Menu

Hokej

NHL

Washington Capitals – New York Rangers

2:4

koniec (2:0, 0:3, 0:1)

23.10.2016, 01:10 • Verizon Center, Washington • Tomáš Lysý (@tomaslysy86) cz

Tipsport: 1.98 3.8 3.5

59:54

59:54 Rick NASH - 2:4

59:54

Rangers právě vstřelili branku!
Závěrečná minuta hry bez gólmana se domácím, na rozdíl od té předešlé, vůbec nepovedla. Washington se nebyl schopen dostat do pásma. Rangers třikrát vyhodili a když tak učinili počtvrté, kotouč se od McDonagha snesl k RICKU NASHOVI, ten přejel modrou a snadno trefil volnou klec. Kdyby to kanonýr jeho kvalit nedal, snad aby pověsil brusle na hřebík. Asistence: Ryan McDonagh.

59:02

No to je neuvěřitelné, jako v pravém pekle se nyní musel cítit Lundqvist. Během minuty na něj šlo několik střel, snad každý ze šesti hráčů si připsal jeden pokus. Ve finále celého útočení domácích vyplaval kotouč u pravé tyče branky, kde se pokoušel natřikrát prostrčit kus černé gumy pod pravý beton gólmana do sítě Ovečkin, ale Lundqvist si asi usmyslel, že dva góly Washingtonu z první třetiny jsou tak akorát.

58:16

Braden Holtby je venku z branky, domácí to zkouší v šesti.

58:04

Lundqvist si vyjel za branku pro puk, ale téměř se k němu nedostal. Oshie se již snažil natočit k levé tyči a zasunout tam puk, ale ještě než to stačil provést, byl připraven o touš.

56:09

Perfektní zákrok lapačkou v podání Henrika Lundqvista, kterým švédský gólman ve službách Rangers zkazil radost Brooksi Orpikovi po jeho střele z vrcholu levého kruhu hned po buly.

55:36

Eller měl slibnou příležitost, když se u levé tyče z pohledu Lundqvista dostal ke kotouči. Střelou na bližší tyč jej ale do sítě neprocpal, švédský gólman ucpal každý milimetr tohoto prostoru.

54:24

Jenže útočná snaha Washingtonu je už trošku kostrbatá, možná se dostavuje první křeč. Nyní naopak musel zasahovat po delším čase Holtby, který dobře vyrazil Kleinovu střelu z levého kruhu. A to hodně nebezpečnou.

51:03

Před komerční přestávkou se asi bude vylučovat, jeden ze sudích ukazuje zdržování hry a vystřelení puku mimo hrací plochu.

48:05

Celá akce měla pokračování, když se před branku natlačil s pukem Alexander Ovečkin, jehož zblízka vychytal Lundqvist. K odraženému puku se opět dostali hosté, ale Kuzněcovu střelu možná již do prázdné branky srazil McDonagh do ochranné sítě.

47:44

Washington teď pořádně mele soupeře. Oshieho tvrdý pokus z levého kruhu vytěsnil Lundqvist, poté stejný hráč netrefil branku a když puk propadl ke Kuzněcovovi, rychle k jeho střele přistoupil Klein.

42:37

Přes modrou rychle prošel T. J. Oshie a po krátkém držení puku jej poslal na modrou. Tam přihrál Orpik podél lajny na Nate Schmidta, jehož dělovka z první nadělala Lundqvistovi pořádné problémy. Tím spíš, že autor celé akce, Oshie, ještě nebezpečně clonil. Puk je v moci gólmana hostů.

42:21

To nebyl vůbec špatný pokus. Vesey po levé straně projel do pásma, namířil si to více ke středu a přihrál mezi kruhy na Dereka Stepana, který si na Holtbyho nepřišel. Gólman domácích má puk ve své výstroji.

38:46

Typická střela Alexe Ovečkina z levého kruhu tentokrát neprošla, Lundqvist si jí pohlídal a zase vyráží puk.

34:22

34:22 Jimmy VESEY - 2:3

34:22

Rangers právě vstřelili branku!
JIMMY VESEY je po gólu při chuti a za malý okamžik přidává druhou přesnou trefu. A že to byla tedy paráda. Zuccarelo přejel modrou a poslal mu puk na levý kruh. Útočník Rangers se vůbec nerozpakoval, namířil si to obloučkem před branku a zblízka poslal Holtbymu nechytatelnou navštívenku bekhendem. Asistence: Mats Zuccarello, Mika Zibanejad.

32:06

Jevgenij Kuzněcov mohl převrátit vedení na stranu Washingtonu, když byl první u odraženého puku první, oklamal Holdena a unikal sám na Lundqvista. Snažil se jej rozhýbat, ale tváří v tvář ruský útočník proti švédskému gólmanu neuspěl, ten zasáhl svým pravým betonem.

31:22

31:22 Jimmy VESEY - 2:2

31:22

Rangers právě vstřelili branku!
Hosté v přesilové hře vyrovnávají. Stepan dal puk podél modré na Clendeninga a najel si k levému kruhu, kam dostal přihrávku zpět. Tvrdě vypálil, před Holtbym se k puku dostal Nash, který jej lehce přistrčil k JIMMY VESEYOVI a tomu nedělalo problém dostrčit puk do volné klece. Asistence: Rick Nash, Derek Stepan.

30:37

Tak ne, dvě minuty byly za jiný zákrok. Matt Niskanen se totiž při zahájení útoku Rangers provinil naprosto zbytečným napadením Miky Zibanejada.

Na vyloučení: 3-2.

25:07

Ačkoliv si během první čtvrtině přesilovky domácí moc šancí nevytvořili, nyní nechybělo Burakovskimu moc k tomu, aby před brankou zasunul odražený puk po střele Niskanena za branku.

24:08

V souboji o puk byl Mika Zibanejad a André Burakovski. Oba dva se do sebe pořádně zasekli a prvnímu jmenovanému vystřelila hůl nahoru. Nebylo to sice chtěné, ale s dvěma a dvěma minutami se nedá nic dělat. První přesilovka pro Capitals.

Na vyloučení: 2-2.

22:22

22:22 Brandon PIRRI - 2:1

22:22

Rangers právě vstřelili branku!
Tenhle gól si asi Braden Holtby za rámeček nedá. Miller dal přihrávku na modrou pro BRANDONA PIRRIHO, který si nabruslil blíže ke středu útočného pásma a překonal gólmana domácích ne až tak těžkou střelou k levé tyči. Lapačka Holtbyho promáchla naprázdno, možné je však, že brankáři Capitals trošku stínil couvající obránce. Asistence: J. T. Miller, Adam Clendening.

16:30

Nyní mohou být domácí rádi, že nebylo nařízeno trestné střílení. Brandon Pirri byl totiž nejdřív u odraženého puku, dostal se přes dva hráče domácích a jeden z nich, Lars Eller, jej při zakončení sekl. Jsou z toho jen dvě minuty pro útočníka domácích, který vstřelil první gól Washingtonu.

Na vyloučení: 2-0.

15:39

Rangers se snažili dostat se rychle na dostřel. J. T. Miller byl posledním, kdo se před brankou Holtbyho v závaru dotknul puku, ovšem gólman domácích byl znovu pozorný.

14:49

14:49 Alexandr OVEČKIN - 2:0

14:49

Washington právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný gól ALEXANDRA OVEČKINA, tohle byla parádička. Po buly před brankou Holtbyho vyhráli domácí buly a založili rychlý útok. Orlov poslal kotouč na Kuzněcova, který před modrou našel právě ruského bohatýra. Ten si najel na pravý kruh, naznačil střelu, podržel kotouč, udělal Staalovi pořádný kolotoč a poté ještě vyslal nechytatelnou ránu do vzdálenější šibenice. Paráda. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Dmitrij Orlov.

14:40

Velká šance Rangers! Byl to znovu Rick Nash, který zkusil překonat Bradena Holtbyho pokusem z pravého kruhu, ten ovšem znovu dobře zasáhl a podržel svůj tým.

11:06

Nebezpečno však bylo před Holtbym, kterého se střelou z mezikruží pokoušel překonat vyhlášený kanonýr Rick Nash. Gólman hostí výborně vyrazil kotouč.

08:11

Jestli jsem nyní dobře viděl, tak po střele jednoho z domácích hráčů, možná Carlsona, zvonila horní tyčka.

02:19

Nyní ale bude mít New York šanci na srovnání, protože Karl Alzner jde ven za vysokou hůl.

Na vyloučení: 1-0.

01:33

01:33 Lars ELLER - 1:0

01:33

Washington právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají hodně rychle do vedení. Po 93 vteřinách hry se prosazuje LARS ELLER, který tečoval před brankou střelu Brookse Orpika od modré za záda bezmocného Lundqvista, před kterým navíc ještě stál spoluhráč. Asistence: Brooks Orpik.

Washington Capitals – New York Rangers

2:4

koniec (2:0, 0:3, 0:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 2. Eller (Orpik), 15. Ovečkin (Kuzněcov, Orlov) – 23. Pirri (J. T. Miller, Clendening), 32. Vesey (Rick Nash, Stepan), 35. Vesey (Zuccarello, Zibanejad), 60. Rick Nash (McDonagh)

Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Niskanen, Orlov, Carlson, Orpik, Schmidt – Ovečkin, Kuzněcov, Oshie – Johansson, Bäckström, Burakovsky – Sanford, Eller, Williams – Winnik, Beagle, T. Wilson.

New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh, Holden, M. Staal, Klein, Skjei, Clendening – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, Stepan, Rick Nash – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Pirri, Jooris, Fast.

Rozhodca: Tim Peel, Kelly Sutherland – Derek Amell, Brad Kovachik

Priebeh zápasu
1. tretina
01:33 WSH 1:0 Eller (Orpik)
02:19 WSH 2 Alzner, nebezpečná hra vysokou hokejkou
14:49 WSH 2:0 Ovečkin (Kuzněcov, Orlov)
16:30 WSH 2 Eller, sekanie
Po 1. tretine
2. tretina
22:22 NYR 2:1 Pirri (J. T. Miller, Clendening)
24:08 NYR 2+2 Zibanejad, nebezpečná hra vysokou hokejkou+nebezpečná hra vysokou hokejkou
30:37 WSH 2 Niskanen, napadnutie
31:22 NYR 2:2 Vesey (Rick Nash, Stepan)
34:22 NYR 2:3 Vesey (Zuccarello, Zibanejad)
Po 2.tretine
3. tretina
59:54 NYR 2:4 Rick Nash (McDonagh)
Koniec