Menu

Futbal

Prípravný zápas

Zenit Petrohrad – SK Slavia Praha

5:1

koniec (1:0)

25.01.2018, 16:00 • Maktoum Bin Rashid al Maktoum Stadium (Al-Shabab Stadium) (Dubai) • David Suchý cz

Tipsport: 2.2 3.22 2.9

77

77. PLETNĚV - 5:1

77

Petrohrad právě vstřelil branku!
Tady to zavání pořádným debaklem! DMITRI PLETNĚV si navedl míč na pravou nohu a posléze parádní bombou vymetl vzdálenější šibenici.

74

Málem jsem to zakřikl! Pár metrů za pokutovým územím totiž sympaticky napřáhl Terentěv, jehož pohotová rána skončila na pravé tyči.

70

70. BOGAJEV - 4:1

70

Petrohrad právě vstřelil branku!
Je tu další branka v Kovářově síti! Zkušený brankář si nejprve poradil se samostatným nájezdem, posléze ale přesně k tyči zamířil DMITRIJ BOGAJEV.

67

67. JEROCHIN - 3:1

67

Petrohrad právě vstřelil branku!
Je tu trest v podobně další inkasované branky! V pokutovém území zůstal nikým nekrytý ALEXANDER JEROCHIN, který po přihrávce Smolnikova zakončil přesně k tyči.

62

62. ŠKODA - 2:1

62

Slavia právě vstřelila branku!
A ten slaví úspěch! K rozehrávce se postavil Stoch, který na přední tyči našel hlavu Ngadeua, jehož prodloužení míče usměrnil do brány MILAN ŠKODA.

49

49. Lunev zachránil svůj celek.

49

Co chybělo! Zmrhalova nabídka z hranice šestnáctky byla ještě lehce tečována a Lunev měl najednou spousta práce. Míč ale udržel ještě před brankovou čárou.

46

46. ZABOLOTNYJ - 2:0

46

Petrohrad právě vstřelil branku!
To je vstup do druhého poločasu! Slávisté propadli ve středu hrací plochy a ANTON ZABOLOTNYJ zakončil svůj úprk po levém křídle přesnou střelou.

27

Žlutou kartu dostává Danny (SK Slavia Praha).

27

Petrohrad právě vstřelil branku!
Laciná ztráta míče na levé straně má fatální následky! Na hranici šestnáctky popostrčil Jerochin balón na ALEXANDRA KOKORINA, který přehodil vyběhnuvšího Kováře.

7

7. Velká šance Zenitu.

7

První velká šance zápasu! Kovář se neblýskl zrovna přesvědčivým výběhem a jako první u balónu byl Rigoni. Argentinský forvard si počkal na náběh Driussiho, který zakončil těsně vedle odkryté brány.

Zenit Petrohrad – SK Slavia Praha

5:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 27. Kokorin, 46. Zabolotnyj, 67. Jerochin, 70. Bogajev, 77. Pletněv – 62. Škoda

Karty:   27. Danny (SLA)

Zenit Petrohrad: Lunev – Kuzjajev, Mevlja, Mammana, Žirkov – Kranevitter, Jerochin – Rigoni, Driussi – Zabolotnyj, Kokorin (C)
Náhradníci: Lodygin, Baburin, Gyolo – Panjukov, Terentěv, Poloz, Smolnikov, Pletněv, Kakkoev, Kaplenko, Skrobotov, Bogajev

SK Slavia Praha: 1. poločas: Kovář – Bořil, Deli, Jugas, Sobol – Kúdela – Mingazov, Hušbauer, Danny (C), Zmrhal – Necid 2. poločas: Kovář – Frydrych, Ngadeu, Pokorný, Sobol – van Buren, Bucha, Hromada, Stoch – Tecl, Škoda
Náhradníci: Otáhal – Tecl, Bucha, Ngadeu, van Buren, Stoch, Škoda, Frydrych, Hromada, Pokorný