Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Atlético Madrid – Deportivo La Coruña

1:0

koniec (0:0)

25.09.2016, 16:15 • Vicente Calderón, Madrid • 6. kolo • Róbert Gašpárek

: 1.36 7.0 21.0

Máme tu záverečný hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončuje toto stretnutie. Sledovali sme zápas z kategórie priemerných, ale je pravda, že oba celky nám ponúkli zopár zaujímavých situácii. Atlético Madrid dnes s jasnou dominanciou nad ich dnešným súperom, ktorých totálne prehrali skrz pekný kombinačný futbal a naopak hostia dnes stavili na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry, čo im v konečnom dôsledku nevyšlo podľa predstáv. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (18:10:47)
Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 5:1.
Střely mimo: 9:4.
Rohy: 10:0.
Ofsajdy: 8:0.
Fauly: 13:17.

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Babel sa dopustil nedovoleného zákroku a domáci celok bude zahrávať voľný kop. To je pravdepodobne definitívna bodka v dnešnom stretnutí.

90+1

Štvrtý rozhodca nastavuje v druhom polčase ešte dve minútky navyše.

90

Veľká príležitosť aj na strane hostí. Mosguera mal na kopačke vyrovnanie, ale jeho tvrdé zakončenie skončilo iba na hrudi Torresa Juanfrana, ktorý loptu dokázal zblokovať.

89

Pri lopte sú po dlhšej dobe hostia, ktorý sa usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú prihrávku. Defenzíva domácich im na hracej ploche dáva len minimum priestoru na založenie akcií.

88

Gameiro sa spoločne s Griezmannom vrhali do útoku, ale ich nábeh dokázal zastaviť pozorný Albentosa, ktorý nedovolil zakončiť ani jednému z nich. Skvelá práca!

87

Pri lopte sú stále domáci, ktorý si na vlastnej polovici vymieňajú série krátkych prihrávok a zbierajú potrebné sekundy tohto zápasu vo vlastný prospech.

86

Cieľ domácich je teraz jasný. Držať loptu na vlastných kopačkách, tak dlho, ako to len ide. Zatiaľ sa im to perfektne darí a svojmu dnešnému súperovi nedajú dýchať ani za faktu, že v závere stretnutia sú vo vedení.

85

Žltú kartu dostáva Ryan Babel (Deportivo La Coruña).

84

Torres Juanfran sa dostal k lopte a následne ju centroval do pokutového územia súpera. Tam sa ocitol nikým nestrážený Antoine Griezmann, ale jeho zakončenie z otočky nemalo potrebnú razanciu, aby nejako prekvapil pripraveného Luxa, ktorý loptu poľahky zachytil.

83

Diego Godín sa pokúsil oklamať obranu súpera. Ale bol to práve on, kto sa nechal nachytať v ofsajdovej pasci.

82

Domáci mali výhodu rohového kopu, ktorý sa rozhodli rozohrať nakrátko a to znamená, že aj naďalej môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.

81

Ale center po voľnom kope nebol priam ideálny. Bez väčších problémov ho dokázal zachytiť Torres Juanfran, ktorý rozbiehal rýchly protiútok, po ktorom sa jeho tím opäť usadil na polovici súpera.

80

Gabi poslal nedovolene na hraciu plochu útočiaceho Luisinha. Hlavný arbiter uznal tento zákrok ako nedovolený a hostia, tak s možnosťou vyrovnať po voľnom kope zo sľubnej pozície.

79

Nepresnosť na kopačke Hernándeza, vďaka čomu loptu iba pohodlne odovzdal súperovi, ktorý rozbieha rýchly protiútok.

78

Držanie lopty je 63% v prospech domácich a 37% v neprospech hostí. V závere zápasu sa očakáva tlak hosti, ktorý sa budú snažiť vyrovnať, ale zatiaľ to tak vôbec nevyzerá.

77

Torres Juanfran sa ešte snažil dobehnúť prihrávku, ktorú mu adresoval Gabi, ale jeho prihrávka bola pridlhá a lopta skončila až za postrannou čiarou. Pri lopte budú hostia.

76

Domáci sa opäť usadili na polovici súpera, kde roztáčajú ten svoj kolotoč. Hosťujúci celok je totálne stratený a nejaví žiadnu snahu smerom dopredu. Sledujeme jasnú dominanciu domáceho celku.

75

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Fernando Navarro, prichádza Ryan Babel.

74

Veľmi pekný center dokázal v šestnástke odhlavičkovať Torres Juanfran. Lopta sa odkotúľala až za postrannú čiaru. Hostia s výhodou outového vhadzovania na polovici súpera.

73

Hostia budú po nedovolenom zákroku zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti. Toto je jedna z mála možností, ako vyrovnať.

72

Torres Juanfran sa snažil presne prihrať do behu nabiehajúcemu Griezmannovi, ale lopta sa až k nemu nedostala. Pozorný brániaci hráč hostí dokázal celú situáciu prečítať a zmariť prípadné nebezpečenstvo.

71

Hlásateľ oznámil, že na dnešný zápas sa prišlo pozrieť 45 653 platiacich divákov.

70

70. Antoine Griezmann (ATM) - 1:0

70

Atlético dalo gól!
Z tohto tlaku sa dalo čakať, že sa čoskoro dočkáme úvodného gólu. Gól dokázal vsietiť ANTOINE GRIEZMANN, ktorý si dokázal vytvoriť priestor v malom vápne, kde dostal milimetrovú prihrávku od Kevina Gameira a už nemal najmenší problém poslať loptu do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 1:0!

69

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Guilherme, prichádza Pedro Mosquera.

68

Vyzeralo to na zaujímavú šancu pre domáci celok, ale v čase prihrávky sa Griezmann nachádzal v kilometrovom ofsajde, čo si nešlo nevšimnúť. Griezmann sa ani nesnažil protestovať.

67

Correa si dokázal prevzať ťažkú prihrávku v pokutovom území súpera, odkiaľ sa rozhodol zakončiť z nevýhodnej pozície. Jeho strelecký pokus bol zblokovaný. Pri lopte sú stále domáci hráči.

66

Griezmann sa snažil hlavou trafiť center, ktorý do veľkého vápna posielal Torres Juanfran, to sa mu však nepodarilo, napriek tomu sú stále pri lopte domáci hráči, ktorý si vytvárajú väčší tlak. Nechajme sa prekvapiť, či to dokážu využiť vo svoj prospech.

65

Godín sa priblížil bližšie ku vápnu súpera, odkiaľ vyslal mäkučký center do pokutového územia súpera, kde našiel iba hlavu brániaceho hráča, ktorý sa o loptu postaral.

64

Center po rohovom kope smeroval do hĺbky šestnástky hostí, kde bol ale pripravený brániaci hráč, ktorý poslal loptu za hranicu pokutového územia a tak zabránil možnému nebezpečenstvu.

63

Correa si dokázal spracovať prihrávku do behu, ktorú mu poslal jeho spoluhráč, následne si to s loptou namieril do pokutového územia, kde sa šikovne vyhol brániacemu hráčovi, ale jeho prihrávku zachytil len brániaci hráč, ktorý poslal loptu na rohový kop.

62

Jesus Gil Manzano videl faul. Vinníkom je Nicolas Gaitán, ktorý až príliš agresívne išiel po lopte.

61

Dobrý tímový pohyb pripravil šancu, z ktorej Filipe Luis zakončil z hranice šestnástky. Ale len kúsok od pravej tyčky. Lopta je za bránkovou čiarou a Dep. La Coruña má odkop od bránky.

60

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Florin Andone, prichádza Luisinho.

60

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Yannick Ferreira-Carrasco, prichádza Kévin Gameiro.

59

Center po rohovom kope smeroval ku bližšej žrdi Luxovej bránky, kde sa nachádzal pripravený brániaci hráč, ktorý upratal loptu do bezpečnej vzdialenosti.

58

Domáci zahrávali rohový kop a urobili to naozaj šikovne. Center smeroval presne na hranicu šestnástky, kde sa nachádzal osamotený domáci hráč, ktorý loptu poslal na bránku z voleja. Jeho strelecké zakončenie šikovne tečoval Correa, ale ani tento strelecký pokus neznamenal skórovanie. Domáci majú možnosť si rohový kop zopakovať.

57

Veľká príležitosť na skórovanie aj na strane hostí. Andone si nabiehal do šestnastky súpera, kde dokázal zachytiť center, ktorý mu poslal jeho spoluhráč, ale jeho hlavičkové zakončenie si nenašlo cestu až za chrbát domáceho gólmana.

56

Žltú kartu dostáva Emre Colak (Deportivo La Coruña).

55

Godín si nabiehal na hranicu šestnástky súpera, kde sa mu presne na kopačku odrazila lopta. Snažil sa ju trafiť z voleja, čo sa mu nakoniec podarilo, ale loptu netrafil zrovna ideálne a tak jeho strelecký pokus smeroval mimo brány. Nasleduje odkop od bránky Luxa.

54

54. Yannick Ferreira-Carrasco (ATM)

54

Carrasco poslal loptu do šestnástky súpera, kde sa snažil nájsť lepšie postaveného Griezmanna, ku ktorému sa lopta nakoniec dostala, ale v snahe spracovať si ju, sa dopustil nedovoleného zákroku a hlavný arbiter stál dostatočne blízko, aby si toho všimol a včas odpískal útočný faul.

53

Juanfran poslal loptu do šestnástky a Antoine Griezmann si ju prvým dotykom pekne spracoval, ale jeden z obrancov súpera včas zasiahol.

52

Pri lopte sú domáci, ktorý sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde sa snažia nájsť medzeru v defenzíve súpera, ktorú by využili na otvárací gól.

51

Manzano bol nútený opäť písknuť do píšťaľky po nedovolenom zákroku Andoneho, ktorý by si mal dávať na podobné situácie väčší pozor. Dnes už niekoľkokrát fauloval.

50

Do zakončenia sa dostal Godín, ktorému šikovne sklepol loptu hlavný arbiter, ale jeho strelecký pokus skončil tesne vedľa pravej tyčky.

49

Domáci rozbiehali rýchly protiútok a dokonca sa dostali do prečíslenia štyria proti trom. Ku zakončeniu sa nedostali, napriek tomu sú domáci stále pri lopte, kde dobývajú súperovú polovici ihriska.

48

48. Antoine Griezmann (ATM)

48

Yannick Carrasco ťahal súpera za dres a hra je prerušená.

47

GÓÓÓL! No moment, tak nie. Griezmann dokázal z dorážky prekonať ležiaceho Luxa, ktorému sa podarilo vyraziť prvý strelecký pokus, ale na druhý bol už prikrátky. Zachránil ho postranný rozhodca, ktorý ukázal, že sa Griezmann nachádzal v ofsajdovom postavení.

46

Máme tu začiatok druhého polčasu, kde sa hostia hneď z úvodu snažia usadiť na polovici súpera. To sa im nepodarilo, ale Borges sa dostal aspoň ku zakončeniu, ale jeho zakončenie z veľkej vzdialenosti skončilo úplne mimo bránky.

46

Začal sa druhý polčas.
Máme tu hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončuje prvé dejstvo, v ktorom sme sledovali len priemerný futbal. Oba celky majú na to, ukázať nám viac. Domáci nám dnes predvádzajú kombinačný futbal a naopak hostia dnes stavili na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry. My sa vám opäť hlásime približne za 15 minút.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

45+2. Fayçal Fajr (DEP)

45+2

Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Fayçal Fajr (Deportivo La Coruña). To si vyslúžil za úplne zbytočný útočný faul v strede pola.

45+1

Štvrtý rozhodca sa rozhodol, že v prvom polčase nastaví ešte dve minútky navyše.

44

Lucas Hernández bol nešetrne poslaný na trávnik po zákroku Andoneho. Opakovaný záznam ukázal, že to Lucas Hernández aj troška zahral, ale dôležité je, že mu to hlavný arbiter zožral a odpískal v jeho prospech.

43

Hostia sa túto situáciu rozhodli vyriešiť rozohrávkou nakrátko a to znamená, že aj naďalej môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.

42

Žltú kartu dostáva Lucas Hernández (Atlético Madrid). Hostia majú možnosť ohroziť súpera po voľnom kope, ktorý sa odohraje zo strednej vzdialenosti.

42

Ale center po rohovom kope bol veľmi zle zahraný. Center bol pridlhý a skončil až za postrannou čiarou na druhej strane ihriska.

41

Hráči Atlética Medrid budú zahrávať rohový kop s poradovým číslom 4.

40

Godín si nabiehal do priestoru, kde sa snažil odhlavičkovať. Jeho radosť z peknej príležitosti skazil postranný rozhodca, ktorý ukázal, že sa Godín včase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.

39

Výborná práca Andoneho, ktorý dokázal prehrať domáceho obrancu a donútiť ho poslať loptu za postrannú čiaru. Hostia s výhodou outového vhadzovania na polovici súpera.

38

Žltú kartu dostáva Fayçal Fajr (Deportivo La Coruña) za podkopnutie.

37

Griezmann padá v šestnástke súpera po súboji s Arribasom. Rozhodca v tomto prípade mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia, čo sa zjavne nepáči domácemu publiku.

36

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza José Giménez, prichádza Lucas Hernández.

35

Jose Maria Gimenez sa pri predošlom súboji zranil. Potrebuje preto pomoc od lekárskeho tímu. Lekárnici už smerujú k nemu aj s nosítkami.

34

Držanie lopty je momentálne 57% v prospech domácich a 43% v neprospech hosťujúceho celku. Domáci v prvom polčasy zatiaľ s jasnou dominanciou, ale celému zápasu chýba otvárací gól. Dúfajme, že sa ho čoskoro dočkáme.

33

Guilherme sa po súboji s Griezmannom ocitá na trávniku a Manzano bez váhania fúka do píšťaľky. Útočný faul!

32

Center po rohovom kope nemal potrebnú výšku, aby prešiel hneď cez prvého brániaceho hráča, ktorý po zisku okamžite loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.

31

Torres Juanfran sa dostal s loptou až ku rohovej zástavke, kde neskôr centroval. Jeho center bol zblokovaný a lopta sa odrazila späť k nemu. Jeho ďaľší center bol taktiež zblokovaný, ale tentoraz si to lopta po odraze namierila za čiaru. Nasleduje rohový kop v prospech domácich.

30

Pri lopte sú domáci, ktorý zakladali útok po ľavej strane ihriska. Prienik sa im zo začiatku daril, až pokiaľ nenarazili na Laureho, kde ich výlet skončil. Pri lopte sú napriek tomu domáci hráči.

29

Gabi ostáva po hlavičkovom súboji s Guilhermom ležať na trávniku a Manzano uznal tento súboj ako nedovolený. Žltú kartu ani v tomto prípade nevyťahuje. Vyzerá to tak, že Gabi bude v hre pokračovať bez nejakého obmedzenia.

28

Pri lopte je defenzíva hostí, ktorý sa snažia stredom založiť útok. Dokázali loptu priviesť až do šestnástky súpera, kde ju následne po skvelej práci Juanfrana stratili. Domáci zakladali rýchly protiútok, ktorý taktiež stroskotal už v strede pola.

27

Colak si prevzal loptu, ktorú mu poslal jeho spoluhráč a následne skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti. Jeho tvrdý pokus smeroval len do stredu bránky a to bola taká čerešnička na torte pre pozorného a pripraveného Oblaka, ktorý jeho strelecký pokus poľahky zlikvidoval.

26

Center po rohovom kope dokázal zachytiť v šestnástke súpera Griezmann, ale jeho následné zakončenie bolo veľmi nepresné a v tomto prípade nemusel Lux zasahovať. Nasleduje odkop od bránky hostí.

25

Domáci sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si začali vytvárať menší tlak. Vďaka ich aktivite budú domáci zahrávať rohový kop.

24

Filipe Luis sa dostal po chaose v šestnástke k odrazenej lopte a utešenou strelou poslal loptu presne do stredu bránky. Gólman, avšak, tento pokus famózne zmaril.

23

Griezmann si to tentoraz zle načasoval a v čase prihrávky sa nachádzal v postavení mimo hry, čo si postranný rozhodca všimol a ihneď zdvihol zástavku.

22

22. Antoine Griezmann (ATM)

22

Griezmann sa ocitol v obrovskej príležitosti na skórovanie! Dokázal si pekne nabehnúť do priestoru, kde si následne prevzal milimetrovú prihrávku a zakončil. Jeho strelecký pokus len tesne minul pravú žrď Luxovej bránky.

21

Navarro sa snažil založiť rýchly útok, ale jeho dlhá prihrávka bola pridlhá a skončila len na kopačke brániaceho hráča, ktorý stál presne tam, kde mal.

20

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Augusto Fernández, prichádza Gabi.

19

Augusto odchádza z hracej plochy na nosítkach a chystá sa prvé striedanie v dnešnom zápasy. Toto je veľmi nepríjemná situácia pre každého trénera.

18

Na trávniku ostáva ležať otrasený Augusto so škaredou grimasou na tvári a potrebuje okamžitú opateru lekárnikov. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude pokračovať bez nejakých obmedzení. Hra je prerušená.

17

Pri lopte sú domáci, ktorý rozbiehajú útok po ľavej strane ihriska, ale tento ich nábeh stroskotal, keď Koke narazil na pozorného brániaceho hráča, ktorý mu loptu dokázal odobrať.

16

Dobre teraz zapracoval v zadných radoch Laure, ktorý nepustil za seba rozbiehajúci sa útok súpera. Domáci tréner spoločne s fanúšikmi sa hnevajú na verdikt postranného arbitra, ktorý ukázal, že to bude iba odkop od bránky. Opakovaný záznam jasne ukázal, že sa mal zahrávať rohový kop v prospech domácich.

15

Griezmann rozkmital svoje rýchle nohy, ale ani to nestačilo, aby dobehol dlhú prihrávku, ktorú mu posielal do behu Koke. Lopta putovala až za čiaru. Nasleduje odkop od bránky Luxa.

14

Manzano bol nútený fúknuť do píšťaľky po nedovolenom útočnom zákroku Andoneho. Zatiaľ hlavný arbiter nevyťahuje žlté napomenutie.

13

Pri lopte bol Valle, ktorý si to namieril smerom dopredu po pravej strane ihriska. Keď sa priblížil bližšie ku hranici šestnástky, rozhodol sa centrovať. Jeho center bol zblokovaný. Hostia s výhodou outového vhadzovania.

12

Juanfran skúsil nájsť jedného zo spoluhráčov, ale prihrávka sa mu nepodarila ideálne a šanca tak z toho nebude. Pri lopte je Lux, ktorý hral na istotu a poslal loptu, čo najďalej od vlastného vápna.

11

Pri lopte sú domáci, ktorý si prihrávajú na vlastnej polovici ihriska s cieľom nájsť medzeru v defenzíve súpera. Zatiaľ defenzíva hostí funguje na jednotku a svojmu súperovi v dnešnom zápasy dávajú len minimum priestoru na hracej ploche, vďaka čomu sa domácim ťažko vytvárajú strelecké pozície.

10

Lopta po rohovom kope smerovala do hĺbky vápna, kde sa ocitol Juanfran, ale jeho hlavička nemala potrebnú presnosť, aby z toho bolo vážnejšie ohrozenie. Nasleduje odkop od Luxovej bránky.

9

Vďaka dobrej aktivite Griezmanna na polovici súpera jeho tím získal loptu na svoju stranu. Nakoniec z toho bude výhoda rohového kopu pre domácich.

8

Pri lopte sú hráči Atlética, ktorý sa na dlhší čas usadili na polovici súpera. Pri lopte bol Gaitán, ktorý sa z pravej strany ihriska snažil vyslať prudký center do pokutového územia súpera. To sa mu nakoniec aj podarilo, ale našiel iba kopačku brániaceho hráča, ktorý loptu poslal do bezpečnej vzdialenosti.

7

Colak sa snažil posunúť loptu na lepšie postaveného Andoneho, ku ktorému sa nakoniec lopta nedostala, vďaka skvelej práci Torresa Juanfrana, ktorý loptu dokázal včas zachytiť a tak zabrániť hocikomu zakončiť.

6

Pri lopte boli hostia, ktorý sa snažili usadiť na polovici súpera. Nepresná prihrávka Borgesa znamenala, že jeho tím stráca loptu a teraz budú čeliť útoku súpera.

5

Colak sa snažil využiť výhodu, ktorá bola jeho tímu ponúknutá po nedovolenom zákroku na jeho spoluhráča. Príliš nepremýšľal a skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti, ale jeho tvrdý projektil skončil úplne mimo brány. Nasleduje odkop od bránky domácich.

4

Domáci rozbiehali rýchly útok po ľavej strane ihriska. Celá akcia skončila centrom Juanfrana, ktorý však smeroval len do priestoru nikoho a tak nebolo z toho takmer žiadne nebezpečenstvo.

3

Griezmann poslal na trávnik Andoneho, ktorý po súboji ostáva ležať otrasený na trávniku. Uvidíme, či bude v hre pokračovať alebo bude radšej voliť možnosť striedania.

2

Pri lopte sú hostia, ktorý si na vlastnej polovici ihriska medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok a snažia sa nájsť medzeru v defenzíve súpera, ktorú by využili na rýchly útok.

1

Domáci mali možnosť úvodného výkopu. Ihneď po rozohrávke posielali loptu na polovicu súpera s cieľom usadiť sa, čo sa im nepodarilo. Pri lopte je Lux, ktorý už premýšľa nad založením úspešnej akcie.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez, Godín (C), Luís – Gaitán, Augusto Fernández, Koke, Ferreira-Carrasco – Á. Correa, Griezmann.
Náhradníci: Moreira – Vrsaljko, Gabi, F. Torres, Gameiro, Hernández, Partey.

Deportivo La Coruña: Lux – Laure (C), Albentosa, Arribas, F. Navarro – C. Borges, Guilherme – Valle, Fajr, Colak – Andone.
Náhradníci: Tytoń – Juanfran, Mosquera, Moreno, Babel, Gama, Luisinho.

Rozhodca: Manzano – Rodríguez, Miranda.
Cez víkend pokračuje La Liga svojim 6. kolom. V ňom budeme svedkami zápasu Atlético Madrid – Deportivo La Coruña, z ktorého je pre vás pripravený textový prenos. Zápas sa začne v nedeľu o 16:15.

Atlético Madrid

Domáci nazbierali v úvodných piatich ligových zápasoch 9 bodov za 2 výhry a 3 remízy. Len dva inkasované góly na konte Atlética znamenajú, že zverenci trénera Diega Simeoneho majú zatiaľ najlepšiu defenzívu v lige. Tentokrát budú doma čeliť tímu Deportivo La Coruña, proti ktorému budú chcieť určite hráči Atlética bodovať naplno.
Chýbať budú Miguel Angel Moya, Tiago a Alessio Cerci. S ostatnými hráčmi môže Simeone počítať a tak uvidíme, akú zostavu tréner z Argentíny vymyslí.

Deportivo La Coruña

Deportivo je aktuálne na 14. pozícii so ziskom piatich bodov z piatich duelov. Teraz čaká na tento tím cesta do hlavného mesta, kde sa predstavia na štadióne Vicenteho Calderóna. Naposledy vyhrali hráči Deportiva ešte v prvom kole, keď si poradili s Eibarom po výsledku 2:1. Ak teda chcú pomýšľať na bodový zisk v nasledujúcom zápase, musia zabrať. Atlético totiž doma neprehralo už 19 stretnutí, z ktorých 15 vyhralo. Uvidíme, či sa Deportivu podarí trocha narušiť túto skvelú štatistiku Atlética Madrid. Hosťom budú chýbať Joselu, Sidnei a Carles Gil.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:15.

Atlético Madrid – Deportivo La Coruña

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 70. Griezmann

Karty:   42. Hernández (ATM) – 38. Fajr (DEP), 56. Colak (DEP), 85. Babel (DEP)   45+2. Fajr (DEP)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 13:17.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez (36. Hernández), Godín (C), Luís – Gaitán, Augusto Fernández (20. Gabi), Koke, Ferreira-Carrasco (60. Gameiro) – Á. Correa, Griezmann.
Náhradníci: Moreira – Vrsaljko, Gabi, F. Torres, Gameiro, Hernández, Partey.

Deportivo La Coruña: Lux – Laure (C), Albentosa, Arribas, F. Navarro (75. Babel) – C. Borges, Guilherme (69. Mosquera) – Valle, Fajr, Colak – Andone (60. Luisinho).
Náhradníci: Tytoń – Juanfran, Mosquera, Moreno, Babel, Gama, Luisinho.

Rozhodca: Manzano – Rodríguez, Miranda

Diváci: 45 653