Menu

Futbal

Prípravný zápas

Zenit Petrohrad – SK Slavia Praha

5:1

koniec (1:0)

25.01.2018, 16:00 • Maktoum Bin Rashid al Maktoum Stadium (Al-Shabab Stadium) (Dubai) • David Suchý cz

Tipsport: 2.2 3.22 2.9

77

77. PLETNĚV - 5:1

77

Petrohrad právě vstřelil branku!
Tady to zavání pořádným debaklem! DMITRI PLETNĚV si navedl míč na pravou nohu a posléze parádní bombou vymetl vzdálenější šibenici.

70

70. BOGAJEV - 4:1

70

Petrohrad právě vstřelil branku!
Je tu další branka v Kovářově síti! Zkušený brankář si nejprve poradil se samostatným nájezdem, posléze ale přesně k tyči zamířil DMITRIJ BOGAJEV.

67

67. JEROCHIN - 3:1

67

Petrohrad právě vstřelil branku!
Je tu trest v podobně další inkasované branky! V pokutovém území zůstal nikým nekrytý ALEXANDER JEROCHIN, který po přihrávce Smolnikova zakončil přesně k tyči.

62

62. ŠKODA - 2:1

62

Slavia právě vstřelila branku!
A ten slaví úspěch! K rozehrávce se postavil Stoch, který na přední tyči našel hlavu Ngadeua, jehož prodloužení míče usměrnil do brány MILAN ŠKODA.

46

46. ZABOLOTNYJ - 2:0

46

Petrohrad právě vstřelil branku!
To je vstup do druhého poločasu! Slávisté propadli ve středu hrací plochy a ANTON ZABOLOTNYJ zakončil svůj úprk po levém křídle přesnou střelou.

27

Petrohrad právě vstřelil branku!
Laciná ztráta míče na levé straně má fatální následky! Na hranici šestnáctky popostrčil Jerochin balón na ALEXANDRA KOKORINA, který přehodil vyběhnuvšího Kováře.

Zenit Petrohrad – SK Slavia Praha

5:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 27. Kokorin, 46. Zabolotnyj, 67. Jerochin, 70. Bogajev, 77. Pletněv – 62. Škoda

Karty:   27. Danny (SLA)

Zenit Petrohrad: Lunev – Kuzjajev, Mevlja, Mammana, Žirkov – Kranevitter, Jerochin – Rigoni, Driussi – Zabolotnyj, Kokorin (C)
Náhradníci: Lodygin, Baburin, Gyolo – Panjukov, Terentěv, Poloz, Smolnikov, Pletněv, Kakkoev, Kaplenko, Skrobotov, Bogajev

SK Slavia Praha: 1. poločas: Kovář – Bořil, Deli, Jugas, Sobol – Kúdela – Mingazov, Hušbauer, Danny (C), Zmrhal – Necid 2. poločas: Kovář – Frydrych, Ngadeu, Pokorný, Sobol – van Buren, Bucha, Hromada, Stoch – Tecl, Škoda
Náhradníci: Otáhal – Tecl, Bucha, Ngadeu, van Buren, Stoch, Škoda, Frydrych, Hromada, Pokorný