Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Atlético Madrid – Deportivo La Coruña

1:0

koniec (0:0)

25.09.2016, 16:15 • Vicente Calderón, Madrid • 6. kolo • Róbert Gašpárek

: 1.36 7.0 21.0

Máme tu záverečný hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončuje toto stretnutie. Sledovali sme zápas z kategórie priemerných, ale je pravda, že oba celky nám ponúkli zopár zaujímavých situácii. Atlético Madrid dnes s jasnou dominanciou nad ich dnešným súperom, ktorých totálne prehrali skrz pekný kombinačný futbal a naopak hostia dnes stavili na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry, čo im v konečnom dôsledku nevyšlo podľa predstáv. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (18:10:47)
Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 5:1.
Střely mimo: 9:4.
Rohy: 10:0.
Ofsajdy: 8:0.
Fauly: 13:17.

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Babel sa dopustil nedovoleného zákroku a domáci celok bude zahrávať voľný kop. To je pravdepodobne definitívna bodka v dnešnom stretnutí.

90+1

Štvrtý rozhodca nastavuje v druhom polčase ešte dve minútky navyše.

90

Veľká príležitosť aj na strane hostí. Mosguera mal na kopačke vyrovnanie, ale jeho tvrdé zakončenie skončilo iba na hrudi Torresa Juanfrana, ktorý loptu dokázal zblokovať.

89

Pri lopte sú po dlhšej dobe hostia, ktorý sa usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú prihrávku. Defenzíva domácich im na hracej ploche dáva len minimum priestoru na založenie akcií.

88

Gameiro sa spoločne s Griezmannom vrhali do útoku, ale ich nábeh dokázal zastaviť pozorný Albentosa, ktorý nedovolil zakončiť ani jednému z nich. Skvelá práca!

87

Pri lopte sú stále domáci, ktorý si na vlastnej polovici vymieňajú série krátkych prihrávok a zbierajú potrebné sekundy tohto zápasu vo vlastný prospech.

86

Cieľ domácich je teraz jasný. Držať loptu na vlastných kopačkách, tak dlho, ako to len ide. Zatiaľ sa im to perfektne darí a svojmu dnešnému súperovi nedajú dýchať ani za faktu, že v závere stretnutia sú vo vedení.

85

Žltú kartu dostáva Ryan Babel (Deportivo La Coruña).

84

Torres Juanfran sa dostal k lopte a následne ju centroval do pokutového územia súpera. Tam sa ocitol nikým nestrážený Antoine Griezmann, ale jeho zakončenie z otočky nemalo potrebnú razanciu, aby nejako prekvapil pripraveného Luxa, ktorý loptu poľahky zachytil.

83

Diego Godín sa pokúsil oklamať obranu súpera. Ale bol to práve on, kto sa nechal nachytať v ofsajdovej pasci.

82

Domáci mali výhodu rohového kopu, ktorý sa rozhodli rozohrať nakrátko a to znamená, že aj naďalej môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.

81

Ale center po voľnom kope nebol priam ideálny. Bez väčších problémov ho dokázal zachytiť Torres Juanfran, ktorý rozbiehal rýchly protiútok, po ktorom sa jeho tím opäť usadil na polovici súpera.

80

Gabi poslal nedovolene na hraciu plochu útočiaceho Luisinha. Hlavný arbiter uznal tento zákrok ako nedovolený a hostia, tak s možnosťou vyrovnať po voľnom kope zo sľubnej pozície.

79

Nepresnosť na kopačke Hernándeza, vďaka čomu loptu iba pohodlne odovzdal súperovi, ktorý rozbieha rýchly protiútok.

78

Držanie lopty je 63% v prospech domácich a 37% v neprospech hostí. V závere zápasu sa očakáva tlak hosti, ktorý sa budú snažiť vyrovnať, ale zatiaľ to tak vôbec nevyzerá.

Atlético Madrid – Deportivo La Coruña

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 70. Griezmann

Karty:   42. Hernández (ATM) – 38. Fajr (DEP), 56. Colak (DEP), 85. Babel (DEP)   45+2. Fajr (DEP)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 13:17.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez (36. Hernández), Godín (C), Luís – Gaitán, Augusto Fernández (20. Gabi), Koke, Ferreira-Carrasco (60. Gameiro) – Á. Correa, Griezmann.
Náhradníci: Moreira – Vrsaljko, Gabi, F. Torres, Gameiro, Hernández, Partey.

Deportivo La Coruña: Lux – Laure (C), Albentosa, Arribas, F. Navarro (75. Babel) – C. Borges, Guilherme (69. Mosquera) – Valle, Fajr, Colak – Andone (60. Luisinho).
Náhradníci: Tytoń – Juanfran, Mosquera, Moreno, Babel, Gama, Luisinho.

Rozhodca: Manzano – Rodríguez, Miranda

Diváci: 45 653