Menu

Futbal

Tipsport liga

FC Slovan Liberec – FK Varnsdorf

5:2

koniec (3:0)

18.01.2017, 11:00 • Skupina B • Radomír Fukala cz

Tipsport: 1.55 4.0 4.63

86

Smůla pro Liberec, že jednomu z jejich hráčů doslova projel míč mezi nohama. Zakončení z malého vápna by jinak dozajista skončilo v brance.

73

73. Oskar FOTR - 5:2

73

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Fanoušky, kteří si našli cestu na umělou trávu v Mladé Boleslavi může v mrazivém počasí hřát velké množství gólů! OSKAR FOTR si navedl míč na hranici šestnáctky, odkud se odhodlal ke střele. Jelikož brankář Liberec nebyl v ideálním postavení a couval zpět do brány, tak proti střele hostujícího hráče k tyči své brány neměl žádný nárok zakročit.

70

70. Ilja KUBYŠKIN - 5:1

70

Liberec právě vstřelil branku!
Výstavní rána znamená pátý gól v síti Varnsdorfu! ILJA KUBYŠKIN se postavil k nařízené standardce a krásnou střelou posílá míč přes zeď přesně k bližší tyči hostující brány.

69

Na hranici šestnáctky byl faulován Machuča a je z toho velmi nebezpečný přímý volný kop pro Slovan.

66

Liberci nyní velmi málo, aby se radoval popáté! Rychlý brejk ovšem gólem neskončil, protože proti skryté střele Heppnera zakročil reflexivním zákrokem pravou nohou hostující brankář.

57

57. Erik MICOVČÁK - 4:1

57

Liberec právě vstřelil branku!
Slovan si však bere tříbrankový náskok po chvilce zpátky. ERIK MICOVČÁK se dostal do úniku, povedenou kličkou oklamal hostujícího brankáře a poté zakončoval do prázdné brány. Po Michalu Štěpánkovi se tedy prosazuje další střídající hráč.

48

48. Michal ŠTĚPÁNEK - 3:1

48

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Úvod druhé půle přináší snížení! Střídající MICHAL ŠTĚPÁNEK uháněl sám na domácího brankáře. Na poprvé ho však neprostřelil, ale z následné dorážky již neměl problém dostat míč do sítě, i přes obětavé zákroky libereckých obránců.

19

19. Milan BAROŠ - 3:0

19

Liberec právě vstřelil branku!
Tak to je hodně studená sprcha pro Varnsdorf v již tak mrazivém počasí! MILAN BAROŠ se ocitl tváří v tvář Kolářovi, který jeho první střelu ještě vyrazil, ale na následnou rybičku už byl krátký. Liberecký útočník již byl totiž za brankářem hostů a pohodlně skóroval do prázdné brány.

17

17. Petr ŠEVČÍK - 2:0

17

Liberec právě vstřelil branku!
A po krátké chvíli Slovan odskakuje do dvoubrankového vedení! Střelu Liberce ještě Kolář dokázal zneškodnit, ovšem míč se odrazil do vzduchu přímo k PETRU ŠEVČÍKOVI, který dalekonosnou hlavičkou posílá míč do odkryté klece hostů.

12

12. Milan BAROŠ - 1:0

12

Liberec právě vstřelil branku!
Nyní už však domácí otevírají skóre utkání a vedou 1:0! Po centru z levé strany se míč dostal na zadní tyč, odkud je jeden z libereckých hráčů přiklepl na malé vápno MILANU BAROŠOVI, který dostal míč za brankovou čáru. Kolář se sice snažil situaci zachránit, ale míč již byl celým objemem v bráně.

7

Neskutečná minela jak hostujícího brankáře, tak domácího útočníka! Kolář doslova namazal Barošovi na hranici penalty a forvard Liberce měl před sebou úplně prázdnou branku. Ke smůle Slovanu však z vyložené pozice trefil jen tyč.

FC Slovan Liberec – FK Varnsdorf

5:2

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 12. Baroš, 17. Ševčík, 19. Baroš, 57. Micovčák, 70. Kubyškin – 48. Štěpánek, 73. Fotr

FC Slovan Liberec: Porcal – Karafitát, Piško, Voltr, Chlumecký, Obročnik, Ševčík, Bartl, Bartošák, Baroš, Šulc
Náhradníci: Hladký – Breite, Bláha, Blažek, Micovčák, Kubyškin, Vůch, Machuča, Heppner, Ekpai,

FK Varnsdorf: Kolář – Zieris, Novotný, Durděvič, Bílek, Knejzlík, Daníček, Zbrožek, Rudnytskyy, Švantner, Cennerazzo
Náhradníci: Samoel – Štěpánek, Neuberg, Fotr, Luňák, Kavka

Rozhodca: Berka – Myška, Vlček