Menu

Hokej

Česká sledge hokejová liga

SKV Sharks Karlovy Vary – SHK Mustangové AUTO IN

1:2

koniec (1:1, 0:1, 0:0)

23.10.2016, 11:45 • Zimní stadion Ostrov • 6. kolo • Jan Chlubna cz

44:15

Domácí to zkoušejí v šesti!

43:30

Ani P. Kubeš neprostřelil rozložité betony karlovarského gólmana!

43:15

Domácí už otevřeli zadní vrata. Ale zatímco se sami do šance nedostali, nastartoval P. Kubeš motor a od levého hrazení ideálně našel osamoceného Doležala. Ten z očí do očí Machovi nepřidal pojistku!

40:36

Oddechový čas pro domácí.

33:55

Na druhé straně ale Drahý vyrobil obrovskou hrubku a neměl kotouč pod kontrolou po vyjetí z brankoviště. Wágner ani Forgo ale neměli štěstí na příznivý odraz před prázdnou brankou.

33:25

Dva hráči zcela sami před Machem, ale Kořínek usměrnil mimo. Karlovarská obrana působí unaveným a nepřítomným dojmem.

32:14

Kotouč několik vteřin netečně ležel před karlovarským gólmanem, ale Doležal nakonec nestihl dorazit, Mach si stihl všimnout problému včas.

30:54

Opět naivní ztráta puku domácích v obranném pásmu, přitom hosté už odjížděli do střední třetiny. Ale Hering získal dárek a pohodlně si dojel až do vyložené šance, jenže ležícího Macha tentokrát nepřekonal!

28:34

Karlovy Vary opět měly problém s odklizením puku z obranného pásma. Hering díky tomu z rohu krásně nahrál sjíždějícímu P. Kubešovi, jehož střelu na poslední chvíli ztečoval Forgo. Mach poté musel řešit sérii pokusů o dorážku.

21:13

Pardubice právě vstřelily branku!
Ztráta puku v obranném pásmu Karlových Varů vede k obratu skóre! BERNHARD HERING se ocitl sám mezi kruhy a nezaváhal. Asistence: Petr Kolek.

17:10

P. Kubeš zachránil na útočné modré, vyměnil si puk s Heringem a dostal se do vynikající pozice. Vychytala ho Machova lapačka!

14:11

Pardubice právě vstřelily branku!
BERNHARD HERING se projel od vlastní modré čáry až před Macha a i když stínován, přesnou střelou vyrovnal. Asistence: Pavel Doležal.

12:34

Pavel Kubeš nastřelil tyčku!

08:13

Hering si mezi kruhy prohazoval puk pod sáněmi a přijel ho srazit Berger. Provedl to ale nedovoleným způsobem a inkasuje dvě trestné minuty za faul loktem. Přesilovka pro hosty.

03:27

Žraloci právě vstřelili branku!
Domácí přetavili úvodní tlak v první gól! Wágner vyhrál buly před Drahým a JIŘÍ BERGER zacloněnou střelou překvapil pardubického brankáře. Asistence: Karel Wágner.

02:36

První šance zápasu a hned vyložená! Forgo z úhlu nahodil bekhendem na Drahého, který puk jen odrazil před sebe. Volný Karafiát z dorážky nepřekonal v poslední chvíli nastavené betony!

SKV Sharks Karlovy Vary – SHK Mustangové AUTO IN

1:2

koniec (1:1, 0:1, 0:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 4. Berger (Wágner) – 15. Hering (Doležal), 22. Hering (Kolek)

SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Hrbek, Nejedlý, Wágner, Forgo, Berger, Karafiát, Kovářík, Haas, Schneider

SHK Mustangové AUTO IN: Drahý (Boček) – Kolek, J. Kubeš, Michalec, Horníček, P. Kubeš, V. Buhr, Hering, Doležal, Kořínek, R. Buhr, Chudomský

Rozhodca: Suchý, Červenka

Diváci: 23

Priebeh zápasu
1. tretina
03:27 KVS 1:0 Berger (Wágner)
08:13 KVS Berger
14:11 PCS 1:1 Hering (Doležal)
Po 1. tretine
2. tretina
21:13 PCS 1:2 Hering (Kolek)
Po 2.tretine
3. tretina
Koniec