Menu

Futbal

Európska liga

AS Monaco – FK Karabach

1:0

koniec (0:0)

22.10.2015, 19:00 • Stade Louis II., Monako • 3 • Skupina J • Lukáš Rastislav Ovšonka

Fortuna: 1.42 4.3 8.6

V druhom polčase si status aktívnejšieho tímu zachovali domáci. Tí šli do vedenia v 70. minúte a do konca zápasu si už tento stav nenechali vziať. Monako po kolektívnom výkone získava tri body a keďže Tottenham zakopol v Anderlechte, tak sa kniežatá z Monaka dostávajú na špicu tabuľky.

To je od nás všetko, večerný program Európskej ligy ešte pokračuje ďalšou porciou zápasov. Zostaňte s nami. Prajem pekný večer aj v spoločnosti Onlajny.eu. (20:55:34)

90+5

Koniec zápasu.

90+4

Odohralo sa pár súbojov v strede poľa a Chumbinhovi následne útočný výpad nevyšiel. Domáci budú odohrávať loptu po zákroku a to bude definitívny koniec.

90+3

Chumbinho centrom na pravú stranu hľadal Armenterosa, lopta však bola nepresná a pridlhá. Subašič sa s rozohrávkou následne nikam neponáhľa.

90+2

Pomaly sa nám končí prvá polovica nadstaveného času. Karabach sa ešte snaží nájsť recept na strelenie gólu, zatiaľ však nevie primiešať správne ingrediencie.

90+1

Striedanie v tíme AS Monaco FC: z ihriska odchádza Lacina Traoré, prichádza Guido Carrillo.

90+1

Rozhodcovia nadstavujú štyri minúty.

90

Na opačnej strane ihriska sa následne vysunul Lacina Traoré, ktorý šprintoval, čo mu len sily stačili, no hosťujúceho hráča predsa len nedobehol.

89

89. Badavi Gusejnov (KBK)

89

Pašalić zastavil faulom Chumbinha. Ten následne rozohrával štandardku spoza šestnástky. Jeho strela však letela iba priamo do múru a potom sa odrazila na hrnaicu šestnástky. Odtiaľ pálil Sadygov a jeho prízemné zakončenie ešte tečoval Gusejnov, no netečoval presne.

88

Chumbinho na pravej strane ihriska nezískal kontrolu nad loptou. El Shaarawy s Raggim ho ideálne zdvojili a guľatý predmet vybojovali pre seba.

87

Naťahovať čas sa snaží aj brankár Subašič. Ten si po zblokovanej lopte od Armenterosa ešte počkal na hosťujúceho hráča, kým pristúpi k nemu a až tak chopí loptu do rúk.

85

Monako v tejto chvíli zbiera nejaké cenné sekundy a ku súperovej bráne sa nehrnie. Nemá však prečo, takýto stav je výhodný a víťazstvo 1:0 sa takisto počíta.

83

Štandardka neznamenala nebezpečenstvo pre brankára Šehića. Loptu získal hosťujúci Chumbinho a bezpečne ju odviedol preč.

82

Svojou agresívnou hrou si Stephan El Shaarawy na ľavej strane vypýtal faul od hlavného rozhodcu po zákroku od Garajeva. Priamy kop pre AS Monako.

81

Monako zahrávalo rohový kop smerom ku vzdialenejšej žrdi. Tam si na loptu čakal Fabinho, ale napokon z toho žiadne nebezpečenstvo nebolo.

80

Striedanie v tíme AS Monaco FC: z ihriska odchádza Thomas Lemar, prichádza Nabil Dirar.

79

Raggi centrom na hrot ihriska hľadal Traorého, avšak nakoniec loptu iba hostia zblokovali za postrannú čiaru a po domácom striedaní sa bude zahrávať aut.

78

Po následnej štandardke zahranej krátkym centrom sa do hlavičkovej pozície dostal Pašalić, no od bližšej žrdi namieril do bočnej siete bránky.

77

Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Alharbi El Jadeyaoui, prichádza Elvin Mammadov.

76

Lemar súperil s Agollim pred bránkovou čiarou. Hráč Karabachu si napokon pomohol faulom a protivníka zneškodnil za cenu žltej karty.

76

El Shaarawyho pri postrannej čiare fauloval Medveděv. Hráči Karabachu však dodržiavali status fair-play a domácemu futbalistovi pomohli.

74

Chumbinho dlhým centrom na hranicu šestnástky našiel Armenterosa. Ten sa neulakomil a krátkou prihrávkou spätne poslal loptu El Jadeyaouimu. Jeho zakončenie smerovalo nad bránku.

73

Karabach získal tretí rohový kop. Odohral ho nakrátko a následne hostia dokázali vyprodukovať iba strelu z veľkej diaľky z kopačky Richarda.

71

Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Afran Ismajilov, prichádza Rydell Poepon.

70

70. Lacina TRAORÉ - 1:0

70

Monaco dáva gól!
Prvý presný zásah stretnutia však prichádza práve z domácej strany! El Shaarawy peknou priamočiarou prihrávkou poza obranu našiel LACINU TRAORÉHO, ktorý iba prízemným zakončením tesne vedľa Šehićových nôh poslal Monako do vedenia!

69

Karabach je v tejto chvíli aktívnejší. Snaží sa svoj impulz z predchádzajúcej tutovky premeniť do ešte väčšieho tlaku a prípadného gólu.

67

67. Samuel Armenteros (KBK)

67

Obrovská šanca pre FK Karabach! Spoza pokutového územia tvrdo vypálil Fabinho. Subašič strelu vyrazil iba pred seba, kde ešte stihol dobehnúť Armenteros, no brankára Monaka už prestreliť nedokázal!

66

Lacina Traoré sa prebíjal do pokutového územia, v súboji s Gusejnovom však neuspel a zdalo sa, že bol aj faulovaný. Domáca strana namieta, no hlavný rozhodca ostáva pokojný.

65

Monako si vytvorilo výhodnú pozíciu. V šestnástke sa ku lopte na ľavej strane dostal Raggi a pálil. Ukázalo sa však, že už bol v ofsajdovej pozícii.

64

Monako sa snažilo vytvoriť si priestor pred šestnástkou. Toulalanova prihrávka na Pašalića bola napokon nepresná.

62

Toulalan z pravej strany centroval do vnútra pokutového územia, odkiaľ sa Stephan El Shaarawy snažil elegantne zakončiť nožnicami, no loptu správne netrafil.

61

Chumbinho sa okamžite zapojil do kombinácie. Dokázal získať priestor pre svojich spoluhráčov, po krátkej chvíli však hráči Monaka zdvojili súpera a nenechali mu veľa miesta.

59

Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Dani Quintana, prichádza Chumbinho.

58

Stephan El Shaarawy získal loptu po Toulalanovej práci a so šťastím sa dostal pred šestnástku. Tam však následne stroskotal.

56

Striedanie v tíme AS Monaco FC: z ihriska odchádza Bernardo Silva, prichádza Mario Pašalić.

56

Lopta od rohovej zástavky iba prefrčala pokutovým územím a nikto si ju nespracoval.

55

Armenteros sa po pravej strane šestnástky pretláčal čoraz bližšie k bráne. Nakoniec sa mu vystreliť nepodarilo, no súboj odohral dobre takticky a pre svoj tím získal rohový kop.

54

Po Fabinhovom centri z pravej strany sa do hlavičkového zakončenia dostal už po niekoľkýkrát v zápase Stephan El Shaarawy, no jeho zakončenie smerovalo nad bránku.

53

Samuel Armenteros si prebral loptu v strede poľa a Ricardo Carvalho ho tvrdo faulom poslal k zemi. Za zákrok je potrestaný žltou kartou.

52

Traorému sa pohyb pred pokutovým územím nevydaril tak, ako si želal. Zastavil ho totižto defenzívnym zákrokom Medvedev.

50

Richard si spracoval loptu v šestnástke a posunul ju do stredu pokutového územia na Armenterosa, ktorý skóroval, no gól neplatil. Už Richard bol počas spracovania prihrávky v ofsajde.

49

Joao Moutinho odcentroval smerom do vnútra pokutového územia, tam si hráči Karabachu bezpečne postrážili priestor.

48

Lemar sa pretláčal k pokutovému územiu, zasiahol ho Garajev a práve po zákroku bude domáci tím zahrávať štandardku.

46

Počas prestávky sa žiaden z trénerov neodhodlal k výmene hráčov v poli. Asi sú obaja kormidelníci spokojní s doterajšou zostavou a jej činnosťou.

46

Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase boli dominantnejší domáci hráči. Tí si vytvorili viacero nebezpečných príležitostí. Hostia sa však nedržali v úzadí a tiež predviedli niečo zo svojho futbalového súdka. Gól sme však ani na jednej strane nevideli.
Možno v druhom polčase, ktorý sa začína približne o 20:03.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Agolli posunul na os ihriska Armenterosovi. Ten nakrátko posunul Danimu Quintanovi, ktorého prudká strela letela nad bránku.

45+1

Rozhodcovia nadstavujú jednu minútu.

44

S blížiacim sa záverom polčasu sa snažia oba tímy dodržať základné defenzívne opatrenia, aby zbytočne neinkasovali do šatne.

42

Bernardo Silva sa prebíjal po pravej strane ihriska. Dvom hráčom Karabachu trvalo, kým ho zastavili, no nakoniec predsa len boli úspešní.

40

Domáci stopér Wallace jasným faulom zozadu zastavil rozbehnutého Armenterosa s loptou a za to dostáva oprávnenú žltú kartu.

40

Shaarawy kombinoval pred šestnástkou s Traorém, no spolupráca týchto dvoch hráčov Monaka akosi nevyšla.

38

Domáci z ďalšej štandardky skúšali signál, ktorým Moutinho hľadal v šestnástke Lemara, no lopta bola pridlhá.

37

Monako rozohrávalo štandardku, ktorú z vnútra šestnástky hlavičkou predĺžil Traoré. Jeho jemné zakončenie Šehića príliš nevystrašilo, ale pripísalo mu na konto úspešný zákrok.

35

Nepríjemne to v tejto chvíli vyzerá s Toulalanom. Toho k trávniku tvrdým prišľapnutím poslal Richard. Hráč Monaka sa úder snaží rozchodiť.

33

33. Stephan El Shaarawy (ASM)

33

Ďalšia možnosť pre Monako už vyzerala hrozivejšie! Bernardo Silva z pravej strany poslal skvelý center do šestnástky, ktorým našiel El Shaarawyho. Jeho hlavičkové zakončenie letelo tesne nad hornou žrďou!

33

V nebezpečnom postavení v šestnástke bol osamotený Lacina Traoré, ktorému posielal center Lemar. Traoré by však musel viac predvídať a až tak by sa dostal do zakončenia.

31

Úsmevný moment sa stal po prieniku Daniho Quintanu, ktorého Ricardo Carvalho odzbrojil a následne Quintana narazil do reklamného panelu za bránkovou čiarou.

30

30. Ricardo Carvalho (ASM)

30

Šanca pre AS Monako! Z rohového kopu sa do hlavičkovej možnosti dostal osamotený Ricardo Carvalho. Jeho zakončenie nebolo príliš razantné a smerovalo do stredu brány. Tu jednoznačne kraľoval Šehić svojimi rukami.

30

Lacina Traoré sa pekne uvoľnil na súperovej polovici, no v následnom úniku ho pekným defenzívnym sklzom zbavil lopty kapitán Sadygov.

28

Karabach získal rohový kop. Hráči azerbajdžanského celku si ho rozohrali nakrátko a potom im kombinácia na krátke úseky nevyšla.

27

El Jadeyaoui hľadal krátkym centrom z hranice vápna v šestnástke jedného z dvojice svojich spoluhráčov. Defenzívna línia domáceho mužstva nemala problém so zneškodnením lopty.

26

Bernardo Silva si poradil s Agollim a posielal rýchly center do vnútra vápna. Tam si na loptu v správnych miestach počkali hráči FK Karabach.

25

Čo sa týka hľadiska, tak to je pravdu povediac poloprázdne. Dokonca sú hlučnejší aj hosťujúci fanúšikovia, ktorí do Monaka pricestovali z naozaj veľkej diaľky.

24

Agolli chcel po ľavej strane ihriska vysúvať El Jadeyaouiho, prihrávka však bola veľmi nepresná a dobehnúť ju stihol už domáci hráč.

22

Lemar rozohrával štandardku z veľkej vzdialenosti a rozhodol sa pre nacentrovanie do malého vápna. Tam však nik nenabiehal a brankár Šehić nemal problém so zachytením.

21

Bernardo Silva a Fabinho si na pravej strane ihriska vymenili loptu, ďalšia prihrávková kombinácia však hráčom Monaka už nevyšla a súper odkopol loptu do bezpečia.

20

Karabach sa aspoň na nejaký moment snaží získať pokoj na kopačky a vytvoriť aj nejaký náznak útoku. Garajev tentokrát na hrote hľadal loptou Armenterosa. Subašič bol pohotovejší.

18

Domáci sa čoraz viac a viac približovali ku šestnástke, avšak napokon z toho nebezpečná situácia nebola. Fabinho sa síce na dvakrát snažil, no jeho obidva pokusy zablokovali hostia.

17

V tejto fáze zápasu majú viac z hry futbalisti FK Karabach. Dvakrát sa im podarilo rozbehnúť kombináciu, avšak teraz to bolo s neúspešným koncom.

15

Medvedev hľadal centrom na hrote svojho spoluhráča Richarda, no tentokrát domáca obrana bola stopercentne v strehu a protivníka povolene eliminovala.

14

14. Samuel Armenteros (KBK)

14

Prvú obrovskú šancu v zápase majú na počudovanie hostia! Tí využili rýchly protiútok. Agolli z ľavej strany prihral do vnútra šestnástky Quintanovi, ktorý nenápadne prenechal Samuelovi Armenterosovi do samostatného zakončenia. Avšak, Subašič perfektne nastavil ruky a strelu vyrazil!

13

El Shaarawy v šestnástke priťukol do priestoru, kde bol Traoré, no nakoniec si hráči stopercentne nerozumeli a lopty sa zmocnili hostia.

11

Armenteros v stredovom kruhu zablokoval rozohrávku domáceho tímu, ale iba s výhodou autového vhadzovania pre Monako.

10

Monako sa ďalej nikam neponáhľa. Zatiaľ je v stretnutí lepším tímom. Karabach ťahá za kratší koniec a lopty iba väčšinou zachytáva až v šestnástke alebo v jej okolí.

9

Lemar hľadal priamočiarym centrom na hrote El Shaarawyho. Pohyb lopty však vystihol Šehić a zachytil ju do rúk.

8

Moutinho priťukol na kopačku Stephana El Shaarawyho, ktorého tvrdá strela letela vysoko nad bránku!

7

Chyba na strane hostí! Brankár Šehic chytil loptu do rúk v šestnástke a to nemal vykonať, pretože to bola takzvaná malá domov. Domáci budú z priestoru šestnástky zahrávať kop!

6

Moutinho odcentroval stredne vysokú loptu, ktorú hosťujúci hráč zablokoval. Ani následne sa Monaku nepodarilo vypracovať si streleckú pozíciu.

5

Lemar sa dostával do výhodnej pozície, faulom ho však zastavil Medveděv a následne bude AS Monako zahrávať prvú štandardku v zápase pár metrov spoza hranice šestnástky.

4

El Shaarawy predviedol na ľavej strane svoje technické zdatnosti, vykúpal pekne Ismajilova, avšak potom mu lopta unikla za postrannú čiaru.

3

Kapitán Sadygov presunul hru na ľavú stranu na Agolliho. Ten peknou prihrávkou do vnútra šestnástky našiel vo voľnom priestore Daniho Quintanu, no jeho strela z prvej bola nepresná.

2

Hostia predviedli prvý náznak útoku. Ismajilov posielal center smerom na hrot. Pri lopte však skôr bol brankár Subašič než Armenteros.

1

Úvodného výkopu stretnutia sa zmocnili futbalisti domáceho Monaka. Tí pokračujú prihrávkami na vlastnej polovici.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy vychádzajú zo šatní na ihrisko. Domáci tím odohrá dnešné stretnutie v tradičných červenobielych dresoch. Hostia z Azerbajdžanu sa predstavia v tmavomodro-čiernych pruhovaných dresoch.
Úvodné zostavy:

AS Monaco FC: Subašič – Fabinho, R. Carvalho, Wallace, Raggi – B. Silva, Toulalan (C), Moutinho, Lemar – El Shaarawy, L. Traoré.
Náhradníci: Nardi – Carrillo, Cavaleiro, Pašalić, Dirar, N'Doram, Echiejile.

FK Karabach: Šehić – Medveděv, B. Gusejnov, R. Sadygov (C), Agolli – Garajev, Almeida, Quintana – Ismajilov, El Jadeyaoui – Armenteros.
Náhradníci: Velijev – Gurbanov, Chumbinho, Míchel, E. Mammadov, Poepon, Junuszade.

Rozhodca: Kehlet – Larsen, Sorensen (všetci DEN).
Prajem vám pekný futbalový večer a vítam vás pri sledovaní 3. kola Európskej ligy. V tomto on-line prenose sa budeme bližšie venovať zápasu skupiny J medzi domácim AS Monaco FC a hosťujúcim FC Karabach. Stretnutie sa Stade Louis II začne o 19:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

Aktuálna tabuľky skupiny J
1. Tottenham, 1 V, 1 P, 4:2, 4 b.
2. Karabach, 1 V, 1 P, 2:3, 3 b.
3. Monako, 2 R, 2:2, 2 b.

4. Anderlecht, 1 R, 1 P, 1b.

AS Monaco FC
Klub z monackého kniežatstva odštartoval Európsku ligu dvomi identickými remízami, a preto má na konte dva body. V prvom kole cestoval do Bruselu, kde s domácim Anderlechtom uhral výsledok 1:1 a neskôr doma vybojoval rovnaké skóre s favoritom skupiny Tottenhamom Hotspur. Vo francúzskej Ligue 1 sa Monako nachádza na 10. mieste. AS asi obľubuje remízu 1:1, pretože aj v posledných dvoch ligových stretnutiach týmto výsledkom ukončil zápas s Rennes a aj s Lyonom. Uvidíme, ako sa mu bude dariť proti Karabachu.

FC Karabach
Azerbajdžanský futbalový klub sa po dvoch kolách nachádza na postupovej priečke s tromi bodmi. V úvodnom kole cestoval za „kohútmi“ do Tottenhamu, kde domácemu tímu podľahol 3:1. V ďalšom stretnutí však Karabach dokázal doma poraziť Anderlecht Brusel výsledkom 1:0. Karabachu sa v domácej súťaži darí. Po ôsmich kolách má na konte 20 bodov a vedie ligovú tabuľku. Naposledy Karabach vonku zdolal Inter Baku 0:2 a doma porazil Ziru výsledkom 4:1.

V histórii nebol nájdený žiaden vzájomný zápas týchto dvoch tímov. Favoritom zápasu sú však jednoznačne domáci futbalisti aj napriek momentálnej lepšej forme Karabachu. Na výhru AS sa pohybuje kurz okolo 1.40, výhra hostí je ohodnotená kurzom cca 9.10. Pri vsadení na remízu budete používať kurz približne 4.60.

Góly, všetky dôležité informácie a celý priebeh zápasu môžete sledovať prostredníctvom nášho live prenosu na webe Onlajny.eu. Prajem vám príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

AS Monaco – FK Karabach

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 70. L. Traoré

Karty:   40. Wallace (ASM), 53. R. Carvalho (ASM) – 7. Šehić (KBK), 76. Agolli (KBK)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:18.

AS Monaco: Subašič – Fabinho, R. Carvalho, Wallace, Raggi – B. Silva (56. Pašalić), Toulalan (C), Moutinho, Lemar (80. Dirar) – El Shaarawy, L. Traoré (90+1. Carrillo).
Náhradníci: Nardi – Carrillo, Cavaleiro, Pašalić, Dirar, N'Doram, Echiejile.

FK Karabach: Šehić – Medveděv, B. Gusejnov, R. Sadygov (C), Agolli – Garajev, Almeida, Quintana (59. Chumbinho) – Ismajilov (71. Poepon), El Jadeyaoui (77. E. Mammadov) – Armenteros.
Náhradníci: Velijev – Gurbanov, Chumbinho, Míchel, E. Mammadov, Poepon, Junuszade.

Rozhodca: Kehlet – Larsen, Sorensen (všetci DEN)