Menu

Futbal

Pohár konfederácií

Nemecko – Mexiko

4:1

koniec (2:0)

29.06.2017, 20:00 • Semifinále • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 1.95 3.73 4.1

Nemecko potvrdilo úlohu favorita a vo finále Pohára konfederácií sa stretne s Čile. V druhom semifinále padlo o päť gólov viac, ako v tom prvom. Určite to bolo pekné ofenzívne divadlo, ku ktorému výrazne prispeli aj Mexičania, ale mnohé šance ostali nepremenené. (21:55:37)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Layún zas poslal krásny center na hlavu Néstora Arauja, ktorý vyskočil najvyššie, lenže ter Stegen vytiahol zas skvelý zákrok, keď sa hodil po svojej pravej ruke.

90+2

Javier Hernández sa na hranici šestnástky rýchlo otočil, posunul si loptu a aj vďaka teču Rudigera minul bránu len o niekoľko centimetrov.

90+1

90+1. Amin Younes (GER) - 4:1

90+1

Nemecko dalo gól!

Favorit záverečný pokus o drámu nedopustil a striedajúci AMINE YOUNES už asi určite uzatvára skóre tohto zápasu. Útočník sa po prihrávke Cana ocitol úplne sám a krížnou strelou okolo Ochou uspel.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Fabián sa po rozohrávke Nemecka dostal k lopte a dral sa do ďalšieho zakončenia. V šestnástke ho s veľkým vypätím síl dokázal zastaviť Rudiger.

89

89. Marco Fabián (MEX) - 3:1

89

Mexiko dalo gól!
Nakoniec to aspoň čestný úspech Mexika je, pretože po faule Cana na Marquéza rozohrali dvaja hráči štandardku veľmi rýchlo. MARCO FABIÁN napriahol z veľkej diaľky, no trafil sa nádherne.

88

Zdá sa, že zápas sa už len dohráva. Mexiko stále útočí, čo je veľmi sympatické, ale trojgólové manko sa už v tejto situácii dostihnúť nedá.

87

Znova rozohrával Layún a opäť sa mu podarilo nájsť hlavu Rafu Marquéza, ktorý však tentoraz namieril nad nemeckú bránu.

86

Ginter si pripísal veľmi pekný a dôležitý zákrok, pretože Lozano prešiel po krídle a centroval do druhej vlny na nabiehajúceho Hernándeza. Bude to iba roh.

84

Layún rozohral rohový kop veľmi pekne a našiel ním hlavu Rafaela Marquéza, ktorý mohol prekonať ter Stegena, ten sa prezentoval skvelým zákrokom pod brvnom na bránkovej čiare.Následne z ofsajdu dorážal Moreno.

83

Layún poslal prudký center sprava, ktorý síce Rudiger dostal aspoň na roh, lenže ostal ležať na zemi, pretože sa zrazil s Fabiánom, Obaja potrebujú ošetrenie.

82

Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Julian Draxler, prichádza Amin Younes.

81

Herrera vystrelil z diaľky, pretože mu to prišlo ako lepšie riešenie, než pokračovať v kombinácii. Namieril však veľmi vysoko nad bránu ter Stegena.

80

Javier Hernández sa zase hnevá, pretože akcia Mexika skončila po nepresnej prihrávke tesne pred šestnástkou súpera. Niečo podobné sa stalo aj na druhej strane, Brandt neprebral loptu do behu.

79

Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Lars Stindl, prichádza Julian Brandt.

77

Javier Hernández nasadil ku krásnemu sólu, ktorým sa dostal takmer do samostatného nájazdu, avšak perfektne čistý sklz na poslednú chvíľu predviedol Ginter,

76

76. Raúl Jiménez (MEX)

76

Nie, nie a nie! Keď už ter Stegen ostane bez šance, zachráni ho konštrukcia brány. V tomto prípade to bolo konkrétne brvno. To po peknej prihrávke z hranice päťky hlavou opečiatkoval Jiménez.

75

Julian Draxler sa krásnym spôsobom dostal cez Layúna až do pokutového územia, kde si okolo Arauja pripravil strelu. Našiel iba pozorného Ochou.

74

Venujme sa už ale radšej futbalu. Center Layúna neprešiel, na druhej strane sa zas Emre Can nedostal cez Arauja do streleckej pozície. Získal aspoň roh.

73

Ďalší simulant do zbierky. Poriadne vtipný moment predviedol Antonio Rudiger, ktorého Javier Hernández "priateľsky" tľapol po hrude a vysoký Nemec sa zvalil ako postrelený.

72

Žltú kartu dostáva Emre Can (Nemecko).

71

Spoza pokutového územia svoje šťastie vyskúšal striedajúci Hirving Lozano, nedokázal namieriť tesne nad zemou medzi tri žrde.

70

Osamotený Layún dostal loptu presne proti nohe na hranici veľkého vápna, jeho prudký projektil ter Stegen vyrazil na roh. Po centri toho istého hráča sa lopta odrazila k Araujovi, ktorý z päťky nedal gól.

69

Po nedávnom prestriedaní tempo hry ako keby mierne upadlo, ale zdá sa, že všetko sa pomaly vracia k normálu a Henrichs zachraňoval odkopom pred Fabiánom.

67

Striedanie v tíme Mexiko: z ihriska odchádza Jonathan dos Santos, prichádza Rafael Márquez.
Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Leon Goretzka, prichádza Emre Can.

66

Marco Fabián sa postaral o svoje druhé zakončenie po príchode na trávnik. Tentoraz to skúsil z hranice šestnáskového poloblúku, medzi tri žrde sa nezmestil.

65

Julian Draxler si pred pokutovým územím zasekol protihráča a následne veľmi okato pýtal faul. Sám položil ruky na Morena a hodil sa na zem. Hlavný rozhodca mu na to neskočil.

64

Ani teraz to tam nepadne. Javier Hernández prepustil loptu cez seba po nádhernej rýchlej narážačkovej kombinácii Mexika na hranici šestnástky súpera, lenže Fabián na zadnej žrdi namieril iba do bočnej siete.

63

Striedanie v tíme Mexiko: z ihriska odchádza Giovani dos Santos, prichádza Marco Fabián.

62

Werner sa dostal do šestnástky súpera po dlhom pase od spoluhráča zo stredu poľa, no veľmi dobre ho pokryl Néstor Araujo.

61

Nemci síce získali rohový kop, lenže po ňom Mexičania dostali loptu až k brankárovi ter Stegenovi. Ten po krátkej chvíľke vykopol naspäť, lenže Henrichs sa nepresadil.

60

Po hodine hry nám neostáva nič iné, len konštatovať, že Nemecko je jednou nohou vo finále, kde ho čaká Čile. Mexiko sa snaží, vytvára si aj šance, ale nevie sa gólovo presadiť.

59

59. Timo Werner (GER) - 3:0

59

Nemecko dalo gól!

Draxler vymyslel krásnu kolmicu do šestnástky na Hectora, proti ktorému vyštartoval Ochoa, lenže krídelník prihral pred prázdnu bránu a TIMO WERNER sa tretím presným zásahom na šampionáte osamostatnil na čele tabuľky strelcov.

58

Javier Hernández získal loptu v strede ihriska, odkiaľ sa vyrútil do rýchleho protiútoku. Pred pokutovým územím spadol, faul sa pískať v tejto situácii nebude.

57

Javier Hernández sa síce do zakončenia dostal, avšak to mu takmer vôbec nesadlo a loptu nasmeroval vedľa troch žrdí. Rudiger aj ter Stegen ju už len skontrolovali.

56

Po faule Jiméneza získali Nemci výhodný priamy kop, lenže technická strela od kapitána Juliana Draxlera našla pripravenú náruč brankára Ochou.

55

Žltú kartu dostáva Raúl Jiménez (Mexiko).

54

Rudiger v strede ihriska za žiadnu cenu loptu cez seba nepustil, Jonathan dos Santos sa aj tak postaral o pas za obranu. Veľmi dobre ale zasiahol aj Kimmich.

53

Timo Werner sa po prihrávke za obranu dostal do veľkej šance, bol však vytlačený do uhlu a tak jeho strela krížom priestor troch žrdí tesne minula.

52

52. Raúl Jiménez (MEX)

52

Néstor Araujo v strede poľa zastavil dlhý výkop nemeckých hráčov a tým vytlačil svojho súpera späť do defenzívnej ulity.

51

Javier Hernández naštartoval motory a došiel s loptou až na hranicu pokutového územia. Tam prihral na Raúla Jimenéza, ten si zasekol Gintera, no našiel iba stred brány a s ním aj ter Stegena.

50

Nízky center na bližšiu žrď zasiahol Raúl Jiménez, loptu nasmeroval iba nad bránu ter Stegena. Keby trafil bránu, nemecký brankár by asi ostal bez šance.

49

Práve Hector si už plní defenzívne povinnosti, keď zastavil prenesenie hry a Layún chvíľu po tom zrazeným centrom cez Draxlera získal roh.

48

Nemeckí hráči sa síce dostali k šestnástke Mexika, lenže nepodarilo sa im ani napriek veľkej snahe dostať sa aj do streleckej pozície. Všetko ukončil faul Hectora.

47

Ochoa veľmi dlho váhal s odkopom, takže blízko neho sa dostal Werner, ktorého mexický brankár trafil, ale následne loptu chytil do rukavíc.

46

Striedanie v tíme Mexiko: z ihriska odchádza Javier Aquino, prichádza Hirving Lozano.

46

Začal sa druhý polčas.
Nemecko malo skvelý štart do zápasu a už v ôsmej minúte viedlo po dvoch góloch Goretzku 2:0. Mexiko postupom času začalo preberať iniciatívu, ale gól sa mu aj napriek šanciam streliť nepodarilo.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Nadstavuje sa 1 minúta.

45

Záložník Porta Herrera však svojím pasom nedokázal nájsť nikoho v zelenom. Navyše, prišiel faul pri pokuse Nemecka založiť kontru.

44

Herrera si znova stavia loptu, tentoraz to vyzerá na center. Gól by Mexičanom pred prestávkou určite značne pomohol a živil by ich nádeje na úspech.

43

Goretzka po svojich dvoch góloch úplne vypadol z hry. Teraz sa snažil dostať späť do zápasu, jeho akcia popri autovej čiare skončila tým, že mu lopta ušla za ňu.

42

Tí ale taktiež ďaleko nezašli. V strede ihriska sa guľatého nezmyslu znova chopili Mexičania a kombinujú v strede ihriska.

41

Raúl Jiménez si telom pekne pokryl loptu v šestnástke súpera, následne sa mu ale nepodarilo prihrať podľa jeho predstáv a tak našiel len nemeckých reprezentantov.

40

Z rohu už Mexičania nevyťažili vôbec nič, ostali však pri lopte a po nepríjemnom pase zľava pred Jiménezom v poslednej chvíli na ďalší rohový kop odvrátil Ginter.

39

Herrera sa postavil k rozohrávke a nekopol to vôbec zle. Ter Stegen sa musel predviesť zákrokom, aby lopta nezapadla pod brvno nemeckej brány.

38

Mexiko vybojovalo priamy kop z osi ihriska. Je to vynikajúca pozícia na priame ohrozenie brány ter Stegena.

37

37. Javier Hernández (MEX)

37

Alanis sa po ľavej strane ďaleko zo stredu ihriska nedostal, Hector Moreno preto rýchlo vhodil aut a Mexiko začína kombináciu od stopérov.

35

Giovani dos Santos poslal loptu na malé vápno. Tá aj so šťastím prešla cez Kimmicha na Javiera Hernandéza, ktorý sa tak razom ocitol sám pred ter Stegenom, no jeho bránu prehodil.

34

34. Javier Hernández (MEX)

34

Henrichs dostal dosť veľa priestoru na hranici pokutového územia, a tak si pripravil pozíciu na strelu. Nakoniec ho stihol dostúpiť Herreru, mladý Nemec namieril vedľa.

33

Giovani dos Santos sa vyrútil do obrovskej šance po tom, ako ho uvoľnil Hernández, avšak ter Stegen nechal vyniknúť svoju pravú nohu. Následne chytil aj hlavičkové zakončenie Jonathana dos Santosa.

32

Strela ľavačkou od Herreru vyletela spoza dvoch nemeckých obrancov, čiže ter Stegen mal sťaženú pozíciu. Nakoniec gólman zasahovať nemusel, lopta minula bránu.

31

Javier Hernández sa už hotoval do zakončenia po centri sprava, nakoniec prihral ešte pod seba. Jonathan dos Santos nakoniec zakončovať nemohol, "Chicharito" bol pred tým v ofsajde.

30

Giovani sa pokúsil o individuálny prienik cez niekoľkých hráčov až pred ter Stegena, v poslednej chvíli svojho súpera zastavil Rudiger.

29

Ďalší nepresný center na mexickej strane, postaral sa o neho Jonathan dos Santos. Opticky sa ale začína zdať, že outsider stretnutia má loptu v posledných minútach častejšie.

28

K zakončeniu to zo strany amerického tímu neviedlo, Hector sa preto pokúsil o dlhý pas za defenzívu na Wernera, no našiel len Ochou.

27

Prihrávka na hrot ofenzívy pre Javiera Hernándeza strelcovi nemeckého Leverkusenu ušla, rozohrávať mohol ter Stegen, lenže následne Mexiko loptu získalo späť.

26

Zaujímavý pas vyslal na Jonathana dos Santosa jeho brat Giovani dos Santos, najbližšie k lopte mal ter Stegen a na dvakrát sa mu ju skrotiť aj podarilo.

25

Jonathan dos Santos pálil spred šestnástky po odrazenej lopte, trafil iba hráčov pred sebou. Na druhú stranu prešiel Draxler, na hranici vápna bol zastavený.

24

Layún poslal veľmi nepríjemný center na vzdialenejšiu žrď, na roh preto radšej odkopol Henrichs. Po rozohrávke celú situáciu vyriešil brankár ter Stegen.

23

Hector Moreno sa ocitol na zemi v strede ihriska, poslal ho tam Henrichs, ktorý mu v súboji nechcene prišliapol nohu. Mexiko sa dostalo rýchlo späť k lopte.

21

Kombinácia troch mexických hráčov na hranici pokutového územia neskončila, pretože oblúčik cez Kimmicha nikoho v zelenom drese nájsť nedokázal.

20

Hlavou po rohu Draxlera dokázal zakončiť Joshua Kimmich, ktorý sa dostal do súboja s Raúlom Jiménezom, lenže mladý zadák nemieril presne.

19

19. Julian Draxler (GER)

19

Ochoa zachránil Mexiko od tretieho inkasovaného gólu, pretože Werner sa po krásnej kolmici dostal z uhlu do obrovskej šance, avšak Mexičan kolenom vyrazil.

18

Draxlerov center na malé vápno Mexičania dokázali odvrátiť, aj odkopnúť do stredu ihriska, kde sa faulom previnil obranca AS Rím Rudiger.

17

Kimmich poslal kolmicu medzi obrancov Mexika, kam si nabehol Stindl, avšak včas sa vrátil Alanis a odvrátil aspoň na rohový kop.

15

Pas Kimmicha zo stredu poľa za defenzívu našiel len brankára Ochou, ten na druhej strane taktiež doputoval k ter Stegenovi.

14

Jonathan dos Santos bol v súboji so Stindlom opäť neskoro a znova do toho išiel sklzom, čo bolo posúdené ako nedovolený zákrok.

13

Timo Werner dostal naložené od jedného z Mexičanov v súboji, kedy bola Nemcovi pristúpená noha. Faul sa nepískal, hralo sa ďalej.

12

Raúl Jiménez sa ocitol v roli centrujúceho hráča, nepochodil. Mexiko ostalo na lopte, čo využil Alanis na priami strelu z diaľky, ter Stegen bol na mieste a zasiahol.

11

Giovani dos Santos poslal veľmi nízky center, ktorým nemohol ohroziť defenzívu Nemecka. Tá včas odkopla už od prvej žrde.

10

Pred ter Stegena priletel prvý center, Raúl Jiménez sa na pas Alanisa nevyšplhal dostatočne vysoko. Následne centroval aj Aquino, po zákroku Hectora to bude roh.

9

Javier Hernández sa dostal do role takého playmakera, avšak iba na chvíľu. Odovzdal loptu a odchádza hľadať si miesto v šestnástke.

8

8. Leon Goretzka (GER) - 2:0

8

Nemecko dalo gól!

Senzačný štart favorita. Ďalšia rýchla kontra a znova je lopta v sieti. Opäť to bol LEON GORETZKA, ktorý si nabehol do šestnástky na krásnu kolmicu Wernera a okolo Ochou strieľa presne.

7

Mexická odpoveď bude musieť počkať, nakoľko Draxler loptu na svojej polovici získal. Vyviezol ju ale len do stredu poľa a tam ju poslal do autu.

6

6. Leon Goretzka (GER) - 1:0

6

Nemecko dalo gól!

Rýchla kontra po pravej strane prináša skorý presný zásah. Henrichs centrom po zemi sprava našiel tesne pred šestnástkou LEONA GORETZKU a ten sa trafil strelou presne k žrdi.

5

Jonathan dos Santos sa do súboja na vlastnej polovici dostal neskoro, takže si pomohol sklzom, avšak fauloval Stindla.

4

Werner chcel po Rudigerovom odkope vpredu pristaviť loptu pre nabiehajúceho Draxlera, skôr k lopte mali hráči mexického výberu.

3

Aquino bol faulovaný v strede ihriska, takže Mexičania len preniesli hru na pravú stranu a odtiaľ začne pokus o prechod do streleckej pozície.

2

Rýchla kombinácia Nemcov na ľavej strane k zakončeniu neviedla. Po prenesení hry bojoval Henrichs, proti presile neuspel.

1

Hector Moreno dostal zlú prihrávku na hranicu svojej šestnástky, kde už bol rozbehnutý Werner, ale kapitán Mexika napálil loptu do svojho súpera.

1

Nemeckí futbalisti mali výkop, ale Mexiko sa okamžite vyrútilo napádať. Prísť tak musel odkop ter Stegena, Moreno loptu posunul k Ochoovi.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Nemecko: ter Stegen – Kimmich, Rüdiger, Ginter – Henrichs, Rudy, Goretzka, Hector – Stindl, Draxler (C) – Werner.
Náhradníci: Trapp, Leno – Mustafi, Plattenhardt, Wagner, Demirbay, Can, Younes, Süle, Brandt.

Mexiko: Ochoa – Alanis, N. Araujo, H. Moreno (C), Layún – J. dos Santos, H Herrera, G. dos Santos – Jiménez, J. Hernández, Aquino.
Náhradníci: Cota, Talavera – R. Márquez, Fabián, Vela, Damm, Peralta, L. Reyes, Lozano..
Nemecko

Majstri sveta nepriviedli na Pohár konfederácii najsilnejší tím a najväčšie hviezdy ostali doma. Šancu preto dostávajú mladíci a zatiaľ im to vôbec nejde zle. Hneď na úvod získali tri body, lenže proti Austrálii to bola poriadna dráma. Nemecko vyhralo 3:2 zásluhou gólu Goretzku z úvodu druhého polčasu. Proti Čile sa zrodila remíza 1:1. Najskôr chybu obrany využil Alexis Sánchez, Lars Stindl pred prestávkou vyrovnal. Naposledy však favorit vyhral 3:1 nad Kamerunom, ktorý dohrával bez vylúčeného Žilinčana Mabouku.

Zápas Nemecka v skupine

Austrália – Nemecko 2:3 (Rogič, Jurič – Stindl, Draxler, Goretzka)
Nemecko – Čile 1:1 (Stindl – Alexis Sánchez)
Nemecko – Kamerun 3:1 (Demirbay, Werner 2 – Aboubakar)

Mexiko

Stredoamerický klub síce získal sedem bodov v základnej skupine B, lenže postupne z druhého miesta, pretože Portugalsko malo pri rovnakej cifre lepšie skóre. Vzájomný duel týchto dvoch súperov sa konal hneď na úvod, skončil sa remízou 2:2. Európania dvakrát viedli, Mexiko dvakrát vyrovnalo. Remízu v nadstavení zachraňoval Hector Moreno. Následne už ale prišli len dve výhry. Proti outsiderovi z Nového Zélandu síce tesné, no tri body za výsledok 2:1 sa počítajú. Chris Wood síce otvoril skóre, Jiménez s Peraltom otočili. Rovnako skončil aj duel s Ruskom, vo vyrovnanom zápase rozhodol Lozano.

Zápasy Mexika v skupine B

Portugalsko – Mexiko 2:2 (Quaresma, Cédric – J. Hernández, H. Moreno)
Mexiko – Nový Zéland 2:1 (R. Jiménez, Peralta – Wood)
Mexiko – Rusko 2:1 (Araujo, Lozano – Samedov)
Výsledky v základných skupinách

Skupina A

17.06.2017 Rusko – Nový Zéland 2:0
18.06.2017 Portugalsko – Mexiko 2:2
21.06.2017 Moskva Rusko – Portugalsko 0:1
21.06.2017 Mexiko – Nový Zéland 2:1
24.06.2017 Mexiko – Rusko 2:1
24.06.2017 Nový Zéland – Portugalsko 0:4

Skupina B

18.06.2017 Kamerun – Čile 0:2
19.06.2017 Austrália – Nemecko 2:3
22.06.2017 Kamerun – Austrália 1:1
22.06.2017 Nemecko – Čile 1:1
25.06.2017 Nemecko – Kamerun 3:1
25.06.2017 Čile – Austrália 1:1

V dvoch základných skupinách padlo dokopy 34 gólov. Traja hráči dali po dva, až 27 ich strelilo po jednom a jediný vlastný zásah si strelil Novozélanďan Michael Boxall, bolo to v zápase proti Rusku.

Najlepší strelci turnaja

Po dva góly strelili traja hráči. Timo Werner s Larsom Stindlom z Nemecka a kapitán Portugalska Cristiano Ronaldo
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.

Nemecko – Mexiko

4:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 6. Goretzka, 8. Goretzka, 59. Werner, 90+1. Younes – 89. Fabián

Karty:   72. Can (GER) – 55. Jiménez (MEX)

Nemecko: ter Stegen – Kimmich, Rüdiger, Ginter – Henrichs, Rudy, Goretzka (67. Can), Hector – Stindl (79. Brandt), Draxler (C) (82. Younes) – Werner.
Náhradníci: Trapp, Leno – Mustafi, Plattenhardt, Wagner, Demirbay, Can, Younes, Süle, Brandt.

Mexiko: Ochoa – Layún, N. Araujo, H. Moreno, Alanis – J. dos Santos (67. R. Márquez), H Herrera, G. dos Santos (63. Fabián) – Jiménez, J. Hernández, Aquino (46. Lozano).
Náhradníci: Cota, Talavera – R. Márquez, Fabián, Vela, Damm, Peralta, L. Reyes, Lozano.

Európska liga (predkolá)

Shirak – ND Gorica 14:00 0:2

Irtyš Pavlodar – Dunav Ruse 16:00 1:0

Almaty – Atlantas 16:45 6:0

Ventspils – Valur 17:00 0:0

Pjunik – Slovan Bratislava  sk 17:00 1:4

Partizani Tirana – Plovdiv 17:00 1:3

Trenčín – Kutaisi  sk 17:20 5:1

Levadia Tallinn – Cork City 17:30 0:2

Minsk – Runavík 17:30 2:1

Soligorsk – FK Sūduva 18:00 0:0

VPS – Ljubljana 18:00 1:0

Dinamo Bt. – Jagiellonia 18:00 0:1

Čichura – Rheindorf Altach 18:00 0:1

Škendija – Dacia Kišinev 18:00 3:0

Lyngby – Bangor City 18:30 1:0

Kalju – B36 Tórshavn 18:30 2:1

Ferencvároš – Jelgava 18:45 2:0

Beitar Jeruzalém – Vasas 18:45 4:3

Odd – Ballymena 19:00 3:0

Haugesund – Coleraine 19:00 7:0

Larnaca – Lincoln 19:00 5:0

Zaria Balti – FK Sarajevo 19:00 2:1

UE Santa Coloma – Osijek 19:00 0:2

Levski Sofia – Sutjeska 19:00 3:1

Zirä FK – Differdange 19:00 2:0

Fola – Milsami 19:30 2:1

KÍ Klaksvík – Štokholm 20:00 0:0

Norrköping – Priština 20:00 5:0

Connah's Quay – Helsinki 20:00 1:0

Midtjylland – Derry City 20:00 6:1

Bala Town – Vaduz 20:00 1:2

Skenderbeu – Sant Juliá 20:00 1:0

Novi Sad – Ružomberok  sk 20:00 2:1

Tel Aviv – Tirana 20:00 2:0

Domžale – Flora 20:30 2:0

Tre Penne – FK Rabotnički 20:30 0:1

CZ Belehrad – Floriana 20:30 3:0

Široki Brijeg – Ordabasy 20:30 2:0

Podgorica – Gandzasar 20:30 1:0

Mladost Lučani – Keşla FK 20:30 0:3

Crusaders – FK Liepāja 20:45 3:1

St. Johnstone – Riteriai 20:45 1:2

Rangers – Niederkorn 20:45 1:0

Valletta – Folgore 20:45 2:0

Željezničar Sarajevo – Zeta 20:45 1:0

Fehérvár – Balzan 20:45 2:0

Lech Poznań – Pelister 20:45 4:0

Reykjavík – Seinäjoki 21:15 0:0

Stjarnan – Shamrock 21:15 0:1