Menu

Futbal

Európska liga

PAOK Solún – FK Krasnodar

0:0

koniec (0:0)

22.10.2015, 21:05 • 3 • Skupina C • Patrik Ondrovič

Fortuna: 2.6 3.22 2.84

Je za nami zápas tretieho kola skupiny C, v ktorom si merali sily PAOK Solún – FK Krasnodar. V dnešnom stretnutí sme sa nedočkali gólu a taksa zápas skončil bezgólovou remízou. PAOK Solún s dvoma slovenskými reprezentantami si tak bude musieť počkať na prvú výhru v skupinovej fáze. Jednu zo šancí zahodil aj Erik Sabo, ktorý v šprinte mohol roztrhnúť sieť z bieleho bodu. V samom závere zápasu sme sa dočkali aj červenej karty a nie jedinej. Po dvoch žltých museli ihrisko predčasne opustiť Jairo a Jędrzejczyk.

Ja Vám Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (23:00:04)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

PAOK sa po centri z kopačky Mamaeva ubránil. Lopta už je ďaleko od Glykosa. V dnešnom dueli sa zrejme gólu nedočkáme a tak si PAOK na výhru bude musieť počkať.

90+1

Ari vybojoval v závere druhého polčasu pre Krasnodar aspoň rohový kop.

90

V prvom polčase sa bude nadstavovať +3 minúty.

89

Tak po Jędrzejczykovi musí ihrisko opustiť aj Jairo – taktiež po druhej žltej karte. 30 sekundová početná výhoda tak ostane nevyužitá.

88

Tak toto môže zmeniť celý zápas. Jędrzejczyk vidí za faul na Jaira druhú žltú kartu a tak musí ísť predčasne pod sprchu.

87

87. Dimitar Berbatov - Stefan Strandberg

87

Na opačnej strane padá Dimitar Berbatov vo vápne Krasnodaru a pokiaľ sa nemýlim bolo tam vidieť nejaké ruky na Berbatovovom tele. Penalta by to však bola prísna.

86

Kabore predviedol krásnu prácu s loptou v strede ihriska, keď doslova oklamal trojicu protihráčov a následne naštartoval protiútok svojho tímu.

85

Mak si zbehol na kolmicu od Jaira. Následne si obhodil Dikana a mal pred sebou prázdnu bránku, no v hre pokračovať nemohol. Jednalo sa o ofsajdové postavenie nášho reprezentanta.

84

Domáci sa znovu zmocnili lopty. Momentálne si ju vymieňajú pred vlastným gólmanom a čakajú na napádanie v podaní Mamaeva s Arim.

83

Gazinskij sa ihneď zapája do kombinácie svojho tímu. Zatiaľ je to však len v blízkosti poliacej čiary.

82

Striedanie v tíme FK Krasnodar: z ihriska odchádza Dmitrij Torbinskij, prichádza Jurij Gazinskij.

81

Róbert Mak nemohol pokračovať v prieniku. Jednalo sa o ofsajdové postavenie. Hra je však prerušená aj kvôli Kaceovi, ktorý ostáva ležať na trávniku. Nevyzerá to moc dobre.

80

Mak dlhým centrom hľadal Kaceho, no adresát sa k lopte nedostal. Z opačnej strany to skúšal Sabo, no aj v tomto prípade to dopadlo podobne.

79

A stav sa mohol meniť. Azda najväčšia šanca zápasu. Ergys Kace dostal prihrávku priamo na nohu a zo strednej vzdialenosti vypálil delovicu na Dikana. Točená lopta však končí na rukaviciach gólmana hostí, ktorý vyráža na rohový kop.

77

77. Jairo de Macedo da Silva

77

A pozrime sa na opačnú stranu čo za parádu predviedol Jairo. Loptu si spracoval na prsia a jedným dotykom ju poslal na Dikana. Gólman hostí sa nenechal zaskočiť a bez problémov likviduje aj tento projektil.

76

Obrovské zaváhanie Krasnodaru, ktorý sa rútil do prečíslenia. Posledným mužom pri lopte bol Mamaev, ktorý sa ulakomil a loptu poslal bez prihrávky priamo na Glykosa. Ten samozrejme chytá.

75

Brazílčan Joaozinho zakrútil loptu ponad múr len do rukavíc pripraveného Glykosa, ktorý vo vlastnej 16-tke jednoznačne dominuje.

74

Krasnodar má k dispozícii ďalšiu štandardku po faule Costu na Joaozinho. Do lopty sa oprie samotný faulovaný Joaozinho.

73

Na trávniku sú tak obaja reprezentanti Slovenskej republiky a ja som naozaj zvedavý, čo sa im spolu podarí vymyslieť.

73

Striedanie v tíme PAOK Solún: z ihriska odchádza Dimitris Pelkas, prichádza Róbert Mak.

72

72. Ricardo Laborde

72

Ale pozor aj na opačnej strane. K lopte sa dostal Mamaev, ktorý z bezprostrednej blízkosti neprekonal Glykosa. Uvidíme aspoň rohový kop.

71

71. Marin Leovac

71

Ďalšie zakončenie domáceho PAOKu. tento raz sa zo strednej vzdialenosti prezentoval volejom Leovać, no ani tento futbalista nemal potrebnú mierku na to aby strelou rozvlnil sieť.

70

Do konca riadnej hracej doby ostáva niečo okolo 20 minút. Stav zápasu je stále 0:0. Ako som povedal na začiatku. Tento zápas rozhodne jediný gól.

68

68. Erik Sabo

68

Domáci sa ocitli v rýchlom brejku. Na krídle mal loptu na kopačke Rodriques, ktorý videl zbiehajúceho Erika Saba. Erik loptu vypálil z prvej , no veľmi nepresne. Lopta letí a letí vysoko nad bránku. Spoluhráči sa právom hnevajú.

67

V doterajšom priebehu si jednoznačne zaslúžia pochvalu zadné rady oboch celkov. Momentálne nás o tom presvedčil aj zákrok Costu, ktorý odvrátil nebezpečný center Labordeho na rohový kop.

66

Striedanie v tíme FK Krasnodar: z ihriska odchádza Odil Ahmedov, prichádza Pavel Mamajev.

65

Domáci fanúšikovia sa už radovali z úniku Berbatova. O malú chvíľku na to však prišiel hvizd a Berbatov musel zastaviť. Milimetrové ofsajdové postavenie.

64

Žltú kartu dostáva Jairo de Macedo da Silva (PAOK Solún).

64

Jairo si vypýtal faul kúsok od vápna Krasnodaru. Hlavný rozhodca samozrejme zapískal, no proti Brazílčanovi. Navyše to vyzerá na žltú kartu.

63

Striedanie v tíme FK Krasnodar: z ihriska odchádza Fjodor Smolov, prichádza Ari.

62

Jairo vybojoval vhadzovanie kúsok od vápna Krasnodaru. Loptu si do rúk berie Leovaćov, ktorý sa chystá na dlhé vhadzovanie.

60

Jędrzejczyk predviedol naozaj krásny prienik po pravom krídle. Podarilo sa mu nasadiť jasličky Leovačovi a následne si hodil loptu na silnejšiu nohu. Bohužiaľ jeho strelecký pokus bol zblokovaný.

59

Lopta znovu lieta ponad poliacu čiaru. Krasnodar to skúša cez krídla, no Kalešinovi sa ani jeden zo série centrov momentálne nepodaril.

58

Smolov mal na výber až z dvojice svojich spoluhráčov. Všetko však zobral na svoj dres a loptu jednoducho vypálil z hranice 16-tky. Glykos len očami kontroloval trajektóriu lopty.

57

Striedanie v tíme PAOK Solún: z ihriska odchádza Stefanos Athanasiadis, prichádza Dimitar Berbatov.

56

Kolmica za obranu Krasnodaru mala smerovať na kapitána Athanasiadis. Bohužiaľ jeden z domácich sa do lopty oprel až príliš a tá končí až u Dikana.

55

Do lopty sa napokon oprel Joaozinho, ktorý nadýchaný center poslal priamo do rukavíc pripraveného Glykosa. PAOK sa ubránil aj teraz.

54

Laborde si teraz vypýtal faul po zákroku Kaceho. Bude sa jednať o priamy kop z pravého krídla a priame ohrozenie nebude možné.

53

53. Fjodor Smolov

53

Z otočky sa na polovičke PAOKu k strele dostal Fedor Smolov. Ten samozrejme z otočky nepálil razantne ale presne. Glykos mu však loptu chytá.

52

Hra sa presúva na polovičku Krasnodaru. Domáci začínajú byť z minútky na minútu aktívnejší a napádajú každú jednu prihrávku hosťujúceho celku.

51

Na opačnej strane sa po narážačke s Jairom odhodlal vystreliť aj náš reprezentant Erik Sabo. Projektil z jeho kopačky však letel vysoko nad bránku.

50

A ďalší z úspešných zákrokov domáceho gólmana. Glykos musel likvidovať ďalší nebezpečný projektil Labordeho, tentokrát z hranice vápna. Predsa len nám druhý polčas naberá na tempe.

49

Laborde sa teraz z krídla dostal až do vápna. Loptu si po kľučke hodi lna silnejšiu nohu a následne z uhlu vypálil. Gólman Glykos však povedal nie a pripísal si prvý zákrok zápasu.

48

Jairo teraz padá vo vápne Krasnodaru s loptou na kopačke. Hlavný arbiter sa len pousmial a ukazuje Brazílčanovi nech sa rýchlo postaví na svoje.

47

Rodriques krútil loptu na kapitána PAOKU Athanasiadis. Stefanov Athanasiadis sa však k lopte nedostal včas a tak Granqvist odkopáva do bezpečia.

46

O výkop do druhého polčasu sa postarali futbalisti Krasnodaru, ktorí podobne ako ich náprotivok kombinujú pred vlastným gólmanom.

46

Striedanie v tíme PAOK Solún: z ihriska odchádza Miguel Vítor, prichádza Marin Leovac.

46

Začal sa druhý polčas.
Je za nami prvý polčas medzi PAOK Solún – FK Krasnodar. V prvom polčase sme videli veľmi opatrnú hru oboch celkov. Ani Solún a Ani Krasnodar nechce v dnešnom zápase urobiť chybu. Okrem množstva faulov v okolí stredového kruhu sme videli pár nie moc razantných a nie moc presných zakončení na oboch stranách, no gólu sme sa nedočkali ani na jednej strane.

druhý polčas začne približne o 22:08.

45+3

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Na trávniku ostáva ležať ďalší hráč. Tentokrát sa jedná o jedného futbalistu domácich. Na ihrisko už pribiehajú lekári.

45+1

V prvom polčase sa budú nadstavovať +2 minúty.

45

Hra je prerušená. Na trávniku ostáva ležať jeden z futbalistov Krasnodaru po vzdušnom súboji s Costom. Nevyzerá to vážne.

44

Domáci futbalisti sa s menšími ťažkosťami ubránili aj tomuto rohovému kopu. Lopta sa ihneď dostala pred vápno Krasnodaru, kde Kace padá na zem a hlavný arbiter samozrejme píska.

43

Momentálne má Krasnodar výhodu rohového kopu. Loptu si k vlajočke stavia Strandberg.

42

Prvý polčas by sa dal pomenovať ako futbalová nuda. Oba celky hrajú veľmi opatrne a v tomto zápase bude rozhodovať zrejme jediný gól.

40

Do konca prvého polčasu ostáva niečo okolo 5 minút. Do zápasu sa pomaly ale isto dostávajú aj domáci futbalisti, ktorý momentálne operujú pred dobre postavenou obranou Krasnodaru. Loptu si vymieňa trojica Sabo – Kace – Pelkas.

39

Priamy kop uvidíme aj v podaní Solúnu. Po Jairovom centri mal jeden z hosťujúcich futbalistov ruku. Jedná sa skôr o skrátený rohový kop.

38

Jairo sa pokúšal prekľučkovať z pravého krídla do vápna Krasnodaru. Dvojica v zeleno-čiernom mu to však nedovolila a tak sa de Silva rozhodol pre prihrávku smerom dozadu.

37

Prvý polčas je zatiaľ nemastný neslaný. Niet sa čudovať prečo Erika Saba zatiaľ nebolo ani len vidieť.

36

Skondras predviedol naozaj krásny šprint za loptou, no tú sa mu na hracej ploche už nepodarilo zastihnúť. Loptu berie do svojich rúk Kalešin,ktorý prehadzuje až za poliacu čiaru.

35

Joaozinhov center z priameho kopu odvracia Malezas hlavou na rohový kop. PAOK síce pod tlakom, no obrana funguje zatiaľ na 1105.

34

Jairo sa tento raz previnil kúsok od vlastného vápna. Na zem poslal Labordeho, ktorý hlasným výkrikom vypýtal priamy kop pre svoj tím.

32

Po zákroku Jaira ostáva na trávniku ležať Kalešin. Tentokrát je to bez karty a taktiež aj bez ošetrenia.

31

Rodriques výborne naštartoval na krídle Malezasa. Druhý menovaný sa pokúšal aj o center, no ten bol zblokovaný a tak sa zbiehajúci Pelkas k lopte nedostal.

30

Pol hodinka hry je za nami. Viac zo zápasu má momentálne Krasnodar, no nedá sa povedať, že by a ihrisku futbalisti ruského zástupcu nejako dominovali.

29

Menšia hluchá fáza zápasu. Lopta lieta nad poliacou čiarou zo strany na stranu. Ťažko povedať, ktorý z celkov je pri lopte častejšie. Podotknúť treba aj to, že obaja gólmani sú zatiaľ bez práce.

27

Hra je na malý moment prerušená. Vitor ostáva sedieť na hracej ploche a vyzerá to tak, že to bez lekárskej pomoci ďalej nepôjde.

26

Rozbehnutý Vitor musel zatiahnúť ručnú brzdu. Postranný arbiter po nákope jedného z jeho spoluhráčov odmával ofsajdové postavenie Vitora.

25

Skondrasovi chýbali len centimetre na to aby o loptu pripravil samotného gólmana Krasnodaru – Andrija Dikana.

24

Hostia majú k dispozícii ďalšiu štandardku po faule na Torbinskiho. Ďalší zbytočných faulov domácich futbalistov.

23

Následný rohový kop nepriniesol gólové ovocie. Podobnú výhodu budú mať teraz futbalisti Krasnodaru. Loptu si k rohovej zástavke stavia Laborde.

21

Jednu z nich nám teraz ponúkol aktívny Rodriques, ktorý sa predral až do vápna, no zblokovanou strelou vybojoval ''len'' rohový kop pre svoj celok.

20

Dvadsať minút prvého polčasu je za nami. Aktívnejším celkom je Krasnodar, no svoje chvíľky majú aj domáci futbalisti PAOKU Solún.

19

19. Artur Jędrzejczyk

19

A máme tu prvú žltú kartu stretnutia, ktorú vidí hosťujúci Jędrzejczyk za faul na Rodriquesa. Hlavný arbiter videl túto situáciu jasne a z tesnej blízkosti.

18

Hra sa znovu presunula na kopačky futbalistov Krasnodaru. Tí zatiaľ opatrne v blízkosti stredového kruhu. Niet sa kam ponáhľať. Zápas je len na začiatku.

17

Pelkas poslal nadýchaný center pred Dikana. K lopte sa dostal Ergys Kace, ktorý hlavičkou vo výskoku zakončuje nepresne. Dikan tak ostáva bez práce.

16

K lopte sa po dlhej dobe dostali aj domáci futbalisti. Tí si loptu zatiaľ vymieňajú v zadných radoch. Do kombinácie sa pripája aj gólman Glykos.

14

Priamy kop hosťom vôbec nevyšiel. Lopta skončila na dobre postavenom múre a ihneď bola vyvezená za poliacu čiaru. Bohužiaľ tu sa dlho neohriala a znovu sa vracia pred vápno Glykosa.

13

Kace teraz trošku zbytočne fauloval kúsok od veľkého vápna svojho gólmana. Krasnodar má veľkú možnosť otvoriť stav stretnutia.

12

Rodriques je na krídle veľmi aktívny. Každý jeden z prienikov PAOKU šiel zatiaľ cez jeho kopačku. Momentálne si loptu vymieňa s Erikom Sabom, no cez hradby Krasnodaru sa len tak tak dostať nedá.

11

Kalesin poslal k zemi Jaira. Ihneď po rozohrávke sa lopta presunula na druhú stranu, kde sme svedkami ďalšieho faulu. Zatiaľ je to však bez kartového trestu.

10

Momentálne je to faul za faulom. Lopta sa znovu presunula k stredovej čiare, kde sú pri lopte momentálne futbalisti Krasnodaru.

9

Athanasiadis nemohol pokračovať v prieniku. Postranný arbiter ho zastavil verdiktom – ofsajd. Po ďalšom útočnom výpade vybojoval Jairo aspoň priamy kop dobrých 25 metrov od bránky.

8

Po dlhom nákope bohužiaľ PAOK znovu stráca loptu. Hlavičkové súboje v stredovom kruhu má na starosti Kabore.

6

Krasnodar v úvode stretnutia veľmi aktívny PAOK sa len prizerá kombinácii v tesnej blízkosti ich vlastného vápna.

5

Jairo verzus Joaozinho. Hlavný arbiter bol len kúsok od tohto súboja a loptu prisúdil hosťujúcemu futbalistovi. Priamy kop zahrá s veľkou pravdepodobnosťou Laborde.

4

Rodriques predviedol naozaj krásny šprint po krídle. Pokúšal sa loptu zakrútiť pred Dikana, no zblokovaný center končí mimo hraciu plochu. Navyše hlavný arbiter ukazuje, že uvidíme len odkop od bránky.

3

Labore hľadal pred Glykosom útočníka Krasnodaru a to Smolova, no lopta sa vďaka pozornej obrane PAOKU k adresátovi nedostala.

2

Netrvá však dlho a lopta už je v moci futbalistov Krasnodaru. Konkrétne ju má na kopačke Strandberg, ktorý pomaly postupuje vpred.

1

O výkop do prvého polčasu sa postarali domáci futbalisti, ktorí sa rozhodli pre kombináciu smerom pred vlastného gólmana. Prvý kontakt s loptou si vychutnal aj Eri kSabo, ktorý ihneď nakopáva na súperovu polovičku.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Hráči oboch celkov sú pripravení na hracej ploche, stretnutie sa o malý okamžik začne. V základnej zostave PAOKU nastúpi zo Slovákov len Erik Sabo. Róbert Mak sedí na striedačke.
Úvodné zostavy:

PAOK Solún: Glykos – Skondras, Vítor, R. Costa, Malezas – de Macedo da Silva, Sabo, Pelkas, Kaçe, G. Rodrigues – Athanasiadis (C).
Náhradníci: Olsen – Leovac, Tzavellas, Tziolis, Golasa, Mak, Berbatov.

FK Krasnodar: Dikan – Jędrzejczyk, S. Strandberg, Granqvist (C), V. Kalešin – Laborde, Ahmedov, Kaboré, Torbinskij, Joãozinho – Smolov.
Náhradníci: Sinicyn – R. Sigurðsson, Mamajev, Gazinskij, Bystrov, Petrov, Ari..
Vážení priaznivci futbalu! Vítam Vás pri sledovaní tretieho kola skupinovej fázy Európskej ligy – UEFA. V dnešnom dueli bude hostiť grécky PAOK Solún ruský celok FK Krasnodar. Dres PAOKu si obliekajú aj dvaja Slováci a to Róbert Mak a Erik Sabo.

Tabuľka skupiny C:

Dortmund 3:2 4b
Krasnodar 3:3 3b
PAOK 1:1 2b
Gabala 1:2 1b


PAOK Solún sa v Európskej lige nachádza na tretej priečke so skóre 1:1 a dvoma bodmi. To svedčí o tom, že PAOK remízoval oba zo zápasov. Prvý zo zápasov skončil bezgólovou remízou 0:0 proti Gabala. Druhý zápas bol už o čosi zaujímavejší. Solún privítal doma Dortmunt. V 34. minút otvoril skóre zápasu Slovák Róbert Mak krásnym gólom, no dorovnanie predsa len prišlo v 72. minúte.
V domácej súťaži sa PAOK nachádza momentálne na piatej priečke s 11 bodmi a so skóre 11:10. Z posledných 5 zápasov skončili tri trojbodovo jeden remízou a jeden prehrou.


FK Krasnodar na opačnej strane máme tím, ktorý sa nachádza len o jeden bod nad súperom. Ruskému Krasnodaru sa podarilo vyhrať jeden zápas z dvoch. V prvom kole však podľahol Dortmundu 2:1. O hosťujúci gól sa postaral Mamaev. Druhý zápas skončil zhodným výsledkom, no tentokrát v prospech Krasnodaru. O góly sa postarali Wanderson so Smolovom.
V domácej súťaži patrí Krasnodaru nelichotivá 9. priečka s 15 bodmi a so skóre 14:11. Z posledných 5 zápasov skončil len jediný jeden výhrou. Až 3 skončili remízou a jeden prehrou. V poslednom kole sa zrodila remíza 2:2 proti Anzhi.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:05.

PAOK Solún – FK Krasnodar

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   64. de Macedo da Silva (SOL) – 19. Jędrzejczyk (KRS)   89. de Macedo da Silva (SOL) – 88. Jędrzejczyk (KRS)

PAOK Solún: Glykos – Skondras, Vítor (46. Leovac), R. Costa, Malezas – de Macedo da Silva, Sabo, Pelkas (73. Mak), Kaçe, G. Rodrigues – Athanasiadis (C) (57. Berbatov).
Náhradníci: Olsen – Leovac, Tzavellas, Tziolis, Golasa, Mak, Berbatov.

FK Krasnodar: Dikan – Jędrzejczyk, S. Strandberg, Granqvist (C), V. Kalešin – Laborde, Ahmedov (66. Mamajev), Kaboré, Torbinskij (82. Gazinskij), Joãozinho – Smolov (63. Ari).
Náhradníci: Sinicyn – R. Sigurðsson, Mamajev, Gazinskij, Bystrov, Petrov, Ari.