Menu

Futbal

Európska liga

PAOK Solún – FK Krasnodar

0:0

koniec (0:0)

22.10.2015, 21:05 • 3 • Skupina C • Patrik Ondrovič

Fortuna: 2.6 3.22 2.84

Je za nami zápas tretieho kola skupiny C, v ktorom si merali sily PAOK Solún – FK Krasnodar. V dnešnom stretnutí sme sa nedočkali gólu a taksa zápas skončil bezgólovou remízou. PAOK Solún s dvoma slovenskými reprezentantami si tak bude musieť počkať na prvú výhru v skupinovej fáze. Jednu zo šancí zahodil aj Erik Sabo, ktorý v šprinte mohol roztrhnúť sieť z bieleho bodu. V samom závere zápasu sme sa dočkali aj červenej karty a nie jedinej. Po dvoch žltých museli ihrisko predčasne opustiť Jairo a Jędrzejczyk.

Ja Vám Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (23:00:04)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

PAOK sa po centri z kopačky Mamaeva ubránil. Lopta už je ďaleko od Glykosa. V dnešnom dueli sa zrejme gólu nedočkáme a tak si PAOK na výhru bude musieť počkať.

90+1

Ari vybojoval v závere druhého polčasu pre Krasnodar aspoň rohový kop.

90

V prvom polčase sa bude nadstavovať +3 minúty.

89

Tak po Jędrzejczykovi musí ihrisko opustiť aj Jairo – taktiež po druhej žltej karte. 30 sekundová početná výhoda tak ostane nevyužitá.

88

Tak toto môže zmeniť celý zápas. Jędrzejczyk vidí za faul na Jaira druhú žltú kartu a tak musí ísť predčasne pod sprchu.

87

87. Dimitar Berbatov - Stefan Strandberg

87

Na opačnej strane padá Dimitar Berbatov vo vápne Krasnodaru a pokiaľ sa nemýlim bolo tam vidieť nejaké ruky na Berbatovovom tele. Penalta by to však bola prísna.

86

Kabore predviedol krásnu prácu s loptou v strede ihriska, keď doslova oklamal trojicu protihráčov a následne naštartoval protiútok svojho tímu.

85

Mak si zbehol na kolmicu od Jaira. Následne si obhodil Dikana a mal pred sebou prázdnu bránku, no v hre pokračovať nemohol. Jednalo sa o ofsajdové postavenie nášho reprezentanta.

84

Domáci sa znovu zmocnili lopty. Momentálne si ju vymieňajú pred vlastným gólmanom a čakajú na napádanie v podaní Mamaeva s Arim.

83

Gazinskij sa ihneď zapája do kombinácie svojho tímu. Zatiaľ je to však len v blízkosti poliacej čiary.

82

Striedanie v tíme FK Krasnodar: z ihriska odchádza Dmitrij Torbinskij, prichádza Jurij Gazinskij.

81

Róbert Mak nemohol pokračovať v prieniku. Jednalo sa o ofsajdové postavenie. Hra je však prerušená aj kvôli Kaceovi, ktorý ostáva ležať na trávniku. Nevyzerá to moc dobre.

80

Mak dlhým centrom hľadal Kaceho, no adresát sa k lopte nedostal. Z opačnej strany to skúšal Sabo, no aj v tomto prípade to dopadlo podobne.

79

A stav sa mohol meniť. Azda najväčšia šanca zápasu. Ergys Kace dostal prihrávku priamo na nohu a zo strednej vzdialenosti vypálil delovicu na Dikana. Točená lopta však končí na rukaviciach gólmana hostí, ktorý vyráža na rohový kop.

77

77. Jairo de Macedo da Silva

77

A pozrime sa na opačnú stranu čo za parádu predviedol Jairo. Loptu si spracoval na prsia a jedným dotykom ju poslal na Dikana. Gólman hostí sa nenechal zaskočiť a bez problémov likviduje aj tento projektil.

76

Obrovské zaváhanie Krasnodaru, ktorý sa rútil do prečíslenia. Posledným mužom pri lopte bol Mamaev, ktorý sa ulakomil a loptu poslal bez prihrávky priamo na Glykosa. Ten samozrejme chytá.

PAOK Solún – FK Krasnodar

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   64. de Macedo da Silva (SOL) – 19. Jędrzejczyk (KRS)   89. de Macedo da Silva (SOL) – 88. Jędrzejczyk (KRS)

PAOK Solún: Glykos – Skondras, Vítor (46. Leovac), R. Costa, Malezas – de Macedo da Silva, Sabo, Pelkas (73. Mak), Kaçe, G. Rodrigues – Athanasiadis (C) (57. Berbatov).
Náhradníci: Olsen – Leovac, Tzavellas, Tziolis, Golasa, Mak, Berbatov.

FK Krasnodar: Dikan – Jędrzejczyk, S. Strandberg, Granqvist (C), V. Kalešin – Laborde, Ahmedov (66. Mamajev), Kaboré, Torbinskij (82. Gazinskij), Joãozinho – Smolov (63. Ari).
Náhradníci: Sinicyn – R. Sigurðsson, Mamajev, Gazinskij, Bystrov, Petrov, Ari.