Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Atlético Madrid – Deportivo La Coruña

1:0

koniec (0:0)

25.09.2016, 16:15 • Vicente Calderón, Madrid • 6. kolo • Róbert Gašpárek

: 1.36 7.0 21.0

90+1

Štvrtý rozhodca nastavuje v druhom polčase ešte dve minútky navyše.

90

Veľká príležitosť aj na strane hostí. Mosguera mal na kopačke vyrovnanie, ale jeho tvrdé zakončenie skončilo iba na hrudi Torresa Juanfrana, ktorý loptu dokázal zblokovať.

85

Žltú kartu dostáva Ryan Babel (Deportivo La Coruña).

75

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Fernando Navarro, prichádza Ryan Babel.

70

70. Antoine Griezmann (ATM) - 1:0

70

Atlético dalo gól!
Z tohto tlaku sa dalo čakať, že sa čoskoro dočkáme úvodného gólu. Gól dokázal vsietiť ANTOINE GRIEZMANN, ktorý si dokázal vytvoriť priestor v malom vápne, kde dostal milimetrovú prihrávku od Kevina Gameira a už nemal najmenší problém poslať loptu do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 1:0!

69

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Guilherme, prichádza Pedro Mosquera.

61

Dobrý tímový pohyb pripravil šancu, z ktorej Filipe Luis zakončil z hranice šestnástky. Ale len kúsok od pravej tyčky. Lopta je za bránkovou čiarou a Dep. La Coruña má odkop od bránky.

60

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Florin Andone, prichádza Luisinho.

60

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Yannick Ferreira-Carrasco, prichádza Kévin Gameiro.

58

Domáci zahrávali rohový kop a urobili to naozaj šikovne. Center smeroval presne na hranicu šestnástky, kde sa nachádzal osamotený domáci hráč, ktorý loptu poslal na bránku z voleja. Jeho strelecké zakončenie šikovne tečoval Correa, ale ani tento strelecký pokus neznamenal skórovanie. Domáci majú možnosť si rohový kop zopakovať.

57

Veľká príležitosť na skórovanie aj na strane hostí. Andone si nabiehal do šestnastky súpera, kde dokázal zachytiť center, ktorý mu poslal jeho spoluhráč, ale jeho hlavičkové zakončenie si nenašlo cestu až za chrbát domáceho gólmana.

56

Žltú kartu dostáva Emre Colak (Deportivo La Coruña).

50

Do zakončenia sa dostal Godín, ktorému šikovne sklepol loptu hlavný arbiter, ale jeho strelecký pokus skončil tesne vedľa pravej tyčky.

47

GÓÓÓL! No moment, tak nie. Griezmann dokázal z dorážky prekonať ležiaceho Luxa, ktorému sa podarilo vyraziť prvý strelecký pokus, ale na druhý bol už prikrátky. Zachránil ho postranný rozhodca, ktorý ukázal, že sa Griezmann nachádzal v ofsajdovom postavení.

45+2

45+2. Fayçal Fajr (DEP)

45+2

Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Fayçal Fajr (Deportivo La Coruña). To si vyslúžil za úplne zbytočný útočný faul v strede pola.

45+1

Štvrtý rozhodca sa rozhodol, že v prvom polčase nastaví ešte dve minútky navyše.

42

Žltú kartu dostáva Lucas Hernández (Atlético Madrid). Hostia majú možnosť ohroziť súpera po voľnom kope, ktorý sa odohraje zo strednej vzdialenosti.

38

Žltú kartu dostáva Fayçal Fajr (Deportivo La Coruña) za podkopnutie.

36

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza José Giménez, prichádza Lucas Hernández.

35

Jose Maria Gimenez sa pri predošlom súboji zranil. Potrebuje preto pomoc od lekárskeho tímu. Lekárnici už smerujú k nemu aj s nosítkami.

27

Colak si prevzal loptu, ktorú mu poslal jeho spoluhráč a následne skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti. Jeho tvrdý pokus smeroval len do stredu bránky a to bola taká čerešnička na torte pre pozorného a pripraveného Oblaka, ktorý jeho strelecký pokus poľahky zlikvidoval.

24

Filipe Luis sa dostal po chaose v šestnástke k odrazenej lopte a utešenou strelou poslal loptu presne do stredu bránky. Gólman, avšak, tento pokus famózne zmaril.

22

22. Antoine Griezmann (ATM)

22

Griezmann sa ocitol v obrovskej príležitosti na skórovanie! Dokázal si pekne nabehnúť do priestoru, kde si následne prevzal milimetrovú prihrávku a zakončil. Jeho strelecký pokus len tesne minul pravú žrď Luxovej bránky.

20

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Augusto Fernández, prichádza Gabi.

19

Augusto odchádza z hracej plochy na nosítkach a chystá sa prvé striedanie v dnešnom zápasy. Toto je veľmi nepríjemná situácia pre každého trénera.

18

Na trávniku ostáva ležať otrasený Augusto so škaredou grimasou na tvári a potrebuje okamžitú opateru lekárnikov. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude pokračovať bez nejakých obmedzení. Hra je prerušená.

Atlético Madrid – Deportivo La Coruña

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 70. Griezmann

Karty:   42. Hernández (ATM) – 38. Fajr (DEP), 56. Colak (DEP), 85. Babel (DEP)   45+2. Fajr (DEP)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 13:17.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez (36. Hernández), Godín (C), Luís – Gaitán, Augusto Fernández (20. Gabi), Koke, Ferreira-Carrasco (60. Gameiro) – Á. Correa, Griezmann.
Náhradníci: Moreira – Vrsaljko, Gabi, F. Torres, Gameiro, Hernández, Partey.

Deportivo La Coruña: Lux – Laure (C), Albentosa, Arribas, F. Navarro (75. Babel) – C. Borges, Guilherme (69. Mosquera) – Valle, Fajr, Colak – Andone (60. Luisinho).
Náhradníci: Tytoń – Juanfran, Mosquera, Moreno, Babel, Gama, Luisinho.

Rozhodca: Manzano – Rodríguez, Miranda

Diváci: 45 653