Menu

Futbal

Európska liga

AS Monaco – FK Karabach

1:0

koniec (0:0)

22.10.2015, 19:00 • Stade Louis II., Monako • 3 • Skupina J • Lukáš Rastislav Ovšonka

Fortuna: 1.42 4.3 8.6

V druhom polčase si status aktívnejšieho tímu zachovali domáci. Tí šli do vedenia v 70. minúte a do konca zápasu si už tento stav nenechali vziať. Monako po kolektívnom výkone získava tri body a keďže Tottenham zakopol v Anderlechte, tak sa kniežatá z Monaka dostávajú na špicu tabuľky.

To je od nás všetko, večerný program Európskej ligy ešte pokračuje ďalšou porciou zápasov. Zostaňte s nami. Prajem pekný večer aj v spoločnosti Onlajny.eu. (20:55:34)

90+5

Koniec zápasu.

90+4

Odohralo sa pár súbojov v strede poľa a Chumbinhovi následne útočný výpad nevyšiel. Domáci budú odohrávať loptu po zákroku a to bude definitívny koniec.

90+3

Chumbinho centrom na pravú stranu hľadal Armenterosa, lopta však bola nepresná a pridlhá. Subašič sa s rozohrávkou následne nikam neponáhľa.

90+2

Pomaly sa nám končí prvá polovica nadstaveného času. Karabach sa ešte snaží nájsť recept na strelenie gólu, zatiaľ však nevie primiešať správne ingrediencie.

90+1

Striedanie v tíme AS Monaco FC: z ihriska odchádza Lacina Traoré, prichádza Guido Carrillo.

90+1

Rozhodcovia nadstavujú štyri minúty.

90

Na opačnej strane ihriska sa následne vysunul Lacina Traoré, ktorý šprintoval, čo mu len sily stačili, no hosťujúceho hráča predsa len nedobehol.

89

89. Badavi Gusejnov (KBK)

89

Pašalić zastavil faulom Chumbinha. Ten následne rozohrával štandardku spoza šestnástky. Jeho strela však letela iba priamo do múru a potom sa odrazila na hrnaicu šestnástky. Odtiaľ pálil Sadygov a jeho prízemné zakončenie ešte tečoval Gusejnov, no netečoval presne.

88

Chumbinho na pravej strane ihriska nezískal kontrolu nad loptou. El Shaarawy s Raggim ho ideálne zdvojili a guľatý predmet vybojovali pre seba.

87

Naťahovať čas sa snaží aj brankár Subašič. Ten si po zblokovanej lopte od Armenterosa ešte počkal na hosťujúceho hráča, kým pristúpi k nemu a až tak chopí loptu do rúk.

85

Monako v tejto chvíli zbiera nejaké cenné sekundy a ku súperovej bráne sa nehrnie. Nemá však prečo, takýto stav je výhodný a víťazstvo 1:0 sa takisto počíta.

83

Štandardka neznamenala nebezpečenstvo pre brankára Šehića. Loptu získal hosťujúci Chumbinho a bezpečne ju odviedol preč.

82

Svojou agresívnou hrou si Stephan El Shaarawy na ľavej strane vypýtal faul od hlavného rozhodcu po zákroku od Garajeva. Priamy kop pre AS Monako.

81

Monako zahrávalo rohový kop smerom ku vzdialenejšej žrdi. Tam si na loptu čakal Fabinho, ale napokon z toho žiadne nebezpečenstvo nebolo.

80

Striedanie v tíme AS Monaco FC: z ihriska odchádza Thomas Lemar, prichádza Nabil Dirar.

79

Raggi centrom na hrot ihriska hľadal Traorého, avšak nakoniec loptu iba hostia zblokovali za postrannú čiaru a po domácom striedaní sa bude zahrávať aut.

78

Po následnej štandardke zahranej krátkym centrom sa do hlavičkovej pozície dostal Pašalić, no od bližšej žrdi namieril do bočnej siete bránky.

77

Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Alharbi El Jadeyaoui, prichádza Elvin Mammadov.

AS Monaco – FK Karabach

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 70. L. Traoré

Karty:   40. Wallace (ASM), 53. R. Carvalho (ASM) – 7. Šehić (KBK), 76. Agolli (KBK)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:18.

AS Monaco: Subašič – Fabinho, R. Carvalho, Wallace, Raggi – B. Silva (56. Pašalić), Toulalan (C), Moutinho, Lemar (80. Dirar) – El Shaarawy, L. Traoré (90+1. Carrillo).
Náhradníci: Nardi – Carrillo, Cavaleiro, Pašalić, Dirar, N'Doram, Echiejile.

FK Karabach: Šehić – Medveděv, B. Gusejnov, R. Sadygov (C), Agolli – Garajev, Almeida, Quintana (59. Chumbinho) – Ismajilov (71. Poepon), El Jadeyaoui (77. E. Mammadov) – Armenteros.
Náhradníci: Velijev – Gurbanov, Chumbinho, Míchel, E. Mammadov, Poepon, Junuszade.

Rozhodca: Kehlet – Larsen, Sorensen (všetci DEN)