Menu

Futbal

Tipsport liga

FK Jablonec – FK Dukla Praha

2:3

koniec (1:3)

08.01.2022, 13:00 • Horní Počernice • Skupina A • Michal Nussbauer cz

Tipsport: 1.56 4.12 4.51

90

Nastavovat se bude 1 minuta.

89

Malínský přihrál do vápna Vaníčkovi, ten po rychlém zpracování ale zamířil pravačkou o několik metrů vedle.

82

Penalta se kopat nebude.

82

VAR prošetřuje souboj Ali-Abubakara a Konana.

75

75. David NYKRÍN - 2:3

75

Jablonec právě vstřelil branku!
Malínský šikovně prostrčil balon zprava do vápna na Smejkala, který stříleným centrem našel prostor, v němž se vyskytoval teprve sedmnáctilený DAVID NYKRÍN – ten pravačkou z první prostřelil Filipa Radu a dává tak svůj zřejmě první gól za A-tým Jablonce! 2:3!

60

Smejkal si narazil s Vaníčkem a napálil balon z první, jeho tečovaná střela levou nakonec protáhla Filipa Radu, který překazil domácím radost fantastickým zákrokem! Je tu roh.

59

Kozla po zpracování míče na středu předskočil zkušenější Považanec, hostující hráč jej pak skluzem fauloval a vidí žlutou.

58

Pravděpodobně Hodek se dostal k zakoneční ze skrumáže v malén vápně, jeho střela ale neprošla blokem těl!

54

Smejkal skvěle rozehrál volný kop zleva na Štěpánka, jeho volej z prostoru zadní tyč vyškrábl nad břevno Rada!

45+1

45+1. Lukáš BUCHVALDEK - 1:3

45+1

Dukla právě vstřelila branku!
VAR potvrdil verdikt hlavního arbitra, pokutového kopu se ujal LUKÁŠ BUCHVALDEK a napálil kulatý nesmysl pod břevno do levé části branky! 1:3!

45

45. Penaltový faul na Kima.

45

Piroch nádherným pasem našel Seung-bin Kima, ten si prvním dotykem poradil s Holíkem a těsně před kontaktem s Hrubým šel k zemi! Vypadá to na pokutový kop, celou situaci ještě prověří VAR.

39

Ve vápně si s přesilou soupeřů poradil Adediran, následně se poroučel k zemi, penalta se ale nepíská! Dle mého názoru byl ale tento Kubistův zákrok penaltový...

34

Ikaunieks poslal překrásný míč do vápna Kratochvílovi, jenž přiťukl Weranimu – jeho pumelici z pravé strany vápna ale dobře vyrazil Petr Rada.

29

Buchvaldek unikal po levém křídle a zezadu jej stáhl Holík, jasná žlutá karta.

26

Dlouhý balon si do běhu hezky zpracoval Seung-Bin Kim a rychlostně smazal Kroba – jeho střelu na zadní tyč z pravé strany ale vyrazil Hrubý a následně odkopl odražený míč Holík.

22

22. Seung-Bin KIM - 1:2

22

Dukla právě vstřelila branku!
Jako bych to zakřikl! Adediran si na levé straně poradil s obráncem a nacentroval na zadní tyč, odkud vrátil Jiří Hrubeš míč před odkrytou branku – tam si merunu našel SEUNG-BIN KIM a bez problému ji uklidil do sítě! 1:2!

20

Fantastický bochánek poslal z hloubi pole Krob přímo na hlavu Ikauniekse, ten ale z malého vápna trestuhodně minul a hlavičkoval těsně vedle!

10

10. David IKAUNIEKS - 1:1

10

Jablonec právě vstřelil branku!
Holík poslal z pravé strany do vápna přízemní centr, který chytře pustil mezi nohama mladičký Werani – propadnutý míč si našel lotyšský šutér DAVID IKAUNIEKS, který přizemní střelou srovnává stav utkání na 1:1!

9

Nebezpečný centr Seung-bin Kima pravou z levé strany nachytal Hrubého na švestkách a orazítkoval zadní tyč! Od slepeného gólu opravdu nechybělo mnoho!

7

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Martinec, přichází Zelený.

6

6. Quadri Adebayo ADEDIRAN - 0:1

6

Dukla právě vstřelila branku!
Po autu Součka z levé strany přiťukl Buchvaldek hlavou do místa, kde čekal QUADRI ADEBAYO ADEDIRAN – ten se rychle otočil a tečovanou střelou levačkou propálil Hrubého na přední tyč! 0:1!

3

Ludvíček poslal dlouhý balon na Adednirana, po jehož dobré práci se dostal k míči Souček. Ten poslal do úniku Hrubeše, jehož střelu levačkou ale dokázal vyrazit Hrubý.

FK Jablonec – FK Dukla Praha

2:3

koniec (1:3)

Späť na online

Góly: 10. Ikaunieks, 75. Nykrín – 6. Adediran, 22. Bin, 45+1. Buchvaldek (pen.)

Karty:   29. Holík (JAB) – 59. Kozel (DUK)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 9:2. Rohy: 7:2.

FK Jablonec: 1. Poločas: Hrubý – Holík , Martinec (7. Zelený), Kubista, Krob – Hübschman – Pleštil, Kratochvíl, Werani, Pilař – Ikaunieks 2. Poločas: Hrubý – Štěpánek, Martinec, Zelený, Surzyn – Považanec – Malínský, Vaníček, Smejkal, Nykrín – Ali-Abubakar Náhradní brankář: Vajner
Tréner: Petr Rada

FK Dukla Praha: 1. Poločas: Rada – Ludíček, Piroch, Konan, Souček – Peterka, Barac, Hrubeš, Bin, Buchvaldek – Adediran 2. Poločas: Rada – Matoušek, Kulhánek, Konan, Kovernikov – Hrubeš, Jeřábek, Kozma, Šebrle – Kozel – Hodek Náhradní brankář: Štefan
Tréner: Bohuslav Pilný