Menu

Futbal

Belgická Jupiler Pro League

Standard Liége – KVC Westerlo

3:1

koniec (2:0)

11.12.2016, 20:00 • Stade Maurice Dufrasne (Lutych) • 18. kolo • Lukáš Jasoněk cz

90+2

90+2. Khaleem HYLAND - 3:1

90+2

Westerlo právě vstřelilo branku!
A čestné branky se hostující celek opravdu dočkal. Hubert s vypětím všech sil vyrazil prudkou střelu zpoza vápna, některý z obránců ve snaze uklidit míč do bezpečí poslal hrací předmět jen na hranici šestnáctky, odkud pohotově vypálil KHALEEM HYLAND a jeho rána s přispěním teče jiného bránícího hráče zaplula až do sítě.

84

84. Ganvoula (WES)

84

Nikým neobsazený Ganvoula obdržel přihrávku na hranici pokutového území a z ideální palebné pozice nepochopitelně selhal, když branku lutyšského Standardu trestuhodně přestřelil. Tohle šlo rozhodně trefit mnohem lépe a neúspěšný autor střely si je toho moc dobře vědom.

75

75. Isaac MBENZA - 3:0

75

Standard právě vstřelil branku!
A předvedl je v celé kráse! ISAAC MBENZA se prosadil po necelé minutě na hřišti, když se stal adresátem Belfodilovy průnikové přihrávky a tváří v tvář nedal vyběhnuvšímu Van Langendonckovy šanci.

74

Třetí a zároveň poslední střídání v týmu Standard Lutych: odpracováno má Dompé a své fotbalové dovednosti přijde předvést Mbenza.

70

Střídání v týmu KVC Westerlo: Molenberghse nahradí Manias.

69

No nenapsal jsem to? Opět přichází na řadu žlutý trest. Tentokrát ho dostává Belfodil (Standard Lutych) za přišlápnutí Hylandova nártu.

67

S kartami se snad roztrhl pytel. Za podražení Dompého byl napomenut Miletić (KVC Westerlo).

64

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Orlando Sá, přichází Goreux.

63

Sudí Smet během krátké chvíle sahá do své kapsičky podruhé a tentokrát z ní vytahuje kartu žluté barvy, kterou ze nesportovní chování uděluje Schuermansovi (KVC Westerlo).

61

61. Červená karta

61

Po hodině hry přichází komplikace pro domácí tým. Fai (Standard Lutych) totiž zezadu nešetrným skluzem seslal k zemi Ganvoulu a verdikt hlavního arbitra zní jasně: červená karta!

51

51. Molenberghs (WES)

51

Rušno bylo na opačné straně. Mezi Ganvoulou, Acolatsem a Molenberghsem došlo k rychlé předávce míče, po které posledně jmenovaný nechal vyniknout Huberta jedovatým pokusem z hranice vápna.

46

Střídání v týmu Standard Lutych: do druhé půle nezasáhne Enoh, místo něhož se na hřišti objevil Cissé.

38

38. (STA)

38

Van Langendonck čelil prudké ráně z levé části pokutového území a zakončujícího hráče bravurně vychytal.

35

35. Molenberghs (WES)

35

Zkonsolidovaná obrana Westerla hrozící nebezpečí odvrátila a po průnikové přihrávce postupovala dvojice hráčů na Huberta. Molenberghs vzal zodpovědnost na sebe, avšak v obrovské šanci selhal, když vyběhnuvšího gólmana neprostřelil.

16

16. Konstantinos LAIFIS - 2:0

16

Standard právě vstřelil branku!
Fotbalisté domácího týmu přesto zůstali u míče a uvnitř pokutového území si na centr zprava naskočil KONSTANTINOS LAIFIS, jenž střelou k levé tyči po čtvrt hodině hry zdvojnásobil náskok svého týmu.

8

8. Orlando SÁ - 1:0

8

Standard právě vstřelil branku!
Exekutorem nařízeného pokutového kopu se stal ORLANDO SÁ a gólmana Van Langendonck poslal úplně na opačnou stranu, než kam kopl míč.

7

7.

7

Po evidentní ruce ve vápna je nařízena penalta pro Standard!

Standard Liége – KVC Westerlo

3:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 8. Sá (pen.), 16. Laifis, 75. Mbenza – 90+2. Hyland

Karty:   69. Belfodil (STA) – 63. Schuermans (WES), 67. Miletić (WES)   61. Fai (STA)

Standard Liége: Hubert – Fai, William, Laifis, Echiejile – Enoh (46. Cissé), Trebel – Dompé (74. Mbenza), Belfodil, Raman – Sá (64. Goreux)
Náhradníci: Gillet – Goreux, Emond, Mbenza, Edmilson Junior, Kosanović, Cissé

KVC Westerlo: Van Langendonck – Schuermans, Miletić, Daems, Mustoe – Hyland, Buyens – Acolatse, Rommens, Molenberghs (70. Manias) – Ganvoula
Náhradníci: Van Hout – Apau, Henkens, Christensen, Ruyssen, Manias, Matthys

Rozhodca: Smet – Dens, Walschap