Menu

Futbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – West Bromwich Albion

1:0

koniec (0:0)

11.12.2016, 13:00 • Stamford Bridge, London • 15. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.4 6.54 15.0

Hostia dnes siahali na jeden bod, ale ten im zobral Diego Costa a nemohúcnosť v ofenzíve. Šancí však bolo málo na oboch stranách, takže jeden gól je primeraný hre a zaslúžená je aj výhra, nakoľko Chelsea bola o niečo lepšia. (14:54:09)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Zdá sa, že WBA dnes gól dať nedokáže, pretože Chelsea sa skvele zatiahla a nepúšťa žiadnu loptu do nebezpečnej pozície. Všetky centre idú okamžite preč.

90+2

Robson-Kanu našiel centrom iba Cahilla, takže ďalšia ofenzívna snaha WBA bola zastavená veľmi rýchlo. Domáci prešli do kontry, ale lopta sa zasekla na pravom krídle.

90

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Willian prešiel dopredu a snažil sa odcentrovať na Costu či iných spoluhráčov, ale Nyom ho k ničomu nepustil. WBA ide dopredu veľmi pomaly.

89

Diego Costa neudržal loptu na svojich kopačkách veľmi dlho, pretože ju pomerne rýchlo poslal za autovú čiaru, čím dal súperovi šancu niečo vymyslieť, no to sa nepodarilo.

87

Marcos Alonso sa pokúsil navýšiť vedenie a dať tak domácim pokoj už asi do konca stretnutia, ale jeho ľavačka skončila tesne nad bránou.

84

Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Chris Brunt, prichádza Hal Robson-Kanu.

83

Hostia sa snažia a tlačia sa dopredu, ale defenzíva Chelsea funguje veľmi dobre, takže ich nechce pustiť do absolútne ničoho.

81

Diego Costa padá po faule od McAuleyho, WBA sa bude musieť v závere koncentrovať, ak chce niečo so zápasom urobiť a nie zbytočne faulovať.

79

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Branislav Ivanović.

78

Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Matt Phillips, prichádza James McClean.
Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza James Morrison, prichádza Nacer Chadli.

76

76. Diego Costa (CHE) - 1:0

76

Chelsea dala gól!

Domáci sa dočkali necelú štvrťhodinu pred koncom, kedy prišiel pas na krídlo, kde spravil chybu McAuley, ktorého obehol DIEGO COSTA, loptu si zobral a spred Fostera zavesil pod brvno.

76

Domáci získali rohový kop, po ktorom sa k hlavičke dostal jeden z domácich, ale bolo to cez súper a lopta sa iba odrazila k Fosterovi.

74

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Victor Moses, prichádza Cesc Fàbregas.

Chelsea FC – West Bromwich Albion

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 76. D. Costa

Karty:   48. Kanté (CHE) – 20. Brunt (WBA), 29. McAuley (WBA), 51. C. Dawson (WBA), 56. Yacob (WBA)

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses (74. Fàbregas), Kanté, Matić, Alonso – Pedro (63. Willian), E. Hazard (79. Ivanović) – D. Costa.
Náhradníci: Begović – Aina, Ivanović, Willian, Fàbregas, Chalobah, Batshuayi.

West Bromwich Albion: Foster – C. Dawson, McAuley, J. Evans, Nyom – D. Fletcher (C), Yacob – Brunt (84. Robson-Kanu), J. Morrison (78. Chadli), Phillips (78. McClean) – Rondón.
Náhradníci: Palmer – Galloway, C. Gardner, Chadli, McClean, Robson-Kanu, J. Olsson.