Menu

Futbal

Prípravný zápas

Zenit Petrohrad – SK Slavia Praha

5:1

koniec (1:0)

25.01.2018, 16:00 • Maktoum Bin Rashid al Maktoum Stadium (Al-Shabab Stadium) (Dubai) • David Suchý cz

Tipsport: 2.2 3.22 2.9

Je konec! Sešívaní nakonec naprosto nezvládli dnešní přípravné utkání, neboť Zenit Petrohrad dokázal zvítězit drtivě 5:1. Rozdíl byl patrný především v defenzivní činnosti, kdy se Slavie dopouštěla velkých chyb. I proto měl Kovář opravdu hodně práce a většina branek zkrátka nešla chytit. Jedinou branku Pražanů dokázal ve druhém poločase vstřelit Milan Škoda, jehož branka byla slabou náplastí nad konečném výsledkem. (17:47:34)

90

Konec zápasu.

87

O malý okamžik později se Baburin musel činit. Slovenský středopolař Stoch se s trochou štěstí dostal k míči a z pravého křídla vyprášil rukavice brankáře.

86

Po několika minutách se nám tradičním manévrem připomněl Stoch, který ani v tomto případě nezakončil přesně. Míč směřoval zhruba metr vedle brány.

85

Van Burenovo napadání nakonec slavilo úspěch, neboť v tísní hrající Terentěv poslal míč pouze za postranní čáru. Slávisté tak budou vhazovat.

84

Sobol poslal lehký dloubáček na Stocha, který si balón příliš předkopl a poté mu nezbývalo nic jiného, než povalit na zem Smolnikova.

83

Celek z hlavního města ruské federace naprosto zanevřel na jakékoliv útočení a poslední minutky se odehrávají výhradně na jedné polovině.

82

Frydrych nasadil jesličky Smolnikovovi, nicméně to bylo z hlediska útočného manévru naprosto vše. Razantní odkop z kopačky Bogajeva směřoval až za půlící čáru.

81

Časomíra se nám dostala do závěrečné desetiminutovky. Slávisté opět úřadují s míčem na útočné polovině, obrana soupeře je ale dnes velmi pozorná.

80

Aby toho nebylo málo, tak z druhé vlny přispěchal k vápnu Frydrych, jehož dělovka snad ještě v tomto momentu nedopadla zpět na zem.

79

Hromada táhl nadějný kontr svého celku, ten ale utnul příliš pomalou přihrávkou na Stocha. Tohle mohli hráči českého celku vyřešit daleko lépe.

78

S ambicemi pražské Slavie to v dnešním utkání nevypadá vůbec růžové. Sešívaní naprosto nezvládají poslední minutky, ve kterých hned třikrát inkasovali.

77

77. PLETNĚV - 5:1

77

Petrohrad právě vstřelil branku!
Tady to zavání pořádným debaklem! DMITRI PLETNĚV si navedl míč na pravou nohu a posléze parádní bombou vymetl vzdálenější šibenici.

77

Bogajevova přihrávka za Pokorného byla příliš pomalá a po pár vteřinách musel střelec čtvrté branky sám faulovat. Nakonec se to obejde bez žlutého varování.

76

Na opačné straně operoval s míčem Stoch, který se několika rychlýma krokama dostal kolem Jerochina a posléze zakončil těsně nad břevno.

75

Ruský celek se nadechaval k dalšímu rychlému protiútoku, který nakonec vyřešil prachbídně. Po sražené přihrávce se balón dostal až ke Kovářovi.

74

Málem jsem to zakřikl! Pár metrů za pokutovým územím totiž sympaticky napřáhl Terentěv, jehož pohotová rána skončila na pravé tyči.

73

Lehký dloubáček nakonec směřoval pouze do malého vápno, kde byl nejvýše ve vzduchu Van Buren. Slávisté se tentokráte dokázali ubránit.

Zenit Petrohrad – SK Slavia Praha

5:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 27. Kokorin, 46. Zabolotnyj, 67. Jerochin, 70. Bogajev, 77. Pletněv – 62. Škoda

Karty:   27. Danny (SLA)

Zenit Petrohrad: Lunev – Kuzjajev, Mevlja, Mammana, Žirkov – Kranevitter, Jerochin – Rigoni, Driussi – Zabolotnyj, Kokorin (C)
Náhradníci: Lodygin, Baburin, Gyolo – Panjukov, Terentěv, Poloz, Smolnikov, Pletněv, Kakkoev, Kaplenko, Skrobotov, Bogajev

SK Slavia Praha: 1. poločas: Kovář – Bořil, Deli, Jugas, Sobol – Kúdela – Mingazov, Hušbauer, Danny (C), Zmrhal – Necid 2. poločas: Kovář – Frydrych, Ngadeu, Pokorný, Sobol – van Buren, Bucha, Hromada, Stoch – Tecl, Škoda
Náhradníci: Otáhal – Tecl, Bucha, Ngadeu, van Buren, Stoch, Škoda, Frydrych, Hromada, Pokorný