střídá Leeds United:
ze hřiště odchází Jack Harrison, přichází Sam Greenwood.

78

Naprosto sám byl v šestnáctce Leedsu Surridge, míč k němu posunul z hlavičkového souboje Gibbs-White, jenže točenou střelu umístil domácí náhradník těsně vedle horního růžku brány.

77

Žlutá karta pro Leeds United. Maximilian Wöber skosil na zemi Surridge.

73

Střídání v týmu Nottingham Forest:
dnes neviditelného Chrise Wooda nahrazuje Sam Surridge.

67

Jesse Marsch reaguje dalším dvojnásobným střídáním Leedsu United:
kromě druhou kartou ohroženého Pascala Struijka odchází i Patrick Bamford, přicházejí Júnior Firpo a největší zimní posila Georginio Rutter.

57

Dvojité střídání v mužstvu Leeds United:
ze hřiště odcházejí Marc Roca a Luis Sinisterra, debut po příchodu z Juventusu si odbyde Weston McKennie a spolu s ním míří do hry Crysencio Summerville.

55

Žlutá karta pro Nottingham Forest. Provinil se Neco Williams opět na Adamsovi.

54

Už to vypadalo, že Neco Williams svůj samostatný nájezd zadrbe, nechal se předběhnout obránci, ale z otočky přes ně nakonec vyslal nebezpečnou točenou střelu těsně kolem vzdálenější šibenice.

52

Žlutá karta pro Nottingham Forest. Willy Boly nestačil rychlostně a stáhl za dres unikajícího Adamse.

46

Se dvěma změnami v sestavě nastoupil Nottingham Forest:
staženi ze hry byli Orel Mangala a miliardová zimní posila Danilo Oliveira, na jejich místa přicházejí Serge Aurier a Jack Colback.

43

Z Paříže nerozchytaný Navas se zatím ukazuje jako terno. Tentokrát zneškodnil prudkou ránu Wilfrieda Gnonta, který byl ve vápně trestuhodně neobsazený.

36

Obrovská šance Leedsu na vyrovnání! Gnontovu zpětnou přihrávku po zemi promáchl Bamford, ale nechtěně tak posunul na ještě lépe postaveného Aylinga, jehož prudkou ránu Navas bravurně vyráží.

31

Luke Ayling krásně načechral odražený míč za obranu na Wilfrieda Gnonta, který z první sklepával na malé vápno. Odtud však přes skluzujícího obránce z ideální pozice přestřelil Luis Sinisterra.

30

Žlutá karta pro Nottingham Forest. Danilo Oliveira svedl během několika vteřin tři souboje a při posledním se ohnal po míči tak nešikovně, že nakopl Struijka do stehna.

14

Nottingham právě vstřelil branku!
Domácí přestáli úvodní nápor soupeře a udeřili z první střely. Trestný kop Gibbse-Whitea sice ze skrumáže odvrátil hlavou Struijk, ale svou vinu při faulu rozhodně neodčinil. Nabil totiž přímo na kopačku BRENNANA JOHNSONA, který z velkého vápna tvrdou ranou propálil vše co mu stálo v cestě.

13

Žlutá karta pro Leeds United. Pascal Struijk stáhl rukama k zemi Johnsona, který si ho snadno obhodil do protipohybu u postranní čáry.

2

Luis Sinisterra si naběhl na dlouhý pas Tylera Adamse, hlavičkou do běhu si obhodil obránce a zakončoval sám proti brankáři Navasovi šajtlí, kterou však posila Nottinghamu vystihla.

Nottingham Forest – Leeds United

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 14. Br. Johnson

Karty:   30. Danilo (NOT), 52. Boly (NOT), 55. N. Williams (NOT), 90+1. Surridge (NOT) – 13. Struijk (LDS), 77. Wöber (LDS)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:3. Rohy: 0:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:14.

Nottingham Forest: Navas – N. Williams (90. A. Ayew), Boly, McKenna, Lodi – Freuler (C), Mangala (46. Aurier) – Danilo (46. Colback), Gibbs-White, Br. Johnson – Wood (73. Surridge).
Náhradníci: Hennessey – F. Monteiro, Worrall, Lingard, Scarpa.

Tréner: Cooper

Leeds United: Meslier – Ayling (C), Cooper, Wöber, Struijk (67. Firpo) – T. Adams, Roca (57. McKennie) – Sinisterra (57. Summerville), Gnonto, Harrison (83. S. Greenwood) – Bamford (67. Rutter).
Náhradníci: Robles – Kristensen, Aaronson, M. Fernández.

Tréner: Marsch

Rozhodca: Jones – Davies, Smith

Diváci: 29 363