Menu

Futbal

Tipsport liga

FC Slovan Liberec – FK Varnsdorf

5:2

koniec (3:0)

18.01.2017, 11:00 • Skupina B • Radomír Fukala cz

Tipsport: 1.55 4.0 4.63

73

73. Oskar FOTR - 5:2

73

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Fanoušky, kteří si našli cestu na umělou trávu v Mladé Boleslavi může v mrazivém počasí hřát velké množství gólů! OSKAR FOTR si navedl míč na hranici šestnáctky, odkud se odhodlal ke střele. Jelikož brankář Liberec nebyl v ideálním postavení a couval zpět do brány, tak proti střele hostujícího hráče k tyči své brány neměl žádný nárok zakročit.

70

70. Ilja KUBYŠKIN - 5:1

70

Liberec právě vstřelil branku!
Výstavní rána znamená pátý gól v síti Varnsdorfu! ILJA KUBYŠKIN se postavil k nařízené standardce a krásnou střelou posílá míč přes zeď přesně k bližší tyči hostující brány.

57

57. Erik MICOVČÁK - 4:1

57

Liberec právě vstřelil branku!
Slovan si však bere tříbrankový náskok po chvilce zpátky. ERIK MICOVČÁK se dostal do úniku, povedenou kličkou oklamal hostujícího brankáře a poté zakončoval do prázdné brány. Po Michalu Štěpánkovi se tedy prosazuje další střídající hráč.

48

48. Michal ŠTĚPÁNEK - 3:1

48

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Úvod druhé půle přináší snížení! Střídající MICHAL ŠTĚPÁNEK uháněl sám na domácího brankáře. Na poprvé ho však neprostřelil, ale z následné dorážky již neměl problém dostat míč do sítě, i přes obětavé zákroky libereckých obránců.

19

19. Milan BAROŠ - 3:0

19

Liberec právě vstřelil branku!
Tak to je hodně studená sprcha pro Varnsdorf v již tak mrazivém počasí! MILAN BAROŠ se ocitl tváří v tvář Kolářovi, který jeho první střelu ještě vyrazil, ale na následnou rybičku už byl krátký. Liberecký útočník již byl totiž za brankářem hostů a pohodlně skóroval do prázdné brány.

17

17. Petr ŠEVČÍK - 2:0

17

Liberec právě vstřelil branku!
A po krátké chvíli Slovan odskakuje do dvoubrankového vedení! Střelu Liberce ještě Kolář dokázal zneškodnit, ovšem míč se odrazil do vzduchu přímo k PETRU ŠEVČÍKOVI, který dalekonosnou hlavičkou posílá míč do odkryté klece hostů.

12

12. Milan BAROŠ - 1:0

12

Liberec právě vstřelil branku!
Nyní už však domácí otevírají skóre utkání a vedou 1:0! Po centru z levé strany se míč dostal na zadní tyč, odkud je jeden z libereckých hráčů přiklepl na malé vápno MILANU BAROŠOVI, který dostal míč za brankovou čáru. Kolář se sice snažil situaci zachránit, ale míč již byl celým objemem v bráně.

FC Slovan Liberec – FK Varnsdorf

5:2

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 12. Baroš, 17. Ševčík, 19. Baroš, 57. Micovčák, 70. Kubyškin – 48. Štěpánek, 73. Fotr

FC Slovan Liberec: Porcal – Karafitát, Piško, Voltr, Chlumecký, Obročnik, Ševčík, Bartl, Bartošák, Baroš, Šulc
Náhradníci: Hladký – Breite, Bláha, Blažek, Micovčák, Kubyškin, Vůch, Machuča, Heppner, Ekpai,

FK Varnsdorf: Kolář – Zieris, Novotný, Durděvič, Bílek, Knejzlík, Daníček, Zbrožek, Rudnytskyy, Švantner, Cennerazzo
Náhradníci: Samoel – Štěpánek, Neuberg, Fotr, Luňák, Kavka

Rozhodca: Berka – Myška, Vlček