Menu

Futbal

Španielska LaLiga

CD Leganés – Valencia CF

1:2

koniec (1:1)

25.09.2016, 12:00 • Estadio Municipal de Butarque • 6. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Leganés síce išiel do vedenia, vďaka Szymanowskemu, lenže Valencia dokázala vyrovnať. Najskôr to bol Nani po tom, ako Rodrigo asi fauloval brankára Serantesa a aj druhý gól vypracoval Nani, pretože jeho strelu tečoval Mario Suaréz. Domáci mohli vyrovnať, Szymanowski ale zahodil penaltu. (13:53:26)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Nani, prichádza Zakaria Bakkali.

90+3

Valencia sa drží pred šestnástkou súpera, Nani prihral na Pareja, ale jeho rana až k bráne neprešla.

90+2

Žltú kartu dostáva Alberto Martín (CD Leganés).

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Munir sa síce dostal do šestnástky protivníka, kde cez dvojicu obrancov spadol, ale nepíska sa penalta, no naopak. Útočník hostí filmoval, žltú kartu neuvidí.

89

Naniho krížna strela po zemi Serantesovu bránu o niekoľko decimetrov minula, brankár domáceho celku zasahovať nemusel.

88

Domácemu tímu sa nedarí útočiť a navyše si pomáha ofenzívnym faulom proti Munirovi, takže čas na nejakú aktivitu sa kráti.

87

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Rodrigo, prichádza Aymen Abdennour.

84

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Omar, prichádza Darwin Machís.

83

Na druhej strane si na prihrávku do šestnástky súpera nabehol Rodrigo, Serantes však s jeho pokusom problém nemal.

82

Zaujímavý center na päťku sprava našiel hlavu Koného, ktorý sa snažil poslať loptu za seba do siete, ale to sa mu nepodarilo, nakoľko nasmeroval zakončenie nad.

81

Žltú kartu dostáva Jon Ander Serantes (CD Leganés).

81

Žltú kartu dostáva Nani (Valencia CF).

78

Munir El Haddadi tvrdo vletel do súboja so Szymanowskim, píska sa faul hosťujúceho hráča. Po rozohrávke prichádza nákop do šestnástky hostí, avšak hra je pre ofsajd prerušená.

75

Pri postrannej čiare sa Szymanowski dožaduje faulu, alebo aut pre svoj tím, no proti dvojici protihráčov neuspel. Bude to lotpa pre Valenciu.

72

Diego Alves vybehol na center vyššie zo svoje brány, loptu vyrazil len na kopačku Luciana, ale jeho tvrdá rana bránu tesne minula.

69

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza João Cancelo, prichádza Munir.

68

Nani sa od rohovej zástavky povedľa bránkovej čiary dostal až do šestnástky, našiel voľného Gayu a ten vo veľmi dobrej pozícií bránu tesne minul. Mohlo to byť už o dva góly.

67

Parejo dostal veľmi veľa priestoru na hranici šestnástky súpera, dostal sa aj do zakončenia, ale jeho veľmi dobrý pokus dokázal Serantes vyraziť.

66

Žltú kartu dostáva Diego Alves (Valencia CF).

66

Žltú kartu dostáva Luciano (CD Leganés).

65

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Miguel Ángel Guerrero, prichádza Mamadou Koné.

62

62. Alexander Szymanowski (LGS)

62

Alexander Szymanowski zahodil obrovskú možnosť, pretože nepremenil penaltu! Argentínčan to kopol po zemi smerom k žrdi, ale Alves mu úmysel vystihol a loptu vyrazil.

61

61. Diego Alves (VAL)

61

Vysoký center do šestnástky Valencie Diego Alves minul a následne poslal v snahe chytiť loptu na zem protihráča. Bude to z ničoho nič pokutový kop!

59

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Unai López, prichádza Luciano.

57

Leganés vyvíja aktivitu, ktorá by mala viesť k streleniu gólu, ale zatiaľ sa mu okrem šanci Szymanowskeho do nebezpečných pozícií dostať nedarí.

54

Odpoveď domáceho celku nemusela na seba dlho čakať, lenže Szymanowski svoj druhý gól nepridal. Situácia podobná prvému presnému zásahu, lenže tentoraz argentínsky záložník mieril nad.

52

52. Mario Suárez (VAL) - 1:2

52

Valencia dala gól!
Prvý center síce domáci odvrátili, ale len k Nanimu, ktorý sa oprel do lopty z hranice šestnástky, prudko vystrelil a vďaka teču MARIA SUARÉZA lopta skončila v sieti.

52

Ten aj prišiel, lenže Valencia okamžite vyrazila do protiútoku a hostia dokonca získali roh.

51

Enzo Peréz na vlastnej polovici fauluje Guerrera, čo sa mu však nepáči a tak si ešte vymenil so súperom pár slov. Pred Alvesa by však mal priletieť center.

49

Prvý rohový kop v druhom polčase síce získala Valencia, ale veľmi nízky center na prvú tyč odkopol prvý z niekoľkých domácich hráčov v šestnástke.

48

Timor pri napádaní fauloval, takže k lopte sa už nedostal a dokonca pripravil o možnosť získať ju aj spoluhráčov.

46

Začal sa druhý polčas.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Parejo v strede poľa spadol po faule súpera, ale zdá sa, že ani jeden z tímov už nič v tomto dejstve nevymyslí.

45

Nadstavujú sa 2 minúty.

44

Vysoký center Cancela do malého vápna domáceho celku síce Rodriga trafil hlavou, lenže nedokázal prihrať, ani zakončiť. Szymanowski loptu odkopol preč.

42

Nani sa z krídla dostal až k centru cez brániaceho Marína, ale ten mu pas zrazil na bránkovú sieť. Nasledovať bude roh.

40

Žltú kartu dostáva Miguel Ángel Guerrero (CD Leganés).

36

Vôbec prvé zaváhanie defenzívy domáceho tímu a možno aj faul Valencie boli za vyrovnávajúcim gólom, pri ktorom hráči aj fanúšikovia Leganésu cítia krivdu.

34

34. Nani (VAL) - 1:1

34

Valencia dala gól!
Hostí síce vyrovnávajú, ale pred gólom NANIHO možno prišiel faul Rodriga na Serantesa, ktorému lopta vypadala a portugalský majster Európy už len dorazil do prázdnych častí brány.

32

Cancelov pas nebol na zahodenie, ale Rodrigo ho nepochopil, takže to miest, kam lopta smerovala, nedobehol.

31

Leganés sa snaží kontrolovať hru, čo sa mu zatiaľ darí, pretože nepúšťa Valenciu prakticky k ničomu a drží loptu na svojich kopačkách.

28

Center sprava hľadal na hranici malého vápna Naniho, avšak ten si tak dobre, ako pred pár minútami Szymanowski nepočínal a domáci tím dokázal dostať loptu z nebezpečných pozícií preč.

25

Valencia dnes zatiaľ pôsobí bezradne. Momentálne má loptu pod kontrolou, ale dopredu sa jej nedarí prechádzať. Ako keby nevedelo, ako.

23

Mangalov dlhý pas dopredu Rodriga nenašiel, pred ním si pre loptu bez vážnejších problémov prišiel brankár Serantes.

21

Tím Leganés práve strelil gól!
Možno by sa tento gól dal pripísať karme, alebo niečomu takému, ak na to veríte, pretože tesne pred presným zásahom mal Parejo športovo vrátiť loptu súperovi, čo nespravil. Leganés si ju ale vybojoval a po krásnom centri Omara na hranicu malého vápna si výborne nabehol argetínsky rodák s poľskými koreňmi ALEXANDER SZYMANOWSKI, ktorý presnou hlavičkou od zeme do rohu brány nedal Diegovi Alvesovi možnosť zasiahnuť.

Alexander Szymanowski (LGS) - 1:0

19

Dlhý pas za defenzívu Valencie síce Guerrero nedobehol, lenže Mangala sa nie tak úplne dohodol s Alvesom. Francúzsky stopér prenechal odkop na svojho brankára, ale až v poslednej chvíli, čo znamenalo, že Brazílčan pri odkope napálil loptu do svojho spoluhráča a navyše sa s ním ešte zrazil. Kmeňový hráč Manchestru City potrebuje ošetrenie.

18

Centrovanú loptu hostia odvrátili a odkopnúť dokázali aj následnú strelu spoza šestnástky. Leganés musí začať od brankára Serantesa.

18

Žltú kartu dostáva Martín Montoya (Valencia CF).

17

Marín stihol na bránkovej čiare takmer stratenú loptu, ale dokázal ju centrom poslať len k súperovým futbalistom. Akcia domáceho tímu ale pokračovala a po faule Montoyu tu je priamy kop od postrannej čiary.

16

Prienik hostí do šestnástky domáceho tímu bol zastavený kvôli ofsajdu, takže prihrávka za defenzívu by bola zbytočná, aj keby prešla.

15

Center na Naniho síce tento Portugalčan nedokázal zakončiť, ale lopta ešte prepadla ku Rodrigovi. Ten nevystrelil, no získal aspoň roh.

14

Po strate lopty od hráčov Valencie sa domáci dostali do kontry, ale aj keď Szymanowski pekne našiel v šestnástke Guerrera, ten sa pri preberaní lopty pošmykol a spadol.

11

Žltú kartu dostáva Enzo Pérez (Valencia CF).

10

Mangala volí iba odkop bez toho, aby sa pozrel, kde má spoluhráčov, čo znamená, že loptu poslal mimo ihriska.

8

Prvý ofsajd stretnutia, dostal sa do neho jeden z hráčov domáceho tímu, takže sa lopta dostáva na kopačky "netopierov."

7

Peréz bude nakoniec v poriadku a vracia sa do hry. Striedanie nutné nebude.

6

Enzo Peréz je dlho ošetrovaný a za postrannou čiarou sa už rozcvičuje Medrán. Uvidíme, či bude nutné striedanie.

4

V strede poľa sa zrazili hlavami Enzo Peréz a Timor, viac otrasení je hosťujúci záložník, ktorý bol aj faulovaný.

3

Mangala mierne zaváhal v zadných radoch, loptu mu zobral Guerrero, lenže ten nič proti presile nedokázal vymyslieť.

1

Stretnutie sa začalo v opatrnom tempe, oba tímy v strede poľa robia malé chyby, ktoré vedú k striedavému držaniu lopty.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

CD Leganés: Serantes – Díaz, Medjani, Mantovani, Marín – Timor, A. Martín – Omar, Unai López, Szymanowski – Guerrero.
Náhradníci: Brignoli – M. Koné, Machís, Rico, Sastre, Insua, Luciano.

Valencia CF: Diego Alves – Montoya, Mangala, Santos, Gayá – E. Pérez, Mario Suárez – Cancelo, Parejo, Nani – Rodrigo.
Náhradníci: Doménech – Siqueira, Munir, Bakkali, Medrán, Abdennour, Soler..
CD Leganés

Nováčik súťaže mal byť len do počtu, ale zatiaľ to tak vôbec nevyzerá. Stred tabuľky a veľmi slušné výkony robia z malého celku tím, ktorí si získal už mnohých fanúšikov. Štart to sezóny bol skvelý, veď štyri body z dvoch úvodných kôl nečakal nik. V tom prvom Leganés šokoval Celtu Vigo, ktorú porazil na jej pôde 1:0 a v druhom uhral skvelú remízu proti Atléticu Madrid. Následné dve stretnutia síce klub prehral, ale proti Gijónu to bolo iba o gól a v stretnutí proti Barcelone sa ukázalo, že tá je niekde úplne inde, aj keď hlavne nebojácny úvod zahrial pri srdci každého fanúšika klubu z hlavného mesta krajiny. Naposledy prišla druhá ligová výhra a to opäť von. Tentoraz na madridský klub nestačila La Coruňa, ktorá prehrala 1:2. Jedenáste miesto je priebežným výsledok nad očakávania.

Valencia CF

"Netopiere" na rozdiel od súpera, nezažívajú ideálny rozbeh. Osemnásta priečka sa ani zďaleka nepodobá ambíciám. Menej bodov má už len Osasuna s Granadou. Čo je ešte horšie, Valencia len raz vyhrala a štyrikrát prehrala. Výhra sa však zrodila naposledy, čo dáva tímu šancu na štart k zlepšeným výsledok. Stalo sa tak proti nováčikovi z Alavésu (2:1). Predtým ale postupne prišli prehry s Las Palmasom, Eibarom, Betisom a Bilbaom.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.

CD Leganés – Valencia CF

1:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 21. Szymanowski – 34. Nani, 52. Mario Suárez

Karty:   40. Guerrero (LGS), 66. Luciano (LGS), 81. Serantes (LGS), 90+2. A. Martín (LGS) – 11. E. Pérez (VAL), 18. Montoya (VAL), 66. Diego Alves (VAL), 81. Nani (VAL)

Nepremenená penalta: 62. Szymanowski (LGS), brankár Diego Alves zneškodnil

CD Leganés: Serantes – Díaz, Medjani, Mantovani, Marín – Timor, A. Martín – Omar (84. Machís), Unai López (59. Luciano), Szymanowski – Guerrero (65. M. Koné).
Náhradníci: Brignoli – M. Koné, Machís, Rico, Sastre, Insua, Luciano.

Valencia CF: Diego Alves – Montoya, Mangala, Santos, Gayá – E. Pérez, Mario Suárez – Cancelo (69. Munir), Parejo, Nani (90+4. Bakkali) – Rodrigo (87. Abdennour).
Náhradníci: Doménech – Siqueira, Munir, Bakkali, Medrán, Abdennour, Soler.